Jump to content

Samsung Galaxy Watch

PETROSLEON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μετά το τελευταίο update έχασα τις popup ειδοποίησεις από την καταγραφή ύπνου.

Τι κάνω λάθος ???

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Πλέον με το One UI δεν πετάει pop-up notifications για τον ύπνο.

Τα βλέπεις όλα κανονικά μέσα από το widget.

129026.png?1640591734

Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Πλέον με το One UI δεν πετάει pop-up notifications για τον ύπνο.

Τα βλέπεις όλα κανονικά μέσα από το widget.

Α, μάλιστα... σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Στάλθηκε από το SM-T865 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Η το φοράς όταν κάνεις μπάνιο, ή χλιαρό (προς κρύο) νεράκι.

Εγώ βάζω και λίγο σαπούνι, αν και δεν ενδείκνυται από τον κατασκευαστή.

Πριν όλα αυτά, το βάζεις σε water lock mode.

Όταν τελειώσεις, κρατάς πατημένο το home για να βγει από το water lock. Κατα τη διάρκεια θα βγάλει και κάποιους ήχους για να πετάξει το νερό από το ηχείο.

Τέλος, τιναζεις ελαφρά αριστερά/δεξιά αν δεν έχει βγει όλο το νερό.

Ο μόνος λόγος που βάζεις water lock mode είναι για να μην ανοίγει η οθόνη από μόνη της στην επαφή με το νερό και για να πετάξει μετά το νερό από ακουστικό/μικρόφωνο. Δεν θα πάθει κάτι δηλαδή χωρίς αυτό.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ! :)

Ο μόνος λόγος για να πάρεις galaxy watch είναι η αυτονομία. Είναι το μοναδικό "smartwatch" που κρατάει πάνω από 1 μέρα η μπαταρια και κάνει αρκετά πράγματα σαν ενα smartwatch. Οπότε αν δεν σε νοιάζει η αυτονομία δεν παίρνεις galaxy watch αλλά και φυσικα ουτε apple watch (εκτός αν έχεις iphone). Πας στα απόλυτα smartwatch που είναι τα μόνα που είναι "smart" και κάνουν αυτό που λέει ο τίτλος τους αυτά με λειτουργικό wear os. Έχει αρκετά για να διαλέξεις για κάθε γούστο. Εκεί όμως είσαι στο όριο μία μέρα μπαταρία. (Τα ticwatch μόνο κάτι κάνουν με 2 μέρες περίπου).

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by nikospaga

καλησπερα...υπάρχει τροπος να "κλειδωνει" στο widjet της μουσικης ή του spotify ωστε να μην χρειαζεται να ρολαρω συνεχεια για να αλλαξω κομματια?

καμμία απάντηση στο άνωθεν ερώτημα?:rolleyes:

Καταρχάς φοραει καλυτερο λογισμικο.Κατα δευτερον βρίσκεις στο store παρα πολλες εφαρμογές.Επισης δουλεύουν ολες οι εφαρμογες κοινωνικής δικτύωσης.Messenger viber WhatsApp μπορεις να διαβάσεις και να απαντήσεις σε μηνύματα.Το ρολόι γίνεται καθρέπτης του κινητού.Εχεις χρησιμοποιήσει apple watch ???

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με τι κινητό έχεις συνδιάσει το Galaxy watch ; Αν το έχεις με iPhone λογικό είναι να λες αυτά που λες . Χάνεις τις μισές λειτουργίες ειδικά στα social media .αν είναι με το note 10 τότε κανεις λάθος... Εδώ απαντάω με xiaomi που δεν έχει σωστό pairing..

Όσο για το λειτουργικό σε τι υπερέχει το apple watch ; Στην πληθώρα των εφαρμογών , αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης λειτουργικού ... Σε UI και διεπαφή το Galaxy ήταν μπροστά από την apple σε όλα τα review .

Ενημερωτικά και με τα Galaxy διαβάζεις και απαντάς σε όλα τα social. Με τους εξής τρόπους . έτοιμες φράσεις και emoji , κανονική γραφή t9, φωνητικά μόνο σε Αγγλικά και με handwriting σχεδιάζοντας τα γράμματα και τα emojis.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καμμία απάντηση στο άνωθεν ερώτημα?:rolleyes:
Δεν έχω βρει . Δυστυχώς το ρολόι πηγαίνει πίσω στο watchface . Η πιο γρήγορη πρόσβαση που μπορείς να έχεις είναι από το drop menu των συντομεύσεων που δείχνει την αναπαραγωγή εκείνη την ώρα . Edited by songless_bird

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Για εμένα το μεγαλύτερο αρνητικό είναι ότι δεν έχει αυτόνομες εφαρμογές messenger viber κτλ σε σχέση με το Apple watch σε αυτό το θέμα απλά το παράτησαν ετσι και κάποια στιγμή να βάλουν και ελληνική πληκτρολόγηση με ομιλία όπως το apple watch.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Γράφω για εντυπώσεις από το σέρβις Smartec, όπου το έστειλα όταν εκτός από το FAIL σε αλτίμετρο & βαρόμετρο άρχισε να σβήνει και να μην ξανα-ανάβει. Πέμπτη έφυγε από εμένα, Παρασκευή από αυτούς και Σάββατο παραλαβή (όλα από καταστήματα ACS) με αλλαγή motherboard. Τώρα δουλεύει μια χαρά, αλλά ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε αυτό:

Screenshot-20191008-125556-Galaxy-Watch-Plug-In.jpg

Σε καμία περίπτωση δεν έφτανα σε τέτοια αντοχή, 2 μέρες με το ζόρι. Όντως πάντως, η Smartec λόγος αγοράς Samsung.-

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και εγω το έστειλα γιατί εβγαζε λάθος μέτρηση σε υψόμετρο και μου βρήκαν βλάβη.. στην πλακέτα. Το έστειλαν για αλλαγή μαζί με νεα μπαταρία από ότι είπαν. Θα το παραλάβω σήμερα. Να δούμε αν θα είναι όσο ευχαριστημένος είσαι και εσύ.

Για εμένα το μεγαλύτερο αρνητικό είναι ότι δεν έχει αυτόνομες εφαρμογές messenger viber κτλ σε σχέση με το Apple watch σε αυτό το θέμα απλά το παράτησαν ετσι και κάποια στιγμή να βάλουν και ελληνική πληκτρολόγηση με ομιλία όπως το apple watch.
Όταν το είχα με Samsung κινητό είχα παρατηρήσει ότι γέμιζε η εσωτερική μνήμη από τον συγχρονισμό με την εφαρμογή mail . Οπότε με 4 gb εσωτερικής και 1 gb ελεύθερο αυτή τη στιγμή καταλαβαίνεις τι είχε να γίνει με ένα συγχρονισμό με messenger WhatsApp κλπ που θα έπιαναν το κάθε ένα από 500mb...το είχε δηλώσει και η Samsung ότι μια αυτόνομη εφαρμογή θα έπιανε πολύ χώρο και σαν εφαρμογή χωρια τα δεδομένα. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι αδυναμια του λειτουργικού αλλά του μεγέθους της μνήμης που έχει επιλέξει να δίνει η Samsung έναντι των 16gb της apple. Edited by songless_bird

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Όταν το είχα με Samsung κινητό είχα παρατηρήσει ότι γέμιζε η εσωτερική μνήμη από τον συγχρονισμό με την εφαρμογή mail . Οπότε με 4 gb εσωτερικής και 1 gb ελεύθερο αυτή τη στιγμή καταλαβαίνεις τι είχε να γίνει με ένα συγχρονισμό με messenger WhatsApp κλπ που θα έπιαναν το κάθε ένα από 500mb...το είχε δηλώσει και η Samsung ότι μια αυτόνομη εφαρμογή θα έπιανε πολύ χώρο και σαν εφαρμογή χωρια τα δεδομένα. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι αδυναμια του λειτουργικού αλλά του μεγέθους της μνήμης που έχει επιλέξει να δίνει η Samsung έναντι των 16gb της apple.
Καλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ας έβαζε 16gb η 32 που έβαλε η Apple.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ας έβαζε 16gb η 32 που έβαλε η Apple.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και τότε θα ήταν ακριβότερο και από το apple watch . Το active 2 στην ατσάλινη έκδοση των 4gb 400€ έχει . Edited by songless_bird

Το active 2 έχει 450€ στην ατσάλινη έκδοση, γιατί πολύ απλά η Samsung προσπαθεί να κάνει ότι κάνει η apple.

Για 16gb μνήμης, τα οποία κοστίζουν κάποια σεντ στη Samsung, ΔΕΝ είναι δικαιολογία να μην μπορείς να χρησιμοποιείς πλήρως ΚΑΜΙΑ εφαρμογή IM, που είναι το 99% των μηνυμάτων τη σήμερον ημέρα.

Κατά τα υπόλοιπα, για να έχουμε εφαρμογές πρέπει να ασχοληθεί και η εκάστοτε εταιρία με το tizen, πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ.

Ότι βγάζει η apple, γίνεται νο1 χιτ σε υποστήριξη και αξεσουάρ, πιάνει τόπο δηλαδή.

Δεν γίνεται το ίδιο με καμία άλλη εταιρία είτε μας αρέσει είτε όχι.

Το active 2 έχει 450€ στην ατσάλινη έκδοση, γιατί πολύ απλά η Samsung προσπαθεί να κάνει ότι κάνει η apple.

Για 16gb μνήμης, τα οποία κοστίζουν κάποια σεντ στη Samsung, ΔΕΝ είναι δικαιολογία να μην μπορείς να χρησιμοποιείς πλήρως ΚΑΜΙΑ εφαρμογή IM, που είναι το 99% των μηνυμάτων τη σήμερον ημέρα.

Κατά τα υπόλοιπα, για να έχουμε εφαρμογές πρέπει να ασχοληθεί και η εκάστοτε εταιρία με το tizen, πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ.

Ότι βγάζει η apple, γίνεται νο1 χιτ σε υποστήριξη και αξεσουάρ, πιάνει τόπο δηλαδή.

Δεν γίνεται το ίδιο με καμία άλλη εταιρία είτε μας αρέσει είτε όχι.

Ναι αλλά το σύστημα του tizen λειτουργεί κάπως universal . Δεν χρειάζεται αυτόνομη εφαρμογή για να δεχτείς ειδοποίηση και να απαντήσεις . Ακόμη και από την πιο άσχετη εφαρμογή αν δηλώσεις ότι θες ειδοποίηση θα σου τη στείλει και με δυνατότητα απαντησης . Όπως το Tapatalk.

Και μην πούμε πόσο κοστιζουν τα 16 gb στην apple και πόσο κοστολογεί την διαφορά από 16 στα 32...

Edited by songless_bird

Ειδοποίηση μόνο με κείμενο και για 7 8 συνεχόμενα μυνήματα.

Δεν μπορείς να δεις φωτογραφία, δεν μπορείς να δεις όλο το τσατ, δεν μπορείς να το ανοίξεις από το ρολόι αν το διάβασες, δεν μπορείς να ακούσεις ηχητικό ούτε να απαντήσεις με ηχητικό.

Ειδοποίηση μόνο με κείμενο και για 7 8 συνεχόμενα μυνήματα.

Δεν μπορείς να δεις φωτογραφία, δεν μπορείς να δεις όλο το τσατ, δεν μπορείς να το ανοίξεις από το ρολόι αν το διάβασες, δεν μπορείς να ακούσεις ηχητικό ούτε να απαντήσεις με ηχητικό.

Μπορώ να δω φωτογραφία και μπορω να απαντήσω με όλους τους τρόπους ...

Ναι δεν μπορείς να δεις όλο το ιστορικό και περιέργως μπορώ να το ανοίξω ξανά μόνο σε μερικές εφαρμογές. Πχ μπορώ messenger αλλά όχι Viber .

Για δοκίμασε να παίξεις και να απαντήσεις σε ηχητικό μήνυμα σε messenger, WhatsApp, viber.

Απλά δεν γίνεται.

Ότι έγραψα πάνω δεν το φαντάστηκα, 1 χρόνο έχω το ρολόι στο χέρι και αναφέρομαι σε εφαρμογές που δουλεύω καθημερινά.

Για δοκίμασε να παίξεις και να απαντήσεις σε ηχητικό μήνυμα σε messenger, WhatsApp, viber.

Απλά δεν γίνεται.

Ότι έγραψα πάνω δεν το φαντάστηκα, 1 χρόνο έχω το ρολόι στο χέρι και αναφέρομαι σε εφαρμογές που δουλεύω καθημερινά.

Να παίξω δεν έχει τύχει . Θα το δοκιμάσω . Να στείλω πάντως το έχω κάνει .

Edit έχεις δίκιο . Δεν μπορώ να ακούσω το ηχητικό μήνυμα . Μπορώ μόνο να απαντήσω με φωνητική πληκτρολόγηση στα αγγλικά , ετοιμη απάντηση, t9 και σχεδιασμό με το χέρι .

Εικόνα πάντως από το Viber δέχομαι κανονικά . Μάλιστα κάποτε ένας φίλος μου έκανε αλλαγή στο fb στην εικόνα στην σελίδα του και μου την έστειλε κανονικά .

1f1c3299f79c50ba3bd776ef90073bda.jpg

Edited by songless_bird

Να παίξω δεν έχει τύχει . Θα το δοκιμάσω . Να στείλω πάντως το έχω κάνει .

Edit έχεις δίκιο . Δεν μπορώ να ακούσω το ηχητικό μήνυμα . Μπορώ μόνο να απαντήσω με φωνητική πληκτρολόγηση στα αγγλικά , ετοιμη απάντηση, t9 και σχεδιασμό με το χέρι .

Αυτό ακριβώς σου λέω.

Δεν έχουμε επιλογή για αναπαραγωγή και απάντηση γιατί δεν υπάρχουν native εφαρμογές.

Και με υπάρχοντες τρόπους απάντησης, πάλι υπάρχει θέμα. Η φωνητική πληκτρολόγηση δεν έχει Ελληνικά, αλλά ούτε στα αγγλικά είναι καλή (Bixby, τι περιμένεις). Επίσης η αναγνώριση χειρόγραφου είναι πολύ κακή, οπότε αναγκαστικά πρέπει να δουλέψεις τ9.

Τέλος πάντων, όλα τα υπόλοιπα ξέρουμε γιατί λείπουν ή είναι όπως είναι. Θέλουν χρόνια ακόμα τα wearables και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Αλλά αυτό το χειρόγραφο ρε συ, στο λαιμό μου κάθεται. ΔΕΝ γίνεται στο note 9 να προσπαθώ να κάνω ορνιθοσκαλίσματα αλλά ΠΑΛΙ να αναγνωρίζει σωστά αυτό που γράφω και στο ρολόι να είναι αλλού για αλλού η αναγνώριση ενός μόνο χαρακτήρα!

Αυτό ακριβώς σου λέω.

Δεν έχουμε επιλογή για αναπαραγωγή και απάντηση γιατί δεν υπάρχουν native εφαρμογές.

Και με υπάρχοντες τρόπους απάντησης, πάλι υπάρχει θέμα. Η φωνητική πληκτρολόγηση δεν έχει Ελληνικά, αλλά ούτε στα αγγλικά είναι καλή (Bixby, τι περιμένεις). Επίσης η αναγνώριση χειρόγραφου είναι πολύ κακή, οπότε αναγκαστικά πρέπει να δουλέψεις τ9.

Τέλος πάντων, όλα τα υπόλοιπα ξέρουμε γιατί λείπουν ή είναι όπως είναι. Θέλουν χρόνια ακόμα τα wearables και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Αλλά αυτό το χειρόγραφο ρε συ, στο λαιμό μου κάθεται. ΔΕΝ γίνεται στο note 9 να προσπαθώ να κάνω ορνιθοσκαλίσματα αλλά ΠΑΛΙ να αναγνωρίζει σωστά αυτό που γράφω και στο ρολόι να είναι αλλού για αλλού η αναγνώριση ενός μόνο χαρακτήρα!

Σε εμένα το χειρόγραφο λειτουργεί υποδειγματικά ... Μάλιστα όταν το είχα αγοράσει πριν ένα χρόνο επειδή είχα ελληνικά δεν λειτουργούσε . Δεν ξέρω σε ποιο update ή επειδή έβαλα αγγλικά ως γλώσσα μενού , ενεργοποιήθηκε . Και λάθος γράμμα να πιάσει λειτουργεί η πρόβλεψη και βγάζει τη σωστή λέξη πλέον και στα Ελληνικά.

Δεν ξέρω, ίσως χρειάζεται προσπάθεια για να μάθει; Δεν μπορώ να βασανίζομαι οπότε βγάζω το κινητό.

Κατά τα άλλα, κι εγώ αγγλικά δουλεύω σε όλες τις συσκευές.

Όταν το είχα με Samsung κινητό είχα παρατηρήσει ότι γέμιζε η εσωτερική μνήμη από τον συγχρονισμό με την εφαρμογή mail . Οπότε με 4 gb εσωτερικής και 1 gb ελεύθερο αυτή τη στιγμή καταλαβαίνεις τι είχε να γίνει με ένα συγχρονισμό με messenger WhatsApp κλπ που θα έπιαναν το κάθε ένα από 500mb...το είχε δηλώσει και η Samsung ότι μια αυτόνομη εφαρμογή θα έπιανε πολύ χώρο και σαν εφαρμογή χωρια τα δεδομένα. Οπότε δεν θεωρώ ότι είναι αδυναμια του λειτουργικού αλλά του μεγέθους της μνήμης που έχει επιλέξει να δίνει η Samsung έναντι των 16gb της apple.

Σίγουρα θα έπιανε παραπάνω μνήμη αλλά θα μπορούσε να βάλει 8 έστω και να είχε αυτά προτιμάω να δώσω 30 και 50€ παραπάνω για κάτι ποιο ολοκληρωμένο. Σίγουρα τα apple watch είναι ποιο ακριβά διπλάσια τιμή αλλά θεωρώ θα μπορούσε να κάνει και κάτι η Samsung σε σχετικά καλή τιμή.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Σίγουρα θα έπιανε παραπάνω μνήμη αλλά θα μπορούσε να βάλει 8 έστω και να είχε αυτά προτιμάω να δώσω 30 και 50€ παραπάνω για κάτι ποιο ολοκληρωμένο. Σίγουρα τα apple watch είναι ποιο ακριβά διπλάσια τιμή αλλά θεωρώ θα μπορούσε να κάνει και κάτι η Samsung σε σχετικά καλή τιμή.
Εδώ πουλάει πλέον σε τιμές apple τα 4gb ... Η πολιτική των gb σε διπλασιασμό κοστίζει στο ίδιο μοντέλο 50-70€ παραπάνω όπως κάνει η apple . Σκέψου πόσο θα χρέωνε τα 32gb που έφτασε το apple watch .

Τεσπα. Περιμένουμε του χρόνου λογικά την επόμενη έκδοση του watch . Προς το παρόν το μόνο που μου λείπει από το ρολόι μου είναι η φωνητική πληκτρολόγηση στα ελληνικά . Στα ευπρόσδεκτα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να βάλει είναι ένα αυτόματο sos. Ecg δεν με ενδιαφέρει .

Εδώ και δύο μέρες έχω πρόβλημα με τον μετρητή βημάτων και τον αισθητήρα σφυγμών.

Ξυπνάω το πρωί και τα βήματα μένουν στο 0 όσο και να περπατήσω. Το ίδιο και οι σφυγμοί μου, είτε το έχω στο Always είτε το προσπαθώ χειροκίνητα, δεν μου μετράει καθόλου. Μόνο με επανεκίννηση επανέρχεται.

Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;

καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος άλλο λουρί σιλικόνης? γιατί κόπηκε το δικό μου και το small που έχει μέσα το κουτί είναι αρκετά μικρό.