vag74 Δημ. July 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2020 Καλή συνέχεια σε όλους παιδιά καλές διακοπές Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 (edited) Είχα έτοιμο ένα συγκριτικό P30pro με Pixel 4 xl σε διάφορες συνθήκες άλλα μιας και πιάστηκε το θεμα φυσικότητας και είναι ενας τομέας που δινω ιδιαίτερη προσοχή ειδικά στα πρόσωπα ας ανεβάσω μερικά δείγματα απο Pixel 4,P30pro ,lumia 950XL και τον μαρμαρωμένο βασιλιά της φυσικότητας Pureview 808. Eπειδή πριν καταλήξω στο p30pro δοκίμασα αρκετές ναυαρχίδες τύπου s10,note10,oneplus 7 pro το p30pro σε sharpening τα πήγαινε καλύτερα απο ολα στον τομεα αυτο. Εχω στην κατοχη μου ακομη πχ τι Ν8 ακριβως για το αποτελεσμα που δινει σε προσωπα.Δεν ειδα τις φωτογραφιες που ανεβασε ο φιλος vag74 αλλα θεωρω τελειως άστοχο σχόλιο για oversharpening του p30 εκτος και αν βγάζει διαφορετικά απο το Pro.Aκομη και σε προσωπα οκ μπορει το pixel να μην το φτανει αλλα για τα σημερινά δεδομενα και τι αποτελεσματα δινουν οι ναυαρχίδες το p30 ξανα λεω σε φυσικότητα δεν το λες παστελ σε καμια μα καμια περιπτωση. Οκ ενα παραπανω sharpening απο τα παλια κινητα το εχει αλλα σε βαθμο υποφερτό .Tις παρακατω φωτογραφιες δεν τις εχω δει ουτε εγω σήμερα το πρωι τις εβγαλα μιας και διαβασα τα σχολια και ειχα ελευθερο χρονο για το χομπι μου. pixel4 by len. ren, on Flickr p30pro by len. ren, on Flickr 950 by len. ren, on Flickr 808 by len. ren, on Flickr ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνεχεια με αλλα 2 σετ. pixel4 by len. ren, on Flickr p30pro by len. ren, on Flickr 950 by len. ren, on Flickr 808 by len. ren, on Flickr pixel4 by len. ren, on Flickr 950 by len. ren, on Flickr 808 by len. ren, on Flickr p30pro by len. ren, on Flickr Edited July 30, 2020 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Απο το κινητό που τις βλέπω μου φαίνονται υπερκορεσμένα τα χρώματα του 950.. Θα τις δω και στο pc αργότερα για πιο ασφαλή συμπεράσματα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 (edited) Απο το κινητό που τις βλέπω μου φαίνονται υπερκορεσμένα τα χρώματα του 950.. Θα τις δω και στο pc αργότερα για πιο ασφαλή συμπεράσματα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι ενα θέμα που το εχει το 950 ειδικά οταν βαράει κατι Ήλιος μπορω να το διορθώσω στο pro mode με έκθεση κλπ αλλα εδω τα τράβαγα ολα auto.Και επειδη τωρα τις βλέπω και εγω σε pc πρωτη φορα ειδικά την εκκλησιά που την χτύπαγε ηλιος έδωσε τρελό boost στα χρώματα.Ειναι θεμα αυτο το ειχα προσεξει και οταν το χρησιμοποιουσα στην παραλια . Edited July 30, 2020 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Μου αρέσουν ολα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Εγώ πάντως από το set απολαμβάνω του βασιλιά (808) Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Συγκινήθηκα με το 950 xl. Έρωτας. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Ε ναι. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές με το 950 και σίγουρα είναι μια συσκευή που δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 το 808 το εχω ακομα.Αλλα μου φαινεται δεν τα πηγε καλα σ αυτο το συγκριτικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 P40 pro αυτόματο με 10x zoom Ίσως σε τόσο χαμηλό φωτισμό και υψηλή αντίθεση να μην είναι ότι καλύτερο να χρησιμοποιείς το τηλεφακό. Παρόλα αυτά τα πήγε αρκετά καλά. Περίμενα μάλιστα να τράβαγε με το βασικό φακό και όλο ψηφιακό αλλά τελικά από το aperture βλέπω προτίμησε τηλεφακό. 2020-07-30_12-58-19 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 (edited) το 808 το εχω ακομα.Αλλα μου φαινεται δεν τα πηγε καλα σ αυτο το συγκριτικο... Στο αυτόματο ήταν δεν πείραξα κάτι.Γενικα την ημέρα το 808 θέλει κατέβασμα την έκθεση ,ένα τικ οξύτητα από το μενού κλπ.Αλλα θεώρησα δίκαιο να μην τα κάνω όλα αυτά γιατί θα μπορούσα και στα άλλα κινητά να τα φέρω σε άλλο επίπεδο με έκθεση white balance κλπ.παντως το p30 για τόσο oversharpening που αναφέρεται ούτε καν.οκ έχει αλλά σε υποφερτό βαθμό.Και μην νομίζεις ότι τα πήγε και τόσο άσχημα το 808 μιλάμε για κινητό κοντά μια 10ατια πριν.Και απέναντι του είχε το πίξελ 4 xl που έκανε κοντά στ 900 ευρώ όταν βγήκε και θεωρείται μια από τις καλύτερες κάμερες τις αγορας και ένα p30pro που έχει ένα από τα καλύτερα σύγχρονα hardware κάμερας της αγορας. Edited July 30, 2020 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 (edited) Στο αυτόματο ήταν δεν πείραξα κάτι.Γενικα την ημέρα το 808 θέλει κατέβασμα την έκθεση ,ένα τικ οξύτητα από το μενού κλπ.Αλλα θεώρησα δίκαιο να μην τα κάνω όλα αυτά γιατί θα μπορούσα και στα άλλα κινητά να τα φέρω σε άλλο επίπεδο με έκθεση white balance κλπ.παντως το p30 για τόσο oversharpening που αναφέρεται ούτε καν.οκ έχει αλλά σε υποφερτό βαθμό.Και μην νομίζεις ότι τα πήγε και τόσο άσχημα το 808 μιλάμε για κινητό κοντά μια 10ατια πριν.Και απέναντι του είχε το πίξελ 4 xl που έκανε κοντά στ 900 ευρώ όταν βγήκε και θεωρείται μια από τις καλύτερες κάμερες τις αγορας και ένα p30pro που έχει ένα από τα καλύτερα σύγχρονα hardware κάμερας της αγορας. Ούτε το 950 XL (το είχα κι εγώ κάποτε) τα πήγε τόσο άσχημα για 5ετίας τηλέφωνο! ;) @Antretng Με ότι φακό και να την τράβηξες νομίζω πως βγήκε υπέροχη και πολύ καλλιτεχνική!!! Edited July 30, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Μια πρωτη με Ρ40 Pro..το πλοίο δεν φαινόταν με γυμνό μάτι.. https://photos.app.goo.gl/haaAkppXPh53HQs39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Πρωινή με s20 Ultra 2020-08-02_09-50-46 by ΚΩΣΤΑΣ ΑΛ, on Flickr Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Mi8 gcam IMG_20200726_145717 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Μια πρωτη με Ρ40 Pro..το πλοίο δεν φαινόταν με γυμνό μάτι.. https://photos.app.goo.gl/haaAkppXPh53HQs39 Σκιά έβλεπες μόνο;;;... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Ναι, μια μαυρίλα δε διακρίνονταν το χρώμα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Oppo reno 10x zoom με τον τηλεφακό 5x IMG20200802204422 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2020 Oppo reno 10x zoom με τον τηλεφακό 5x IMG20200802204422 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Πολύ ωραίο βγήκε το φεγγάρι!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Και του huawei και του reno είναι εντυπωσιακές οι φωτογραφίες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 (edited) https://www.flickr.com/gp/149189895@N03/b64deM https://www.flickr.com/gp/149189895@N03/W1G65G Alcatel 3l στα 48 mpx,και Alcatel 3x στα 12 mpx.δεν έχω pc και δεν ξέρω αν στην οθόνη του φαίνεται καθαρά η φωτό του 3l.στην οθόνη του 3x που την μετέφερα με bluethooth φαίνεται καθαρά.στην εφαρμογή του Flickr από την οθόνη το κινητού,φαίνεται πολύ θαμπή.ισως είναι πολλά τα megabyte και την έχει συμπιέσει πολυ.θα βγάλω και άλλες με την ίδια ανάλυση.παντως ακομα καιν αν δεν φαίνεται καθαρά η φωτό φαίνονται κάποιες χρωματικές διαφορές μεταξύ του ενός και του άλλου κινητου.σε απόδοση λεπτομερειας στην οθόνη του κινητου τουλάχιστον δεν έχει μεγάλες διαφορές.στο αυτόματο γιατί στα 48 megapixel δεν δέχεται ρυθμίσεις. Edited August 4, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 μια χαρα φαινετε και ειναι μαλιστα και ανωτερη απο την 12αρα , και οπως τις βλεπεις αλλα ειμαι σιγουρος και σε edit θα εχει πολυ ψωμι παραπανω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Α οκ.γιατι από την οθόνη του κινητου στην εφραμογη του flickr φαίνεται χειρότερη,ενώ στην συλλογή του κινητου φαίνεται καλύτερη.και εμένα η εντύπωση μου είναι ότι καλύτερη η κάμερα του 3l από του 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Α οκ.γιατι από την οθόνη του κινητου στην εφραμογη του flickr φαίνεται χειρότερη,ενώ στην συλλογή του κινητου φαίνεται καλύτερη.και εμένα η εντύπωση μου είναι ότι καλύτερη η κάμερα του 3l από του 3x. Πήρες και το 3L; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Πήρες και το 3L; Μου το έκανε δώρο η γυναίκα μου. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts