swan1969 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 ΤΣΑΜΠΑ!!! Ειναι το 8Χ-L21(!!!) 4/128 Μια χαρά από όλα θα έχει Ευχαριστώ. Άργησα όμως κ ακρίβυνε πάλι.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 (edited) Ευχαριστώ. Άργησα όμως κ ακρίβυνε πάλι.:( Δεν αργouv σε αυτά Έστειλα μνμ στην ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ kαι κλαφτηκα μπας και μου δώσουν refund κανά 20ρικο... Αρνήθηκαν ευγενικά Και φαίνεται αποφάσισαν να ανεβάσουν ξανά τις τιμες. Πάντως αύριο θα κάνω ένα hands on του ιταλικού Honor view 10 Lite 4/128...... ΔΛΔ του ευρωπαϊκού honor 8x 4/128... Edited November 12, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μετα απο μια βδομαδα+ χρησης να πω οτι δεν περιμενα ποτε να βγαζει 2 μερες το κινητο με την χρηση που του κανω προερχομενος απο κινητο με 5000ah μπαταρια και εβγαζε 1,5 μερα. Παρολο που το εχω τα 2/3 της μερας στο χερι δεν εχει ζεσταθει ουτε μια φορα και με θηκη. Παει σφαιρα δεν εχει κολλησει ουτε στιγμη. Εχει ολα τα φοντα να γινει best seller. Εχει βρει κανεις θηκη (οχι book) και τζαμακι ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μετα απο μια βδομαδα+ χρησης να πω οτι δεν περιμενα ποτε να βγαζει 2 μερες το κινητο με την χρηση που του κανω προερχομενος απο κινητο με 5000ah μπαταρια και εβγαζε 1,5 μερα. Παρολο που το εχω τα 2/3 της μερας στο χερι δεν εχει ζεσταθει ουτε μια φορα και με θηκη. Παει σφαιρα δεν εχει κολλησει ουτε στιγμη. Εχει ολα τα φοντα να γινει best seller. Εχει βρει κανεις θηκη (οχι book) και τζαμακι ελλαδα? Έχει ΑΜΑΖΟΝ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ.ΚΙΝΗΤΟ ΛΟΙΠΌΝ ΤΑ ΈΧΕΙ ΌΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Η Ιταλική έκδοση που παρέλαβα είναι η διεθνής L21 4/128 Πολύ γρήγορο κινητό Φοβερή οθονη. NFC, FM ok H Αυτονομία μοιάζει εξαιρετική Μόνο ερώτημα οι βραδυνές φωτογραφιες. Ειδομεν Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios_7 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Ξέρετε που μπορούμε να βρούμε το κινητό ως δείγμα (πχ σε ποιον γερμανο-cosmote στην αθήνα) για να δούμε αν μας κάνει και από κοντά πριν το αγοράσουμε??γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον γερμανό που υποτίθεται ότι το πουλάει.Επίσης το κινητό από το Amazon δεν έχει κάποια διαφορά από το ελληνικό εκτός από τον όνομα (πχ να έχω πρόβλημα με την sim και τα δεδομένα κλπ) εε?? ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Το Notification LED ρυθμίζεται;; Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Οχι αλλα εχει διαφοερτικα χρωματα για καθε ειδοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 ΒΡαδυνες φωτογραφίες καλές. Όχι σαν MATE 20 αλλά καλές.... Με FOOTEJ CAMERA PRO APP έχω και ,ΗDR+ RAW(!) Super Double tap to sleep -- Doouble tap to wake δε βρηκα Ξέρει κανένας;;; Sent from my K6 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Open camera δοκιμασε κανενας? Double tap δεν εχω βρει, face unlock δεν βολευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Double tap to sleep έχει ο Nova Launcher, που χρησιμοποιώ εγώ, το face unlock δουλεύει πολύ καλά, εκτός απο μερικές φορές σε σκοτάδι.. Το fail είναι που έχει μόνο 4 εφαρμογές στις δίδυμες εφαρμογές, θα ήθελα και το viber πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Double tap to sleep έχει ο Nova Launcher, που χρησιμοποιώ εγώ, το face unlock δουλεύει πολύ καλά, εκτός απο μερικές φορές σε σκοτάδι.. Το fail είναι που έχει μόνο 4 εφαρμογές στις δίδυμες εφαρμογές, θα ήθελα και το viber πχ. δοκιμασε την εφαρμογη island Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Προσβαση στο project menu *#*#2846579#*#* ΔΕΝ πειραζουμε αν δεν ξερουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Προσβαση στο project menu *#*#2846579#*#* ΔΕΝ πειραζουμε αν δεν ξερουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2018 Πρώτη φόρτιση, Βράδυ στο 12% SOT 6.5 ώρες. Καλουτσικη. Ερχόμενος από κινητό με 9-10 ώρες SOT ελπίζω να φτάσει και αυτό κοντά στο 8.5 ωρο Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 6-6.5 ώρες SOT πραγματικη αυτονομία Μέτρια αυτονομία για έναν Power User Παιχνίδια δεν παίζω Βγάζεις τη μέρα (22.00) με 10% υπόλοιπο. Καλή αυτονομία, αλλά όχι τέλεια Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 6-6.5 ώρες SOT πραγματικη αυτονομία Μέτρια αυτονομία για έναν Power User Παιχνίδια δεν παίζω Βγάζεις τη μέρα (22.00) με 10% υπόλοιπο. Καλή αυτονομία, αλλά όχι τέλεια Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Με ποιά συσκευή έβγαζες 9.5-10 ώρες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Με ποιά συσκευή έβγαζες 9.5-10 ώρες?? OUKITEL K6 6/64 NFC BATTERY BEAST Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) Καλημέρα Έχοντας το 4/128 Honor View 10 Lite ( Honor 8x), ηδη 4 μέρες, πια μόνο καλά λόγια έχω να πω. Ποιότητα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΟΛΑ. Κάμερα πολύ καλη, αρκετά καλή και το βράδυ. Δίκτυα, WiFi, 4G κτλ κορυφή. Πιάνει ΠΑΝΤΟΥ(!) Ποιότητα κλήσεως: ΑΨΟΓΗ ΟΘΟΝΗ ΧΑΡΜΑ GPS αξιόπιστοτατο Μέγεθος διαχειρισιμο...... Ακριβώς όσο ένα RedmiNote 5 ενός φίλου. Φωτεινότητα οθόνης στο αυτοματο Ηχείο ΠΟΛΎ ΚΑΛΟ. Μπαταρία με ολα ανοικτά + Bluetooth + smart watch + 4emails + social media: 6-7 ώρες SOT. Βγάζεις τη μέρα 07.15-22.15 έχοντας 20% μπαταρία. Φορτίζει με ΟΕΜ φορτιστή εντός 2.5 ωρών. Δε ζεστάθηκε, δε λαγκαρε πουθενά Παιχνίδια ΔΕΝ παίζω Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Edited November 17, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) Καλημέρα Έχοντας το 4/128 Honor View 10 Lite ( Honor 8x), ηδη 4 μέρες, πια μόνο καλά λόγια έχω να πω. Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Αυτό εδώ εννοείς από Amazon.it? Είναι unbranded να υποθέσω ή κάποιου παρόχου όπως πχ TIM? Επίσης εγγύηση εδώ έχει κανονικά από επίσημη αντιπροσωπεία λογικά ε? https://www.amazon.it/View-10-Lite-Smartphone-Memoria/dp/B07HJDDLRK/ref=mp_s_a_1_1?__mk_it_IT=ÅMÅZÕÑ&qid=1542439017&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=honor%2Bview%2B10%2Blite&dpPl=1&dpID=31r7IxRavmL&ref=plSrch&th=1&psc=1 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited November 17, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) Αυτό εδώ εννοείς από Amazon.it? Είναι unbranded να υποθέσω ή κάποιου παρόχου όπως πχ TIM? Επίσης εγγύηση εδώ έχει κανονικά από επίσημη αντιπροσωπεία λογικά ε? https://www.amazon.it/View-10-Lite-Smartphone-Memoria/dp/B07HJDDLRK/ref=mp_s_a_1_1?__mk_it_IT=ÅMÅZÕÑ&qid=1542439017&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=honor%2Bview%2B10%2Blite&dpPl=1&dpID=31r7IxRavmL&ref=plSrch&th=1&psc=1 Sent from my Huawei Mate S using TapatalkUnbranded Ειδική έκδοση 4/128 του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ 8Χ, παίζει μόνο Ιταλία με αυτό το όνομα. Κανονικά ευρωπαϊκή εγγύηση, Όπως τα επίσημα ελληνικά 4/64 Εγώ το είχα βρει να πωλείται από την ίδια την ΑΜΑΖΟΝ Ιταλίας, το link που έβαλες λέει NEOPHONIA (?). Επισυνάπτω φωτογραφία. Στην ημέρα είναι φοβερή η κάμερα. Σε medium light, oπως η φωτογραφία που έχω ανεβάσει είναι πολύ καλή. Το βράδυ βράδυ επίσης πολύ καλή, για 275€ κινητό.... Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Edited November 17, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Νομίζω ότι βρήκα την επόμενη συσκευή μετά από 4 χρόνια με το Oneplus One. Σκεφτόμουν και το Honor 10 ή το Play αλλα με κερδίζει το μέγεθος και η οθόνη στο 8x. Η Oneplus δεν με έπεισε να άνεβω στα 500+.. Πιστεύω δεν θα απογοητευτώ απο το 8x! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Εχω κατεβασει το equalizer fx pro (paid) που διαβασα στο xda οτι βελτιωνει το ηχειο αρκετα. Επειδη δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο αλλα νομιζω οτι βελτιωθηκε μπορει να το δοκιμασει και καποιος αλλος να μου πει? Εστω την free εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εχω κατεβασει το equalizer fx pro (paid) που διαβασα στο xda οτι βελτιωνει το ηχειο αρκετα. Επειδη δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο αλλα νομιζω οτι βελτιωθηκε μπορει να το δοκιμασει και καποιος αλλος να μου πει? Εστω την free εκδοση.Iσχυει Έβαλα τη free έκδοση και έδωσε λίγο παράπανω βάθος και μπάσο στη μουσική Sent from my JSN-L21 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ωραιος ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts