lephleg Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου (edited) Ευχαριστω για τις αστραπιαιες απαντησεις. Οποτε εαν παω πρώτα σε ενα καταστημα και μετατρεψω την φυσικη SIM στο Android μου (S23) σε eSIM: μπορώ μετά να ενεργοποιήσω την υπηρεσια multiSIM και να εχω το νουμερο και στο iPhone? εαν ναι, μπορω να το επεκτεινω επιπλεον με νεα eSIM και σε καποιο wearable, πχ ενα Galaxy Watch8 LTE? Ο στοχος ειναι να εχω το ιδιο νουμερο What's Up και στις 3 συσκευες ταυτόχρονα 🤔 Edited 19 Ιουνίου by lephleg 1 Παράθεση GT-i9505 GNG8 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 1 minute ago, lephleg said: Ευχαριστω για τις αστραπιαιες απαντησεις. Οποτε εαν παω σε πρώτα σε ενα καταστημα και μετατρεψω την φυσικη SIM στο Android μου σε eSIM: μπορώ μετά να ενεργοποιήσω την υπηρεσια multiSIM και να εχω το νουμερο και στο iPhone? εαν ναι, μπορω να το επεκτεινω επιπλεον και σε καποιο wearable, πχ ενα Galaxy Watch8 LTE? Ο στοχος ειναι να εχω το ιδιο νουμερο What's Up παντού ταυτόχρονα 🤔 Από όσο γνωρίζω μπες βέβαια να το διαπιστώσεις στο SITE της COSMOTE ή MULTISIM υπηρεσία παρέχεται μόνο σε συμβόλαια. Ενημέρωςου από τις συχνές ερωτήσεις κάτω κάτω εδώ: https://www.germanos.gr/multisim/?srsltid=AfmBOoq2ZZBUUzZmROPdB0HIJNzbpY6EKcQdd6vOwzQtIJA5OddVFh3u 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lephleg Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Quote Η υπηρεσία COSMOTE MULTISIM, μπορεί να ενεργοποιηθεί σε όλα τα Προγράμματα Συμβολαίου (Οικιακά και Εταιρικά) με ενσωματωμένο όγκο δεδομένων. Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σε συνδέσεις Καρτοκινητής/Καρτοσυμβολαίου/Cost Control. Oh crap. Ηλπιζα πως αφορουσε μονο τη προσφορα για τους 3 μηνες δώρο. Αρα What's Up ≠ multiSIM. Εαν πάω σε συμβολαιο για να εχω multiSIM μετά το η περιπτωση που περιγραψα παραπανω (Android + iPhone + wearable) ειναι εφικτή ετσι? Ευχαριστώ και παλι για τις πληροφοριές. Παράθεση GT-i9505 GNG8 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου 1 minute ago, lephleg said: Oh crap. Ηλπιζα πως αφορουσε μονο τη προσφορα για τους 3 μηνες δώρο. Αρα What's Up ≠ multiSIM. Εαν πάω σε συμβολαιο για να εχω multiSIM μετά το η περιπτωση που περιγραψα παραπανω (Android + iPhone + wearable) ειναι εφικτή ετσι? Ευχαριστώ και παλι για τις πληροφοριές. Είναι εφικτη σε συμβόλαιο. Απλώς έχει πάγιο μετά τους 3 μήνες αναλόγως φυσικά με το τι συμβόλαιο θα κάνεις. Διάβασε στο παραπάνω link. Αν κάνεις συμβόλαιο χωρίς απεριόριστα DATA είναι 5,5€ το πάγιο για την κάθε multisim. Δηλαδή εγώ έχω 2 iPhone και 1 APPLE WATCH πληρώνω για τις 2 multisim 11€ τον μήνα εκτός του συμβολαίου μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lephleg Δημ. 19 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιουνίου Οκ νομίζω τα ξεκαθάρισα. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου. Παράθεση GT-i9505 GNG8 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 10 ώρες πριν, lephleg said: Ευχαριστω για τις αστραπιαιες απαντησεις. Οποτε εαν παω πρώτα σε ενα καταστημα και μετατρεψω την φυσικη SIM στο Android μου (S23) σε eSIM: μπορώ μετά να ενεργοποιήσω την υπηρεσια multiSIM και να εχω το νουμερο και στο iPhone? εαν ναι, μπορω να το επεκτεινω επιπλεον με νεα eSIM και σε καποιο wearable, πχ ενα Galaxy Watch8 LTE? Ο στοχος ειναι να εχω το ιδιο νουμερο What's Up και στις 3 συσκευες ταυτόχρονα 🤔 Όχι και όχι, σε μια συσκευή είπαμε μόνο μπορείς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 13 ώρες πριν, Geokat2829 said: Είναι εφικτη σε συμβόλαιο. Απλώς έχει πάγιο μετά τους 3 μήνες αναλόγως φυσικά με το τι συμβόλαιο θα κάνεις. Διάβασε στο παραπάνω link. Αν κάνεις συμβόλαιο χωρίς απεριόριστα DATA είναι 5,5€ το πάγιο για την κάθε multisim. Δηλαδή εγώ έχω 2 iPhone και 1 APPLE WATCH πληρώνω για τις 2 multisim 11€ τον μήνα εκτός του συμβολαίου μου. Το 2ο iPhone με το ίδιο πρόγραμμα σε τι σε βολεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 1 hour ago, minast said: Το 2ο iPhone με το ίδιο πρόγραμμα σε τι σε βολεύει; Υπαρχει Μονιμα στο αυτοκινητο μονιμα συνδεδεμενο στο CAR PLAY. Με αυτο ττον τροπο δεν χρειαζεται να συνδεω και να ξεσυνδεω το προσωικο μου τηλεφωνο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lephleg Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου On 20/6/2026 at 12:54 ΜΜ, Geokat2829 said: Υπαρχει Μονιμα στο αυτοκινητο μονιμα συνδεδεμενο στο CAR PLAY. Με αυτο ττον τροπο δεν χρειαζεται να συνδεω και να ξεσυνδεω το προσωικο μου τηλεφωνο. Δε ξερω τι αυτοκινητο εχεις αλλά για την ιδια χρηση εχω το AAWireless (V1) εδω και καποια χρονια και μου εχει λυσει τα χερια. Συνδεεται αυτοματα ασυρματα στο κυριο τηλεφωνο. Παράθεση GT-i9505 GNG8 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 6 ώρες πριν, lephleg said: Δε ξερω τι αυτοκινητο εχεις αλλά για την ιδια χρηση εχω το AAWireless (V1) εδω και καποια χρονια και μου εχει λυσει τα χερια. Συνδεεται αυτοματα ασυρματα στο κυριο τηλεφωνο. Έχω βρει αρκετές τέτοιες συσκευές και τις έχω δοκιμάσει. Θα σου πω ότι δεν ήθελα να συνδέονται στο δικό μου τηλέφωνο και να γίνονται pair με το αυτοκίνητο και δεύτερον και σπουδαιότερο ότι είχαν αρκετά κολλήματα στην πλοήγηση είτε με τους χάρτες GOOGLE ή APPLE MAPS. Και γιαυτο προτίμησα την ενσύρματη σύνδεση μέσω MULTISIM. Και να ξεχάσω το κινητό που δεν χρησιμοποιώ μέσα στον τεμπέλη του αυτοκινήτου δεν με νοιάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts