Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το κάνεις συνεχώς. Μόνο όταν θέλεις κάτι γρήγορα όταν το κινητό είναι κλειστό - πχ κάποια κάρτα για access, για να πληρώσεις με nfc κλπ

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

βεβαια υπαρχουν και τα off screen gesture που κανουν αντιστοιχη δουλεια.

Τεσπα θα πρεπει να δοκιμαστει στην πραξη.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδιά όσοι έχετε αγοράσει στο παρελθόν από το official site της oneplus, υπάρχουν συνήθως κάποια εκπτωτικά κουπόνια? Αν ναι, πως ενημερωνόμαστε γι αυτά? Προς το παρόν εγώ ένα pop up έχω δει που αναφέρει ότι με την εγγραφή υπάρχει κάποια έκπτωση στα μεταφορικά.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Παιδιά όσοι έχετε αγοράσει στο παρελθόν από το official site της oneplus, υπάρχουν συνήθως κάποια εκπτωτικά κουπόνια? Αν ναι, πως ενημερωνόμαστε γι αυτά? Προς το παρόν εγώ ένα pop up έχω δει που αναφέρει ότι με την εγγραφή υπάρχει κάποια έκπτωση στα μεταφορικά.

https://www.oneplus.com/gr/invite#5SK9DN6YOWSP0HP

Παρε κουπόνι που με την αγορά του 6t θα έχεις 20 ευρω έκπτωση να πάρεις κάποια θήκη η οτι αλλο θες.

αρπαξετο.. εχεις 20 ευρω εκπτωση σε οτιδηποτε αξεσουαρ επιλεξεις..

https://www.oneplus.com/gr/invite#EBCNLVU53AWVCB6

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Μπορούμε να το αγοράσουμε με τιμολόγιο; Υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

ΟΧΙ ΜΟΝΟ.. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΜΑΖΟΝ..!!ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Άλλος ενας υποψήφιος αγοραστης εδώ. 128 ή 256????

Εγώ επιλέγω μόνο 128

• Administrators
Άλλος ενας υποψήφιος αγοραστης εδώ. 128 ή 256????

Ανάλογα με το πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος ποτέ δεν πάει χαμένος.

Modpic.gif

https://www.oneplus.com/gr/invite#IMUP8NQGY39DQIJ και εδώ το δικό μου για 20€ εκπτωση με την αγορά του τηλεφώνου για θήκες κλπ :blink::blink::blink:

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν ανοίξει τα pre-order στο site..

Με την απλή αποστολή έχει κάποιος εμπειρία πόσες μέρες κάνει να φτάσει;

Προς τους κατόχους,πως είναι η κάμερα του σε σχέση με s7/s8?

Καλησπερα ,τελικα δεν εχει led notification?Μπορουμε να βαλουμε εφαρμογη απο το ιντερνετ?Mε ειχε βολεψει που στο πορηγουμενο μοντελο ενω ειχες το κινητο ακινητο καπου αναβε το λαμπακι οταν ειχες καποιο μνμ.Δεν θα μπορουμε να το εχουμε ετσι?Εχω ξενερωσει απιστευτα αν οντως δεν γινεται με κανενα τροπο.Καποιος που γνωριζει ας απαντησει συγκεκριμενα(πως κ με ποια συγκεκριμενη εφαρμογη)

Το led είναι hardware! Λείπει εντελώς δεν το βάλανε καθόλου. Δεν είναι ότι υπάρχει και είναι απενεργοποιημένο. Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό που ζητάς και θα πρέπει να ζήσεις χωρίς αυτό

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν ανοίξει τα pre-order στο site..

Με την απλή αποστολή έχει κάποιος εμπειρία πόσες μέρες κάνει να φτάσει;

Προς τους κατόχους,πως είναι η κάμερα του σε σχέση με s7/s8?

Τρίτη ανοίγουν, Τετάρτη θα φύγουν τα πρώτα. Και τώρα να άνοιγαν δε θα ήταν έτοιμοι να διαχειριστουν τις παραγγελίες σε όλα τα regions ταυτόχρονα, για αυτό και έχουν διαφορετικές ημερομηνίες για κάθε περιοχή

Απλή αποστολή μέχρι και τα 5Τ/6 σήμαινε DHL express, ενώ γρήγορη ups express. Και τα 2 one Day delivery. Με άλλα λόγια κανένας λόγος για γρήγορη παράδοση και το έξτρα 10 ευρώ που αυτό συνεπάγεται . Φυσικά αυτά μέχρι και πέρυσι. Μπορεί να το αλλάξουν πάλι και η δωρεάν παράδοση να σημαίνει οδική μεταφορά από Πολωνία. Οπότε μέχρι να γίνουν οι πρώτες αποστολές και να ξέρουμε και αυτή τη φορά τι θα ισχύσει, είναι τζόγος το θέμα αυτό

Μετά το περσινό φιάσκο ποτέ ξανά Priority. :lol:

Κοινώς πληρώσαμε εξτρά 10 ευρώ για priority (παραγγελία 1 λεπτό μετά που άνοιξαν), και παραλάβαμε μέρες αργότερα από κάποιους που ήταν με απλή αποστολή.

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Μετά το περσινό φιάσκο ποτέ ξανά Priority. :lol:

Κοινώς πληρώσαμε εξτρά 10 ευρώ για priority (παραγγελία 1 λεπτό μετά που άνοιξαν), και παραλάβαμε μέρες αργότερα από κάποιους που ήταν με απλή αποστολή.

Και εγώ μαζί με τους καθυστερημενους. Και επειδή είμαι σε νησί έκανε σχεδόν δέκα μέρες. Μου επέστρεψαν όμως το δεκάρικο τουλάχιστον...

Φιλικά, Κατερίνα

Οπότε λέτε οτι δεν παίζει ρόλο ε; θέλει απλα να είσαι τυχερός;

Μάλλον δεν διάβασες αναλυτικά τι έγραψα παραπάνω. Δε θέλει να είσαι τυχερός, όπως, λες, αλλά να ξέρεις τι θα ισχύσει σε αυτές τις αποστολές. Και μέχρι να έχουμε ένα δείγμα από γρήγορη και απλή αποστολή, από συμφορουμιτες, δε μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει.

Οπότε τζογαρεις

Πάντως στα oneplus μέχρι και το 5 η δωρεάν αποστολή σήμαινε οδική μεταφορά, ήτοι μια βδομάδα ακριβώς να έρθει από Πολωνία. Μπορεί μετά τα εκτεταμένα παράπονα των releases των 5Τ/6 να γυρίσουν πάλι στο παλιό μοτίβο... ;)

Οπότε λέτε οτι δεν παίζει ρόλο ε; θέλει απλα να είσαι τυχερός;

Εγώ και ο Λευτέρης είχαμε καθυστερήση στο 5t. Ίσως δεν ξαναέγινε αυτό στο 6. Ας πούνε καλύτερα τα παιδιά πού παραγγειλαν το 6.

Φιλικά, Κατερίνα

Εγώ και ο Λευτέρης είχαμε καθυστερήση στο 5t. Ίσως δεν ξαναέγινε αυτό στο 6. Ας πούνε καλύτερα τα παιδιά πού παραγγειλαν το 6.
Μια χαρά ήταν στο 6 με την αποστολή
Oneplus 6 8/128

Εγώ πιστεύω τρίτη που θα ανοιξουν τρίτη θα φύγουν με δωρεάν priority όπως είχε γίνει και στο 6.δεν θα έχει επιλογή +10 ευρώ.οσο για το λεντωαν υπάρχει όπως λέτε ίσως ενεργοποιηθεί με κάποιο μοντάκι μεσο ρουτ. Θα δούμε.λιγες μέρες ακόμα υπομονή.

Καλησπερα ,τελικα δεν εχει led notification?Μπορουμε να βαλουμε εφαρμογη απο το ιντερνετ?Mε ειχε βολεψει που στο πορηγουμενο μοντελο ενω ειχες το κινητο ακινητο καπου αναβε το λαμπακι οταν ειχες καποιο μνμ.Δεν θα μπορουμε να το εχουμε ετσι?Εχω ξενερωσει απιστευτα αν οντως δεν γινεται με κανενα τροπο.Καποιος που γνωριζει ας απαντησει συγκεκριμενα(πως κ με ποια συγκεκριμενη εφαρμογη)
Θα μπορούσες να βάλεις αυτήν την εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify

• The title was changed to OnePlus 6T