geovass Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ναι, δεν είναι αστραπιαίο όπως το κανονικό. Μερικές φορές θέλει σχεδόν 1 δευτερόλεπτοΘέλει να το κρατήσεις για ένα δευτερόλεπτο ναι.ομορφα πραματα διαβαζω, για πες μας σε χρηση πως ειναι το δακτυλικο? καθυστερει ?Είναι θέμα συνήθειας παιδιά. Ακόμα πάει το δάχτυλο πίσω για να βρει να ξεκλειδώσει λολ.καλοριζικο Γιωργο! Ποια εκδοση πηρες?8/128 Βαγγέλη. Δεν νομίζω ότι θέλει παραπάνω για τη δική μου χρήση. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Επισης δεν ενοχλεί που η οθόνη πρέπει να έιναι ανοιχτή για να πάρει το δαχτυλικό. Μολις το πιάσεις στα χέρια σου θα ανάψει και θα ξεκλειδωσεις. ! Καλοδούλευτο! Τι εννοείς ακριβώς ότι πρέπει να είναι ανοιχτή η οθόνη για να δουλεψει το δακτυλικό? Θα πρέπει πχ να την ανοίξεις πατώντας το κουμπί και μετά να ξεκλειδώσες με δακτυλικό ή ανοίγει αυτόματα η οθόνη μόλις το σηκώσεις? Αν το έχεις δηλαδή στο τραπέζι ακουμπισμένο και απλά ακουμπήσεις το δάκτυλο δεν ξεκλειδώνει με το δακτυλικό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited November 1, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Καλοδούλευτο! Τι εννοείς ακριβώς ότι πρέπει να είναι ανοιχτή η οθόνη για να δουλεψει το δακτυλικό? Θα πρέπει πχ να την ανοίξεις πατώντας το κουμπί και μετά να ξεκλειδώσες με δακτυλικό ή ανοίγει αυτόματα η οθόνη μόλις το σηκώσεις? Αν το έχεις δηλαδή στο τραπέζι ακουμπισμένο και απλά ακουμπήσεις το δάκτυλο δεν ξεκλειδώνει με το δακτυλικό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Σηκώνεις τη συσκευή η πατας tap πανω στην οθονη σου βγαζει το αποτύπωμα και πατας ξεκλειδώνεις εφόσον εχεις ambient display on. Αλλιώς πρεπει να μπεις Lock screen για να σου εμφανισει το αποτύπωμα ειτε με double tap ειτε power button αν ambient display το εχεις off. Στο τραπέζι αν το εχεις χωρίς να το σηκώσεις πρέπει να κάνεις παλι tap οθονη ωστε να εμφανιστεί ambient display και μετα θα σου εμφανίσει αποτύπωμα για ξεκλείδωμα. Edited November 1, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Αν το έχεις στο τραπέζι απλά πατάς την οθόνη με διπλό "ταπ" και ανάβει η οθόνη.Σηκώνεις τη συσκευή η πατας tap πανω στην οθονη σου βγαζει το αποτύπωμα και πατας ξεκλειδώνεις εφόσον εχεις ambient display on. Αλλιώς πρεπει να μπεις Lock screen για να σου εμφανισει το αποτύπωμα ειτε με double tap ειτε power button αν ambient display το εχεις off. Στο τραπέζι αν το εχεις χωρίς να το σηκώσεις πρέπει να κάνεις παλι tap οθονη ωστε να εμφανιστεί ambient display και μετα θα σου εμφανίσει αποτύπωμα για ξεκλείδωμα. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Αν το έχεις στο τραπέζι απλά πατάς την οθόνη με διπλό "ταπ" και ανάβει η οθόνη. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Αυτο το γνωριζω double tap κοινος. Εγω εγραψα οτι μπορεις και απλα tap να κανεις εμφανιζεται αμεσα ambient display και sensor για να ξεκλειδωσεις. Πες μας και για τη οθονη πως την βλεπεις σε σχεση με 6. Edited November 1, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Επισης δεν ενοχλεί που η οθόνη πρέπει να έιναι ανοιχτή για να πάρει το δαχτυλικό. Μολις το πιάσεις στα χέρια σου θα ανάψει και θα ξεκλειδωσεις. Ναι αλλά έτσι σε υποχρεώνει να έχεις πάντα ενεργό το lift to wake , ξοδεύοντας μπαταρία. Εγώ πολλες φορές πχ πιάνω το κινητό για να το μετακινησω απλώς, δεν σημαίνει ότι εκείνη την ώρα θέλω να ανάψει η οθόνη. Άρα εμένα προσωπικά μια χαρά με ενοχλεί δυστυχώς που η οθόνη πρέπει να είναι ήδη ανοιχτή για να λειτουργεί το δακτυλικό. :( Το θεωρώ μεγάλο πισωγυρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Ναι αλλά έτσι σε υποχρεώνει να έχεις πάντα ενεργό το lift to wake , ξοδεύοντας μπαταρία. Εγώ πολλες φορές πχ πιάνω το κινητό για να το μετακινησω απλώς, δεν σημαίνει ότι εκείνη την ώρα θέλω να ανάψει η οθόνη. Άρα εμένα προσωπικά μια χαρά με ενοχλεί δυστυχώς που η οθόνη πρέπει να είναι ήδη ανοιχτή για να λειτουργεί το δακτυλικό. :( Το θεωρώ μεγάλο πισωγυρισμα. Οντως χάνεις σε ευελιξία και πρακτικότητα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν το έκαναν οπως σε Vivo και Huawei που δεν ειναι απαραίτητο να ειναι στο on ambient display/AOD. Προσωπικα δεν θα με ενοχλεί αλλά δεν παυει να ειναι μείον σε περιπτώσεις που εσυ ανέφερες που δεν θες να είναι στο on lift up and wake. Ισως με update το βελτιωσουν εικαζω τωρα, θα δειξει. Edited November 1, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Ναι αλλά έτσι σε υποχρεώνει να έχεις πάντα ενεργό το lift to wake , ξοδεύοντας μπαταρία. Εγώ πολλες φορές πχ πιάνω το κινητό για να το μετακινησω απλώς, δεν σημαίνει ότι εκείνη την ώρα θέλω να ανάψει η οθόνη. Άρα εμένα προσωπικά μια χαρά με ενοχλεί δυστυχώς που η οθόνη πρέπει να είναι ήδη ανοιχτή για να λειτουργεί το δακτυλικό. :( Το θεωρώ μεγάλο πισωγυρισμα. Εχει και double tap to wake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Στο mate 20 pro το in display finger id φαινεται να καταναλωνει μπαταρια,αν και αγνωστο το ποσο If you turn the under-display fingerprint sensor off, you can get a few extra hours due to the improved standby performance but the difference is not that huge to make disabling the feature completely worth it. Δεν ξερω στην περιπτωση της Oneplus,τι θα παιζει με αυτο απο πλευρας μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Στο mate 20 pro το in display finger id φαινεται να καταναλωνει μπαταρια,αν και αγνωστο το ποσο If you turn the under-display fingerprint sensor off, you can get a few extra hours due to the improved standby performance but the difference is not that huge to make disabling the feature completely worth it. Δεν ξερω στην περιπτωση της Oneplus,τι θα παιζει με αυτο απο πλευρας μπαταριας. Λογικα θα επηρεάζει πολυ ελαφρώς λογο οτι θα ξυπναει ταυτοχρονα ambient display μαζί με το sensor. Ειδικα οταν ξεκλειδωνουμε δεκάδες φορες μεσα στην ημέρα. Αλλα οπως και να εχει θα έχει εξαιρετικη αυτονομία πιστεύω και δεν θα προβληματισει κανέναν σε σημείο να φτασει να μην κανει χρήση του συγκεκριμενου feature. Πάντως σε εμένα ενα τρίμηνο με το Vivo δεν μπήκα καν στο κοπο να υπολογίσω με η χωρίς ενεργοποημενο το sensor αν κερδίζω και πόσο αν είναι στο off. Η μπαταρία του ειναι βράχος οπως και να έχει :p 2 ημερουλες βγαζω ανετα χωρίς κανένα αγχος. Edited November 1, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 εδω καποιες επισημες απαντησεις. OnePlus talks OnePlus 6T missing notification light, AOD, and more in AMA https://www.androidauthority.com/oneplus-6t-ama-november-2018-921003/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 εδω καποιες επισημες απαντησεις. OnePlus talks OnePlus 6T missing notification light, AOD, and more in AMA https://www.androidauthority.com/oneplus-6t-ama-november-2018-921003/ Κλασικά δικαιολογεί τα αδικαιολογητα. Δεν περίμενα διαφορετικές απαντήσεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Το ευρωπαϊκό SAR για όποιον ενδιαφέρεται Head: 1.552 Body: 1.269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Το ευρωπαϊκό SAR για όποιον ενδιαφέρεται Head: 1.552 Body: 1.269 Θυμάμαι ακομα τα επιχειρήματα κάποιων οτι γυάλινη κατασκευή θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση των επίπεδων sar σε σχεση με του αλουμινίου έλα όμως που στην περίπτωση της OnePlus δεν ισχύει.:lol: Κοροιοδευαμε μάλιστα την Huawei αλλά πλέον OnePlus εχει τα πρωτεία με διαφορά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Θυμάμαι ακομα τα επιχειρήματα κάποιων οτι γυάλινη κατασκευή θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση των επίπεδων sar σε σχεση με του αλουμινίου έλα όμως που στην περίπτωση της OnePlus δεν ισχύει.:lol: Κοροιοδευαμε μάλιστα την Huawei αλλά πλέον OnePlus εχει τα πρωτεία με διαφορά. Δεν ισχύει αυτό. Τα Samsung πχ έχουν κατω από 0.3 άσχετα αν έχουν πλαστικό η γυαλί η ότι άλλο βάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Θυμάμαι ακομα τα επιχειρήματα κάποιων οτι γυάλινη κατασκευή θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση των επίπεδων sar σε σχεση με του αλουμινίου έλα όμως που στην περίπτωση της OnePlus δεν ισχύει.:lol: Κοροιοδευαμε μάλιστα την Huawei αλλά πλέον OnePlus εχει τα πρωτεία με διαφορά.Στο head το αμερικανικό όριο αν θυμάμαι καλά είναι στο 1.5. πως είναι δυνατόν να πήρε έγκριση για την Αμερική; Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Στο head το αμερικανικό όριο αν θυμάμαι καλά είναι στο 1.5. πως είναι δυνατόν να πήρε έγκριση για την Αμερική; Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπάρχει διαφορετική μονάδα μέτρησης για Ευρώπη (Eu) και Αμερική(Usa)... ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ισχύει αυτό. Τα Samsung πχ έχουν κατω από 0.3 άσχετα αν έχουν πλαστικό η γυαλί η ότι άλλο βάζουν. Και η Samsung τον τελευταίο χρόνο έχει ανεβάσει τις τιμές Sar στις συσκευές τις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 λετε να μην δωσουν το γυαλακι προστασιας μπροστα? ακομη δεν το εχουν ανεβασει στην σελιδα τους. τι φαση? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 λετε να μην δωσουν το γυαλακι προστασιας μπροστα? ακομη δεν το εχουν ανεβασει στην σελιδα τους. τι φαση? Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Έχουμε τίποτα αναφορές αν δουλεύει καλά ο σενσορ με γυαλί? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Έρχεται και το μωβακι τελικά εστω με μια καθυστέρηση.:p Διαθέσιμο απο 30 Νοεμβρίου. Thunder Purple variant of OnePlus 6T spotted in online listings https://www.gsmarena.com/thunder_purple_variant_of_oneplus_6_spotted_in_online_listings-news-34019.php Edited November 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Έχουμε τίποτα αναφορές αν δουλεύει καλά ο σενσορ με γυαλί? και γω το ψαχνω. δεν μπορω να βρω κατι. ebay βεβαια κυκλοφορουν καποια τζαμια.. αλλα δεν ξερουμε πως συμπεριφερονται με το δαχτυλικο αποτυπωμα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Τελος οι αναβαθμίσεις μέσω Oxygen Updater app https://www.phonearena.com/news/Oxygen-Updater-app-issues_id110646 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 https://themrphone.com/article/oneplus-6t-quick-launch-apps-screen-unlock Quick launch στο 6T. Πολύ βολικό. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) https://themrphone.com/article/oneplus-6t-quick-launch-apps-screen-unlock Quick launch στο 6T. Πολύ βολικό. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Πρεπει να το δω στην πραξη αν θα με βολέψει. Θεωρητικά μιλωντας δεν μου αρέσει ο τρόπος να πατάω συνεχόμενα(σέρνοντας)μια συγκεκριμένη λωρίδα δεξιά-αριστερά. Σε κάθετη διάταξη βολεύει πχ scrolling σελίδες σε browsing. Edited November 2, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Δεν το κάνεις συνεχώς. Μόνο όταν θέλεις κάτι γρήγορα όταν το κινητό είναι κλειστό - πχ κάποια κάρτα για access, για να πληρώσεις με nfc κλπ Πρεπει να το δω στην πραξη αν θα με βολέψει. Θεωρητικά μιλωντας δεν μου αρέσει ο τρόπος να πατάω συνεχόμενα(σέρνοντας)μια συγκεκριμένη λωρίδα δεξιά-αριστερά. Σε κάθετη διάταξη βολεύει πχ scrolling σελίδες σε browsing. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts