JIMBOAthens Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ναι σωστό κ αυτό!Εσυ έχεις και τα δυο ; Ναι όπως σου είπα παραπάνω. Η κιτρινίλα στις οθόνες των iPhone ειδικά από το 6s και μετά είναι μεγάλη ιστορία και την έχω ζήσει. Άστο μην το ψάχνεις γιατί δεν θα βγάλεις άκρη. Ειδικά αν πας και δεις την demo συσκευή στο ίδιο μοντέλο με το δικό σου στα μεγάλα καπαστήματα θα πεις δεν μπορεί έχει πρόβλημα το δικό μου. Και πιο κίτρινο θα είναι και λιγότερο φωτεινό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Ναι όπως σου είπα παραπάνω. Η κιτρινίλα στις οθόνες των iPhone ειδικά από το 6s και μετά είναι μεγάλη ιστορία και την έχω ζήσει. Άστο μην το ψάχνεις γιατί δεν θα βγάλεις άκρη. Ειδικά αν πας και δεις την demo συσκευή στο ίδιο μοντέλο με το δικό σου στα μεγάλα καπαστήματα θα πεις δεν μπορεί έχει πρόβλημα το δικό μου. Και πιο κίτρινο θα είναι και λιγότερο φωτεινό... Γιατί όμως ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Γιατί όμως ; Γιατί τι? Για τις Demo συσκευές? Εξακριβωμένα σου λέω ότι είναι "πειραγμένες" προκειμένου να "παίζουν" 24 ώρες την ημέρα σε full φωτεινότητα στα stand των καταστημάτων και να αποδίδουν το καλύτερο δυνατό λευκό. Γι'αυτό και η Apple δεν επιτρέπει την πώληση demo συσκευών τουλάχιστον σε εμάς τους κοινούς θνητούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Γιατί τι? Για τις Demo συσκευές? Εξακριβωμένα σου λέω ότι είναι "πειραγμένες" προκειμένου να "παίζουν" 24 ώρες την ημέρα σε full φωτεινότητα στα stand των καταστημάτων και να αποδίδουν το καλύτερο δυνατό λευκό. Γι'αυτό και η Apple δεν επιτρέπει την πώληση demo συσκευών τουλάχιστον σε εμάς τους κοινούς θνητούς... Αυτό νομίζω ισχύει με όλες τις συσκευές!Παντα έχω την εντύπωση ότι δείχνουν καλύτερα από αυτές που αγοράζουμε ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αυτό νομίζω ισχύει με όλες τις συσκευές!Παντα έχω την εντύπωση ότι δείχνουν καλύτερα από αυτές που αγοράζουμε ! Μα γι αυτό τις αγοράζουν μετά οι περισσότεροι Λογικό είναι Οι εταιρείες κοιτάνε πως θα σε φέρουν βόλτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Μα γι αυτό τις αγοράζουν μετά οι περισσότεροι Λογικό είναι Οι εταιρείες κοιτάνε πως θα σε φέρουν βόλτα Καλά εννοείται αυτό!Ολα είναι μάρκετινγκ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Παιδιά τωρα μόλις που βγηκαν καμια δεκαριά updates πατάω update και βγαινει η βλακεία οτι οι όροι χρήσης αλλαξανε μπλα μπλα παταω συμφωνώ και αντι οπως παντα να αρχίσει να κανει update όλο βγαίνει συνεχεια πατας συμφωνω ξαναβγαινει και αυτο γίνεται συνέχεια και δεν κάνει update καμια εφαρμογή.Τι γίνεται το έχει και κάποιος άλλος το θέμα; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 (edited) Παιδιά τωρα μόλις που βγηκαν καμια δεκαριά updates πατάω update και βγαινει η βλακεία οτι οι όροι χρήσης αλλαξανε μπλα μπλα παταω συμφωνώ και αντι οπως παντα να αρχίσει να κανει update όλο βγαίνει συνεχεια πατας συμφωνω ξαναβγαινει και αυτο γίνεται συνέχεια και δεν κάνει update καμια εφαρμογή.Τι γίνεται το έχει και κάποιος άλλος το θέμα; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Είναι προσωρινό θέμα του App Store. Το γράφουν πολλά sites σήμερα. Θα επιλυθεί σύντομα. https://9to5mac.com/2019/04/25/app-store-terms-and-conditions-error/ Sent from my iPhone using Tapatalk Edited April 25, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2019 Είναι προσωρινό θέμα του App Store. Το γράφουν πολλά sites σήμερα. Θα επιλυθεί σύντομα. https://9to5mac.com/2019/04/25/app-store-terms-and-conditions-error/ Sent from my iPhone using Tapatalk Οκ ευχαριστώ Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά και καλή ανάσταση !Ηθελα να ρωτήσω αν όσοι έχετε το silver μοντέλο έχετε παρατηρήσει ελαφριές γρατζουνιές (αράχνες) στο ατσάλινο πλαίσιο!Απ ότι είδα και στο YouTube είναι κλασικό θέμα του πλαισίου του συγκεκριμένου χρώματος και φεύγουν εύκολα με αλοιφή γυαλίσματος μετάλλων !Εχει κάποιος τέτοιο θέμα και έχει κάνει αυτού του είδους το γυάλισμα; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ότι και να κανείς όσο και να το προσέξεις το ασημί θα κάνει κάτι ψιλά στο νίκελ .το είχα στο x γιαυτο το xs το πήρα μαύρο .κατα τα αλλά νομίζω πως φεύγουν σχετικά εύκολα από ότι είδα αλλά ξανά επανέρχονται γιαυτο μην ασχολίσε . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ότι και να κανείς όσο και να το προσέξεις το ασημί θα κάνει κάτι ψιλά στο νίκελ .το είχα στο x γιαυτο το xs το πήρα μαύρο .κατα τα αλλά νομίζω πως φεύγουν σχετικά εύκολα από ότι είδα αλλά ξανά επανέρχονται γιαυτο μην ασχολίσε . Ναι ισχύει τα ασημί-άσπρα κάνουν σημάδια στο γύρω γύρω πλαίσιο πολύ ευκολότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ότι και να κανείς όσο και να το προσέξεις το ασημί θα κάνει κάτι ψιλά στο νίκελ .το είχα στο x γιαυτο το xs το πήρα μαύρο .κατα τα αλλά νομίζω πως φεύγουν σχετικά εύκολα από ότι είδα αλλά ξανά επανέρχονται γιαυτο μην ασχολίσε . Ε είμαι ψειρας και είναι κρίμα μωρε!Θα πάρω αλοιφουλα και θα το περνάω οποτε μαζεύονται πολλές!!Ειναι πολύ όμορφο για να το αφήσω να ρημάξει Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Ε είμαι ψειρας και είναι κρίμα μωρε!Θα πάρω αλοιφουλα και θα το περνάω οποτε μαζεύονται πολλές!!Ειναι πολύ όμορφο για να το αφήσω να ρημάξει Τι ακριβώς αλοιφή είναι αυτή και που την παίρνεις; Έχω το Max σε space gray και θέλω να είμαι προετοιμασμένος... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Τι ακριβώς αλοιφή είναι αυτή και που την παίρνεις; Έχω το Max σε space gray και θέλω να είμαι προετοιμασμένος... Sent from my iPhone using Tapatalk Τπτ ιδιαίτερο ,μια αλοιφή που γυαλιζουμε ασημικά κτλ Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2019 Καλησπέρα παιδιά ο χρόνος επι οθόνης στο iOS πλέον είναι σαν το SOT στο Android; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Λοιπόν θα σας πω τι μου συνεβει σήμερα το πρωί που ξύπνησα!Ειχα βάλει το κινητό το βράδυ για φόρτιση ΚΛΕΙΣΤΟ την ώρα που έπεσα να κοιμηθώ και ήταν στο 26% και επειδή πάντα κοιτάω αν ξεκίνησε να φορτίζει το κοίταξα πριν κοιμηθώ και όλα οκ!Το πρωί λοιπόν που ξύπνησα και το άνοιξα προς μεγάλη μου έκπληξη δεν είχε φορτίσει και αντίθετα είχε πέσει στο 12% δλδ κλειστό έπεσε 15% !!!Νευριασα όπως είναι φυσικό και το έβαλα αμέσως γιατί στις 10 δούλευα και το έβγαλα στο 98% στις 9:45!Μεχρι τώρα λοιπόν που σας μιλάω έχει χάσει μόλις 6% με χρήση κάποιες κλήσεις των 3-4 λεπτών και λίγο browsing με τα δεδομένα !Πολυ αντικρουομενη η σημερινή κατάσταση λοιπόν!Αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας για όλα αυτά ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Αυτό μου ακούγεται σαν το πρόβλημα που είχαν καποιες πρώτες συσκευές με την φόρτιση. Αν στο ξανακάνει κάνε μια επαναφορά να δεις πως πάει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Αυτό μου ακούγεται σαν το πρόβλημα που είχαν καποιες πρώτες συσκευές με την φόρτιση στην αρχή. Αν στο ξανακάνει κάνε μια επαναφορά να δεις πως πάει. Sent from my iPhone using Tapatalk Το έχω από τον Φεβρουάριο και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο!Επισης νομίζω ότι το πρόβλημα που αναφέρεσαι ήταν όταν το κινητό ήταν ανοιχτό κι όχι κλειστό ! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Το περίεργο είναι γιατί να έχασε 15% κλειστό τηλέφωνο. Απορία, γιατί κλείνετε το τηλέφωνο ενώ υπάρχει η επιλογή του flight mode; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Το περίεργο είναι γιατί να έχασε 15% κλειστό τηλέφωνο. Απορία, γιατί κλείνετε το τηλέφωνο ενώ υπάρχει η επιλογή του flight mode; Sent from my iPhone using Tapatalk Ε συνήθεια χρόνων!Αυτο είναι που με έκανε και απόρησα κ εγώ και προβληματίστηκα !Σαν να έκανε αποφόρτιση Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2019 Ε συνήθεια χρόνων!Αυτο είναι που με έκανε και απόρησα κ εγώ και προβληματίστηκα !Σαν να έκανε αποφόρτιση Όταν το κλείνεις είναι χειρότερα Η φόρτιση περνάει από την μητρική και τον επεξεργαστή για να κανονίζει την ένταση του ρεύματος ανάλογα με το ποσοστό φόρτισης Όλα αυτά είναι καλό να γίνονται με ανοιχτή συσκευή Οπότε το βάζεις σε πτήση Επίσης γλιτώνεις ώρα από το άνοιξε κλείσε να φορτώσει το λειτουργικό Επίσης γλιτώνεις ώρα από το να ανοίξεις μια μια πάλι τις εφαρμογές από την αρχή Δεν κλείνουμε ποτέ το κινητό, δεν κλείνουμε ποτέ εφαρμογές. Χρόνια τώρα το έχω αυτό σαν αρχή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Όταν το κλείνεις είναι χειρότερα Η φόρτιση περνάει από την μητρική και τον επεξεργαστή για να κανονίζει την ένταση του ρεύματος ανάλογα με το ποσοστό φόρτισης Όλα αυτά είναι καλό να γίνονται με ανοιχτή συσκευή Οπότε το βάζεις σε πτήση Επίσης γλιτώνεις ώρα από το άνοιξε κλείσε να φορτώσει το λειτουργικό Επίσης γλιτώνεις ώρα από το να ανοίξεις μια μια πάλι τις εφαρμογές από την αρχή Δεν κλείνουμε ποτέ το κινητό, δεν κλείνουμε ποτέ εφαρμογές. Χρόνια τώρα το έχω αυτό σαν αρχή Έχω μείνει στα παλιά εγώ που έλεγαν ότι με κλειστό κινητό κάνει πιο αργή αλλά πιο σωστή φόρτιση!Θα το κάνω όπως λες πλέον !Καλα εφαρμογές τις κλείνω γιατί να μένουν ανοιχτές συνέχεια ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Έχω μείνει στα παλιά εγώ που έλεγαν ότι με κλειστό κινητό κάνει πιο αργή αλλά πιο σωστή φόρτιση!Θα το κάνω όπως λες πλέον !Καλα εφαρμογές τις κλείνω γιατί να μένουν ανοιχτές συνέχεια ; Δεν μένουν ανοιχτές Ο τρόπος λειτουργίας του iOS είναι αρκετά διαφορετικός από το σκεπτικό σου Μένουν παγωμένες απλά Όταν τις ξανά ανοίγεις, γλιτώνεις χρόνο δεν ξανά φορτώνουν από την αρχή. Γλιτώνεις επίσης και μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. April 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2019 Δεν μένουν ανοιχτές Ο τρόπος λειτουργίας του iOS είναι αρκετά διαφορετικός από το σκεπτικό σου Μένουν παγωμένες απλά Όταν τις ξανά ανοίγεις, γλιτώνεις χρόνο δεν ξανά φορτώνουν από την αρχή. Γλιτώνεις επίσης και μπαταρία Όχι δεν το παίζω ότι γνωρίζω ,απλά η δικιά μου λογική λέει να τις κλείνω!Αλλα για να το λες κάτι θα ξέρεις ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts