georgeavl3 Δημ. November 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2023 Ναι και 700 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 7 ώρες πριν, georgeavl3 said: Το cellmapper δεν δίνει στοιχεία για 5G. Σίγουρα παίζει σε n1, μπορεί και n28 επειδή είναι Macro. Το Netmonster τι σου βγάζει; Επίσης, 103155, παίζει μόνο στις συχνότητες 900,1800,2100 στο 2g/4g. Το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ θέμα είχε και πριν αναβαθμιστεί. Κάτι μου λέει ότι δεν άλλαξαν κεραιοσυστηματα Δεν μου βγάζει το Netmonster. Για κάποιον λόγο στο A34 5G δεν παίζει το 5G COSMOTE. Πίστευα πως ήταν κλειδωμένο σε vf αλλά έχω μια ακόμα χειρότερη υποψία που δεν ξέρω αν στέκει:να παίζει μόνο n1 το κινητό γιατί στην Αλίαρτο ενώ η vf λέει ότι έχει 5G μου έπαιζε 4G+ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 14 minutes ago, aektzhs 1 said: Δεν μου βγάζει το Netmonster. Για κάποιον λόγο στο A34 5G δεν παίζει το 5G COSMOTE. Πίστευα πως ήταν κλειδωμένο σε vf αλλά έχω μια ακόμα χειρότερη υποψία που δεν ξέρω αν στέκει:να παίζει μόνο n1 το κινητό γιατί στην Αλίαρτο ενώ η vf λέει ότι έχει 5G μου έπαιζε 4G+ Samusng A34 5G bands: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78 SA/NSA/Sub6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 22 minutes ago, memoriesradio said: Samusng A34 5G bands: 1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78 SA/NSA/Sub6 Γιατί όμως δεν παίζει η Cosmote;;;;Άρα θέμα bands δεν είναι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 (edited) 1 hour ago, aektzhs 1 said: Γιατί όμως δεν παίζει η Cosmote;;;;Άρα θέμα bands δεν είναι Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το 5G σε συσκευή που υποστηρίζει η Cosmote, και θα δουλεύει Edited November 2, 2023 by waeo 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 https://ibb.co/zNQYx1p Δεν αλλάζουν και τα πάνελ; αν το λεω σωστά. 9 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 https://ibb.co/zNQYx1p Δεν αλλάζουν και τα πάνελ; αν το λεω σωστά. Όχι απαραίτητα. Μελλοντικά ίσως βάλουν και N78 και να κάνουν αλλαγη, μαζί με προσθήκη των massive, μπορεί και απλά να παίξουν μόνο με καινούργια πάνελ. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Νέα κεραία στην περιφερειακή Ν.μουδανιων , και μια στα Ρέθυμνο μέσα 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Περιοχή Ραζάτα ΚΤΕΟ 1405452 https://eeae.gr/επιτόπιες-μετρήσεις-ηλεκτρομαγνητικών-πεδίων/σταθμός/1405452/03.11.2021 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Έπεσε και το τελευταίο κάστρο στην πόλη της Ξάνθης Κτίριο Β Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΔΠΘ, Κιμμέρια. 2ος όροφος εσωτερικά. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Έπεσε και το τελευταίο κάστρο στην πόλη της Ξάνθης Κτίριο Β Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΔΠΘ, Κιμμέρια. 2ος όροφος εσωτερικά.Με γειες και σύντομα και άλλα κάστρα όπου χρειαστεί . Την έπιανες παλιότερα αυτήν στο πανεπιστήμιο ή τώρα θα άλλαξαν καμιά κατεύθυνση στα πάνελ πιθανότατα. Αν είχες και στο 5G εργαλείο, θα ξέραμε αν παίζει και N78. Πάντως για την απόσταση, πολύ καλό νούμερο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Ναι έβγαινε και παλιότερα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Τέλος το κοτέτσι.. Του βουνού 9 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 12 minutes ago, doganos said: Τέλος το κοτέτσι.. Του βουνού Τι ταχύτητες δίνει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 9 minutes ago, Gv2008 said: Τι ταχύτητες δίνει; Μεχρι στιγμης, 480-50 επιασα ... 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Και πάλι n78 από την 3086 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 40 minutes ago, georgeavl3 said: Και πάλι n78 από την 3086 Εβαλα το s23 ultra Και δειχνει ιδιο PCI n78 απο την 3085... Μαλλον το pixel δεν ειναι για netmonster... 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Μάλλον δεν είναι όντως 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Εμπορικό cosmosΣτάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 On 31/10/2023 at 9:57 ΜΜ, Nickchris36 said: Αυτά ειναι γουστα Ναι ανοιχτός εξωτερικός χωρος Έχει θέμα το backhaul. Δεν εξηγείται με τόσο καλό σήμα να έχεις θέματα. Δεν είναι τόσο τραγική η κίνηση. 3 ώρες πριν, king2009 said: Εμπορικό cosmos Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκεί ήμουν με τον @p_k και έφαγε φόλα η Nova. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 5 minutes ago, mixtri said: Έχει θέμα το backhaul. Δεν εξηγείται με τόσο καλό σήμα να έχεις θέματα. Δεν είναι τόσο τραγική η κίνηση. Εκεί ήμουν με τον @p_k και έφαγε φόλα η Nova. Μονο στα public δεν ειχα καθολου σημα ουτε καν για κληση αλλα παντου αλλου ηταν αψογο πολυ δυνατη η cosmote εκει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Just now, king2009 said: Μονο στα public δεν ειχα καθολου σημα ουτε καν για κληση αλλα παντου αλλου ηταν αψογο πολυ δυνατη η cosmote εκει. Όντως. Εκεί που είχε τα πλυντήρια είχε θέμα. Για να μην ψάχνεις τιμές στο skroutz. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Just now, mixtri said: Όντως. Εκεί που είχε τα πλυντήρια είχε θέμα. Για να μην ψάχνεις τιμές στο skroutz. Αυτο ακριβως ετσι? Ημουν εκει στα tablet λεω κατσε να δω τιμουλες σε skroutz βλεπω δεν ειχα τιποτα δεδομενα. Μετα μπαινω απο public free wifi αλλα δεν εμπαινε οποτε το παρατησα. Παιζει τιποτα jamming καμια συσκευη η απλα ειναι ζορικο το σημειο λες? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 (edited) 30 minutes ago, mixtri said: Έχει θέμα το backhaul. Δεν εξηγείται με τόσο καλό σήμα να έχεις θέματα. Δεν είναι τόσο τραγική η κίνηση. Εκεί ήμουν με τον @p_k και έφαγε φόλα η Nova. Καμία φόλα. Οι ταχύτητες της πράσινης ήταν πολλαπλασιες, αλλά δεν υπήρχε καμία διαφορά στην εμπειρία χρήσης. Σε απόλυτες τιμές, ναι. Αααααα... Μήπως θυμάσαι στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου ποια εταιρεία είχε πολλαπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με την πράσινη; Edited November 3, 2023 by p_k 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 3, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 48 minutes ago, p_k said: Καμία φόλα. Οι ταχύτητες της πράσινης ήταν πολλαπλασιες, αλλά δεν υπήρχε καμία διαφορά στην εμπειρία χρήσης. Σε απόλυτες τιμές, ναι. Αααααα... Μήπως θυμάσαι στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου ποια εταιρεία είχε πολλαπλάσιες ταχύτητες σε σχέση με την πράσινη; Και για καλό το λες αυτό; Ούτε θέλω να το θυμάμαι χαχα! Καλά πολλαπλάσιες δεν είχε. 80 vs 120 δε το λες πολλαπλάσιες. 1200 vs 100 το λες. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts