georgemv Δημ. October 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Υπάρχει κάποιο σοβαρό πλεονέκτημα της eSim από την κανονική που έχω τώρα; έχω S20+ Θα δω κάποια διαφορά; Όχι κάτι φοβερό. Αν σου κλέψουν την συσκευή τότε δεν θα μπορεί ο άλλος να βγάλει την SIM για να μην εντοπίζεται. Επίσης δεν θα χρειάζεται να βάζεις PIN κάθε φορά που ανάβεις την συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Και στην απλή SIM μπορείς να βγάλεις το PIN, όπως και στην eSIM μπορείς να βάλεις PIN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 Ούτως ή άλλως δεν έχω pin στη sim.. Οκ θα μείνω όπως είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarckCFU Δημ. October 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2020 (edited) Μόνο αν σου κάνουν την χάρη, οι καρτοκινητοί πληρώνουν την eSIM, αν τους πείσεις να τους πληρώσεις απομακρυσμένα ίσως σου κάνουν την χάρη. Τα συμβόλαια δεν χρεώνονται προς το παρόν για eSIM μέσω email. Θα δοκιμάσω όταν έρθει η ώρα, ευχαριστώ!! Edited October 22, 2020 by MarckCFU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 εχει κανεις δοκιμασει εστω πειραματικα ή προσφερετε κανονικα απο την κοσμοτε, να βαλει νουμερο στο apple watch? ας μην ειναι το ιδιο που χρησιμοποιει στο κινητο. Αν δουλευει ετσι το cellular Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Δεν υποστηρίζεται ακόμα, γιατί πρέπει να δώσει το ΟΚ και η apple για τον πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Υποστηρίζει το frog esim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2020 Ναι (10χαρ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω what's up sim για να χρησιμοποιήσω τον αριθμό για εγγραφή στο viber, μου δίνουν τη SIM δωρεάν αλλά μου ζητούν ταυτόχρονα 12 ευρώ για χρόνο ανανέωσης. Μπορώ να προμηθευτώ κάπου δωρεάν κάρτα SIM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Αν έχω esim και θέλω να αλλάξω κινητό, τι κάνω; πως μεταφέρω την esim στη νέα συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Αν έχω esim και θέλω να αλλάξω κινητό, τι κάνω; πως μεταφέρω την esim στη νέα συσκευή; Δυστυχώς δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία αυτόματης μεταφοράς, απότε ή περνάς από κατάστημα, ή καλείς στο 13888 να σου στείλουν με email νέα eSIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Δυστυχώς δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία αυτόματης μεταφοράς, απότε ή περνάς από κατάστημα, ή καλείς στο 13888 να σου στείλουν με email νέα eSIM Ξέρουμε αν τις στέλνουν αμέσως;; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit1: Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο και μου είπανε ότι έχει καταργηθεί πλέον το email. Μόνο κατάστημα ή έρχεται με courier επιστολή στο σπίτι και σκανάρεις το QR ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit2: μίλησα ξανά και μου είπε μια άλλη κοπέλα ότι γίνεται κανονικά απλά πρέπει να καλέσω το πρωί μετά τις 8 διότι δε γίνεται βραδινές ώρες αυτό, δε μπορεί να καταχωρήσει το αίτημα τώρα.. Τι φάση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Ξέρουμε αν τις στέλνουν αμέσως;; ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit1: Μόλις μίλησα με εκπρόσωπο και μου είπανε ότι έχει καταργηθεί πλέον το email. Μόνο κατάστημα ή έρχεται με courier επιστολή στο σπίτι και σκανάρεις το QR ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit2: μίλησα ξανά και μου είπε μια άλλη κοπέλα ότι γίνεται κανονικά απλά πρέπει να καλέσω το πρωί μετά τις 8 διότι δε γίνεται βραδινές ώρες αυτό, δε μπορεί να καταχωρήσει το αίτημα τώρα.. Τι φάση? Τελευταία φορά που το ζήτησα χρειάστηκαν 14 (ολογράφως: δεκατέσσερεις) ήμερες για 1 email. Καλύτερα να είχαν ΦΑΞ, μια χαρά περνάει το QR από fax :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Έβαλα την esim.. Είναι χαμηλότερες οι ταχύτητες η μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Έβαλα την esim.. Είναι χαμηλότερες οι ταχύτητες η μου φαίνεται;Σε τι στα δεδομένα? εχω e sim δύο χρόνια (από το προηγούμενο μου κινητο iphone 11 ) κ δεν έχω παρατηρήσει κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 γειά σας μάγκες.Ενδιαφέρομαι να βάλω το νουμερο μου να το έχω και στο ρολόι ωστε να μην παιρνω μαζι μου το κινητό. Θα ζητήσω multisim με esim μαζι? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 γειά σας μάγκες.Ενδιαφέρομαι να βάλω το νουμερο μου να το έχω και στο ρολόι ωστε να μην παιρνω μαζι μου το κινητό. Θα ζητήσω multisim με esim μαζι? Τι ρολόι έχεις; δεν παίζουν όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Ena ticwatch pro 4g/lte περιμένω. Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Ena ticwatch pro 4g/lte περιμένω. Σύμφωνα με το website τους δεν υποστηρίζει eSIM. Ακόμα και να υποστήριζε, δύσκολο να παίζει το VoLTE. Το βλέπω δύσκολο, ελπίζω να βρεις άκρη. Αν θες να το προσπαθήσεις, ναι, θα ζητήσεις MultiSIM με eSIM. SIM Preloaded SIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Σύμφωνα με το website τους δεν υποστηρίζει eSIM. Ακόμα και να υποστήριζε, δύσκολο να παίζει το VoLTE. Το βλέπω δύσκολο, ελπίζω να βρεις άκρη. Αν θες να το προσπαθήσεις, ναι, θα ζητήσεις MultiSIM με eSIM. δεν μπορει να μην υποστηριζει οταν εχω δει τοσα βιντεακια που ρυθμιζουν το 4g και ο μονος τροπος ειναι η esim.Σκαναρεις το qr που θα σου δωσει η εταιρια μεσα απο την εφαρμογη της mobvoi. αν δεν υποστηριζει ποιος ο λόγος να υπάρχει το 4g/lte μοντελο. Τωρα αν δουλεψει με cosmote θα δειξει το 4g δεν ειναι και η πρωτη μου προτεραιοτητα σ ευχαριστω παντως Edited December 22, 2020 by naxioths197 Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 δεν μπορει να μην υποστηριζει οταν εχω δει τοσα βιντεακια που ρυθμιζουν το 4g και ο μονος τροπος ειναι η esim.Σκαναρεις το qr που θα σου δωσει η εταιρια μεσα απο την εφαρμογη της mobvoi. αν δεν υποστηριζει ποιος ο λόγος να υπάρχει το 4g/lte μοντελο. Τωρα αν δουλεψει με cosmote θα δειξει σ ευχαριστω παντως ΟΚ, αν το έχεις όντως δει ότι δουλεύει με eSIM τότε έχεις καλύτερες πιθανότητες :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Επειδή ζαχαρώνω και εγώ αυτό το ρολόι (τώρα έχω το ticwatch pro), όταν το πάρεις και το δοκιμάσεις μπορείς να μου στείλεις ένα PM αν δούλεψε ή να γράψεις μία σύντομη κριτική στο νήμα που έχουμε για τα smartwatches; Thanks Στον @naxioths197 πηγαίνει το post Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 22, 2020 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Δυστυχώς η Cosmote είναι η μοναδική που έχει eSIM και από ρολόγια προς το παρόν υποστηρίζει μόνο τα Samsung Galaxy. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html Edited December 22, 2020 by Jig url Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 δεν μπορει να μην υποστηριζει οταν εχω δει τοσα βιντεακια που ρυθμιζουν το 4g και ο μονος τροπος ειναι η esim.Σκαναρεις το qr που θα σου δωσει η εταιρια μεσα απο την εφαρμογη της mobvoi. αν δεν υποστηριζει ποιος ο λόγος να υπάρχει το 4g/lte μοντελο. Τωρα αν δουλεψει με cosmote θα δειξει το 4g δεν ειναι και η πρωτη μου προτεραιοτητα σ ευχαριστω παντως Έχεις δει να δουλεύει στην ΕΛΛΑΔΑ; Εδώ δεν υποστηρίζεται το Apple Watch 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Καλησπέρα, Θα έχω σε λίγες ημέρες το LG watch sport LTE που παίρνει nano sim. Υποθέτω αυτό θα μπορεί να παίξει με μια multi sim, σωστά; Κάτι που με απασχολεί είναι ότι η multi sim τιμολογείται στα 25 ευρώ το μήνα αν έχεις unlimited data συμβόλαιο, πράγμα τρελό κάτα την άποψή μου - ειδικά αν μιλάμε για χρήση σε smartwatch που νομοτελειακά θα είναι περιορισμένη. Έχει κανείς κάτι υπόψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts