Jump to content

Συγκριτικό καμερών κινητών τηλεφώνων

Κοινοποίηση

Recommended Posts

έκατσα και τις είδα στο p/c

Κάθε συσκευή σου προσφέρει και απο κάτι,είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Νίκος,κάθε μια συσκευή έχει και κάτι καλό!

Δεν είμαι απο αυτούς που τις πιασάρικες φωτογραφίες τις θεωρώ καλές άρα θα διαφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω.

Να υποθέσω ότι στο sony κάποιες είναι με το photo pro αλλά δεν λέει ποια είναι ποιά.

όλες έχουν τα + και τα -

Στο λουλούδι θεωρώ ότι το samsung κάνει το bokeh λίγο "ψεύτικο" σε σχέση με τα άλλα.

κατα τ'αλλά είναι πολύ κοντά και τα 3 κινητά.

Στις νυχτερινές που βλέπουμε τον κήπο με τους θάμνους και στο βάθος τον δρόμο η μια απο την sony είναι κουνημένη(απλά το αναφέρω)

Της Huawei είναι αφύσικα φωτεινή και δεν είναι της προτίμησης μου.

Νομίζω ότι η μια που δεν είναι κουνημένη της sony είναι η πιο ισορροπημένη.

Γενικά το samsung έχει περισσότερο noise μιας και το sony δεν διστάζει να κατεβάζει κλείστρο για την πλάκα!

Απο την άλλη σε λεπτομέρεια λίγο παραπάνω το sammy.

Σε γενικές γραμμές όλα κερδίζουν και όλα χάνουν κάπου.

Νίκο κάτι άλλο... δοκίμασες στα παιδιά σου τα 20 fps/sec του sony με το photo pro?

Κάνει εξαιρετική δουλειά σε εμένα και βγάζω προσωπάκια που δεν μπορείς να έχεις σε στημένη φωτό!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Οι 2 που έχουν διαφορετικό όνομα σε σονυ είναι με pro mode...

Πχ αυτή..

20200711_141447

Δεν έχει dsc και αριθμό αλλά πιο μεγάλο αριθμό σαν όνομα.. 2 έβγαλα στη σύγκριση. Έβγαλα και τα παιδιά μου αλλά δεν τις ανεβάζω. Η λήψη με ριπη ήταν πολύ βολική και όντως βολεύει για παιδιά πολύ περισσότερο.

Γενικά το Ultra δεν έχει γρήγορο focus και χάνεις λήψεις αρκετά. Τώρα χτύπησα το plus για τη γυναίκα να δω αν αξίζει σε σχέση με ultra στην βασική

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

P40 Pro auto.

Στη δεύτερη ήταν τόσο σκοτεινά στη πίστα που φώτισε και τα αστέρια. Εντυπωσιακό το dr του.

50151500427_3f3402c8e1_z.jpgIMG_20200724_215253 by Andreas L., on Flickr

50151266521_0b4c3ea593_z.jpgIMG_20200724_234904 by Andreas L., on Flickr

mate 20 pro.... αυτόματος πιλότος

50144562633_d05bfe2c26_k.jpgIMG_20200722_180222 by tarif16nikos, on Flickr

50145118136_f113aaf9aa_k.jpgIMG_20200722_202702 by tarif16nikos, on Flickr

50145131446_41e2d09822_k.jpgIMG_20200723_110600 by tarif16nikos, on Flickr

50145125131_058c36e1f4_k.jpgIMG_20200722_222409 by tarif16nikos, on Flickr

50145354217_e20c276c2a_b.jpg

κι ένα slow motion

SL_MO_VID_20200723_125247 by tarif16nikos, on Flickr

2i6fhs-5.png

Η τελευταία τρομερή μπράβο.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei P30 auto χωρίς Ai

που ειναι η τελευταια φιλε μου? πολυ ωραια οντως

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σας ευχαριστώ όλους η αλήθεια είναι ότι με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα του P30 καμία σχέση με το mate 20 pro που ήταν η τελευταία συσκευή Huawei που είχα

Amente restaurant στη Λευκάδα

Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ όλους η αλήθεια είναι ότι με έχει εντυπωσιάσει η κάμερα του P30 καμία σχέση με το mate 20 pro που ήταν η τελευταία συσκευή Huawei που είχα

Amente restaurant στη Λευκάδα

Εντυπωσιακά χρώματα και τοπία Βαγγέλη.. Ρίξε υλικό απ την πανέμορφη Λευκάδα!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aka bill_thes

Δεν είμαι ειδικός αλλά αν στις τεχνικές δυνατότητες του,βαλεις και την τιμή του τότε είναι πολύ δυνατός παίχτης.

Tcl 20 5g

Πάντως το μπλε της θάλασσας της Λευκάδας το έχει αποδώσει άψογα.

Tcl 20 5g

Πως μηδέν ; Μια χαρά τα βλεπω τα χρώματα .

Η θάλασσα ετσι ειναι εκει και τα πουρνάρια βαθύ πράσινο οπως ειναι κανονικά .

Jpeg ειναι , να τα ισιωσει ολα φλατ ;

Νομίζω ειναι μια χαρά χρωματικά .

φυσικοτητα μηδεν το p30...πολυ επεξεργασια

Μα έτσι είναι η θάλασσα στη Λευκάδα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ίσως να εννοεί τόν ουρανό ο άνθρωπος

Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Προφανώς τον ουρανό εννοεί και ειδικά στη δεύτερη και τρίτη.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Προφανώς τον ουρανό εννοεί και ειδικά στη δεύτερη και τρίτη.
Βλέπεις κάτι περίεργο στον ουρανό; στην δεύτερη και στην τρίτη;νομίζω είναι πιο άτονο γαλάζιο από της θάλασσας όπως έπρεπε να είναι και όπως ήταν στην πραγματικότητα

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φυσικοτητα μηδεν το p30...πολυ επεξεργασια
Απλά τραγικό σχόλιο, στις ημερήσιες εγώ βλέπω η στοκ κάμερα του P30 είναι πολύ φυσική και μάλιστα μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί και λίγο saturation, εσύ βλέπεις εντελώς το αντίθετο, πως γίνεται αυτό;

Edited by vag74

Μα ειναι γνωστό πλεον οτι τα huawei εχουν παει τέρμα φυσικο αποτέλεσμα σε σημείο να δινεις κορεσμό.
Άστο φίλε τα μυαλά μας πονεσαν πάλι, καλά κάνω και δεν ασχολούμαι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ο καθένας έχει άποψη χωρίς να ξέρει τι του γίνεται, απλά επειδή άκουσε ή διάβασε κάπου κάτι,επειδή έχω ακόμα στην κατοχή μου το rn7(κόρη μου) που είναι εξαιρετικό με gcam, όταν γυρίσω σπίτι θα ανεβάσω και από εκείνο, φυσικά με το ηλιοβασίλεμα δεν θα υπάρχει καν σύγκριση στις ημερήσιες έχει περισσότερο saturation από το Huawei η gcam, και μιλάμε για συσκευή που ρίχνει ξύλο σε πολλές ναυαρχίδες με gcam

[/color]Απλά τραγικό σχόλιο, στις ημερήσιες εγώ βλέπω η στοκ κάμερα του P30 είναι πολύ φυσική και μάλιστα μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί και λίγο saturation, εσύ βλέπεις εντελώς το αντίθετο, πως γίνεται αυτό;

ναι πολυ φυσικη...το sharpening που ειναι στα υψη δεν σ ενοχλει?τις φωτο που τις βλεπεις?σε ταμπλετ η στην οθονουλα του κινητου?γιατι εκει φαινονται τελειες,χαιρω πολυ...

ναι πολυ φυσικη...το sharpening που ειναι στα υψη δεν σ ενοχλει?τις φωτο που τις βλεπεις?σε ταμπλετ η στην οθονουλα του κινητου?γιατι εκει φαινονται τελειες,χαιρω πολυ...
Μάλλον θέλεις φωτογραφίες από την μαύρη θάλασσα για να ευχαριστηθεί το μάτι σου, δυστυχώς για σένα τα χρώματα στο νησί είναι αυτά άμα δεν σου αρέσουν να μην το επισκεφτείς

Μάλλον θέλεις φωτογραφίες από την μαύρη θάλασσα για να ευχαριστηθεί το μάτι σου, δυστυχώς για σένα τα χρώματα στο νησί είναι αυτά άμα δεν σου αρέσουν να μην το επισκεφτείς

επιμενεις να μιλας για χρωματα και κορεσμους ενω εγω μιλησα για oversharpening...

• The topic was unpinned