MIKU Δημ. Σάββατο στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:06 μμ Σήμερα Μελίσσια για κανά δίωρο η Cosmote είχε περίπου 120 Mbps σε πολλαπλά τεστ έναντι 600+. Ίσως κάτι σκάλιζαν. 2 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:41 μμ 34 minutes ago, MIKU said: Σήμερα Μελίσσια για κανά δίωρο η Cosmote είχε περίπου 120 Mbps σε πολλαπλά τεστ έναντι 600+. Ίσως κάτι σκάλιζαν. Η N78 μήπως ήταν κλειστή; Τώρα δηλαδή έστρωσε, σωστά; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Σάββατο στις 09:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:08 μμ (edited) Κάποιος έχει σβησει από το cellmapper σε πάρα πολλές κεραίες, πάρα πολλά κελιά, από μπάντες σε 4G τα οποία παίζουν ακόμη κανονικά Edited Σάββατο στις 09:08 μμ by cocu 1 3 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:14 μμ 4 minutes ago, cocu said: Κάποιος έχει σβησει από το cellmapper σε πάρα πολλές κεραίες, πάρα πολλά κελιά, από μπάντες σε 4G τα οποία παίζουν ακόμη κανονικά Είπε να περάσει και σε εμένα ο κύριος, και εκτός από εδώ πέρασε και σε άλλες περιοχές ανέφεραν κάποιοι. Τι στο καλό ανά εποχή εμφανίζεται αυτός; Εκτός και αν είναι θέμα του CellMapper.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 09:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:29 μμ (edited) έπαιξα με το καινούριο redmi 12 5G (των 100€) & κατάφερα να το κλειδώσω σε SA (ΝΑΙ τελικά υπάρχει στην Κέρκυρα) αλλά δυστυχώς ΑΝ Δεν δώσει η cosmoτάρα πρόσβαση ΔΕΝ γίνεται τίποτα (είμαι μακρυά από τις κεραίες) Edited Σάββατο στις 09:33 μμ by babis3g 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:43 μμ 13 minutes ago, babis3g said: έπαιξα με το καινούριο redmi 12 5G (των 100€) & κατάφερα να το κλειδώσω σε SA (ΝΑΙ τελικά υπάρχει στην Κέρκυρα) αλλά δυστυχώς ΑΝ Δεν δώσει η cosmoτάρα πρόσβαση ΔΕΝ γίνεται τίποτα (είμαι μακρυά από τις κεραίες) ΦΟΒΕΡΌ! Ρε μπας και εμένα μου το κόβει η Samsung; @johnny_htc και σένα λογικά Πρόσβαση θα χεις με το που βάλει το κινητό σου στη λίστα ! Μακάρι να βλέπαμε και Ν78 στη κεραία αυτή μάλλον κοιτάει αλλού θα χει λίγα σεκτορ θα τσιγκουνεύτηκε στο χωριό να κοιτά τι να πω.. Για πες το κλειδωσες NR έκανες επανεκκίνηση έβαλες COSMOTE 5G στη χειροκίνητη και έμεινε SA (χωρίς χρήση) αλλά έμεινε εκεί δηλαδή στο Netmonster;;;;; Από Δευτέρα θα τσεκάρω το Redmi note 12 pro 5G γιαυτό ρωτάω ! Να τσεκάρω και εδώ Φαίνεται στη κεραία μόνο κοτε Sa.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Σάββατο στις 09:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:49 μμ (edited) μπά ... μάλλον αν δεν δώσουν αυτοί ας πούμε κάποιο προφίλ μάλλον δεν γίνεται τίποτα...θα μας κάνουν χάκερς στο τέλος ... εκτός αν μού διέφυγε η τελευταία ρύθμιση πού όταν πατάω κλίκ στο sim cards & mobile networks > data sim δεν μου δίνει προσβαση εκεί μέσα ... αν ξερει κανείς τον κωδικό γιά εκεί, αυτό έμεινε να δω τι γίνεται Δεν κάνει register το 5G cosmote, με απορίπτει, μάλλον θέλει να με ενεργοποιήσουν από Αθήνα ... ή εκει μεσα στην sim data δεν δίνει πρόσβαση να δω τι γίνεται πρέπει να υπάρχει και εκεί μέσα επιλογή πού μάλλον παίζει ρόλο Edited Σάββατο στις 09:50 μμ by babis3g 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Χθες στς 12:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:01 πμ 5 ώρες πριν, elkons said: Η N78 μήπως ήταν κλειστή; Τώρα δηλαδή έστρωσε, σωστά; Δεν είδα τι είχε κλείσει δυστυχώς. Έστρωσε. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Χθες στς 12:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:08 πμ 2 ώρες πριν, cocu said: Κάποιος έχει σβησει από το cellmapper σε πάρα πολλές κεραίες, πάρα πολλά κελιά, από μπάντες σε 4G τα οποία παίζουν ακόμη κανονικά Θεσσαλονίκη και περίχωρα και Χαλκιδική και νομό Κιλκίς τις έχει πετσοκοψει όλες. Δεν μπορώ να βρω κάποιο μέιλ να επικοινωνήσω ίσως έχουν κάποιο πρόβλημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. Χθες στς 12:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:45 πμ αυτό βοηθάει? https://cellmapper.freshdesk.com/support/tickets/new 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Χθες στς 01:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:01 πμ Τέλεια θα στείλω, ευχαριστώ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 20 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 12 ώρες πριν, cocu said: Κάποιος έχει σβησει από το cellmapper σε πάρα πολλές κεραίες, πάρα πολλά κελιά, από μπάντες σε 4G τα οποία παίζουν ακόμη κανονικά Μπορείς να δεις ποιος τις έσβησε; 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Δε νομίζω να μπορεί να το δει κάποιος αφού έσβησε τη κεραία φεύγει και το ιστορικό της 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν λέω εγώ τώρα, τουλάχιστον ο admin του cellmapper θα μπορεί να δεί ποιός & αν έκαναν τροποποίηση 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Έχω στείλει email αλλά δεν έχουν απαντήσει. Στα αγγλικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 1 ώρα πριν, mixtri said: Μπορείς να δεις ποιος τις έσβησε; Φαίνεται ποιος τις έχει σβήσει. 4 Μαρτίου έχει γίνει ο "κακός χαμός". 1 2 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 14 minutes ago, cocu said: Φαίνεται ποιος τις έχει σβήσει. 4 Μαρτίου έχει γίνει ο "κακός χαμός". Κατάλαβα...γιατί να μη του κάνουν BAN;;; Τώρα τι φάση έσβησε Cells και άφησε τα παλιά πριν αλλάξει εδώ ο ιστός. Γίνεται;;; μαρεσει που ο ίδιος είχε περάσει και SA δω.. Κάποτε έλεγε Located by georgebad και ήταν οκ όλα. Τώρα στη κεραία εδώ λέει Located by Astrahamoular..λογικά θα έχει πάει σε παλιό δεν ξέρω τον άνθρωπο. Σωστή είναι η θέση τουλάχιστον .. Edited 18 ώρες πριν by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Αυτά βλέπουν οι συνεργάτιδες και δε θα έρθουν ποτέ στο Πήλιο να βάλουν καμιά κεραία... 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 minutes ago, marios239 said: Αυτά βλέπουν οι συνεργάτιδες και δε θα έρθουν ποτέ στο Πήλιο να βάλουν καμιά κεραία... Εκεί στη Μαγνησία γιατί η πλειοψηφία δεν θέλει τις κεραίες; Ε μια μετά να τους αφήσουν με Gprs μετά θα καταλάβουν μερικοί. Ευκαιρία να κατέβουν σε εμάς γιατί τα χουν όπως να ναι εδώ 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Just now, elkons said: Εκεί στη Μαγνησία γιατί η πλειοψηφία δεν θέλει τις κεραίες; Ε μια μετά να τους αφήσουν με Gprs μετά θα καταλάβουν μερικοί. Με gprs μια χαρά θα βολευτούν. Χωρίς σήμα πρέπει!! Πώς συγκεντρώθηκαν όλοι οι κεραιοφοβικοί στη Μαγνησία είναι πραγματικά και δική μου απορία. 2 minutes ago, elkons said: Ευκαιρία να κατέβουν σε εμάς γιατί τα χουν όπως να ναι εδώ 😂 Κάτσε να έρθουν οι victusιανες, θα σας γεμίσουν με παράνομη n78!😂😂 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 5 minutes ago, marios239 said: Με gprs μια χαρά θα βολευτούν. Χωρίς σήμα πρέπει!! Πώς συγκεντρώθηκαν όλοι οι κεραιοφοβικοί στη Μαγνησία είναι πραγματικά και δική μου απορία. Κάτσε να έρθουν οι victusιανες, θα σας γεμίσουν με παράνομη n78!😂😂 Ναι ότι διαβάζω για κεραίες για Βόλο λένε....θυμάμαι κάτι έλεγαν και στο κανάλι TRT γιατί πιάνει πολύ αχνά στην Αιδηψό, από Σωρό πιάνει πολλές φορές τηλεοπτικό σήμα στη Αιδηψό 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 14 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 4 ώρες πριν, cocu said: Φαίνεται ποιος τις έχει σβήσει. 4 Μαρτίου έχει γίνει ο "κακός χαμός". Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Ποιος είναι ο λόγος; Το βλαμμένο είναι; 1 hour ago, marios239 said: Αυτά βλέπουν οι συνεργάτιδες και δε θα έρθουν ποτέ στο Πήλιο να βάλουν καμιά κεραία... Αυτή χρειάζεται επειγόντως. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 1 minute ago, mixtri said: Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Ποιος είναι ο λόγος; Το βλαμμένο είναι; Δεν ξέρω έχει ψυχολογικά με τη Cosmote μάλλον.. Ένας το έχει κάνει παντού βλέπω στο ιστορικό, ξενέρωσα τόσες καταγραφές έχω κάνει Βοιωτία, Εύβοια και Αττική 🥲 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 13 minutes ago, elkons said: Δεν ξέρω έχει ψυχολογικά με τη Cosmote μάλλον.. Ένας το έχει κάνει παντού βλέπω στο ιστορικό, ξενέρωσα τόσες καταγραφές έχω κάνει Βοιωτία, Εύβοια και Αττική 🥲 Πείτε όνομα γιατί δεν καταλαβαίνουμε όλοι. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 minutes ago, MIKU said: Πείτε όνομα γιατί δεν καταλαβαίνουμε όλοι. Μπορεί να είναι και ανάμεσα μας δεν γνωρίζω αλλά για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις δεν το λέμε δημόσια. Έχεις δμ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts