jor1ge Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Η ποιότητα κλήσης πως είναι;; Ότι OnePlus είχα στο παρελθόν δε με ικανοποίησαν σε αυτόν τον τομέα. Αν είναι πρίμο τσιριχτό το ακουστικό δεν θα το αποφασίσω για αγορά. Δύο 6αρια είχαν περάσει απ'τα χέρια μου, το πρώτο με χάλια ήχο γεμάτο παραμόρφωση, το δεύτερο καλύτερο αλλά σε καμία περίπτωση ποιότητα Samsung ή Huawei. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Η ποιότητα κλήσης πως είναι;; Ότι OnePlus είχα στο παρελθόν δε με ικανοποίησαν σε αυτόν τον τομέα. Αν είναι πρίμο τσιριχτό το ακουστικό δεν θα το αποφασίσω για αγορά. Δύο 6αρια είχαν περάσει απ'τα χέρια μου, το πρώτο με χάλια ήχο γεμάτο παραμόρφωση, το δεύτερο καλύτερο αλλά σε καμία περίπτωση ποιότητα Samsung ή Huawei. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμ από που νομίζεις κοβουνε και ρίχνουν τιμη? ( σε εισαγωγικά το 'ρίχνουν' γιατί πλέον ναυαρχίδα πληρώνεις) Σε μοτέρ δόνησης, σε ποιότητα ακουστικού, σε ηχείο, σε ήχο στα ακουστικά, σε αισθητήρες (πχ autobrightness) κλπ Δεν ξέρω αν τα έχουν φτιάξει αυτά στο 6τ αλλά για την τιμή του πρέπει να είναι όλα σε τοπ επίπεδο. Έχω ένα mate 9 τώρα και είναι πραγματική ναυαρχίδα, με καλό ήχο, καλό μοτέρ δόνησης, καλό ήχο, και υπεραριστο auto Brightness και proximity sensor. Ελπίζω το 6τ να μην μου κάνει downgrade σε όλα αυτά. Στο ηχείο το ξέρω ήδη, ελπίζω όχι στα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Ήρθε σήμερα και σε μένα, στην Δράμα. Κάποιο χρήσιμο module για magisk έχετε να προτείνετε; Έβαλα αυτό για την ηχογράφηση κλήσεων και το "πειραγμενό" youtube. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτά έχω δοκιμάσει έως τώρα και δουλεύουν σωστά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αυτά έχω δοκιμάσει έως τώρα και δουλεύουν σωστά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ τα πέρασα κ γω.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Η ποιότητα κλήσης πως είναι;; Ότι OnePlus είχα στο παρελθόν δε με ικανοποίησαν σε αυτόν τον τομέα. Αν είναι πρίμο τσιριχτό το ακουστικό δεν θα το αποφασίσω για αγορά. Δύο 6αρια είχαν περάσει απ'τα χέρια μου, το πρώτο με χάλια ήχο γεμάτο παραμόρφωση, το δεύτερο καλύτερο αλλά σε καμία περίπτωση ποιότητα Samsung ή Huawei. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω γράψει παραπάνω. Ένα μέτριο ακουστικό σαν του 6. Πολύ υψηλά πριμα και σε συγκεκριμένες φωνές παραμόρφωση. Κάνει τη δουλειά του , δεν προβληματίζει, αλλά ανήκει στην κατηγορία των πραγμάτων που ο πολύς κόσμος δε μπορεί να αξιολογήσει όταν σουμαρει τα συν και πλην μιας συσκευής... Είναι σαν την περίπτωση με τις οθόνες των mate 20 pro. Έγραψα στο νήμα την πρώτη επαφή μου με 2 συσκευές σε stand καταστημάτων (πριν καν κυκλοφορήσει η συσκευή) ότι υπήρχε θέμα με τις οθόνες (χωρίς φυσικά να μπορώ να προσδιορίσω τις παραμέτρους). Λίγες μέρες μετά το ποσταρισμα του Λίνκ από το xda όλοι έβλεπαν πρόβλημα παντού, ακόμα κι εκεί που δεν υπήρχε :lol: Edited November 11, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 https://www.gsmarena.com/weekly_poll_results_oneplus_6t_is_not_off_to_a_good_start-news-34139.php Διαβαζω ενα σχολιο παρακατω και λεει '''Its now available in Retail here in Sweden. I bought it as soon as it was available. But huge disappointment it was. The finger print sensor needs the screen to be alive, before you can really use it. So you need enable the screen by tapping first or picking up the phone first. For me the they ruined the convenience factor here. Camera was really crap. I had used oneplus one and three in the past. I see no reason to upgrade to this dual camera. The Night mode is a hype unlike reviewers are telling. I am pretty sure they are paid. The noise reduction in night mode is childish. I was OK with lack of 3.5mm jack, because of bigger battery argument. I reseted the device applied the update which was available. Nothing changed. I returned it now. Will look some where else now. This is no flagship killer I can say. This is just an average big phone.''' Προσπερναω τα περισσοτερα που αναφερει και θελω να ρωτησω τους κατοχους 6t,το night mode που το διαφημισανε στην παρουσιαση τελικα κανει σημαντικη διαφορα ή ειναι σαν την δευτερη καμερα του 5t που ειχα που ταχα μου ηταν για να βελτιωσει αισθητα τις νυχτερινες ληψεις,αλλα στην πραξη ποτε δεν ειδαμε την πραγματικα τεραστια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εμ από που νομίζεις κοβουνε και ρίχνουν τιμη? ( σε εισαγωγικά το 'ρίχνουν' γιατί πλέον ναυαρχίδα πληρώνεις) Σε μοτέρ δόνησης, σε ποιότητα ακουστικού, σε ηχείο, σε ήχο στα ακουστικά, σε αισθητήρες (πχ autobrightness) κλπ Δεν ξέρω αν τα έχουν φτιάξει αυτά στο 6τ αλλά για την τιμή του πρέπει να είναι όλα σε τοπ επίπεδο. Έχω ένα mate 9 τώρα και είναι πραγματική ναυαρχίδα, με καλό ήχο, καλό μοτέρ δόνησης, καλό ήχο, και υπεραριστο auto Brightness και proximity sensor. Ελπίζω το 6τ να μην μου κάνει downgrade σε όλα αυτά. Στο ηχείο το ξέρω ήδη, ελπίζω όχι στα υπόλοιπα. Να πεις οτι κοβουνε απο pocophone και βάζουν σκάρτα πράγματα να πω οκ. Αλλα οχι οτι βάζουν σκάρτα σε συσκευή των 600€. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Γιατί ρε παιδιά τα πουλάτε?? Σε γειτονικό site έχει γεμίσει 1+6t. Σας χάλασε κάτι? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Γιατί ρε παιδιά τα πουλάτε?? Σε γειτονικό site έχει γεμίσει 1+6t. Σας χάλασε κάτι? Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΣαν το Oneplus 5 φίλε κανένα. Μετά το χάος! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Γιατί ρε παιδιά τα πουλάτε?? Σε γειτονικό site έχει γεμίσει 1+6t. Σας χάλασε κάτι? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Αυτα με τα Oneplus κινητα παντα γινονται τις πρωτες μερες.Υπαρχουν ορισμενοι που εχουν το μικροβιο της αλλαγης και λογω μεταπωλησης παιρνουν το νεο κινητο,το δοκιμαζουν 1 μερα και την επομενη το πουλανε για να μην εχουν μεγαλη χασουρα. Πηραν,δοκιμασαν το in display finger id και μετα δρομο το κινητο. Φυσικα ετσι δεν απολαμβανουν ποτε καμια συσκευη αλλα ειναι το hobby τους. Βεβαια απορω με τα ατομα που αγοραζουν μεταχειρισμενα κινητα σε τιμες καινουργιων αλλα τελος παντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Αυτα με τα Oneplus κινητα παντα γινονται τις πρωτες μερες.Υπαρχουν ορισμενοι που εχουν το μικροβιο της αλλαγης και λογω μεταπωλησης παιρνουν το νεο κινητο,το δοκιμαζουν 1 μερα και την επομενη το πουλανε για να μην εχουν μεγαλη χασουρα. Πηραν,δοκιμασαν το in display finger id και μετα δρομο το κινητο. Φυσικα ετσι δεν απολαμβανουν ποτε καμια συσκευη αλλα ειναι το hobby τους. Βεβαια απορω με τα ατομα που αγοραζουν μεταχειρισμενα κινητα σε τιμες καινουργιων αλλα τελος παντων. Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα πουλανε και δεν τα επιστρεφουν και να παρουν τα λεφτα τους πισω. Εντάξει παίρνουν και οι έξυπνοι απο αμαζον με κομμένο ΦΠΑ και τα πουλάνε κανονική τιμη στο insomia. Έλεος Edited November 11, 2018 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα πουλανε και δεν τα επιστρεφουν και να παρουν τα λεφτα τους πισω. Εντάξει παίρνουν και οι έξυπνοι απο αμαζον με κομμένο ΦΠΑ και τα πουλάνε κανονική τιμη στο insomia. Έλεος Δεν ξερω τι παιζει με τις επιστροφες ανοιγμενων κινητων αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι αν ηταν ετσι τοτε θα αγοραζε ολη η Ελλαδα και οι αλλες χωρες κυριολεκτικα το καθε νεο oneplus,θα επαιζε μαζι του το Σ/Κ και μετα επιστροφη πισω,και η εταιρεια θα γεμιζε με κινητα απο επιστροφη. Για τα περι κομμενου ΦΠΑ που λες εχεις δικιο αλλα αυτο μπορει να το δει ο αλλος πριν την αγορα και αν θελει να ριξει ακυρο. Προσωπικα κραταω αυτο στο οποιο συμφωνουν ολα τα παιδια που το εχουν παρει ως τωρα μαζι με τους reviewers και τον υπολοιπο κοσμο,οτι η μπαταρια του κινητου πρεπει να ειναι παρα πολυ καλη,απλα με χαλανε αλλα πραγματα οπως -η αφαιρεση θυρας ακουστικων και Notification led ταυτοχρονα, -απουσια AoD(μεχρι και η τελευταια των μοικανων Sony εβαλε...) -ενα μονο κατω ηχειο(στο 5t οταν επαιζα παιχνιδια πολλες φορες το καλυπτα το κατω ηχειο και αναγκαστικα μονο με ακουστικα εκανα δουλεια) -απαραδεκτα υψηλος δεικτης Sar,ειδικα στο κεφαλι.Πιο πανω και απο αυτον του Oneplus6. -αλλη μια χρονια χωρις ασυρματη φορτιση(νομιζω ειναι απο τις ελαχιστες εταιρειες του χωρου με γυαλινα κινητα χωρις αυτο μαζι με την Htc) -και αλλη μια χρονια χωρις αδιαβροχοποιηση.Οκ για το τελευταιο δεν το θελω για κολυμπι αλλα οταν ολοι οι υπολοιποι κυριολεκτικα στο προσφερουν,δεν ειναι κριμα να εισαι ο μονος χωρις αυτο? Ο λογος που συνεχιζω να κοιταζω ακομα για Oneplus ειναι για την μπαταρια βραχος(δεν εχει τις αυξομειωσεις της huawei πχ),τα συχνα updates και το oxygen OS. Αλλα αυτο που βλεπω οπως ειχε πει και ο Alex πιο πισω,ειναι οτι πλεον ολα τα παραπανω που αναφερω τα προσφερει(μαζι με δικα της κουσουρια βεβαια)η Sony στα τελευταια κινητα της,μαζι με τα συχνα updates και το ελαφρυ skin. Edited November 11, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Δεν ξερω τι παιζει με τις επιστροφες ανοιγμενων κινητων αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι αν ηταν ετσι τοτε θα αγοραζε ολη η Ελλαδα και οι αλλες χωρες κυριολεκτικα το καθε νεο oneplus,θα επαιζε μαζι του το Σ/Κ και μετα επιστροφη πισω,και η εταιρεια θα γεμιζε με κινητα απο επιστροφη. Για τα περι κομμενου ΦΠΑ που λες εχεις δικιο αλλα αυτο μπορει να το δει ο αλλος πριν την αγορα και αν θελει να ριξει ακυρο, Εχεις 14 μερες να το γυρίσεις πίσω και μολις παραλάβουν σε 3 μερες μπαινουν τα λεφτα στην καρτα σου. Το εκανα με το 1+5 και δεν ειμαι ο μονος.Το γραφουν και στο site τους. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 (edited) Γιατί ρε παιδιά τα πουλάτε?? Σε γειτονικό site έχει γεμίσει 1+6t. Σας χάλασε κάτι? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Και εγώ το έβαλα αλλά 50 λίρες πάνω από την αγορά και 6 μέρες πριν ανοίξει η επίσημη αγορά . Είχα τρομάξει από το μέγεθος αλλά τώρα δεν το δίνω. Τα p20 δεν είναι καθόλου mooth και γενικά το oneplus μου δίνει την αίσθηση της σταθερότητας και ασφάλειας. Κάτι σαν τη Samsung αλλά στα μισά λεφτά Edited November 11, 2018 by apostolos01 Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Εγώ το πούλησα την επόμενη της παραλαβής (40 ευρώ κάτω από τιμή αγοράς) γιατί με χάλασε η απουσία notication led. Πίστευα ότι η οι ειδοποιήσεις στην ambient θα φαίνονταν καλύτερα. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Δεν το γνώριζες ρε φίλε μου ότι δεν έχει notification led και προχώρησες στη αγορά του?? Και ότι δεν έχει aod. Δλδ εμένα μου φαίνεται τόσο πολύ κουλό να αγοράσω κάτι και να μπω στη διαδικασία να το δώσω την επόμενη μέρα? Δεν παρακολούθησες κάποιο reviews? Πολλοί YouTubers το είχαν βγάλει στη φόρα από την επομένη της παρουσίασης. Μου έκανε εντύπωση για το 1+6t που θεωρώ είναι μια εξαιρετική συσκευή με τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του. Όπως επίσης για το mate 20 pro με το θέμα που έχει στην οθόνη και άρχισαν να τα πουλάνε τάχα μου κλειστά. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Δεν ξερω τι παιζει με τις επιστροφες ανοιγμενων κινητων αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα γιατι αν ηταν ετσι τοτε θα αγοραζε ολη η Ελλαδα και οι αλλες χωρες κυριολεκτικα το καθε νεο oneplus,θα επαιζε μαζι του το Σ/Κ και μετα επιστροφη πισω,και η εταιρεια θα γεμιζε με κινητα απο επιστροφη. Ευτυχώς που η oneplus, πέρα από τους ελληναραδες που σκέφτονται έτσι (κι είναι ελάχιστοι ποσοστιαια, συγκριτικά με τους ξένους που αγοράζουν) συνεχίζει να παρέχει αυτή την επιλογή, για αυτούς που δεν έχουν πρόθεση να κάνουν κατάχρηση της υπηρεσίας. Πώς; Σαν να κατάλαβες έναν (από τους χιλιάδες) λόγους που η χώρα μας έχει πιάσει πάτο...? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αν εσυ δεν θεωρεις μεγαλο φαουλ να αφαιρεσει to led notifivation που εχει ακομα κ κινητο των 120 ευρω κ παραλληλα να μην εχει always display on με αποτελεσμα οταν εχεις αφησει το κινητο σε αποσταση 2 μετρων να μην μπορεις να ενημερωθεις αν εχεις καποιο μνμ τοτε καλα κανεις κ δεν το δινεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Σαν το Oneplus 5 φίλε κανένα. Μετά το χάος! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε στο μυαλό μου είσαι. Γύρισα κι εγώ μετά από καιρό στο οπ5 και έχω πάθει πλάκα με το πόσο πρακτικό κι ελαφρύ είναι, πάει σφαίρα εννοείται. Η δε κάμερα σε σχέση με του 6τ να πω την αλήθεια δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά. Και γενικά πιστεύω το 5 να είναι το καλύτερο κινητό τα τελευταία δύο χρόνια, κι έχω δοκιμάσει αρκετά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Τι Sar έχει η συσκευή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πάντα είχα την απορία γιατί με το sar φαίνεται να ασχολούνται ως επί το πλείστον Έλληνες χρήστες και Ελληνικά φόρουμ. Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά στα ξένα το βλέπω πολύ σπάνια έως καθόλου ως θέμα συζήτησης και προβληματισμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Φίλε στο μυαλό μου είσαι. Γύρισα κι εγώ μετά από καιρό στο οπ5 και έχω πάθει πλάκα με το πόσο πρακτικό κι ελαφρύ είναι, πάει σφαίρα εννοείται. Η δε κάμερα σε σχέση με του 6τ να πω την αλήθεια δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά. Και γενικά πιστεύω το 5 να είναι το καλύτερο κινητό τα τελευταία δύο χρόνια, κι έχω δοκιμάσει αρκετά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ θα κράταγα το s7 αλλά η μπαταρία του ήταν άθλια. Εσένα πόσο κρατάει η μπαταρία στο οπ5? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πολυ ωραίο βιντεακι για έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους απόκτησης του OP. Συγκεντρώνει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες από αλλά UI (τα περισσότερα από MIUI και flyme της meizu, της LG κλπ) και με δικές της πολύ έξυπνες προσθήκες και προσοχή σε κάποιες μοναδικές λεπτομέρειες είναι απλά ότι καλύτερο στον τομέα αυτό από οποιασδήποτε άλλη συσκευή. Δεν ξέρω γιατί όλο κάτι με κρατάει από το 5t και μετά και ενώ όλο θέλω να κάνω την κίνηση το αναβάλω. Μου την έσπασε το notch και τώρα πάλι λέω κάτσε να δω και το 7. Αλήθεια ρε παιδιά με invoice μπορούμε να το παραγγείλουμε για να περάστει στα βιβλία μας; Το έχει δοκιμασει κανείς; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Πάντα είχα την απορία γιατί με το sar φαίνεται να ασχολούνται ως επί το πλείστον Έλληνες χρήστες και Ελληνικά φόρουμ. Μπορεί να είναι ιδέα μου, αλλά στα ξένα το βλέπω πολύ σπάνια έως καθόλου ως θέμα συζήτησης και προβληματισμού. Όταν μένεις σε νησί, με κακό σήμα σε πολλα.σημεια που είναι τομεας εργασίας σου,και χρησιμοποιείς δεδομένα συνέχεια, ναι το κοιτάς το Sar... Κατά τ άλλα μπορείς να μου απαντήσεις τιμή Sar για το 6T???Αν για εσένα είναι αδιάφορο για μένα δεν είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 1.55 στο κεφάλι και 1.27 στο σώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts