tsavman Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Δεν είναι "μεταφρασμένη", εμπεριέχει όλες τις γλώσσες όπως προβλέπεται από το AOSP. Με απλά λόγια, ναι, έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Εγω εβαλα pixel experience plus android 11 και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Εγω εβαλα pixel experience plus android 11 και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος! Έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω PE, το faceunlock δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. March 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2021 Σήμερα παρατήρησα ότι μου δείχνει επάνω αριστερά 2 φορές την ώρα και στο σήμα του δικτύου μου δείχνει ένα S. Έχω vodafone Ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2021 Σήμερα παρατήρησα ότι μου δείχνει επάνω αριστερά 2 φορές την ώρα και στο σήμα του δικτύου μου δείχνει ένα S. Έχω vodafone Ξέρει κανείς κάτι; Έχουν κολλήσει τα γράμματα του notifications bar της οθόνης κλειδώματος, αν διαβάσεις το ίδιο έπαθα και εγώ πριν κάποιες μέρες. Μια επανεκκίνηση θα σου λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. March 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2021 Έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω PE, το faceunlock δουλεύει σωστά; Nαι όλα δουλεύουν ρολόι, δεν εχω παρατηρήσει κάτι να μη λειτουργεί όπως πρέπει. Άφοβα πέρνα την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Να ρωτησω κατι παιδες. ΕΙχα one plus rom και θελω να γυρισω σε miui. Περναω την recovery rom ή την fastboot? https://c.mi.com/thread-3559688-1-0.html Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Να ρωτησω κατι παιδες. ΕΙχα one plus rom και θελω να γυρισω σε miui. Περναω την recovery rom ή την fastboot? https://c.mi.com/thread-3559688-1-0.htmlΔεν σου άρεσε το oxygen os? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Δεν σου άρεσε το oxygen os? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκανε στο κινητο μου μερικα λαθακια πχ που και που αναβοσβηνε η οθονη ή γαμιοταν στις κλησεις (εβαζε σε αναμονη, επαιρνε αλλους τηλεφωνο μονο του κλπ.) Επισης θ σταματησουν να το υποστηριζουν γτ νευριασαν με παλια μελη του φορουμ... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Μετά από δύο χρόνια με την συσκευή μόνο καλά λόγια έχω να πω. Δεν με κρέμασε ποτέ και τα έβγαλε πέρα σε δύσκολα σενάρια. Η μπαταρία με το τελευταίο update είναι τρένο. Πέντε ώρες οθόνη με τέσσερις ώρες ομιλίας νομίζω ότι υπερκαλύπτει τον πιο απαιτητικό χρήστη. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salpa Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Μετά από δύο χρόνια με την συσκευή μόνο καλά λόγια έχω να πω. Δεν με κρέμασε ποτέ και τα έβγαλε πέρα σε δύσκολα σενάρια. Η μπαταρία με το τελευταίο update είναι τρένο. Πέντε ώρες οθόνη με τέσσερις ώρες ομιλίας νομίζω ότι υπερκαλύπτει τον πιο απαιτητικό χρήστη. POCO F1 Ποιο τελευταίο update? Πήρες άλλο μετά τη 12.0.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Ποιο τελευταίο update? Πήρες άλλο μετά τη 12.0.3?12.0.3 είναι το τελευταίο. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 12.0.3 είναι το τελευταίο. POCO F1Εμένα με το 12.0.3 είναι απλά τραγική η μπαταρία Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Εμένα κάποιες φορές χάνει την μέτρηση της ώρας που είναι ανοικτή και σε λειτουργία η μπαταρία του κινητού, δεν ξέρω τι είναι αυτό...είπα κάποιες φορές. Αλλά σε γενικές γραμμές βγάζω 5 ώρες οθόνη περίπου. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Εμένα με το 12.0.3 είναι απλά τραγική η μπαταρία Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες αυτόν τον οδηγό https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7820529 θα δεις βελτίωση. Εμένα κάποιες φορές χάνει την μέτρηση της ώρας που είναι ανοικτή και σε λειτουργία η μπαταρία του κινητού, δεν ξέρω τι είναι αυτό...είπα κάποιες φορές. Αλλά σε γενικές γραμμές βγάζω 5 ώρες οθόνη περίπου.Το ίδιο κάνει και εμένα. Όταν βγάλεις την συσκευή από την μπριζα πας στα στατιστικά και πατάς οθόνη, γράφει δευτερόλεπτα και είσαι οκ. Εγω έχω το GS battery μέχρι και αν λύσουν το θέμα. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. March 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2021 Εγώ αναγκάστηκα να παραγγείλω μπαταρία απο aliexpress.Ουτε μέρα δεν βγαζω, με 2 ώρες οθόνη ενεργη κλείνει το κινητό. Έκανα και επαναφορά αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Έχοντας αλλάξει πρόσφατα μπαταρία σε ελληνικό κατάστημα και μη βλέποντας τρελές διάφορες στο SOT σε σχέση με την παλιά μπαταρία, θεωρώ ότι υπάρχει θέμα drain με τη 12.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Έχοντας αλλάξει πρόσφατα μπαταρία σε ελληνικό κατάστημα και μη βλέποντας τρελές διάφορες στο SOT σε σχέση με την παλιά μπαταρία, θεωρώ ότι υπάρχει θέμα drain με τη 12.0.3 Καθαρά θέμα ρομ είναι, θα πάρουμε άλλη αναβάθμιση; Εντάξει μετά θα το ρίξω στις καστομιές όπως παλιά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Δοκιμάστε να κάνετε off τα δύο που έχω κυκλώσει στο SS. Με ίδια χρήση γυρίσω στο σπίτι με 50% 55% μπαταρία. Σήμερα που έκανα off τη λειτουργία τσέπης ( το Mi το είχα κάνει από καιρό) είδα διαφορά. Μόνο με 4G, δύο συσκευές BT συνδεμένες. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Έχοντας αλλάξει πρόσφατα μπαταρία σε ελληνικό κατάστημα και μη βλέποντας τρελές διάφορες στο SOT σε σχέση με την παλιά μπαταρία, θεωρώ ότι υπάρχει θέμα drain με τη 12.0.3Κι εγώ το ίδιο ακριβώς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Δοκιμάστε να κάνετε off τα δύο που έχω κυκλώσει στο SS. Με ίδια χρήση γυρίσω στο σπίτι με 50% 55% μπαταρία. Σήμερα που έκανα off τη λειτουργία τσέπης ( το Mi το είχα κάνει από καιρό) είδα διαφορά. Μόνο με 4G, δύο συσκευές BT συνδεμένες. POCO F1 Αυτό το "Glance για Mi" που το βρίσκω; Στο μενού "Οθόνη κλειδώματος " δεν υπάρχει. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Έκδοση miui? POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 Ακριβώς την ίδια έχω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. March 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2021 (edited) Δεν ξέρω , όλα ίδια τα βλέπω , αλλά δεν βρίσκω την επιλογή. Τι κάνω λάθος; Άλλο μενού βλέπω; Edited March 29, 2021 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2021 Βάλτε περιοχή Ινδία. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts