omorfonios Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 το εχω σε μια θηκη της spigen σιλικονης... και μαζευει σκονη στης ακρες... μπορει οπως το σκουπισα με ενα πανακι να το εκανα και εγω... αλλα και αλλα κινητα ειχα και τα σκουπιζα με πανακι συχνα... αλλα δεν ειχανε κανει τιν παραμικρη γρατζουνια.. απο την αλλη εχω και παπαγαλους στο σπιτι...οποτε πεζει να πηγε κανενας πανω στο iPhone.... :lol: παω αυριο να βαλω ενα τζαμακι της x-one... αυτο που με τρομαζει ειναι το τζαμακι της καμερας....! γτ καπιες φορες μπορει να θελω να το καθαρισω... με βλεπω να το φυσαω πρωτα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Και θήκη να έχεις θέλει να το βγάζεις μέρα παρά μέρα να την σκουπίζεις και να σκουπίζεις και το τηλέφωνο Περνάει μέσα σκόνη, τρίβεται και γρατζουνιεται το τηλέφωνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Και θήκη να έχεις θέλει να το βγάζεις μέρα παρά μέρα να την σκουπίζεις και να σκουπίζεις και το τηλέφωνο Περνάει μέσα σκόνη, τρίβεται και γρατζουνιεται το τηλέφωνο Γι'αυτό και κάποιοι από εμάς, φοράμε και skin στη πλάτη μέσα από τη θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. January 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Και εσύ έπρεπε να του απαντήσεις... "Ευχαριστώ, δώστε μου μια esim τώρα." Εχεις βαλει την e sim της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 κατι δεν παει καλα εδω με την μπαταρια.... και τι ειναι αυτο που λεει 3 ωρες κατω απο Μ.Ο ;;; δειτε εδω και πειτε μου σας φενεται νορμαλ;; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 To App Store γιατι ειναι τοσο ψηλα στη λιστα; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 To App Store γιατι ειναι τοσο ψηλα στη λιστα; γιατι εψαχνα διαφορα apps κλπ... το 97% ειναι ομως το προβλημα... και οτι δεν με βγαζει πανω απο 5 ωρες οθονη... και το εχω μονο 10 μερες..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 γιατι εψαχνα διαφορα apps κλπ... το 97% ειναι ομως το προβλημα... και οτι δεν με βγαζει πανω απο 5 ωρες οθονη... και το εχω μονο 10 μερες..... :( Κλείσε άνθρωπε μου την ανανέωση στο υπόβαθρο,τοποθεσία άσε μόνο 2-3 εφαρμογές(πχ καιρός,χάρτες) και αυτές κατά τη χρήση,στις υπηρεσίες συστήματος άσε ανοιχτό μόνο τη βαθμονόμηση πυξίδας και το find my iPhone,απενεργοποίησε και την εφαρμογή χρόνος επι της οθόνης και αν δεν βγάλεις 6+ ώρες χρήσης τότε να μου τρυπήσεις τη μύτη.Το κινητό σου είναι μια χαρα. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Κλείσε άνθρωπε μου την ανανέωση στο υπόβαθρο,τοποθεσία άσε μόνο 2-3 εφαρμογές(πχ καιρός,χάρτες) και αυτές κατά τη χρήση,στις υπηρεσίες συστήματος άσε ανοιχτό μόνο τη βαθμονόμηση πυξίδας και το find my iPhone,απενεργοποίησε και την εφαρμογή χρόνος επι της οθόνης και αν δεν βγάλεις 6+ ώρες χρήσης τότε να μου τρυπήσεις τη μύτη.Το κινητό σου είναι μια χαρα. Sent from my iPad using Tapatalk τα location services τα κλεινω.... και της εφαρμογες της εχω κλειστες.... αυτο με το χρονο γιατι να το κλεισω? σιγα μην τρωει αυτο μπαταρια.... to 97% στης 10 μερες δηλαδη το βλεπεις νορμαλ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 τα location services τα κλεινω.... και της εφαρμογες της εχω κλειστες.... αυτο με το χρονο γιατι να το κλεισω? σιγα μην τρωει αυτο μπαταρια.... to 97% στης 10 μερες δηλαδη το βλεπεις νορμαλ???? Κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται η συσκευή σου Το 97% είναι beta μέτρηση στο περίπου Θέλει παρακολούθηση η συσκευή σου αλλά με normal χρήση Άφησε το να ξεφορτισει στο 5-10% και μετά με τον φορτιστή της συσκευής άφησε το να γεμίσει 3 ώρες καλά Μετά να δούμε πως πάει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Κι εμένα μια χαρά μου φαίνεται η συσκευή σου Το 97% είναι beta μέτρηση στο περίπου Θέλει παρακολούθηση η συσκευή σου αλλά με normal χρήση Άφησε το να ξεφορτισει στο 5-10% και μετά με τον φορτιστή της συσκευής άφησε το να γεμίσει 3 ώρες καλά Μετά να δούμε πως πάει το εχω κανει αυτο... φιλε μου... αλλα δεν αλλαξε κατι.. γενικα ειδα μια μικρη βελτιωση με normal χρηση που εκανα... αλλα αν τωρα βαλω κανενα game η μπαταρια φευγει αρκετα γρηγορα.... τωρα επιδει βαριομουν να περιμενω 3 ωρες φορτιστη το εβαλα σε ασυρματο φορτιστη... φορτισε σε 2 ωρες απο 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 το εχω κανει αυτο... φιλε μου... αλλα δεν αλλαξε κατι.. γενικα ειδα μια μικρη βελτιωση με normal χρηση που εκανα... αλλα αν τωρα βαλω κανενα game η μπαταρια φευγει αρκετα γρηγορα.... τωρα επιδει βαριομουν να περιμενω 3 ωρες φορτιστη το εβαλα σε ασυρματο φορτιστη... φορτισε σε 2 ωρες απο 1% Ζεσταίνεται η συσκευή σου γενικότερα; Την νιώθεις να καίει; Βάλε το status lite και σε κατάσταση ηρεμίας πες μας λίγο σε τι ποσοστό δουλεύει ο επεξεργαστής; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Ζεσταίνεται η συσκευή σου γενικότερα; Την νιώθεις να καίει; Βάλε το status lite και σε κατάσταση ηρεμίας πες μας λίγο σε τι ποσοστό δουλεύει ο επεξεργαστής; κοίτα την ημερα που τo αγόρασα και τo δούλεψα στο 10λεπτό άρχισε να ζεσταίνεται στο πίσω μέρος της πλάτης ελάχιστα... γενικά είναι λίγο χλιαρό αλλα όχι σε καμια περίπτωση δεν το λες υπερθέρμανση αυτό... στην ασύρματη φόρτιση μονο ζεσταίνεται έτσι πιο έντονα... γενικά με εφαρμογές που χρησιμοποιούνε την κάμερα πρόσεξα να ζεσταίνεται sto status lite στο cpu usage εχει μια κοκκινη γραμη η οποια πεζει το usage apo 6.5-14% χωρις να αγγιζω την οθονη... αν κανω εκει λιγο scroll Πανω-κατω μπορει να φτασει για 1sec sto 18 me 20% sto idle ειναι 92-95% Edited January 15, 2019 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 κοίτα την ημερα που τo αγόρασα και τo δούλεψα στο 10λεπτό άρχισε να ζεσταίνεται στο πίσω μέρος της πλάτης ελάχιστα... γενικά είναι λίγο χλιαρό αλλα όχι σε καμια περίπτωση δεν το λες υπερθέρμανση αυτό... στην ασύρματη φόρτιση μονο ζεσταίνεται έτσι πιο έντονα... γενικά με εφαρμογές που χρησιμοποιούνε την κάμερα πρόσεξα να ζεσταίνεται sto status lite στο cpu usage εχει μια κοκκινη γραμη η οποια πεζει το usage apo 6.5-14% χωρις να αγγιζω την οθονη... αν κανω εκει λιγο scroll Πανω-κατω μπορει να φτασει για 1sec sto 18 me 20% sto idle ειναι 92-95% Κάτι δεν δουλεύει ώστε Πρέπει να πέφτει στο 2-3% Εμένα μου δημιουργεί πρόβλημα όπως είπα το Viber Ξεκινά να σβήνεις εφαρμογές μια μια και μετά κάθε φορά να μπαίνεις στην εφαρμογή να κοιτάς πως πηγαίνει ο επεξεργαστής Θα καταλάβεις μετά από μερικές δευτερόλεπτα ποια σου δημιουργεί πρόβλημα. Θα πάρει ανάσα το κινητό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Eγω θα εκανα Hard reset παντως. Μπορει ο φιλος να μας γραψει τη λιστα με τα apps που εχει εγκαταστησει; Ή εστω καποια screenshots να τα δουμε ολα. Επισης το handoff τρωει αρκετη μπαταρια νομιζω. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Το 97% δεν μπορεί να έχει σχέση με καμμία εφαρμογή. Επίσης το ποσοστό είναι μια χαρά αν περιμένει θα δει να παίζει και στο 7-10 αλλά το 2-3 δε παίζει. Αλλά 97% είναι θέμα ακόμα και να είχε 4μηνο χρήσης αφού σχεδόν όλα είναι 100 άντε 99. Το θέμα είναι πως θα τους το αποδείξεις ώστε να σου αλλάξουν μπαταρία. Στις φωτό φαίνεται να το κλείνεις το βράδυ, το κλείνεις; Αν ναι μην το κλείνεις και δες ποσό θα πέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, κανονικά δεν πρέπει να πέσει πανω από 1 άντε 2% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Το 97% δεν μπορεί να έχει σχέση με καμμία εφαρμογή. Επίσης το ποσοστό είναι μια χαρά αν περιμένει θα δει να παίζει και στο 7-10 αλλά το 2-3 δε παίζει. Αλλά 97% είναι θέμα ακόμα και να είχε 4μηνο χρήσης αφού σχεδόν όλα είναι 100 άντε 99. Το θέμα είναι πως θα τους το αποδείξεις ώστε να σου αλλάξουν μπαταρία. Στις φωτό φαίνεται να το κλείνεις το βράδυ, το κλείνεις; Αν ναι μην το κλείνεις και δες ποσό θα πέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, κανονικά δεν πρέπει να πέσει πανω από 1 άντε 2% Εγώ όταν σβήνω το Viber πέφτει ο επεξεργαστής 2-3-4% Αλλιώς δουλεύει παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos36 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Άμα κλείσεις το Viber to Instagram το messenger και το Facebook μπορεί αλλά δεν έχει νόημα, μετά θα κρατάει πολύ η μπαταρία αλλά θα κάνει μόνο για φακός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Άμα κλείσεις το Viber to Instagram το messenger και το Facebook μπορεί αλλά δεν έχει νόημα, μετά θα κρατάει πολύ η μπαταρία αλλά θα κάνει μόνο για φακός Δηλαδη οσοι δε χρησιμοποιουμε instagram, fb messenger, facebook, εχουμε κινητο που κανει μονο για φακος; :rolleyes: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Το 97% δεν μπορεί να έχει σχέση με καμμία εφαρμογή. Επίσης το ποσοστό είναι μια χαρά αν περιμένει θα δει να παίζει και στο 7-10 αλλά το 2-3 δε παίζει. Αλλά 97% είναι θέμα ακόμα και να είχε 4μηνο χρήσης αφού σχεδόν όλα είναι 100 άντε 99. Το θέμα είναι πως θα τους το αποδείξεις ώστε να σου αλλάξουν μπαταρία. Στις φωτό φαίνεται να το κλείνεις το βράδυ, το κλείνεις; Αν ναι μην το κλείνεις και δες ποσό θα πέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, κανονικά δεν πρέπει να πέσει πανω από 1 άντε 2%το βράδυ πέφτει 3-4% χαλαρά... αλλα αυτο δεν με νοιάζει τόσο... αλλα πώς θα αποδειχτεί οτι όντος υπαρχη πρόβλημα στην μπαταρία;; θα δοκιμάσω τωρα να το συνδέσω στο macbook και θα βαλω το coconut battery να τσεκαρω απο εκει το battery health επίσης θα κάνω και ενα restore γιατι διάβασα οτι σε καπια άτομα απο 96% πηγε ξανα 100% στο ακυρο. διαβαζω διαφορα Κούλα στο φόρουμ της apple... μιλησα και με infoquest και θα το παω οποτε βρω χρόνο μου ειπαν 2-3 εργάσιμες θα το τσεκαρουν... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Χαχαχα εντομεταξυ δεν έχω κανένα από αυτά όχι μόνο στο κινητό αλλά παντού.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μη κάνετε λες και είστε τπτ ιδιαίτερο και ψάχνετε αφορμές να αυτοεπιβεβαιωθείτε επειδή δεν έχετε Facebook, Instagram κλπ. Ο Νίκος εννοεί ότι αν χρειάζεσαι Viber, Facebook κλπ, αλλά τα σβήνεις απλά επειδή έχεις ψώρα με τη μπαταρία, τότε είναι δώρον άδωρον Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 στο Coconut battery einai h mpataria 96.5 με λιγα λογια δεν ειναι bug του battery health της apple... κανω τωρα ενα restore και θα το παω infoquest... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Μη κάνετε λες και είστε τπτ ιδιαίτερο και ψάχνετε αφορμές να αυτοεπιβεβαιωθείτε επειδή δεν έχετε Facebook, Instagram κλπ. Ο Νίκος εννοεί ότι αν χρειάζεσαι Viber, Facebook κλπ, αλλά τα σβήνεις απλά επειδή έχεις ψώρα με τη μπαταρία, τότε είναι δώρον άδωρον Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστουμε την υπερασπιση, το λογο εχει ο Εισαγγελεας παρακαλω! :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στο Coconut battery einai h mpataria 96.5 με λιγα λογια δεν ειναι bug του battery health της apple... κανω τωρα ενα restore και θα το παω infoquest... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγαινε το φιλε μου, μην ταλαιπωρεισαι αλλο... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Ρε παιδιά δεν είπα να σταματήσει να χρησιμοποιεί κάποιες εφαρμογές Είπα να αρχίσει να σβήνεις μια μια για να βρει τι φταίει Έχει θέμα του τελειώνει η μπαταρία και ο μόνος τρόπος είναι αυτό Αλλιώς άσε να σου τρώνε κάποιες εφαρμογές άδικα την μπαταρία και κλείνει εκεί Εγώ θέλω με όλες μου τις εφαρμογές να δουλεύει σωστά Μπορεί να γίνει αυτό. Κάποιες φορές μετά από αναβαθμίσεις εφαρμογών δημιουργείται πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα ψάχνουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts