puzzle21 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Σε κάποιες πρώτες φώτο φαίνεται αρκετά καλή η βελτίωση. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Παρέλαβα και εγώ σήμερα το μεσημέρι το MC laren. Αύριο οι πρώτες εντυπώσεις Για πες μας πως το βλέπεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό (Note 9 & Mate 20 pro)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Βγήκε και η βαθμολογία του στο dxo για όσους δίνουν σημασία, 98 στο σύνολο, 101 στη φωτογραφία https://www.dxomark.com/oneplus-6t-review-good-performer/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Άρα είναι στα ίδια επίπεδα με το s9+. Ενα μικρο προβαδισμα το S9+ το εχει κυριως στις νυχτερινες,αλλα σε γενικες γραμμες μην φοβασαι δεν ειναι τοσο κακη η καμερα του οπως η stock του pocophone πχ :P ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε και η βαθμολογία του στο dxo για όσους δίνουν σημασία, 98 στο σύνολο, 101 στη φωτογραφία https://www.dxomark.com/oneplus-6t-review-good-performer/ Αρα με βαση τους συγκεκριμενους επεσε δουλεια στο software κομματι κυριως στο video σε σχεση με το oneplus6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Φωτογραφία με Night Mode της stock εφαρμογής σε 9.0.10. Αρκετά πιο φωτεινή σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση πιστεύω. Με λίγη επεξεργασία στις λεπτομέρειες στα σύννεφα, μπορεί να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. http://i64.tinypic.com/mb67t0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Να σας ρωτήσω κάτι επειδή σεταρω τη συσκευή. Το oneplus switch μεταφέρει και τις φωτογραφίες ή όχι; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Να σας ρωτήσω κάτι επειδή σεταρω τη συσκευή. Το oneplus switch μεταφέρει και τις φωτογραφίες ή όχι; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ναι μεταφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 (edited) Τις μετέφερα απλά νομίζω δεν πρέπει να πιάνει αυτές που είναι στην sd Edited December 20, 2018 by puzzle21 Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Έχει κανείς εμπειρία για liquid screen protector? Έβαλα ένα τζάμι με liquid που το παράγγειλα κατά λάθος. Ποιά η χρησιμότητα του liquid? Είναι λίγο ταλαιπωρία η τοποθέτηση και σε μερικά σημεία κάνει νερά. Το fingerprint scanner πάντως είναι όντως αργό όταν πιάσει. Με τζαμακι ή χωρίς. Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Έχει κανείς εμπειρία για liquid screen protector? Έβαλα ένα τζάμι με liquid που το παράγγειλα κατά λάθος. Ποιά η χρησιμότητα του liquid? Είναι λίγο ταλαιπωρία η τοποθέτηση και σε μερικά σημεία κάνει νερά. Το fingerprint scanner πάντως είναι όντως αργό όταν πιάσει. Με τζαμακι ή χωρίς.Αν έβαλες οτιδήποτε πρέπει να ξαναπεράσεις τα δάχτυλα. Εμένα από χθες που το έστησα με προσοχή και τις άκρες δαχτύλων κτλ πάει σφαίρα. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Αν έβαλες οτιδήποτε πρέπει να ξαναπεράσεις τα δάχτυλα. Εμένα από χθες που το έστησα με προσοχή και τις άκρες δαχτύλων κτλ πάει σφαίρα. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Ναι ξανά περνάω τα δάχτυλα. Το πρόβλημα μου κυρίως είναι η εγκατάσταση του τζαμιού με το υγρό. Έχεις κανένα tip? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Δυστυχώς όχι.. Προτιμώ το tempered glass Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Δυστυχώς όχι.. Προτιμώ το tempered glass Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Κάθετε καλά στις άκρες το Tempered glass ? Είναι λίγο curved για αυτο σε ρωτάω Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Αν πάρεις καλό tempered δεν θα έχεις θέμα. Nillkin κατά προτίμηση. Συνήθως κάθονται ακριβώς εκεί που τελειώνει η οθόνη οπότε με λίγο προσοχή δεν έχεις θέμα. Έχει βγάλει νομίζω η ίδια εταιρεία και με curved άκρες αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Αν πάρεις κανένα φθηνό tempered κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σε καλύψει στις άκρες. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Έχει βγάλει και επίσημο η oneplus απλά είναι τσιμπημένο Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Έχει βγάλει και επίσημο η oneplus απλά είναι τσιμπημένο Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Το είχα δοκιμάσει στο 5Τ που είχα. Ενώ κολλησε πολύ καλά, δεν είχε καλή ευκρίνεια για τόσα λεφτά που έκανε. Γιαυτό και παίρνει Χ από εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos45_ Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Τι προσφερει ακριβως ή έκδοση ασφαλείας Δεκεμβρίου στο νεο update; Και αν ξερει καποιος κατι για το open beta..; μπορειτε να το βρειτε εδω https://www.oneplus.in/support/softwareupgrade/details?code=9 Ευχαριστο εκτον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Επίσης, βελτιωμένη μπαταρία παρατηρώ στην 9.0.10. Είμαι με 9 ώρες SOT στο 21% με πολύ YT (σχεδόν 5 ώρες), Social Media και Chrome. Συν ένα παιχνιδάκι για κανένα μισάωρο τουλάχιστον, παράλληλα με μουσική από YT. Πολύ ικανοποιημένος με την τελευταία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Κάποιος ή κάποιοι από Δράμα που να θέλουν κάτι από OnePlus; Για να μοιράσουμε τα έξοδα μεταφοράς. Θέλω το tempered glass αλλά τα 30 μου φαίνονται πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Της nillkin το h+ pro είναι καλό, για μένα όλοι πρέπει να το έχουν, έστω ως back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καλημέρα σας. Προερχόμενος από s7 Edge θα πω και εγώ την άποψη μου μήπως βοηθήσω κάποιον που είχε σκέψεις σαν εμένα. Tην εμπειρία χρήσης μπορεί να τη καταλάβει μόνο κάποιος που έχει δουλέψει pure Android πχ nexus συσκευές όμως έχοντες κάποιες προσθήκες το oxygen που δίνει τα το κάτι παραπάνω.. Είναι η πρώτη συσκευή που δεν έχω βάλει nova και αυτό κάτι λέει. Όσον αφορά τη κάμερα ότι και να λέμε είναι πάρα πολύ καλή. Μπορεί να μη φτάνει τα επίπεδα κάποιων που έχουν 3 4 5 φακούς αλλά εφόσον οι περισσότερες διάφορες οφείλονται σε θέμα software μόνο βελτιώσεις θα βλέπουμε όπως έγινε και με την 9.0.10 και το nightscape. Στο θέμα οθόνης εδώ ναι έχουμε κάποιες διαφορές. Να μη παρεξηγηθώ σίγουρα μιλάμε για μια υπέροχη οθόνη 6.4 ιντσών που απολαμβάνεις να χρησιμοποιείς. Όμως οι amoled των Samsung δεδομένα δίνουν το κάτι παραπάνω κατ εμέ ακόμα και το curve που είχα συνηθίσει. Δεδομένα είναι και θέμα συνήθειας αλλά ουσιαστικά εμένα είναι το μόνο που μου λείπει. Πολλα έχω διαβάσει και για το δαχτυλικο αλλά μόνο ευχαριστημένος είμαι και νιώθω να δουλεύει σχεδόν τέλεια σε κάθε απόκριση. Δεν μου έχει ληψει το notification led αλλά ναι είναι απουσία που ίσως μελλοντικά φτιαχτεί. Όχι τα ακουστικά δεν μου λείπουν όταν υπάρχει ο αντάπτορας και με μια μπαταρία θηρίο που πρώτη μέρα χρήσης έβγαλε 7 ώρες και ενώ ήμουν από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ μόνο με 4g. Για wireless charging ούτε στο s7 δεν το χρησιμοποίησα ποτέ και όπως προείπα με τέτοια μπαταρία ούτε κλικ δεν μου κάνει. Η 9.0.10 φαίνεται να δουλεύει υπέροχα και εδώ πάμε στο θέμα updates. Ποια άλλη εταιρεία σου δίνει τόσο συχνά updates όταν με το Samsung πήρα oreo αναβάθμιση 8 9 μήνες μετά τη κυκλοφορία του. Συμπέρασμα για εμένα είναι μια σούπερ συσκευή ειδικά στη τιμή τιμολογίου από αμαζον που την αγορά. Τη συστήνω εύκολα. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Της nillkin το h+ pro είναι καλό, για μένα όλοι πρέπει να το έχουν, έστω ως back up. 22 μέρες από την παραγγελία και ακόμα να το δω. Κι έλεγα θα τα προλάβω τα Χριστούγεννα :blink: Καλημέρα σας. Προερχόμενος από s7 Edge θα πω και εγώ την άποψη μου μήπως βοηθήσω κάποιον που είχε σκέψεις σαν εμένα. Tην εμπειρία χρήσης μπορεί να τη καταλάβει μόνο κάποιος που έχει δουλέψει pure Android πχ nexus συσκευές όμως έχοντες κάποιες προσθήκες το oxygen που δίνει τα το κάτι παραπάνω.. Είναι η πρώτη συσκευή που δεν έχω βάλει nova και αυτό κάτι λέει. Όσον αφορά τη κάμερα ότι και να λέμε είναι πάρα πολύ καλή. Μπορεί να μη φτάνει τα επίπεδα κάποιων που έχουν 3 4 5 φακούς αλλά εφόσον οι περισσότερες διάφορες οφείλονται σε θέμα software μόνο βελτιώσεις θα βλέπουμε όπως έγινε και με την 9.0.10 και το nightscape. Στο θέμα οθόνης εδώ ναι έχουμε κάποιες διαφορές. Να μη παρεξηγηθώ σίγουρα μιλάμε για μια υπέροχη οθόνη 6.4 ιντσών που απολαμβάνεις να χρησιμοποιείς. Όμως οι amoled των Samsung δεδομένα δίνουν το κάτι παραπάνω κατ εμέ ακόμα και το curve που είχα συνηθίσει. Δεδομένα είναι και θέμα συνήθειας αλλά ουσιαστικά εμένα είναι το μόνο που μου λείπει. Πολλα έχω διαβάσει και για το δαχτυλικο αλλά μόνο ευχαριστημένος είμαι και νιώθω να δουλεύει σχεδόν τέλεια σε κάθε απόκριση. Δεν μου έχει ληψει το notification led αλλά ναι είναι απουσία που ίσως μελλοντικά φτιαχτεί. Όχι τα ακουστικά δεν μου λείπουν όταν υπάρχει ο αντάπτορας και με μια μπαταρία θηρίο που πρώτη μέρα χρήσης έβγαλε 7 ώρες και ενώ ήμουν από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ μόνο με 4g. Για wireless charging ούτε στο s7 δεν το χρησιμοποίησα ποτέ και όπως προείπα με τέτοια μπαταρία ούτε κλικ δεν μου κάνει. Η 9.0.10 φαίνεται να δουλεύει υπέροχα και εδώ πάμε στο θέμα updates. Ποια άλλη εταιρεία σου δίνει τόσο συχνά updates όταν με το Samsung πήρα oreo αναβάθμιση 8 9 μήνες μετά τη κυκλοφορία του. Συμπέρασμα για εμένα είναι μια σούπερ συσκευή ειδικά στη τιμή τιμολογίου από αμαζον που την αγορά. Τη συστήνω εύκολα. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Και που να δεις διαφορά για μένα που ήρθα από Redmi Note 4X. Χαώδης πραγματικά σε όλους τους τομείς. Ειδικά η μπαταρία με έχει εκπλήξει. Δεν περίμενα να φτάνει τα νούμερα του 4Χ, αλλά αυτό τα ξεπερνάει κιόλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Σήμερα μπήκα nillkin να παραγγείλω αλλά τελικά το βρήκα skroutz στην ίδια τιμή και το πήρα από εδώ. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 22 μέρες από την παραγγελία και ακόμα να το δω. Κι έλεγα θα τα προλάβω τα Χριστούγεννα :blink: Μήπως πήρες από μουφα πωλητή; γιατί 'επισημος' πωλητής nillkin δεν υπάρχει. Εγώ σε 2 3 βδομάδες παρέλαβα. Και που να δεις διαφορά για μένα που ήρθα από Redmi Note 4X. Χαώδης πραγματικά σε όλους τους τομείς. Λογικό, από low-midrange πηγές σε ναυαρχίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Μήπως πήρες από μουφα πωλητή; γιατί 'επισημος' πωλητής nillkin δεν υπάρχει. Εγώ σε 2 3 βδομάδες παρέλαβα. Παράγγειλα από εδώ. Πλήρωσα με PayPal, οπότε και να μην έρθει δεν έχω θέμα. Το πολύ πολύ παραγγέλνω από Ελλάδα και ξεμπερδεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts