Jump to content

Συγκριτικό καμερών κινητών τηλεφώνων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια μαύρη γραμμή. Σαν να έβγαλες το φεγγάρι πίσω από καλώδιο της ΔΕΗ δείχνει.

Ε ναι. Το φεγγάρι μόνο από πίσω θα μπορούσε να ήταν :)

Χαχα αυτό το ξέρω. Αλλά κι εσύ θα μπορούσες να πας λίγο πιο πέρα για να μη βγει ακριβώς πίσω από το καλώδιο. ;) :)

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν βγαίνει η φωτογραφία όπως την δείχνει η οθόνη πριν τη λήψη. Ειδικά το βράδυ.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Χαχα αυτό το ξέρω. Αλλά κι εσύ θα μπορούσες να πας λίγο πιο πέρα για να μη βγει ακριβώς πίσω από το καλώδιο. ;) :)

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν βγαίνει η φωτογραφία όπως την δείχνει η οθόνη πριν τη λήψη. Ειδικά το βράδυ.

Μωρέ ναι αλλά ήταν βιαστική. Το κάδρο είναι σίγουρα κακό. Πιο πολύ για χαβαλε το έκανα. Λέω για να δω θα βγει τίποτα. Και όμως βγήκε. Το καλώδιο το είδα μετά.

Παιδια τη γνωμη σας για το wideangle φακο του Note 10 plus. Στην αρχη με απογοητευσε, αλλα μετα και τη ρυθμιση για την παραμορφωση (distortion correction) φαινεται αξιοπρεπης:

20191116-132433-1.jpg

Edited by v@gelis

Ναι, πλεον (μετα το σχετικο setting) μου φαινεται κι εμενα καλη. Καποιος που εχει εμπειρια απο αλλους wideangle φακους να μας πει?

Oneplus 7 stock auto vs stock night

IMG_20191117_011826 by Andreas L., on Flickr

IMG_20191117_011830 by Andreas L., on Flickr

Παιζει να ειναι το πιο eye-pleasing night mode που έχει ανέβει εδώ.

Oneplus 7 stock auto vs stock night

Σαφώς προτιμώ την stock auto και ας έχει λίγες καμένες λεπτομέρειες πχ στο περίπτερο αντί για την τάση για υπερκορεσμό και παστέλιασμα στο night mode. Πάντως πάρα πολύ ωραία κάμερα και πολύ καλή στοκ.

Σαφώς προτιμώ την stock auto και ας έχει λίγες καμένες λεπτομέρειες πχ στο περίπτερο αντί για την τάση για υπερκορεσμό και παστέλιασμα στο night mode. Πάντως πάρα πολύ ωραία κάμερα και πολύ καλή στοκ.

Δεν νομίζω να χάνει λεπτομέρια το night. Μήπως δεν σου είχε φορτώσει πλήρως; Περισσότερο παστελιασμα βλέπω στο auto (βέβαια έχει και sharpening).

Καλή είναι γενικά. Λίγο το βίντεο με χαλάει (για τα λεφτά της).

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιζει να ειναι το πιο eye-pleasing night mode που έχει ανέβει εδώ.

Πραγματικά πρώτη φορά σε συσκευή μου αρέσει το night. Συνήθως προτιμώ το αυτόματο. Βέβαια δεν έχω πιάσει άλλη φετινή ναυαρχίδα.

Δεν νομίζω να χάνει λεπτομέρια το night. Μήπως δεν σου είχε φορτώσει πλήρως; Περισσότερο παστελιασμα βλέπω στο auto (βέβαια έχει και sharpening).

Καλή είναι γενικά. Λίγο το βίντεο με χαλάει (για τα λεφτά της).

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πραγματικά πρώτη φορά σε συσκευή μου αρέσει το night. Συνήθως προτιμώ το αυτόματο. Βέβαια δεν έχω πιάσει άλλη φετινή ναυαρχίδα.

Σίγουρα τις βλέπεις τις φωτό από καλή οθόνη υπολογιστή/τηλεόραση; Στο night βλέπω πλήθος από ζητήματα. Πχ,

1. Ο κορεσμός βγάζει αρκετά το μάτι.

2. Η πινακίδα του Athens Plaza και το περίπτερο είναι τελείως αφύσικα σε απόδοση.

3. Στο βάθος ο υπερφωτισμένος νυχτερινός ουρανός ανέδειξε κόκκο όπως και αριστερά τα μπαλκόνια του Πλάζα.

4. Μια απλή σύγκριση στα exif. Στο night το iso πήγε σύννεφο στα 1250 ενώ το auto μόλις με 500 πήρες πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι κακό το night, ϊσα ίσα καλύτερο από τα αντίστοιχα πρόσφατα Xiaomi που δοκιμάζεις. Απλά παραμένει για μένα αφύσικο και πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ σε όποια εταιρεία καταλήγεις. Χίλιες φορές χεράτο.

Και κάτι τελευταίο. Μη θεοποιείτε τόσο πολύ τη λεπτομέρεια, το ζητούμενο είναι να έχουμε όσο γίνεται την πιο φυσική απόδοση.

Σίγουρα τις βλέπεις τις φωτό από καλή οθόνη υπολογιστή/τηλεόραση; Στο night βλέπω πλήθος από ζητήματα. Πχ,

1. Ο κορεσμός βγάζει αρκετά το μάτι.

2. Η πινακίδα του Athens Plaza και το περίπτερο είναι τελείως αφύσικα σε απόδοση.

3. Στο βάθος ο υπερφωτισμένος νυχτερινός ουρανός ανέδειξε κόκκο όπως και αριστερά τα μπαλκόνια του Πλάζα.

4. Μια απλή σύγκριση στα exif. Στο night το iso πήγε σύννεφο στα 1250 ενώ το auto μόλις με 500 πήρες πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι κακό το night, ϊσα ίσα καλύτερο από τα αντίστοιχα πρόσφατα Xiaomi που δοκιμάζεις. Απλά παραμένει για μένα αφύσικο και πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ σε όποια εταιρεία καταλήγεις. Χίλιες φορές χεράτο.

Και κάτι τελευταίο. Μη θεοποιείτε τόσο πολύ τη λεπτομέρεια, το ζητούμενο είναι να έχουμε όσο γίνεται την πιο φυσική απόδοση.

Κάτσε γιατί μπερδεύεσαι. Βρε εσυ δεν είπες για παστελιασμα; Δηλαδή έλλειψη λεπτομέριας; Και σου απανταω ότι μάλλον ανάποδα τα λες. ;)

Για τα υπόλοιπα δεν σχολίασα τίποτα (ούτε θετικά ούτε αρνητικά). Κατα τα άλλα χεράτο είναι και το night mode (δες το shutter speed).

Edited by Antretng

49090879502_d5dc59e4c8_o.jpg2019-11-19_06-01-58 by tarirs, on Flickr

49090885482_c534a9b488_o.jpg2019-11-19_06-03-12 by tarirs, on Flickr

49090687846_eb38b11a3d_o.jpg2019-11-19_06-03-33 by tarirs, on Flickr

49090891197_4a901949bc_o.jpg2019-11-19_06-03-59 by tarirs, on Flickr

samsung note 9 auto

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια τη γνωμη σας για το wideangle φακο του Note 10 plus. Στην αρχη με απογοητευσε, αλλα μετα και τη ρυθμιση για την παραμορφωση (distortion correction) φαινεται αξιοπρεπης:

https://i.ibb.co/NjHszSC/20191116-132433-1.jpg[/]

Μια χαρα ειναι. Πολυ καλο αποτέλεσμα. Που να δεις τα χάλια του 9t pro. Νομίζω οτι ακόμα και το Lg G6 πρεπει να ειχε καλύτερο wide φακό.

@tarirs Οι φωτογραφίες σου δεν μου ανοίγουν. Βγάζει ένα τρίγωνο με θαυμαστικό μέσα!

@tarirs Οι φωτογραφίες σου δεν μου ανοίγουν. Βγάζει ένα τρίγωνο με θαυμαστικό μέσα!

Για δες τωρα....:rolleyes:

Που να δω; Δεν ανέβασες κάτι...

το #2562 ποστ δεν φαινεται...?? Εγω το βλεπω κανονικα....:lol::wacko:

το #2562 ποστ δεν φαινεται...?? Εγω το βλεπω κανονικα....:lol::wacko:

Δεν ξέρω. Όλων των άλλων τις βλέπω μόνο τις δικές σου δεν βλέπω!!! :worry:

Δεν ξέρω. Όλων των άλλων τις βλέπω μόνο τις δικές σου δεν βλέπω!!! :worry:

μάλλον θα φταίει το antivirus.. απενεργοποιησε το και ξαναμπες

aka bill_thes

μάλλον θα φταίει το antivirus.. απενεργοποιησε το και ξαναμπες

Απ' το κινητό μπαίνω. Δεν έχω Antivirus στο κινητό!

• The topic was unpinned