akilleas Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Δεν θυμάσαι με ποιο email έκανες τον κωδικό; Ζητάς να σου έρθει νέος εκεί και προχωράς στην αλλαγή του και μετά το στήνεις ως καινούριο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Το Notch Notifications λύνει το πρόβλημα των ειδοποιήσεων σε Xiaomi Mi 9, Pocophone και άλλα notched τηλέφωνα. Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες. Μόλις το εγκατέστησα με επιτυχία.... Το έβαλα και εγώ. Να φανταστώ ότι η μόνιμη ειδοποίηση δεν φεύγει εάν δεν είσαι ρουτ; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariefi89 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλησπέρα! Τελικά μου το έφτιαξαν από το μαγαζί που το είχα πάρει. Μου είπαν ότι είχε πρόβλημα το λογισμικό και γι'αυτό ανέβαζε θερμοκρασία. Παρατήρησα όμως κάτι καινούριο. Όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση, ο συνομιλητής μου δεν με ακούει. Μόλις την βγάλω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Καλησπέρα! Τελικά μου το έφτιαξαν από το μαγαζί που το είχα πάρει. Μου είπαν ότι είχε πρόβλημα το λογισμικό και γι'αυτό ανέβαζε θερμοκρασία. Παρατήρησα όμως κάτι καινούριο. Όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση, ο συνομιλητής μου δεν με ακούει. Μόλις την βγάλω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον το ίδιο πρόβλημα; Όχι σε εμένα μια χαρά δουλεύει η ανοιχτή ακρόαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλημέρα σε όλους σας Θέλω να αγοράσω το note 6 pro 64G τι να προσέξω κατά την αγορά του από γνωστό κατάστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλημέρα σε όλους σας Θέλω να αγοράσω το note 6 pro 64G τι να προσέξω κατά την αγορά του από γνωστό κατάστημα?Να είναι Global version Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Αυτό που θα το γράφει? Και τι ακριβώς σημαίνει Global version? Έχει να κάνει με τις γλώσσες? Στα χαρακτηριστικά δεν το αναφέρει. Μπορώ να στείλω λινκ από το κατάστημα ή δεν επιτρέπεται? Edited April 14, 2019 by jkarabas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Βάλε λινκ δε νομίζω να υπάρχει θέμα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 https://tokinito.gr/tilefona/kinita-tilefona/kinita-smartphones/google-android/xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb-4gb-ram-blue.html Θα τους ρωτήσω αύριο και αν δεν είναι θα το πάρω από αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 https://tokinito.gr/tilefona/kinita-tilefona/kinita-smartphones/google-android/xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb-4gb-ram-blue.html Θα τους ρωτήσω αύριο και αν δεν είναι θα το πάρω από αλλού.Από εκεί έχω πάρει και το δικό μου. Global version είναι 99% αλλά πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους για σιγουριά Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Από εκεί έχω πάρει και το δικό μου. Global version είναι 99% αλλά πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους για σιγουριά Εύχομαι να το γνωρίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariefi89 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλησπέρα κ πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς πώς γίνεται φραγή σε απόρρητες κλήσεις. Θα πρέπει να επικοινωνήσω με τη cosmote ή υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Καλησπέρα κ πάλι. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς πώς γίνεται φραγή σε απόρρητες κλήσεις. Θα πρέπει να επικοινωνήσω με τη cosmote ή υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις; Κληση- ρυθμίσεις κλήσεων - λιστα αποκλεισμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Γίνεται και από τις κλήσεις. Πχ σε μια αναπάντητη πατάς το βελάκι για να ανοιξει η καρτέλα και μετά τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και τέλος το προφανές. sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παιδιά τη βοήθειά σας παρακαλώ Μήπως αξίζει η αγορά του note 7 αντί του pro 6? Είμαι σε δίλημμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παιδιά τη βοήθειά σας παρακαλώ Μήπως αξίζει η αγορά του note 7 αντί του pro 6? Είμαι σε δίλημμα.Το 7 είναι πιο φρέσκο. -Εχει διαφορετικό design - Εχει usb type- c -Έχει snapdragon 660 -Υποστηρίζει QC 4.0 -Λογικά θα πάρει Android 10 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Το 7 είναι πιο φρέσκο. -Εχει διαφορετικό design - Εχει usb type- c -Έχει snapdragon 660 -Υποστηρίζει QC 4.0 -Λογικά θα πάρει Android 10 Τελικά το παρήγγειλα και θα το παραλάβω σήμερα. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Τελικά το παρήγγειλα και θα το παραλάβω σήμερα. Thanks Καλοδούλευτο! Ποιο πήρες το 7? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Ναι το 7 τελικά ευχαριστώ...:) Θα γράφω στο νήμα για το 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω το redmi note 6 pro από τον Ιανουάριο και βλέπω ότι φορτίζει κανονικά και όχι με γρήγορη φόρτιση. Το έψαξα και ο φορτιστής του είναι για απλή φόρτιση. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο φορτιστή που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (Quick Charging 3.0)? :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Καλησπέρα παιδιά, έχω το redmi note 6 pro από τον Ιανουάριο και βλέπω ότι φορτίζει κανονικά και όχι με γρήγορη φόρτιση. Το έψαξα και ο φορτιστής του είναι για απλή φόρτιση. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο φορτιστή που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (Quick Charging 3.0)? :D:D:DΕγώ πήρα αυτόν https://www.skroutz.gr/s/15005108/Hoco-USB-Wall-Adapter-Μαύρο-C26.html Καλή κατασκευή φαίνεται, φθηνός είναι, φορτίζει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Εγώ πήρα αυτόν https://www.skroutz.gr/s/15005108/Hoco-USB-Wall-Adapter-Μαύρο-C26.html Καλή κατασκευή φαίνεται, φθηνός είναι, φορτίζει γρήγορα. Για γρήγορη φόρτιση δεν παίζει ρόλο το καλώδιο σωστά? Μόνο ο αντάπτορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Για γρήγορη φόρτιση δεν παίζει ρόλο το καλώδιο σωστά? Μόνο ο αντάπτορας.Παίζει και το καλώδιο. Αυτό που έρχεται με το κουτί κάνει. Πιάνει μέχρι 2.5 ampere Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros_android Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Παίζει και το καλώδιο. Αυτό που έρχεται με το κουτί κάνει. Πιάνει μέχρι 2.5 ampere Άρα εκτός από το φορτιστή που μου είπε ο φίλος πιο πάνω πρέπει να βρω και καλώδιο? Γιατί απ ότι είδα δεν λέει αν έχει καλώδιο μέσα. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 Βασικά να μην ξεχνάμε ότι η γρήγορη φόρτιση σίγουρα δεν είναι το καλύτερο για την μπαταρία του κινητού και καλό θα ήτανε να χρησιμοποιήτε με φειδώ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts