Jump to content

Συγκριτικό καμερών κινητών τηλεφώνων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω στο Ultra σε όλα τα ζουμ πιο καλά χρώματα έχει. Έντονα δηλαδή. Κάτι άλλο δεν μπορώ να ξεχωρίσω εγώ προσωπικά.

Άσχετο, αλλά αυτό το παλιό πλοίο εκεί δεν είναι μόλυνση για το περιβάλλον, που το άφησαν εκεί στο έλεος του Θεού; Μπάνιο δεν κάνουν εκεί το καλοκαίρι;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Νομίζω στο Ultra σε όλα τα ζουμ πιο καλά χρώματα έχει. Έντονα δηλαδή. Κάτι άλλο δεν μπορώ να ξεχωρίσω εγώ προσωπικά.

Άσχετο, αλλά αυτό το παλιό πλοίο εκεί δεν είναι μόλυνση για το περιβάλλον, που το άφησαν εκεί στο έλεος του Θεού; Μπάνιο δεν κάνουν εκεί το καλοκαίρι;

βασικα εχει καλυτερη αναλυση και ειναι λογικο, το συστημα που εχει το ultra στο ζουμ δεν το εχουν τα αλλα 2 s20. αλλα σε κυρια καμερα δεν ξερω ποση διαφορα εχουν.

Οσο για το πλοιο, οχι, δε βγαζει καν σκουρια. Πιο επικινδυνο ειναι να σου ερθει κανα σιδερο στο κεφαλι τωρα που κοντευει να διαλυθει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

βασικα εχει καλυτερη αναλυση και ειναι λογικο, το συστημα που εχει το ultra στο ζουμ δεν το εχουν τα αλλα 2 s20. αλλα σε κυρια καμερα δεν ξερω ποση διαφορα εχουν.

Οσο για το πλοιο, οχι, δε βγαζει καν σκουρια. Πιο επικινδυνο ειναι να σου ερθει κανα σιδερο στο κεφαλι τωρα που κοντευει να διαλυθει.

Σαφώς ανώτερο ζουμ, το οποίο και ζηλεύω. Ωραία φώτο.

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σαφώς ανώτερο ζουμ, το οποίο και ζηλεύω. Ωραία φώτο.

Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι, το ζουμ αξιζει. Για μενα ειναι σημαντικο αλλα θεωρω οτι για τον πολυ κοσμο βασικο κριτηριο ειναι η διαφορα της κυριας καμερας και θα προσπαθησω να εστιασω σε συγκρισεις εκει μελλοντικα. Προσωπικα αν δω οτι η διαφορα ειναι μικρη θα σκεφτω μηπως γυρισω στο μικρο σ20.. ο καρπος μου ηδη διαμαρτυρεται απο το βαρος και τον ογκο του ultra..

Νίκο σε ποια περιοχή είναι αυτό το πλοίο;;;

Κοντα στο Γυθειο, Λακωνια. στο δρομο προς Σκαλα (ή προς Μονεμβασια-Ελαφονησο για τους τουριστες). Ειναι στη διαδρομη που κανω προπονηση καθε μερα με το ποδηλατο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ναι, το ζουμ αξιζει. Για μενα ειναι σημαντικο αλλα θεωρω οτι για τον πολυ κοσμο βασικο κριτηριο ειναι η διαφορα της κυριας καμερας και θα προσπαθησω να εστιασω σε συγκρισεις εκει μελλοντικα. Προσωπικα αν δω οτι η διαφορα ειναι μικρη θα σκεφτω μηπως γυρισω στο μικρο σ20.. ο καρπος μου ηδη διαμαρτυρεται απο το βαρος και τον ογκο του ultra..

.

Στη κυρια καμερα δεν διαφερουν.

Ειναι αρκετα κοντα τα ultra/+/mate..με το ultra να ξεχωριζει ελαχιστα , εγω να προτιμω το color iq του ματε...κλπ κλπ.

Βεβαια με τις ρυθμισεις που μου εδειξες χθες πολυ πιθανον να προτιμω το ultra ως τελικη φωτογραφια .

(δεν εχει οξυτητα τελικα που θα το ηθελα ως ρυθμιση αλλα το κοντραστ θα το μειωνα σε πιο επιθυμητα για μενα επιπεδα. Ισως να επαιζα και ελαχιστα με θερμοκρασια..αλλα αφου το εβλεπα σε δοκιμες).

Επι τη ευκαιρια οι ρυθμισεις ειναι για ολες τις μετεπειτα ληψεις , ακομα και με απενεργοποιηση του κινητου ή μονο την μια και μοναδικη επομενη?

Σε θεμα κυριας καμερα το s20+ με το mate ειναι πιο κοντα μεταξυ τους ..ακομα και σε ζουμ καταστασεις..και πιο δόκιμη η κυριολεκτικα οποιαδηποτε συγκριση αυτων των δυο.

Ενω το s20 ultra σε ζουμ καταστασεις εχει το p30 pro ως αντιπαλο και μονο..αλλα και παλι με την βοηθεια της κυριας καμερας παλι θα υπερτερει (το s20 ultra).

Απλα για να συγκρινουμε πορτοκαλια με πορτοκαλια και μηλα με μηλα. :-P

Edited by xteacher

Στη κυρια καμερα δεν διαφερουν.

Ειναι αρκετα κοντα τα ultra/+/mate..με το ultra να ξεχωριζει ελαχιστα , εγω να προτιμω το color iq του ματε...κλπ κλπ.

Βεβαια με τις ρυθμισεις που μου εδειξες χθες πολυ πιθανον να προτιμω το ultra ως τελικη φωτογραφια .

(δεν εχει οξυτητα τελικα που θα το ηθελα ως ρυθμιση αλλα το κοντραστ θα το μειωνα σε πιο επιθυμητα για μενα επιπεδα. Ισως να επαιζα και ελαχιστα με θερμοκρασια..αλλα αφου το εβλεπα σε δοκιμες).

Επι τη ευκαιρια οι ρυθμισεις ειναι για ολες τις μετεπειτα ληψεις , ακομα και με απενεργοποιηση του κινητου ή μονο την μια και μοναδικη επομενη?

Σε θεμα κυριας καμερα το s20+ με το mate ειναι πιο κοντα μεταξυ τους ..ακομα και σε ζουμ καταστασεις..και πιο δόκιμη η κυριολεκτικα οποιαδηποτε συγκριση αυτων των δυο.

Ενω το s20 ultra σε ζουμ καταστασεις εχει το p30 pro ως αντιπαλο και μονο..αλλα και παλι με την βοηθεια της κυριας καμερας παλι θα υπερτερει (το s20 ultra).

Απλα για να συγκρινουμε πορτοκαλια με πορτοκαλια και μηλα με μηλα. :-P

Θεωρώ πως έτσι είναι. Αν καταφέρω και βρω P30 pro θα κάνω σύγκριση αλλά δύσκολο τώρα. Κατά τα άλλα, έρχεται και αναβάθμιση που βελτιώνει κι άλλα λέει..

Τη ρύθμιση θα τη δουλέψω και θα σου πω αν μένει..

Παιδες εδω και μια συγκριση του ultra vs plus, θεωρω πως εχει νοημα να τα δουμε σε σκοτεινες και σε κοντινες αναμεσα στους βασικους αισθητηρες αφου σε ζουμ νομιζω η διαφορα ειναι μεγαλη καθως το ultra εχει εντελως αλλο συστημα και πιο αποδοτικο:

49686064288_01bd30b61b_c.jpgS20 ultra auto by Nikos Bletas, on Flickr49686058838_93a1777986_c.jpgS20+ auto by Nikos Bletas, on Flickr

49686898957_9f3920fec7_c.jpgS20 ultra 108mp by Nikos Bletas, on Flickr

49686060763_aacd42aa35_c.jpgS20+ 64mp by Nikos Bletas, on Flickr

49686066303_6df1dcee20_c.jpgS20 ultra 5x by Nikos Bletas, on Flickr

49686893842_ed1231dafe_c.jpgS20+ 5x by Nikos Bletas, on Flickr

49686899777_f38f3c9220_c.jpgS20 ultra 10x by Nikos Bletas, on Flickr

49686894607_723f55671b_c.jpgS20+ 10x by Nikos Bletas, on Flickr

49686600086_7f516dd3c9_c.jpgS20 ultra 30x by Nikos Bletas, on Flickr

49686594541_0cc310f7e8_c.jpgS20+ 30x by Nikos Bletas, on Flickr

Κάτσε και λίγο σπίτι βρε σατανά...... :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κάτσε και λίγο σπίτι βρε σατανά...... :lol: :lol:

Αφήνει τις νυχτερινές για σένα! ;)

Νυχτερινές εκτός σπιτιού, όχι εντός...

δες προσεκτικά το ποστ 2954 και πες μου αν ειναι εντος ή εκτος σπιτιού..

aka bill_thes

δες προσεκτικά το ποστ 2954 και πες μου αν ειναι εντος ή εκτος σπιτιού..

Τις ξέχασα τελείως αυτές. Ήταν και αρκετά πίσω σχετικά. Δίκιο έχεις. :O

Εκει που πεφτει το φως πανω στις πινακιδες και γυρω απο τις λαμπες 'ξ φωτεινες πινακιδες κατι δεν πηγε καλα. Μεγαλη εκθεση. Καηκαν.

Τα μπλε φωτακια στο διαδρομο ευθεια μπροστα,μοιαζουν σαν ψευτικα ή μονταζ.

Τις ανοιξα σε οθονη υπολογιστη και τις ειδα.

Στα υπολοιπα πιο σκοτεινα σημεια ειναι αρκετα καλη και χρωματικα

Edited by r31134

Εκει που πεφτει το φως πανω στις πινακιδες και γυρω απο τις λαμπες 'ξ φωτεινες πινακιδες κατι δεν πηγε καλα. Μεγαλη εκθεση. Καηκαν.

Τα μπλε φωτακια στο διαδρομο ευθεια μπροστα,μοιαζουν σαν ψευτικα ή μονταζ.

Τις ανοιξα σε οθονη υπολογιστη και τις ειδα.

Στα υπολοιπα πιο σκοτεινα σημεια ειναι αρκετα καλη και χρωματικα

ναι ισχύει αυτο με τις πινακίδες.. ηταν πολυ δυνατοί οι προβολείς και αν έκανα ταπ εκει για να πέσει η έκθεση θα σκοτεινιαζε ολο το υπόλοιπο κάδρο μετά

aka bill_thes

Στο συγκριτικό ultra με mate, νομίζω ότι το mate έχει πιο φυσικά αποτέλεσματα, λέω για τις ημερήσιες και πάντα τις αυτόματες.

Για το ultra με το 20+ έχω να πω ότι και πάλι το 20+ είναι πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Άποψη μου. Στα 108 και 64 φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο 108 είναι αρκετά καθαρός και εκτός κέντρου σε σχέση με τον 64 αλλά χωρίς να είναι τρελή η διαφορά.

Τώρα στις ζουμ, δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανάλυση η επεξεργασία η διαφορά που έχουν μεταξύ τους.

Το p40 pro δεν είναι τόσο σταθερό όταν κινείται η Κάμερα σε σχέση με τα άλλα 2.

Σε εστίαση το p40 και το iPhone τα πάνε πολύ καλύτερα από το s20 ultra ενώ το iPhone είναι πιο ομαλό από τα υπόλοιπα.

Χρωματικά το iPhone είναι νομίζω τέλειο και το χειρότερο το Huawei.

Κατά την εγγραφή με ultra wide η Huawei έχει το μικρότερο εύρος γωνίας από τα άλλα 2.

Σε slow motion το iPhone τα καταφέρνει καλύτερα στην λεπτομέρεια και Χρωματικά.

Σε νυχτερινό τοπίο σκοτώνει το Huawei αλλά Χρωματικά τα χαλάει πάλι.

Συνολικά το iPhone για εμένα είναι ο βασιλιάς.

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Το p40 pro δεν είναι τόσο σταθερό όταν κινείται η Κάμερα σε σχέση με τα άλλα 2.

Σε εστίαση το p40 και το iPhone τα πάνε πολύ καλύτερα από το s20 ultra ενώ το iPhone είναι πιο ομαλό από τα υπόλοιπα.

Χρωματικά το iPhone είναι νομίζω τέλειο και το χειρότερο το Huawei.

Κατά την εγγραφή με ultra wide η Huawei έχει το μικρότερο εύρος γωνίας από τα άλλα 2.

Σε slow motion το iPhone τα καταφέρνει καλύτερα στην λεπτομέρεια και Χρωματικά.

Σε νυχτερινό τοπίο σκοτώνει το Huawei αλλά Χρωματικά τα χαλάει πάλι.

Συνολικά το iPhone για εμένα είναι ο βασιλιάς.

Έτσι φαίνεται.. Πάντως σε λεπτομέρεια το ultra νομίζω είναι καλύτερο από όλα σε ζουμ τη μέρα ειδικά. Σε χρώματα το παρακανει λίγο. Εστίαση έφτιαξε με το update, το είχαν πάρει αυτοί ? Κατά τα άλλα τα κινητά γενικά έχουν ανέβει πολύ επίπεδο και θεωρώ ότι έχουμε ακόμα να δούμε αρκετα

Νομίζω ότι κάποια στιγμή αναφέρει ότι είναι με το update

Αλλά με 2 πιτσιρίκια σπίτι δεν άκουγα και τα πάντα.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Επίσης στα χρώματα τείνει προς το θερμό εύκολα, αν τραβήξεις από επαγγελματική λήψη μειώνοντας κορεσμο και όλα τα άλλα αυτόματο, ο κορεσμος δε θέλει κάθε φορά μείωση, μένει μόνιμα έτσι, τότε είσαι οκ και εκεί. Βέβαια δεν ξέρω αν χάνει κάπου αλλού.

Κατά τα άλλα εστίαση έχει φτιάξει αρκετά. Τώρα σίγουρα είναι εντελώς νέο hw και παίρνει κι άλλη βελτίωση το sw. αν και λόγω ιού αργούν να κάνουν δουλειά σίγουρα θα δούμε προς καλοκαίρι μια καλή τελική απόδοση.

Kαι καλα εκαναν.

Αν το ξαναδεις δες το με τον ηχο κλειστο η βαλε τα πιτσιρικια να φωναζουν περισσοτερο :p

Προχειρο-review ..

Και ναι ξερω "ποιος ειναι το αφεντικο"..

Ποιος?

Σίγουρα όχι το Huawei.

Έκρινα με την οπτική μου και είπα την γνώμη μου, αν η άποψη σου είναι διαφορετική πολύ ευχαρίστως να την γράψεις και να την αναλύσεις.

Edited by guy_fawkes

• The topic was unpinned