CptBill Δημ. Παρασκευή στις 09:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:05 μμ Fashion city outlet, στην Λάρσα. Σε εξωτερικό χώρο του πάρκινγκ. Τεστ από το pixel 9 8 Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Παρασκευή στις 09:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:18 μμ On 2/1/2025 at 10:36 ΠΜ, johnny_htc said: Αυτό μάλλον είναι θέμα του τηλεφώνου.. ΣΕΑ Αλμυρού για κουρού και ουρητηριον, Καλημέρα Το αρνητικό χεράκι πώς και; 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:54 μμ (edited) Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν dots σε ξενοδοχεία; Είναι ο θείος μου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη και όπου βρίσκεται μέσα έξω στο ξενοδοχείο έχει η Cosmote ΦΟΥΛ σήμα και καλές ταχύτητες (4G+ 170 περίπου με Galaxy A71) 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Το αρνητικό χεράκι πώς και; @Gv2008 Για εσένα εννοεί Όντως τι λάθος μας είπε ο φίλος ειδα το not helpful και έμεινα με την απορία 😅 Εδώ για να σε διευκολύνω. https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7338060 Edited Σάββατο στις 12:24 πμ by elkons 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 04:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:50 πμ 4 ώρες πριν, elkons said: Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν dots σε ξενοδοχεία; Είναι ο θείος μου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη και όπου βρίσκεται μέσα έξω στο ξενοδοχείο έχει η Cosmote ΦΟΥΛ σήμα και καλές ταχύτητες (4G+ 170 περίπου με Galaxy A71) @Gv2008 Για εσένα εννοεί Όντως τι λάθος μας είπε ο φίλος ειδα το not helpful και έμεινα με την απορία 😅 Εδώ για να σε διευκολύνω. https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7338060 Μάλλον repeater εσωτερικά. Έχω πετύχει τις προάλλες στο public στην Αλίμου, Αθήνα, παντού σχεδόν μέσα στο κατάστημα φουλ σήμα, μια χαρά ήταν, αλλά N78 δεν έδινε ταχύτητες, δυστυχώς 7 ώρες πριν, memoriesradio said: Το αρνητικό χεράκι πώς και; 4 ώρες πριν, elkons said: Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν dots σε ξενοδοχεία; Είναι ο θείος μου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη και όπου βρίσκεται μέσα έξω στο ξενοδοχείο έχει η Cosmote ΦΟΥΛ σήμα και καλές ταχύτητες (4G+ 170 περίπου με Galaxy A71) @Gv2008 Για εσένα εννοεί Όντως τι λάθος μας είπε ο φίλος ειδα το not helpful και έμεινα με την απορία 😅 Εδώ για να σε διευκολύνω. https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7338060 Στην καρτέλα με τα reactions που ανοίγει, άμα "παραπατησεις" το κουμπί, το not helpful είναι ακριβώς από πάνω από το like και κάποιοι την πατάνε άμα το κάνουν γρήγορα, λολ 😅. Αλλά μπορεί και να μη γουσταριζει ρε παιδάκι μου ο άνθρωπος, αχααχα😜 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. Σάββατο στις 05:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:14 πμ 5 ώρες πριν, elkons said: Είναι ο θείος μου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη Είναι δίπλα κυριολεκτικά στη 101049 με ολοφρεσκα πάνελ και περιμένει Ν78. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Σάββατο στις 09:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:17 πμ On 2/1/2025 at 2:31 ΜΜ, elkons said: Το S21 το καλοκαίρι κάτι τέτοια έκανε 2 speedtests ζεμάταγε και μετά Disconnected Έχω το μικρό S21 ακόμη ως δεύτερη συσκευή και ουδέποτε είχα τέτοια προβλήματα. 4 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:43 πμ 9 ώρες πριν, elkons said: Υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν dots σε ξενοδοχεία; Είναι ο θείος μου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη και όπου βρίσκεται μέσα έξω στο ξενοδοχείο έχει η Cosmote ΦΟΥΛ σήμα και καλές ταχύτητες (4G+ 170 περίπου με Galaxy A71) @Gv2008 Για εσένα εννοεί Όντως τι λάθος μας είπε ο φίλος ειδα το not helpful και έμεινα με την απορία 😅 Εδώ για να σε διευκολύνω. https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7338060 Εμένα μου δείχνει ότι έχω πατήσει λαικ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:25 πμ 42 minutes ago, Gv2008 said: Εμένα μου δείχνει ότι έχω πατήσει λαικ Bug θα ν του φόρουμ 1 hour ago, Serafeim1981 said: Έχω το μικρό S21 ακόμη ως δεύτερη συσκευή και ουδέποτε είχα τέτοια προβλήματα. Αν μπεις στο αμάξι και έξω έχει 40 βαθμούς, βράζει, επίσης όπου αφήσεις μέσα το κινητό επίσης θα ζεματάει, αν κάνεις και speedtest θα σε πετάξει 5G Disconnected μέχρι να κρυώσει, αυτό είναι το φυσιολογικό βέβαια. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Σάββατο στις 11:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:12 πμ Καλησπέρα κορδελιο σήμερα 1 ώρα πριν, Harry636 said: Καλησπέρα κορδελιο σήμερα 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Σάββατο στις 01:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:36 μμ 19 ώρες πριν, Gv2008 said: Τον Σεπτέμβριο οι συνεργάτιδες ήταν για κλάματα τελείως Για Voda δεν ξέρω αλλά η Nova παίζει ακόμα με 4g σε όλο το the mall Athens εσωτερικά. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genikos85 Δημ. Χθες στς 12:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:28 πμ Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Ας μοιραστώ και εγώ με τη σειρά μου κάτι ψιλοπράγματα από μια πρόσφατη ανασκαφή στο κινητό μου. 1.Escape Center - Ίλιον 1950/116 , ρεκόρ του nPerf. Μπράβο στην πράσινη! 2. Αρχές του 2024 επί της Λεωφόρου Πηγής στα Μελίσσια. https://www.speedtest.net/result/i/5925471951 3. Πριν λίγες ημέρες στις αφίξεις του AIA. https://www.speedtest.net/result/i/6416878497 Με το καλό να δούμε και πραγματικό SA σε mass deployment κάποια στιγμή. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. Χθες στς 12:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:30 πμ Veso Mare Πάτρα με αρκετό κόσμο. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:51 πμ Δείτε στο CellMapper στη φωτογραφία σε τι κατάσταση είναι η 105521. Αρχαία, ηλιοκαμενη κεραία μέσα στο θόρυβο. Εκεί πάνω καμία εταιρεία πάντως δε βλέπω να έχει αναβαθμίσει αν κρίνω από τον εξοπλισμό τους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Χθες στς 05:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:56 πμ 5 ώρες πριν, elkons said: Δείτε στο CellMapper στη φωτογραφία σε τι κατάσταση είναι η 105521. Αρχαία, ηλιοκαμενη κεραία μέσα στο θόρυβο. Εκεί πάνω καμία εταιρεία πάντως δε βλέπω να έχει αναβαθμίσει αν κρίνω από τον εξοπλισμό τους. Δεν μοθ φορτώνει φωτογραφία για την 105521 😜. Μήπως την είδες από το σαιτ των μετρήσεων; Πάντως άμα είναι παλιές ημερομηνίες οι μετρήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν τα έχουν αλλάξει κιόλας. Αν και μάλλον εκεί που είναι αυτή, τίποτα δεν θα έχουν αλλάξει 😜😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 10:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:38 πμ (edited) 4 ώρες πριν, johnny_htc said: Δεν μοθ φορτώνει φωτογραφία για την 105521 😜. Μήπως την είδες από το σαιτ των μετρήσεων; Πάντως άμα είναι παλιές ημερομηνίες οι μετρήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν τα έχουν αλλάξει κιόλας. Αν και μάλλον εκεί που είναι αυτή, τίποτα δεν θα έχουν αλλάξει 😜😂 Edited Χθες στς 10:38 πμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 20 ώρες πριν, elkons said: Μια αλλαγουλα, θα της έκανα εγώ 😜 Χτες που πέρασα από Λάρισα, με σύνδεσε με την 146387,η καινούργια που έχουν βάλει στην Φαλάνη. Cosmote, κάτι έχεις κάνει λάθος και πρέπει να το διορθώσεις. Τρελές εναλλαγές με άλλες κεραίες στο ύψος της παλιάς εθνικής που μπαίνεις από την καινούργια, λίγο πριν μπεις τη πόλη. Γενικά απλά την πέταξαν και έφυγαν; Ας τη ρυθμίσουν καλύτερα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) On 2/1/2025 at 11:19 ΠΜ, johnny_htc said: Λίγο έξω από τον Βόλο, στο Αέρινο , έχει πυρωσει το κινητό και το Sammy σε συνδυασμό με Snapdragon, έχει πάθει κοκομπλοκο και δεν συνδέει με τίποτα με 5G μπάντα. Πρέπει να έχει N78 αυτή εδώ στις Μικροθηβες ή προσπαθεί να με συνδέσει με N78 από Σωρό, δεν μπορούσα να καταλάβω. Αν πήγες από εθνική, στον κόμβο των Μικροθηβών, ανεβαίνοντας για Αερινό, στα αριστερά είναι η κεραία. ¨Ολες έχουν σήμα πλέον εκεί. Edited 2 ώρες πριν by hercoulis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 43 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 43 λεπτά πριν Λεωφόρος Χαϊνά έξω από το supermarket Κρητικός 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 40 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 40 λεπτά πριν Συνεχίζονται η διακοπές κορδελιο Θεσσαλονίκη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts