georgemv Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Άσε χάλια. Το δίκτυο έχει γονατίσει Προσωπικά κάτω από 500 mbps σε αναβαθμισμένες περιοχές λέω να δηλώνω βλάβη :D ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως για κοτε 5g to μόνο πολύ ωραίο είναι το ping.Το upload μόνο τραγικό θα το έλεγες Τα έχουμε πει για το upload, σε περιοχές DSS γίνεται PCell steering σε Β20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 (edited) Αυτά υποστηρίζει το iPhone 12 με iOS 14.4 για DSS με band 1 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited February 1, 2021 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Με το ζόρι τραβάει το instagram :lol: :lol: :lol: Σκέτη απογοήτευση πραγματικά αναρωτιέμαι πως τους έβγαλε πρώτους το ookla :lol: https://drive.google.com/file/d/1s7ijocgU-WNLm9hVwcp19enJxmo80W9Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Σκέτη απογοήτευση πραγματικά αναρωτιέμαι πως τους έβγαλε πρώτους το ookla :lol: https://drive.google.com/file/d/1s7ijocgU-WNLm9hVwcp19enJxmo80W9Q Που να μην υπήρχαν και σάπια τερματικά. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά τους έχει αφήσεις αιώνες πίσω η cosmote 300 για πλάκαα στην Θεσσαλονίκη ...ακόμα και σε lte με παλιό εξοπλισμό το 200αρι το θεωρείς στάνταρ. Από n78 όλοι πο σταθμοί στο κέντρο έχουν https://www.speedtest.net/my-result/i/4400239553 Άριστοτελους στην παραλιακή αυτό Εμενα δε μου φαίνεται N78. Λόγω upload. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαρδάρη με n78 https://www.speedtest.net/my-result/i/4399920228 Αυτό όντως φαίνεται Ν78. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Που να μην υπήρχαν και σάπια τερματικά. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα δε μου φαίνεται N78. Λόγω upload. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό όντως φαίνεται Ν78. Ξεκίνησε με n78 λόγο ping και μετά το γιρησε σε μια micro που είχε ακριβώς δίπλα μπυ γι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, στην κεντρική πλατεία (με το S21 Ultra), σε κάθε βήμα μια χάνει και μια έχει το 5G. Το speedtest δεν προλάβαινε να ολοκληρωθεί και με έριχνε σε 4g. Μάλλον ακόμα παίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 5, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, στην κεντρική πλατεία (με το S21 Ultra), σε κάθε βήμα μια χάνει και μια έχει το 5G. Το speedtest δεν προλάβαινε να ολοκληρωθεί και με έριχνε σε 4g. Μάλλον ακόμα παίζουν Ήσουν σε οριακή κάλυψη; μπορεί να μην έχουν αναβάθμισει ακόμη τους σταθμούς της περιοχής. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Ήσουν σε οριακή κάλυψη; μπορεί να μην έχουν αναβάθμισει ακόμη τους σταθμούς της περιοχής. Πολλες φορες παιζουν με micro b3 , και εννοειτε τα προτιμαει απο το 5g γιατι ειναι για πολυ τοπικη καλυψη μεπολυ ισχυρο σημα...Ειδικα αν υπαρχει καταστημα γερμανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 My market Βριλλησια... Τερμάτισε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 Τρελό νουμεράκι καταπληκτικό ping Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2021 My market Βριλλησια... Τερμάτισε... Με 5G μιλάς ή είναι μονο για data? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 My market Βριλλησια... Τερμάτισε... Έτσι. Για κανένα YouTube. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Έχω πιάσει και εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Με 5G μιλάς ή είναι μονο για data? Μιλάς κανονικά.. Είναι ενεργό το VoLTE στο παρασκήνιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Έχω πιάσει και εγώ.. Κάτι κάνω και εγώ https://www.speedtest.net/my-result/i/4399923806 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Για το 21 σε έρευνα του speed test αν αρχίσει τα 900ρια θα είναι 15 φορές ποιο γρήγορη από την φετινή αναφορά :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Μπορεί να πάει και παραπάνω. Δεν είμαι σίγουρος για το capacity του server της στο speedtest.net. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Δεν δίνει κ δωρεάν data η cosmote να το ταραξουμε στα test... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Μπορεί να πάει και παραπάνω. Δεν είμαι σίγουρος για το capacity του server της στο speedtest.net. Ένα test σε wingo είναι όσο ένα μηνιαίο πακέτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Δεν δίνει κ δωρεάν data η cosmote να το ταραξουμε στα test... Μα οι server της Cosmote είναι δωρεάν στο spedstest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 (edited) Μα οι server της Cosmote είναι δωρεάν στο spedstest Αφού μου τρώει τα giga...τσεκαρισμένο??? Edited February 6, 2021 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Αφού μου τρώει τα giga...τσεκαρισμένο??? Ναι δεν τρώνε σε εμένα τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Ναι δεν τρώνε σε εμένα τουλάχιστον Δωρεάν μόνο για τεστ?? Η κ χρήση κανονικά?? Πχ ενημέρωση - κατέβασμα εφαρμογών??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Δωρεάν μόνο για τεστ?? Η κ χρήση κανονικά?? Πχ ενημέρωση - κατέβασμα εφαρμογών??? Μόνο στο speedtest στους server COSMOTE thessalonik και athens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2021 Μόνο στο speedtest στους server COSMOTE thessalonik και athens Οκ ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts