pavlidisc Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Καλημέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ενώ έχω ενεργοποιημένο το wifi όταν μπαίνω στο σπίτι για παράδειγμα (ή σε άλλο μέρος που έχω κάνει σύνδεση με το wifi) δεν συνδέεται αυτόματα στο wifi. Η σύνδεση συνήθως γίνεται όταν ενεργοποιώ την οθόνη. Το ίδιο πράγμα ακριβώς μου έκανε με ενεργοποιημένες τις επιλογές "Αυτόματη ενεργοποίηση wifi" και "η σάρωση να είναι πάντα διαθέσιμη". Είχε ποτέ κανείς το ίδιο πρόβλημα; Κάπου στις ρυθμίσεις το wifi, υπάρχει κάτι που λέγεται "Διατήρηση ενεργοποίησης κατά την αναμονή". Οι επιλογές είναι: - Πάντα - Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο - Ποτέ Πρέπει να το βάλεις στο : Πάντα. Υ.Γ Δεν έχω 6t αλλά οι επιλογή είναι σίγουρα μέσα στις ρυθμίσεις wifi. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Κάπου στις ρυθμίσεις το wifi, υπάρχει κάτι που λέγεται "Διατήρηση ενεργοποίησης κατά την αναμονή". Οι επιλογές είναι: - Πάντα - Μόνο όταν είναι συνδεδεμένο - Ποτέ Πρέπει να το βάλεις στο : Πάντα. Υ.Γ Δεν έχω 6t αλλά οι επιλογή είναι σίγουρα μέσα στις ρυθμίσεις wifi. Αρχικά σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει η επιλογή "η σάρωση είναι πάντα διαθέσιμη" την οποία έχω ενεργοποιημένη! Δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μοιάζει σε αυτό που μου προτείνεις :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Αρχικά σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει η επιλογή "η σάρωση είναι πάντα διαθέσιμη" την οποία έχω ενεργοποιημένη! Δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μοιάζει σε αυτό που μου προτείνεις :blink:Δεν υπάρχει στην Pie πλέον νομίζω. Αυτό που λες είναι για την τοποθεσία. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Αρχικά σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει η επιλογή "η σάρωση είναι πάντα διαθέσιμη" την οποία έχω ενεργοποιημένη! Δεν έχω βρει κάτι άλλο που να μοιάζει σε αυτό που μου προτείνεις :blink: Go to the Settings app by pressing the settings button Navigate to Settings > Wifi > Wifi Preferences > advanced Click on "Keep WiFi on during sleep" option Change it to "always" Από ΕΔΩ. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Go to the Settings app by pressing the settings button Navigate to Settings > Wifi > Wifi Preferences > advanced Click on "Keep WiFi on during sleep" option Change it to "always" Από ΕΔΩ. Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω αυτή η επιλογή έχει αφαιρεθεί από τις ρυθμίσεις του wifi σε κάποια από τις τελευταίες ενημερώσεις (το γράφει κ κάποιος στα σχόλια στο άρθρο που έστειλες). Οπότε ίσως είναι κάποιο bug που θέλει επιδιόρθωση. Δοκίμασα μια ρύθμιση στην προηγμένη βελτιστοποίηση μπαταρίας, ίσως μου λύσει αυτή το πρόβλημα. Ευχαριστώ όπως και να χει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Η επιλογή δεν υπάρχει σε Pie. https://www.androidpolice.com/2017/10/24/google-inexplicably-removed-keep-wifi-sleep-toggle-pixel-2/ Μπορείς όμως να δεις τι είναι επιλεγμένο με την ίδια εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για να ενεργοποιήσουμε το McLaren animation. Δηλαδή το settings database editor https://play.google.com/store/apps/details?id=by4a.setedit22 Πας στο global table κάτω κάτω και βλέπεις το wifi_sleep_policy τι τιμή έχει. Αν έχει κάτι άλλο από 2 το αλλάζεις σε 2. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Η επιλογή δεν υπάρχει σε Pie. https://www.androidpolice.com/2017/10/24/google-inexplicably-removed-keep-wifi-sleep-toggle-pixel-2/ Μπορείς όμως να δεις τι είναι επιλεγμένο με την ίδια εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για να ενεργοποιήσουμε το McLaren animation. Δηλαδή το settings database editor https://play.google.com/store/apps/details?id=by4a.setedit22 Πας στο global table κάτω κάτω και βλέπεις το wifi_sleep_policy τι τιμή έχει. Αν έχει κάτι άλλο από 2 το αλλάζεις σε 2. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Στο 2 ήταν οπότε ίσως έχει φάει κάποιο κόλλημα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Με την πρώτη εικόνα για δακτυλικό και την δεύτερη για ρομ θεωρώ πως έχουμε μια καλή aod :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλησπέρα κάτοχος πλέον της συσκευής, είμαι στη 9.0.12 με security Ιανουαρίου, υπάρχει καθυστέρηση στα update; γιατί είναι πίσω σε security; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλησπέρα κάτοχος πλέον της συσκευής, είμαι στη 9.0.12 με security Ιανουαρίου, υπάρχει καθυστέρηση στα update; γιατί είναι πίσω σε security; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε beta 5. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 Καλησπέρα παιδιά διαβάζω για την Google Cam και λέω να την δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω ποια version από όλες κάνει για το κινητό μπορεί να προτείνει κάποιος ένα αξιόπιστο link που έχει δοκιμάσει; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2019 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/themes/app-oneplus-6-google-camera-port-t3862849/page1 Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/themes/app-oneplus-6-google-camera-port-t3862849/page1 Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk ωραιος.. παιζει τελεια η τελευταια εκδοση. την βελτιωσαν αρκετα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Γνωρίζετε αν η αγορά από kaizershop (skroutz) έχει την επίσημη εγγύηση της OnePlus; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Γνωρίζετε αν η αγορά από kaizershop (skroutz) έχει την επίσημη εγγύηση της OnePlus; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επισημη εγγυηση μονο απο την επισημη σελιδα και amazon που ειναι επισημος μεταπωλητης...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2019 Γνωρίζετε αν η αγορά από kaizershop (skroutz) έχει την επίσημη εγγύηση της OnePlus; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί να το πάρεις από skroutz; Δεν κερδίζεις κάτι. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Έχει δοκιμάσει κανείς dash φορτιστή από κάπου εκτός του επίσημου σαιτ πχ Aliexpress και μπορεί να προτείνει; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 (edited) Γνωρίζετε αν η αγορά από kaizershop (skroutz) έχει την επίσημη εγγύηση της OnePlus; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkσυνήθως τα κινητά απο σκρουτζ ειναι επίφοβα για μη επίσημη εγγύηση απο την oneplus αλλα απο το κατάστημα ερχομενα απο Κίνα... πηρες κ oneplus 6t κ εχεις κ το p20 pro??? Edited March 8, 2019 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 (edited) Γνωρίζετε αν η αγορά από kaizershop (skroutz) έχει την επίσημη εγγύηση της OnePlus; ΔΕΝ έχουν επίσημη εγγύηση Βαγγέλη. Επίσημη μόνο από το site τους και από Amazon.de (για το Γερμανικό είμαι σίγουρος...για τα άλλα δεν ξέρω) edit Σου απάντησε το ίδιο ο @STATYSS. Τώρα το είδα. Edited March 8, 2019 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση γιατι οι 150 σελίδες ειναι πολλές και με μια πρόχειρη αναζήτηση δε βρήκα τίποτα που να λειτουργεί. Έχω ενεργοποιημένο στη γραμμή μου το volte από Cosmote. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω στο 6Τ; Έχω φάει τον κόσμο στα κρυφά μενού και τρόπο δε βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση γιατι οι 150 σελίδες ειναι πολλές και με μια πρόχειρη αναζήτηση δε βρήκα τίποτα που να λειτουργεί. Έχω ενεργοποιημένο στη γραμμή μου το volte από Cosmote. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω στο 6Τ; Έχω φάει τον κόσμο στα κρυφά μενού και τρόπο δε βρίσκω. Τσεκαρε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά το έδωσα πίσω και ευτυχώς βρήκα ένα άλλο 8/128 αγορά από OnePlus και πήρα, γιατί έχω πάθει πλάκα με την συσκευή την ερωτεύτηκα Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2019 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά το έδωσα πίσω και ευτυχώς βρήκα ένα άλλο 8/128 αγορά από OnePlus και πήρα, γιατί έχω πάθει πλάκα με την συσκευή την ερωτεύτηκα Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkποσα έδωσες πουλώντας το p20 pro? θυμαμαι πριν ένα μηνα το ειχες παρει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 ποσα έδωσες πουλώντας το p20 pro? θυμαμαι πριν ένα μηνα το ειχες παρειΤι σε νοιάζει εφοριακός είσαι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Τι σε νοιάζει εφοριακός είσαι; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkούτε ενα παιδι 5 χρονών δεν θα έδινε τέτοια απάντηση... αντε καλοδουλευτη η συσκευή σου ειναι κ τουμπανο κ τον άλλο μήνα άλλο ενα 150αρικακι για συσκευή-αλλαγή Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts