Jump to content

Τα πάντα για Cosmote SIM/eSIM/MultiSIM

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, Vasileios26 said:

Σε ευχαριστώ για την αμεσότητά σου στο ερώτημά μου. Γνωρίζεις μήπως, εάν η multi-sim, παρέχεται και σε καρτοκινητή; έχω cosmote NEΟ συγκεκριμένα, ή είναι ανεξάρτητο, και δεν έχει σχέση η παροχή της multi-sim με το τι σύνδεση (συμβόλαιο ή καρτοκινητή) έχει κάποιος στο κινητό του; 

Ευχαριστώ. 

Η MULTISIM υπηρεσία παίζει σε όλα τα ρολόγια που υποστηρίζουν ESIM και μόνο σε συμβόλαιο και σε κανένα άλλο πακέτο. Ούτε στο COSMOTE NEO.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

3 minutes ago, Geokat2829 said:

Η MULTISIM υπηρεσία παίζει σε όλα τα ρολόγια που υποστηρίζουν ESIM και μόνο σε συμβόλαιο και σε κανένα άλλο πακέτο. Ούτε στο COSMOTE NEO.

Ήσουν κατατοπιστικός, ευχαριστώ παιδιά για την αμεσότητά σας. 

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Guides Redmi Note 9 Pro  & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

• 2 weeks later...

Απαράδεκτοι εκεί στην cosmote με την multisim

Και πολύ παράξενο που δεν μπορούμε να κάνουμε την σύνδεση όπως οι χρήστες iphone και apple watch...

Προς το παρόν σκέφτομαι να κάνω μία esim από ένα καρτοκινητο... Για να δούμε θα δουλέψει σωστά.... Βγει κανείς εάν γίνεται να κάνω εκτροπή από το κινητό στο ρολόι όταν είμαι εκτός και έχω αφήσει το κινητό σπίτι...?

5 ώρες πριν, redcom7 said:

Προς το παρόν σκέφτομαι να κάνω μία esim από ένα καρτοκινητο... Για να δούμε θα δουλέψει σωστά...

Δε θα δουλέψει η ιδέα σου, τα smartwatch δεν παίρνουν οποιαδήποτε e sim 

1 hour ago, paanos said:

Ορίστε δεν κατάλαβα γιατί όχι...

Όταν είχα πάρει το ρολόι είχα βάλει πάλι από κόσμο κάρτα...και δούλευε μια χαρά... στην πορεία την άφησα και έληξε...

Γιατί να μην δουλέψει...μου διαφεύγει κάτι?

Θα δουλέψει αυτό που θες, αλλά πρέπει να θυμάσαι να βγάζεις / βάζεις την προώθηση. Τα SMS δεν προωθούνται. Τέλος, όταν τηλεφωνείς θα φαίνεται ο λάθος αριθμός στην αναγνώριση του άλλου.

Έβαλα λοιπόν την esim .. δεδομένα οκ αλλά δεν μπορώ να καλέσω ούτε να με καλέσουν.. Τι μπορεί να παίζει?

4 ώρες πριν, georgemv said:

Είσαι σίγουρος ότι το ρολόι υποστηριζει VoLTE ή στην χειρότερη 2G?

Ναι είναι το Samsung ultra 

Screenshot_20260522_171252_Viber.jpg

On 20/5/2026 at 5:57 ΠΜ, paanos said:

Μάλλον κάτι ήξερες που το  είπες αυτό..

Αυτή τη στιγμή έχω cosmote prepaid και δεν μπορώ να κάνω ή να μου κάνουν κλήση έχω μόνο δεδομένα και sms πιστεύεις ότι αν το γυρίσω σε whats up θα είναι καλύτερα ίσως επανέλθει και η ομιλία? 

Πάντως όταν το είχα πρωτοπάρει το ρολόι είχα βάλει whats up και δούλευε μια χαρά

38 minutes ago, redcom7 said:

Μάλλον κάτι ήξερες που το  είπες αυτό..

Ναι, δυστυχώς ενώ πολλές φορές μπορεί να περάσει το προφίλ, τα smartwatch ψάχνουν κάρτες που είναι σκιές των primary (multisim στην περίπτωση μας). Για να δουλέψει σωστά, έπρεπε με τον ίδιο τρόπο να σάρωνες τον QR που θα σου έδιναν για τη Multisim και όχι για την κύρια. 

15 minutes ago, paanos said:

Ναι, δυστυχώς ενώ πολλές φορές μπορεί να περάσει το προφίλ, τα smartwatch ψάχνουν κάρτες που είναι σκιές των primary (multisim στην περίπτωση μας). Για να δουλέψει σωστά, έπρεπε με τον ίδιο τρόπο να σάρωνες τον QR που θα σου έδιναν για τη Multisim και όχι για την κύρια. 

Οπότε φίλε μου έχουμε λύση για αυτό? 

Το περίεργο είναι ότι έχω δεδομένα και sms ενώ δεν μπορώ να κάνω κλήση έχω τρελαθεί πραγματικά μου έρχεται να το πετάξω

Επίσης το περίεργο είναι ότι πέρυσι που είχα πάρει το ρολόι δούλεψε κανονικά με whats up και άλλο νούμερο

Edited by redcom7

Είναι πολύ περίεργο, έπρεπε να δουλεύει ανεξαρτήτως MultiSIM σε Samsung. Ψάξε στις ρυθμίσεις δικτύου αν έχει VoLTE switch ή κάτι παρόμοιο.

On 23/5/2026 at 12:15 ΜΜ, georgemv said:

Είναι πολύ περίεργο, έπρεπε να δουλεύει ανεξαρτήτως MultiSIM σε Samsung. Ψάξε στις ρυθμίσεις δικτύου αν έχει VoLTE switch ή κάτι παρόμοιο.

Ναι φίλε μου αυτό έφταιγε τελικά ήθελε volte..

Μου το φτιάξανε από την cosmote και τώρα δουλεύει εξαιρετικά

Τελικά το φτιάξανε το θέμα με τα ρολόγια στην cosmote;

Μπορώ δηλαδή να βγω έξω μόνο με το ρολόι μου ή ακόμα είμαστε τρίτος κόσμος;

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

15 ώρες πριν, skiabox said:

Τελικά το φτιάξανε το θέμα με τα ρολόγια στην cosmote;

Μπορώ δηλαδή να βγω έξω μόνο με το ρολόι μου ή ακόμα είμαστε τρίτος κόσμος;

Ναι μπορείς 

On 26/5/2026 at 10:00 ΠΜ, redcom7 said:

Ναι μπορείς 

Με ποιο ρολόι και έχοντας το 10αρι pixel ?

Α δεν ξέρω φίλε το watch 7 ultra.. Δουλεύει μια χαρά..

Και μάλιστα έχοντας αφήσει το κινητό στο σπίτι με το άλλο νούμερο το βασικό νούμερο που χρησιμοποιώ με ειδοποιεί σε περίπτωση που με πάρει κάποιος τηλέφωνο και λαμβάνω κανονικά μηνύματα sms και whats app...

Όταν πάρω τηλέφωνο βέβαια στην αναπάντητη που βλέπω βγάζει το νούμερο που έχω στο ρολόι ενώ εάν απαντήσω whatsapp φαίνεται ότι κανονικά έστειλα από το κινητό μου

• 2 weeks later...

Ειχα ενεργοποιησει πριν 3 μηνες στο galaxy watch μου μια multisim στον κυριο αριθμο μου σε προγραμμα unlimited. Η ενεργοποιηση ειχε γινει σε καταστημα γερμανος και μου ειχε πει ο υπαλληλος οτι μετα τους 3 μηνες η χρεωση θα ειναι 5.5 ευρω. Χθες εκδοθηκε λογαριαμος και με εχουν  χρεωσει περιπου 25 ευρω. Μιλησα με το τσατ και ακρη δεν εβγαλα. Πηγα στο καταστημα και ζητησα ακυρωση της multisim , εχουν περασει 2 ωρες αλλα την βλεπω ακομη ενεργη. Ενα μπαχαλο παγματικα. Εχει κανεις αλλος multisim σε samsung να μου πει αν τον χρεωνει 5.5 ευρω η 25 ευρω?

Edited by scream

6 ώρες πριν, scream said:

Ειχα ενεργοποιησει πριν 3 μηνες στο galaxy watch μου μια multisim στον κυριο αριθμο μου σε προγραμμα unlimited. Η ενεργοποιηση ειχε γινει σε καταστημα γερμανος και μου ειχε πει ο υπαλληλος οτι μετα τους 3 μηνες η χρεωση θα ειναι 5.5 ευρω. Χθες εκδοθηκε λογαριαμος και με εχουν  χρεωσει περιπου 25 ευρω. Μιλησα με το τσατ και ακρη δεν εβγαλα. Πηγα στο καταστημα και ζητησα ακυρωση της multisim , εχουν περασει 2 ωρες αλλα την βλεπω ακομη ενεργη. Ενα μπαχαλο παγματικα. Εχει κανεις αλλος multisim σε samsung να μου πει αν τον χρεωνει 5.5 ευρω η 25 ευρω?

Αν έχεις unlimited πρόγραμμα τότε η χρέωση είναι 25€, 27,5 με φόρο κινητής 

Προς ενημέρωση. Ενεργοποιήθηκε και στις υπόλοιπες συσκευές με MULTISIM το 5G εκτός του APPLE WATCH. Για όσους το έχουν σε δεύτερες συσκευές, TABLET, αυτοκίνητα κλπ.

Και στο Apple Watch έχει ενεργοποιηθεί κανονικά, θες Series 11 ή Ultra 3 και πάνω, επειδή τα Watches υποστηρίζουν ΜΟΝΟ SA, όχι NSA.

Σορρυ εαν εχουν απαντηθει νωριτερα:

Μπορω να βγαλω eSIM για What's Up καρτοκινητό Cosmote? Μπορω να κρατησω τη φυσικη SIM ενεργή σε ενα κινητο Android και να ενεργοποιησω την eSIM σε ενα iPhone? 

GT-i9505 GNG8 stock

3 minutes ago, lephleg said:

Σορρυ εαν εχουν απαντηθει νωριτερα:

Μπορω να βγαλω eSIM για What's Up καρτοκινητό Cosmote? Μπορω να κρατησω τη φυσικη SIM ενεργή σε ενα κινητο Android και να ενεργοποιησω την eSIM σε ενα iPhone? 

Καλησπέρα. Με το που θα βγάλεις το αριθμό σου σε ESIM η φυσική κάρτα ακυρώνεται. Στα καρτακινητα δεν λειτουργεί η υπηρεσία multisim. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αν γίνεται φυσικά στα καρτοκινητά γιατί δεν θυμάμαι να ζητήσεις τον ίδιο αριθμό σε 2 κάρτες SIM. Όμως δεν λειτουργούν ταυτόχρονα και οι 2 κάρτες. Θα πρέπει να σβήνεις το ένα κινητό και να ανοίγεις το δεύτερο. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα.

8 minutes ago, lephleg said:

Μπορω να βγαλω eSIM για What's Up καρτοκινητό Cosmote?

Ναι, σε ένα κατάστημα. 

9 minutes ago, lephleg said:

Μπορω να κρατησω τη φυσικη SIM ενεργή σε ενα κινητο Android και να ενεργοποιησω την eSIM σε ενα iPhone? 

Οχι, μόνο μια κάρτα είναι ενεργή. Διαλέγεις ή eSIM ή φυσική. Χρειάζεσαι μια νέα eSIM για κάθε κινητό που αλλάζεις, από κατάστημα 

1 minute ago, Geokat2829 said:

αν γίνεται φυσικά στα καρτοκινητά

Γίνεται, δεν παρέχεται πλέον η υπηρεσία TwinSIM