megatr0n Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Εδώ παιδιά είμαστε για να λέμε αλήθειες Δεν χειροκροτεί κανένας με κλειστά μάτια Πολυας άρεσε όλους το X's/X's Max αλλά λογω τιμής είναι λίγοι αυτοί που το πήραν Αυτό σημαίνει ότι με τον τρόπο μας ρίχνουμε μαύρο Έχει και άλλα μειονεκτήματα πέρα από την τιμή Τα αναφέρουμε δεν φοβόμαστε. Πληρώνουμε για να αγοράσουμε τις συσκευές δεν μας πληρώνουν Αν μας τα έδιναν τζάμπα εγώ για θεούς τα τους έφτιαχνα σε όλα τα forum Μακαρι αυτη η νοοτροπια να ηταν οδηγος ολων στα φόρα. Επειδη αναφερθηκε και ο συντοπιτης μου ο DINFUN, εκανε εξαιρετικη δουλεια παρεχοντας σημαντικους οδηγους, αλλα καπου-καπου το κουραζε αφου μονο τι χρωμα εχουν τα επιπλα του γραφειου του Κουκ δεν ανεβαζε! :D:p Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. November 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Ο λογος που τα θεματα των νεων apple κινητων εχουν λιγο κοσμο ειναι γιατι οι τιμες για Ελληνικα δεδομενα εχουν φτασει στα υψη. Ενώ τα 1000€ των αντίστοιχων Android κινητών (Galaxy Note 9) είναι απολύτως αποδεκτά... Γενικά το πρόβλημα είναι ότι οι τιμές όλων των ναυαρχίδων συσκευών, και όχι μόνο της Apple, έχουν πιάσει ταβάνια (και επέτειο συνέχεια). Edited November 30, 2018 by damokles Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Ενώ τα 1000€ των αντίστοιχων Android κινητών (Galaxy Note 9) είναι απολύτως αποδεκτά... Γενικά το πρόβλημα είναι ότι οι τιμές όλων των ναυαρχίδων συσκευών, και όχι μόνο της Apple, έχουν πιάσει ταβάνια (και επέτειο συνέχεια). 770 παιζει το Note 9 εδω και κανα μηνα παντως στα σκρουτζομαγαζα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Μάλλον όλα αυτά κούρασαν και δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο forum Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Κ να που το τοπικ του xs max πήρε ζωή:p:p Προσωπικά αγαπώ την Apple κ έχω αρκετές συσκευές από την εν λόγω εταιρία!!! Το x max όμως δεν με έπεισε!!! Θα μπορούσα να είχα δώσει το Χ κ με κάποια χρήματα παραπάνω να το είχα πάρει αλλα δεν μπορούσα να δικαιολογησω αυτήν την αύξηση στην τιμή :mad: Είδα δε ότι φέτος το παράκανε σε όλα τα προϊόντα της κ κάπου αγανάκτησα με αυτήν την πολιτική της!!! Αυτό δε που με εκνεύρισε περισσότερο είναι ότι ενώ στο νέο ipad έβαλε type c στο iPhone παρόλο που μπορούσε να το βάλει φέτος, θα το κάνει του χρόνου κ θα το εξυμνησει σαν innovation κ θα αυξήσει κ άλλο την τιμή!!!! Νταξει κάπου ωπα!!!! :mad: Edited December 1, 2018 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennis1905 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Edited December 6, 2018 by Dennis1905 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ YOUTUBE ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ KANΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Εγώ δεν το πατάω να το δω πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Και αν δεν δεις το βίντεο τι έγινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennis1905 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Τ ΑΛΛΑ XS MAX ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Να δω ποιος τολμηρός θα πατήσει να δει το βίντεο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Βαλτο στο youtube.com Στο youtu.be που το εχεις, δεν μπαίνει. Κολλάει Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennis1905 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Βαλτο στο youtube.com Στο youtu.be που το εχεις, δεν μπαίνει. Κολλάει Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmak Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Από εκεί που είχα σχεδόν καταλήξει να πάρω το S9+ και να δώσω το Χ, πως βρέθηκα με το max στα χέρια μου δε κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Έτσι γίνονται αυτά... κι εγώ μαύρη συσκευή έλεγα δε θα ξαναπάρω... πριν μια εβδομάδα έβγαζα τις ζελατίνες του μαύρου XR... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Έτσι γίνονται αυτά... κι εγώ μαύρη συσκευή έλεγα δε θα ξαναπάρω... πριν μια εβδομάδα έβγαζα τις ζελατίνες του μαύρου XR... Ρε φίλε για πες μας τη γνώμη σου για το τηλ...! Τι σου αρεσε τι δε σου άρεσε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Να παραμείνουμε στο XS Max Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση προς τους κατέχοντες. Προέρχομαι απο android και συγκεκριμένα note9. Πολύ βολική είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με δακτυλικό αποτύπωμα. Και επίσης, η είσοδος σε τραπεζικά app με το δακτυλικό αποτύπωμα. Τι συμβαίνει με το Iphone XS? Υπάρχει αποτύπωμα; Με το face id υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις το ξεκλείδωμα αυτό με είσοδο σε διάφορες εφαρμογές? Πως τα πάει τα πάει το face ξεκλείδωμα σε ημίφως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση προς τους κατέχοντες. Προέρχομαι απο android και συγκεκριμένα note9. Πολύ βολική είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με δακτυλικό αποτύπωμα. Και επίσης, η είσοδος σε τραπεζικά app με το δακτυλικό αποτύπωμα. Τι συμβαίνει με το Iphone XS? Υπάρχει αποτύπωμα; Με το face id υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις το ξεκλείδωμα αυτό με είσοδο σε διάφορες εφαρμογές? Πως τα πάει τα πάει το face ξεκλείδωμα σε ημίφως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Touch ID δεν υπάρχει. Όλες οι εφαρμογές που σου έδιναν τη δυνατότητα να τις ξεκλειδώσεις με δακτυλικό αποτύπωμα τώρα ξεκλειδώνουν με το Face ID που είναι ταχύτατο. Σε αναγνωρίζει σε απόλυτο σκοτάδι και σε κάποιες περιπτώσεις και με γυαλιά ηλίου (ανάλογα τον φακό). Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Και επιπλέον όλες αυτές οι εφαρμογές που ανέφερες ξεκλειδώνουν ταχύτατα με το faceid. Νομίζω δεν θα σου λείψει καθόλου το δακτυλικό Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση προς τους κατέχοντες. Προέρχομαι απο android και συγκεκριμένα note9. Πολύ βολική είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος της συσκευής με δακτυλικό αποτύπωμα. Και επίσης, η είσοδος σε τραπεζικά app με το δακτυλικό αποτύπωμα. Τι συμβαίνει με το Iphone XS? Υπάρχει αποτύπωμα; Με το face id υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις το ξεκλείδωμα αυτό με είσοδο σε διάφορες εφαρμογές? Πως τα πάει τα πάει το face ξεκλείδωμα σε ημίφως; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι υπάρχει δυνατότητα με faceid Ανώτερο από όλα σαν ξεκλείδωμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ναι υπάρχει δυνατότητα με faceid Ανώτερο από όλα σαν ξεκλείδωμα Ειναι ακριβεστατο και ταχυτατο αλλα ανωτερο απο υλοποιηση δακτυλικου δεν ειναι και αυτο γιατι με το δακτυλικο μπορεις να ξεκλειδωσεις το κινητο ακουμπωντας πανω του χωρις να χρειαστει να το σηκωσεις ή να πας το προσωπο σου απο πανω του. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmak Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Εγώ είχα δεύτερες σκέψεις πηγαίνοντας από 8 plus σε Χ σχετικά με την απουσία του δακτυλικού αποτυπώματος και με το που δούλεψα Face ID τελείωσε. Το δαχτυλικό στο μόνο που μου λείπει είναι στο γραφείο που για να δω κάτι πρέπει να σηκώσω το τηλέφωνο κάτι που εσένα με το note από τη στιγμή που το έχει από τη πίσω μεριά δε θα σε απασχολήσει και καθόλου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Το δαχτυλικό στο μόνο που μου λείπει είναι στο γραφείο που για να δω κάτι πρέπει να σηκώσω το τηλέφωνο κάτι που εσένα με το note από τη στιγμή που το έχει από τη πίσω μεριά δε θα σε απασχολήσει και καθόλου. Sent from my iPhone using Tapatalk Aυτο μου λειπει κι εμενα φιλε μου.. Το Note ομως εχει και pattern στην οθονη οπου μπορεις να το ξεκλειδωσεις παλι χωρις να το σηκωσεις! ;) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Aυτο μου λειπει κι εμενα φιλε μου.. Το Note ομως εχει και pattern στην οθονη οπου μπορεις να το ξεκλειδωσεις παλι χωρις να το σηκωσεις! ;) Εγώ δεν δουλεύω τίποτα από αυτά Έχω pin με χρονοκαθυστερηση 15' Μ έχει βολεψει τα τελευταία 6-7 χρόνια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Εγώ δεν δουλεύω τίποτα από αυτά Έχω pin με χρονοκαθυστερηση 15' Μ έχει βολεψει τα τελευταία 6-7 χρόνια Ωραιος! Αμα σε εξυπηρετει εισαι κομπλε! Ο In-screen fingerprint σενσορας ειναι η ανωτερη λυση απο αποψη πρακτικοτητας. Αρκει βεβαια να ειναι γρηγορος και ακριβης. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts