minotavros Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Άρα εκτός από το φορτιστή που μου είπε ο φίλος πιο πάνω πρέπει να βρω και καλώδιο? Γιατί απ ότι είδα δεν λέει αν έχει καλώδιο μέσα. :/Καλώδιο από το μαμά φορτιστή δεν έχεις? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Αυτό το Πινγιν google που ζητάει συνέχεια εξουσιοδότηση και πρόσβαση απο τα email μας τι είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παιδια καλησπερα μπορει κανεις να μου πει πως σβηνω ολο το ιστορικο κλήσεων και οχι ενα ενα. Ειναι της γυναικας και δε το πολυκατεχω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Εχει βγει και νεοτερος διαδοχος φιλε μου , το redmi note 7 . Παλι θα πρεπει να παρεις global εκδοση φυσικα . στο 7 η γκλομπαλ δεν υποστηριζει την 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Παιδια καλησπερα μπορει κανεις να μου πει πως σβηνω ολο το ιστορικο κλήσεων και οχι ενα ενα. Ειναι της γυναικας και δε το πολυκατεχω. Πατάς παρατεταμένα πάνω σε μια κλήση και διαλέγεις εκκαθάριση δέσμης. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Καλησπέρα παιδια,μια ερώτηση.Οταν ακουμπάω το δαχτυλικο αποτύπωμα ανάβει η οθόνη.Πως το απενεργοποιω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Καλησπέρα παιδια,μια ερώτηση.Οταν ακουμπάω το δαχτυλικο αποτύπωμα ανάβει η οθόνη.Πως το απενεργοποιω;Τι εννοείς, να ξεκλειδώνει χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Καλώδιο από το μαμά φορτιστή δεν έχεις? Έχω. Κάνει για γρήγορη φόρτιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Τι εννοείς, να ξεκλειδώνει χωρίς δακτυλικό αποτύπωμα? Όχι.Πιανω το κινητό με στο χέρι και άμα ακουμπήσει η παλάμη μου στο σημείο εκείνο ανάβει η οθόνη μόνη της.Δεν έχω ενεργοποιήσει δαχτυλικο αποτυπώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Έχω. Κάνει για γρήγορη φόρτιση??Ναι κάνει. ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι.Πιανω το κινητό με στο χέρι και άμα ακουμπήσει η παλάμη μου στο σημείο εκείνο ανάβει η οθόνη μόνη της.Δεν έχω ενεργοποιήσει δαχτυλικο αποτυπώματαΠερίεργο, δεν ξέρω αν είναι κάτι από τις ρυθμίσεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Όχι.Πιανω το κινητό με στο χέρι και άμα ακουμπήσει η παλάμη μου στο σημείο εκείνο ανάβει η οθόνη μόνη της.Δεν έχω ενεργοποιήσει δαχτυλικο αποτυπώματα Έτσι πρέπει να κάνει. Προσπαθεί να ξεκλειδώσει, δεν βρίσκει γνωστό δακτυλικό αποτύπωμα και απλά ανάβει την οθόνη. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Έτσι πρέπει να κάνει. Προσπαθεί να ξεκλειδώσει, δεν βρίσκει γνωστό δακτυλικό αποτύπωμα και απλά ανάβει την οθόνη. Δεν απενεργοποιείται αυτό;Είναι πολύ σπαστικό να ανάβει η οθόνη μόλις το πιάνω στα χερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Δεν απενεργοποιείται αυτό;Είναι πολύ σπαστικό να ανάβει η οθόνη μόλις το πιάνω στα χεριαΣε εμένα δεν ενεργοποιειται η οθόνη αν βάλω λάθος αποτύπωμα, απλώς κάνει μια σύντομη δόνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν απενεργοποιείται αυτό;Είναι πολύ σπαστικό να ανάβει η οθόνη μόλις το πιάνω στα χεριαΚάπου είχε μια ρύθμιση μόλις το σηκώνεις από το τραπέζι να ενεργοποιειται η οθόνη. Με ποια ρομ είσαι? Με Global beta δεν μπορώ να το βρω τώρα μάλλον το έχουν βγάλει. Ίσως να υπάρχει στη stable αυτή η ρύθμιση ακόμη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Κάπου είχε μια ρύθμιση μόλις το σηκώνεις από το τραπέζι να ενεργοποιειται η οθόνη. Με ποια ρομ είσαι? Με Global beta δεν μπορώ να το βρω τώρα μάλλον το έχουν βγάλει. Ίσως να υπάρχει στη stable αυτή η ρύθμιση ακόμη Αυτή η ρύθμιση βρίσκεται Ρυθμίσεις >προβολή>"ανασηκώστε για ενεργοποίηση". Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αυτή η ρύθμιση βρίσκεται Ρυθμίσεις >προβολή>"ανασηκώστε για ενεργοποίηση".Ποια ρομ έχεις? Στην τελευταία Global beta δεν υπάρχει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Ποια ρομ έχεις? Στην τελευταία Global beta δεν υπάρχει Στο mi max 3 παντως υπαρχει στην global dev. Edited April 17, 2019 by varajohn Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Στο mi max 3 παντως υπαρχει στην global dev. Και στο redmi note 6 υπάρχει Ρυθμίσεις΄/ προβολή/ανασηκώστε για ενεργοποίηση Αναφέρομαι στην τελευταία XTRV ελληνική 9.4.12 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Αυτά έχω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 Και στο redmi note 6 υπάρχει Ρυθμίσεις΄/ προβολή/ανασηκώστε για ενεργοποίηση Αναφέρομαι στην τελευταία XTRV ελληνική 9.4.12 Μάλλον το ενεργοποιούν οι developers κατά βούληση ανά ρομ. Αργότερα θα είμαι σπίτι και θα τσεκάρω της γυναίκας το 6 προ με την μαμά stable. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) https://ibb.co/vwYW2W6 Εμένα πάντως υπάρχει η συγκεκριμένη εντολή πολύ καιρό τώρα Edited April 17, 2019 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 https://ibb.co/vwYW2W6 Εμένα πάντως υπάρχει η συγκεκριμένη εντολή πολύ καιρό τώραΜε ποια ρομ? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Είμαι την τελευταία global stable.Απενεργοποιειμενο το έχω αλλά ανάβει μόνη της.Οταν μιλάω όπως το κρατάω πολλές φορές το ακουμπάω κατά λάθος και ανάβει και πατιεται ότι ναναι με το αυτι:p Edited April 17, 2019 by gwgos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Με ποια ρομ? Γράφω παραπάνω την 9.4.12 Xtrv την ελληνική από το xiaomi-miui.gr https://ibb.co/3TYqXJT Edited April 17, 2019 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Και στης γυναίκας μου με 10.2. 2(OEKMIXM) Σταθερή υπάρχει η συγκεκριμένη ρύθμιση. Edited April 17, 2019 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. April 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2019 (edited) Παιδιά καλησπέρα! Προσπαθώ να ενεργοποιησω το api 2 σε stable global χωρίς root κ twrp με fastboot κ εντολές αλλά παίρνω αυτό το μήνυμα λάθους στον υπολογιστή: Δεν ήταν δυνατή η σωστή εκκίνηση της εφαρμογής (0xc000007b).κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε την εφαρμογή Κάποια βοήθεια ; Ευχαριστώ πολύ!! Edited April 17, 2019 by timos1968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts