nikos_nia86 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Και μια με χαμηλο φωτισμο, ανευ χρησης του Night Mode. Απλα κλικ. Εντυπωσιακή! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Δε κάνω πλάκα. 200 ευρώ κινητό και ήταν σχεδόν εντελώς σκοτάδι Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οτι ειναι δύσκολη φωτο ισχύει αλλά τεχνικά αρκετά μέτρια.. -πρώτα απ ολα στραβος οριζοντας αλλά αυτό διορθώνεται -σε ολη την αριστερά πλευρά απο πανω μεχρι κάτω υπάρχει chroma noise που έχει αλλοιώσει/παραμορφώσει το πλάνο -φτωχό dynamic range και έλλειψη λεπτομέρειας τόσο σε προσκήνιο όσο και στο background Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2021 Jpeg out of the camera in auto mode Nokia 9 pureview Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 σήμερα ενεργοποίησα το alcatel 3l.ανεβαζω μια νυχτερινή,ώστε να υπάρχει μεγάλη γκάμα δειγμάτων από διαφορετικά κινητά.εννοειτε ότι από ένα κινητό που έφτασε να πωλείται 99 ευρώ δεν μπορούμε να έχουμε τρελές απαιτήσεις. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 και μια κοντρα ηλιο με hdr on 1609234949025 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2021 Δεν θα έλεγα ότι ήταν και δυνατός ο ήλιος πίσω από τα σύννεφα 10 το πρωί. Ήρθες και στη γειτονιά μου βλέπω. Πάνω από την αερογέφυρα είναι η λήψη... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. January 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2021 μια κόντρα ήλιο με φωτομετρηση στο βουνό... Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 alcatel 3l. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 για να δούμε τι λένε και τα realme.. Χ3 superzoom στοκ καμερα, nightscape on IMG20210107203922 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Πολύ καλή. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Φυσικότητα χρωμάτων. Πολύ καλά τα πάει. Από reviews που είχα δει με κόντρα φώτα έβγαζε πολύ έντονο "αστέρι" κουραστικό θα το χαρακτήριζα. Βγάλε και μερικές με φώτα-φωτιστικα να δούμε κάποια στιγμή Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 (edited) Πολύ καλή. Φυσικότητα χρωμάτων. Πολύ καλά τα πάει. Από reviews που είχα δει με κόντρα φώτα έβγαζε πολύ έντονο "αστέρι" κουραστικό θα το χαρακτήριζα. Βγάλε και μερικές με φώτα-φωτιστικα να δούμε κάποια στιγμή σας ευχαριστώ.. να θα βγάλω αρκετά σενάρια προσεχώς ημερήσιες/βραδινές update: μία με κόντρα φωτα που ζήτησε ο konakis.. ναι έχει αντανακλάσεις και διάχυση αλλά σε ανεκτό βαθμό πιστεύω IMG20210108204208 by vasilis poun, on Flickr Edited January 8, 2021 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 punisher24 Αυτή η συσκευή σε βγάζει κανονικά τις λεπτομέρειες στο fickr. Η άλλη όλα μηδενικά τα είχε. Παίζει ρόλο η συσκευή;.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 (edited) punisher24 Αυτή η συσκευή σε βγάζει κανονικά τις λεπτομέρειες στο fickr. Η άλλη όλα μηδενικά τα είχε. Παίζει ρόλο η συσκευή;.... δεν ξέρω τι παίζει, πρώτη φορά μου συνέβη.. μόνο αν ανεβάσει κάποιος άλλος με mi 10 θα το διαπιστώσουμε Και δυο ημερήσιες με το hdr στο auto.. δεν άνοιξε σκιές αρα μάλλον δεν το ενεργοποίησε, επίσης έχουν αυξημένο sharpening και μου θυμίζουν p20 pro όταν πρωτοβγήκε. Γενικά δεν με ενθουσίασε την ημέρα, μονόδρομος η λύση της gcam.. πρώτη φορα θα κατεβάσω gcam για να βελτιώσω ημερήσιες και οχι νυχτερινές λήψεις IMG20210109130208 by vasilis poun, on Flickr IMG20210109130415 by vasilis poun, on Flickr Edited January 9, 2021 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Μια πρώτη απόπειρα στησίματος gcam στο Redmi Note 8 Pro (mediatek). Πρώτα στοκ auto, μετά gcam hdr+ enhanced με μόλις 5 frames. 2021-01-09_06-44-49 by Andreas L., on Flickr HC_20210109_182036_null by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 Τα δέντρα ή θάμνοι δεξιά, η στοκ τα κάνει πιο καφετί στο χρώμα σχετικά με την gcam. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. January 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2021 η stock έχει τόσο θόρυβο που χαλάει όλη την φωτογραφία! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Ποιο Android κινητό θεωρείτε καλύτερο φωτογραφικά μέχρι 300€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2021 Realme 7 pro. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 η stock έχει τόσο θόρυβο που χαλάει όλη την φωτογραφία! Ισχύει. Κατά τα άλλα δεν είναι κακή. Έχει πολύ λεπτομέρια και τίμιο dr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xteacher Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 (edited) Realme 7 pro. Γιατι το λες αυτο?? Προσωπικα δεν εχω ιδεα ποιο ειναι.. αλλα και το poco x3 και το μι 10τ λιτε εχουν ιδιο σενσορα και προσωπικα το μι 10τ λιτε μου αρεσει αρκετα γενικoτερα ως κινητο (kai 5g για το αμεσο μελλον). Και τα δυο κατω απο 300€ (to 10t lite στο οριο) ακομα και μεσω infoquest. @Antretng πως το βλεπεις σε σχεση με το redmi note 8 pro. (ξερω οτι δεν ειναι ο ολοιδιος σενσορας..απλα αν βρισκεις διαφορες..και αν τα εχεις και τα δυο για διπλα διπλα συγκριση) Edited January 12, 2021 by xteacher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Από κάποια δείγματα που έχω δει χωρίς να είμαι και ειδικός μου άρεσαν ποιο πολύ από όλα σε αυτό το εύρος τιμών. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 (edited) Γιατι το λες αυτο?? Προσωπικα δεν εχω ιδεα ποιο ειναι.. αλλα και το poco x3 και το μι 10τ λιτε εχουν ιδιο σενσορα και προσωπικα το μι 10τ λιτε μου αρεσει αρκετα γενικoτερα ως κινητο (kai 5g για το αμεσο μελλον). Και τα δυο κατω απο 300€ (to 10t lite στο οριο) ακομα και μεσω infoquest. @Antretng πως το βλεπεις σε σχεση με το redmi note 8 pro. (ξερω οτι δεν ειναι ο ολοιδιος σενσορας..απλα αν βρισκεις διαφορες..και αν τα εχεις και τα δυο για διπλα διπλα συγκριση) Αν εννοείς κάμερα, είναι κλάσεις ανώτερο το realme. Το έχω ακόμα το rn8pro (θα το δώσω αύριο στο πατέρα μου) οπότε κάνω σύγκριση αν θέλεις αλλά δεν αξίζει το κόπο. Αν κοιτάξεις και άλλων ημερών δείγματα θα καταλάβεις. Σκέψου ότι το rn7 που έχεις, χάνει μεν η στοκ του αλλά με gcam είναι καλυτερο από το rn8pro... έχει μεν μεγαλύτερο αισθητήρα από το rn7 αλλά με τα περισσότερα mp καταλήγει να έχει ίδιο μέγεθος pixel Όσον αφορά τις συσκευές που είπες, φίλοι που έχουν poco x3 και mi note 10 lite (που έχει ουσιαστικά ίδιο αισθητήρα) είναι αρκετά μέτρια τη νύχτα. Με gcam στρώνουν αρκετά βέβαια αλλά δεν φτάνουν το realme. Τώρα, να έχει τόση διαφορά το mi 10t lite από τα άλλα; Δεν ξέρω. Πάντως στο realme είναι τόσο καλό το λογισμικό της στοκ που η gcam είναι άχρηστη (κατώτερη). Edited January 12, 2021 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 (edited) realme X3sz gcam IMG_20210112_123446 by vasilis poun, on Flickr αισθητη βελτιωση σε σχεση με τη στοκ Edited January 12, 2021 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 realme X3sz gcam IMG_20210112_123446 by vasilis poun, on Flickr αισθητη βελτιωση σε σχεση με τη στοκ Όντως και στο x2 pro, που έχουν ίδιο βασικό, προτιμούσα gcam όταν το είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts