guy_fawkes Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εγω πάλι ακόμα και στα σκοτάδια προτιμώ το s10 plus. Είναι μεν πιο σκοτεινές και με περισσότερο θορυβο, αλλα αφενώς μου μοιάζουν κάπως σαν ζωγραφιά του p30 pro και αφετέρου φαντάζομαι ότι του s10 είναι πιο κοντά σε αυτό που εβλεπες. Κατά τα άλλα έχει πολύ πιο ήπια επεξεργασία η huawei σε σχέση με πέρισυ στο p20 pro. Αλλά θα ήθελα ένα κλικ ακόμα χαμηλότερα. Γι αυτο το λόγο κι εγώ ρώτησα τι ωρα τραβήχτηκαν οι φωτο για να δω κατα πόσο η φωτο ανταποκρίνεται στο τι βλέπει πραγματικά το μάτι. Έξτρα φως προσωπικά δεν το θέλω Sent from my iPad using Tapatalk ναι δεν το είχα σκεφτεί αυτό και ομολογώ έχετε μεγάλο δίκιο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Η λογική των κινητών με τα night sight δεν είναι να αποτυπώσουν τι πραγματικά βλέπεις εκείνη τη στιγμή, αλλά να βγει μια φωτογραφία οσο πιο φωτεινή γίνεται, σε αρκετό έως πίσσα σκοτάδι, ώστε να φαίνεται τι έχεις τραβήξει. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 ίσως να υπάρχει λογική όταν τραβάς ανθρώπους και θες να αποτυπώσεις την στιγμή σε πίσσα σκοτάδι. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση ίσως να υπάρχει λογική όταν τραβάς ανθρώπους και θες να αποτυπώσεις την στιγμή σε πίσσα σκοτάδι. Σωστό και αυτο Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Η λογική των κινητών με τα night sight δεν είναι να αποτυπώσουν τι πραγματικά βλέπεις εκείνη τη στιγμή, αλλά να βγει μια φωτογραφία οσο πιο φωτεινή γίνεται, σε αρκετό έως πίσσα σκοτάδι, ώστε να φαίνεται τι έχεις τραβήξει. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Να συμφωνήσω και να συμπληρώσω, και χωρίς την χρήση βοηθητικού εξοπλισμού (π.χ. τριποδακι). Οι φωτογραφίες να βγαίνουν το καλύτερο δυνατό και στο χέρι, άμεσα. Αλλιώς με τρίποδο, σε pro mode, τις κάνεις ότι θέλεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Η λογική των κινητών με τα night sight δεν είναι να αποτυπώσουν τι πραγματικά βλέπεις εκείνη τη στιγμή, αλλά να βγει μια φωτογραφία οσο πιο φωτεινή γίνεται, σε αρκετό έως πίσσα σκοτάδι, ώστε να φαίνεται τι έχεις τραβήξει. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Δεν είναι night mode όμως... Δεν γράφει κάτι ο akizaki και αν κρίνω από το shutter είναι αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Αυτοματο κ τα 2 ειναι Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Βρε παιδιά στις βραδινές η με λίγο φωτισμό το θέμα είναι η συσκευή να «ζωντανέψει» ας το πούμε τη φωτογραφία ώστε να πάρεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το να βγάζει ακριβώς αυτό που βλέπεις το βράδυ δεν έχει κανένα νόημα. Ένα σκοτεινό δωμάτιο θα παραμείνει σκοτεινό γιατί αυτό βλέπεις και είναι στην πραγματικότητα..so what; Έχετε τραβήξει με xs βράδυ; Ακριβώς αυτό που βλέπεις.. Δεν λέει όμως δεν έχει αυτή τη ζωντάνια που θέλεις σε μια βραδινή φωτογραφία. Του p30 pro κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα χωρίς υπερβολές κατά τη γνώμη μου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Eγώ πάλι λάτρεψα τις βραδινές τoυ p20 prο και ας μην αρέσει η επεξεργασία σε όλους,αρέσει σε μένα :p IMG_20190407_211644 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr IMG_20190407_204552 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr IMG_20190407_203125 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Δεν θα διαφωνήσω ούτε με την μια άποψη ούτε με την άλλη. Στις πρωινές όπως στα λουλούδια τα μωβ τα παραζωντάνεψε τα χρώματα,σχεδόν ψεύτικα. Στις νυχτερινές ιδίως σε εσωτερικούς χώρους ή ακόμα και εξωτερικούς-γιατί όχι- όταν θες να αποθανατίσεις πρόσωπα είναι ότι πρέπει,αλλά στην νυχτερινή πιο πάνω ο ουρανός δεν είναι για 10 το βράδυ,Πως να το κάνουμε. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα,πάντως νομίζω κοινά αποδεκτό ότι βγάζει νυχτερινές χωρίς noise και κρατάει τις λεπτομέρειες της εκάστοτε εικόνας. Γιώργο πολύ καλές! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Σε τέτοιου είδους βραδυνές το αν έχει λεπτομέρεια ή όχι δεν παίζει ρόλο γιατί δεν θα τη χρησιμοποιήσεις πουθενά. Θέλουν οι εταιρείες να φωτίσουν το σκηνικό για να δεις κάτι που δεν θα το έβλεπες υπό άλλες συνθήκες. Ναι έχει περισσότερη λεπτομέρεια το samsung αλλά σε τέτοια σκηνικά δεν σε (πολυ)νοιάζει. Σε σκηνικά με φωτεινές πηγές θα φανεί καλύτερα ποιο πάει καλύτερα. Ποιο θα κρατήσει μεν τη φωτεινότητα σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά δεν θα κάψει πχ τις πινακίδες. Εκεί που (τουλάχιστον για μένα) μετράει, είναι όταν τραβάει πρόσωπα. Θέλω τη λεπτομέρεια και μάλλον το P30 λόγω της (περισσότερης) επεξεργασίας θα χάσει. Από την άλλη το P30 το παντρεύεσαι για το ζουμ. Ιδανικός σύντροφος στις διακοπές για όσους μπορούν να παραβλέπουν το processing. Να δούμε αν το 2020 τη φτάσουν οι υπόλοιποι. Μεταξύ των 2 αυτών, μιας και δεν βλέπω το κάτι ιδιαίτερο από τη samsung τελικά, αν είχα 1000 ευρώ να "σκοτώσω" θα διάλεγα P30. Ax ρε HTC ξύπνα λίγο και κάνε 2,3 απλές κινήσεις... Edited April 8, 2019 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εντάξει παιδιά ειναι καθαρά θεμα προτίμησης! Εγώ αν πάω ταξίδι και βγάλω φωτο , θέλω να βγει αυτο που βλέπω. Το να μου κάνει τον ουρανό σαν πίνακα 22:30 τη νύχτα δε μου λεει κατι. Στις βραδινές με ενδιαφέρει να βγαίνουν σωστά τα φώτα που δίνουν τον τόνο στη φωτογραφία. Το ζουμ βέβαια ειναι αλλο θεμα, ασυναγώνιστο Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 (edited) Βρε παιδιά στις βραδινές η με λίγο φωτισμό το θέμα είναι η συσκευή να «ζωντανέψει» ας το πούμε τη φωτογραφία ώστε να πάρεις ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το να βγάζει ακριβώς αυτό που βλέπεις το βράδυ δεν έχει κανένα νόημα. Ένα σκοτεινό δωμάτιο θα παραμείνει σκοτεινό γιατί αυτό βλέπεις και είναι στην πραγματικότητα..so what; Έχετε τραβήξει με xs βράδυ; Ακριβώς αυτό που βλέπεις.. Δεν λέει όμως δεν έχει αυτή τη ζωντάνια που θέλεις σε μια βραδινή φωτογραφία. Του p30 pro κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα χωρίς υπερβολές κατά τη γνώμη μου Sent from my iPhone using Tapatalk Τις ομορφότερες βραδινές φωτογραφίες τις έχω τραβήξει με σκοτεινές σκιές. Μην σου πω ότι χαμηλώνω ακόμα περισσότερο τον φωτισμό των σκιών. Οπότε είναι σχετικό το αν αυτό είναι όντως επιθυμητο αποτέλεσμα... Για μένα πάντως δεν είναι! Δεν λέω ότι είναι άχρηστο το να τα φωτίζει. Αλλά να έχεις την επιλογή να αποφασίζεις εσύ αν θες να φωτίσουν τα πάντα. Να αποφασίζω εγώ αν θα βάλω night mode ή αν προτιμώ να βγάλω αυτό που βλέπω. Εδώ όμως είναι αυτόματο... Οπότε δεν έχεις την επιλογή αν τυχόν προτιμούσες να βγαλει αυτό που βλέπεις... Edited April 8, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 IMG_20190404_230111 by Thodoris Rmnt - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σε αντίθεση με το xs Max που είχα τραβήξει σχεδόν στο ίδιο σημείο στο ντέρμπι... Ήταν και τα καπνογόνα αλλά μαύρα μεσάνυχτα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 mi mix 2 auto στοκ IMG_20190407_112423 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Γιωργο δεν μου αρεσει καθολου το P20 pro... Πολυ επεξεργασια και σβησιμο λεπτομερειας.. Μονο η 2η ειναι πολυ καλη! Βασιλη για στοκ ωραια το Mix 2 και πολυ ωραιο καδρο!! :) Mi 9 Stock Auto Macro Macro mode by John, on Flickr IMG_20190411_131033 by John, on Flickr IMG_20190411_125802 by John, on Flickr IMG_20190411_141411 by John, on Flickr Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Γούστα Γιάννη, για μένα είναι μακράν η καλύτερη κάμερα που έχω πιάσει. Πολύ soft οι φωτογραφίες Γιάννη του mi9 τα λέγαμε και με τον Ανδρέα, το βράδυ ειδικά πέφτει πολύ η ποιότητα, γενικά μετά το mi mix 2s τα έχει κάνει μαντάρα η xiaomi με τις κάμερες, mi8(το άντεξα για μια βδομάδα) και τώρα mi mix 3,mi9 να δούμε μήπως με κάνα update διορθωθούν λίγο τα πράγματα. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2019 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Α καλά......Γιάννη τι χρώματα και λεπτομέρεια είναι αυτη ρε φίλε. Τι να πω γι'αυτες σε κλειστο χώρο....ή την macro που οσο κ να ζουμαρεις ολα φαίνονται πεντακάθαρα!!! Οσο για του p20 pro κ του p30 pro στο γήπεδο ο, τι κ να πω είναι λίγο.... κρίμα πραγματικά να δίνει ο κοσμος τόσα λεφτά γιαυτο το αποτέλεσμα.... επεξεργασία στο φουλ με αποτέλεσμα εντελώς χάλια Edited April 11, 2019 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Επίσης John ανέβασε να δούμε και βραδινές, την μέρα και με midrange βγάζεις καλές φωτογραφίες, να έχουμε και σύγκριση πριν και μετά από update όταν πάρει. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 @scorpio3 Πλεον ξερουμε οτι οσο ακριβη και αν ειναι μια συσκευη δεν σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη.. Εχει διαπιστωθει πολλες φορες!! @Giwrgos_gk Εχω ανεβασει 3-4 δειγματα βραδινες(σουρουπο κτλ) σε προηγουμενα post!Απλα για βραδυ δεν εχω προλαβει ακομη να βγαλω οσες θα ηθελα. Εδω ειναι το αλμπουμ του Mi9 https://flic.kr/s/aHskQ5n5dF Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 @scorpio3 Πλεον ξερουμε οτι οσο ακριβη και αν ειναι μια συσκευη δεν σημαινει οτι ειναι και η καλυτερη.. Εχει διαπιστωθει πολλες φορες!! @Giwrgos_gk Εχω ανεβασει 3-4 δειγματα βραδινες(σουρουπο κτλ) σε προηγουμενα post!Απλα για βραδυ δεν εχω προλαβει ακομη να βγαλω οσες θα ηθελα. Εδω ειναι το αλμπουμ του Mi9 https://flic.kr/s/aHskQ5n5dFΑ θα τσεκάρω δεν τα είχα δει, έχεις και με gcam έχει βγει καμία καλή έκδοση; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Α θα τσεκάρω δεν τα είχα δει, έχεις και με gcam έχει βγει καμία καλή έκδοση; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eχω και με gcam και στοκ! Δουλευουν αποκλειστικη gcam για Mi9 οπως και στο Mi8.! Eιναι σε πολυ καλο δρομο!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Eχω και με gcam και στοκ! Δουλευουν αποκλειστικη gcam για Mi9 οπως και στο Mi8.! Eιναι σε πολυ καλο δρομο!! :)έτσι σωστός κ με φυσική λεπτομέρεια τοσο η gcam οσο κ η στοκ χωρίς καμία άσχημη επεξεργασία... οτι βλέπει το μάτι Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Eχω και με gcam και στοκ! Δουλευουν αποκλειστικη gcam για Mi9 οπως και στο Mi8.! Eιναι σε πολυ καλο δρομο!! :)Ωραίος Γιάννη,δεν μου λες μπαταρία καλύτερη από mi8; Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts