hall2001 Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλησπέρα σε όλους πριν 3 ώρες μου ήρθε η αναβάθμιση μεσω updater την κατεβάζω κανονικά και μολης πάω να την περάσω δεν με αφήνει διότι ήταν αφορτηστο το τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι τώρα που ξαναμπηκα δεν βρησκω την ρομ στον updater ούτε μου την ξαναβρίσκει σε ελενχο για ενημερώσεις. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα και μένα το ίδιο Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Μια από τα ίδια μάλλον θέλει λίγες ημέρες ακόμα να ξεκολλήσει το σύστημα τους το έκανε και σε εμένα παλιότερα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Καλησπέρα. Λίγη προσοχή αν κάνετε factory reset. Στην αρχή έκανε μια χαρά την αναβάθμιση και άνοιξε, χωρίς να έχω κάνει reset. Παρατήρησα όμως κάποιες αρρυθμίες και θεματακια στα animations, οπότε έκανα factory reset. Κατά την επανεκκίνηση νομίζω μπήκε σε bootloop, έβλεπα για περίπου 15 λεπτά τη μαύρη οθόνη με τα κίτρινα γράμματα που γράφουν Pocophone. Ίσως αν περίμενα παραπάνω να ανοίγε. Μετά από περίπου 3 προσπάθειες με forced shutdown ΕΥΤΥΧΩΣ ξεμπλοκαρε και λειτουργεί. Μπορώ να πω ότι η συσκευή είναι πολύ πιο smooth με το Android 10. Σε όλα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εν τω μεταξύ, ΠΑΛΙ έβγαλαν τα animations όπου όταν έκλεινες την εφαρμογή του τηλεφώνου, έκανε ένα ωραίο transition προς το εικονίδιο της αρχικής οθόνης; Τώρα το transition "σβήνει" προς το κέντρο της οθόνης, όχι στο εικονίδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλησπέρα. Έχει διαπιστώσει κανείς τη χειρότερη διαχείριση μνήμης με Android 10? Κάποιες εφαρμογές που είναι ανοιχτές μετά από κανένα 2λεπτο που πάω να ξαναμπώ τις ξαναφορτώνει από την αρχή. Με Android 9 δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Καλησπέρα σε όλους πριν 3 ώρες μου ήρθε η αναβάθμιση μεσω updater την κατεβάζω κανονικά και μολης πάω να την περάσω δεν με αφήνει διότι ήταν αφορτηστο το τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι τώρα που ξαναμπηκα δεν βρησκω την ρομ στον updater ούτε μου την ξαναβρίσκει σε ελενχο για ενημερώσεις. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 (edited) Τρίτη μέρα με τα Δεκαριά. Έφτιαξαν την αυτόματη φωτεινότητα που σε χαμηλό φωτισμό έπρεπε να την ανεβάσω ενα κλικ. Επειδή έλεγχο συχνά τη θερμοκρασία παρατήρησα ότι έχει πέσει αισθητά από πριν. Πλέον όταν το βάλουμε για φόρτιση στο μεγάλο εικονίδιο γράφει quick. Πρέπει να έχουν αλλάξει τα animations γιατί οι εφαρμογές σίγουρα ανοίγουν πιο γρήγορα και οι σελίδες επίσης. Ενα κλικ πιο smooth από πριν. Όσο για την μπαταρία δεν είδα κάποια διαφορά. Πρώτη φόρτιση με νορμάλ χρήση. Edited February 2, 2020 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 έχω δοκιμάσει ένα σωρό χώρες κι ακόμα τίποτα... Προχτές μου την έβγαλε το πρωί διαθέσιμη, αλλά επειδή ήμουν με data την άφησα για το βράδυ που θα ήμουν σε wifi. Τίποτα.... Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 ..έβαλε κανείς την τελευταία έκδοση gcam 7,3; Εγώ το έκανα και δεν ανοίγει καν...κατάφερα να μπω σε video μενου αλλά κόλλησε... Οπότε είτε κάνω κάτι λάθος εγώ είτε χρειάζεται κάποιο bug fix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 ..έβαλε κανείς την τελευταία έκδοση gcam 7,3; Εγώ το έκανα και δεν ανοίγει καν...κατάφερα να μπω σε video μενου αλλά κόλλησε... Οπότε είτε κάνω κάτι λάθος εγώ είτε χρειάζεται κάποιο bug fix Δεν με αφηνει να την εγκαταστήσω. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Εμενα την εμφανισε, αρχισα να την κατεβαζω, αλλά σταματησα μετα. Εκλεισα την εφαρμογη και μολις την ξανανοιξα ειχε χαθει και δεν την εβρισκε. Αλλά νταξ, δε με νοιαζει Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Για quick charge 4.0 έχετε κάποιον να προτείνεται για αγορά από Ελλάδα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα. Για όποιον θέλει να περάσει τo V11.0.4.0 μπορεί να το κάνει χειροκίνητα, άμα το κατεβάσετε από δω. http://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.4.0.QEJMIXM_74f88e6c8f_10.0.zip ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για quick charge 4.0 έχετε κάποιον να προτείνεται για αγορά από Ελλάδα Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482513 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. February 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2020 Καλησπέρα. Για όποιον θέλει να περάσει τo V11.0.4.0 μπορεί να το κάνει χειροκίνητα, άμα το κατεβάσετε από δω. http://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.4.0.QEJMIXM_74f88e6c8f_10.0.zip ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482513 Αυτό γράφει ξεκάθαρα ότι είναι quick charge 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλησπέρα. Για όποιον θέλει να περάσει τo V11.0.4.0 μπορεί να το κάνει χειροκίνητα, άμα το κατεβάσετε από δω. http://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.4.0.QEJMIXM_74f88e6c8f_10.0.zip ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482513 όχι με 3.0 αλλά 4.0 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cleancut Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 ..έβαλε κανείς την τελευταία έκδοση gcam 7,3; Εγώ το έκανα και δεν ανοίγει καν...κατάφερα να μπω σε video μενου αλλά κόλλησε... Οπότε είτε κάνω κάτι λάθος εγώ είτε χρειάζεται κάποιο bug fix Βιάζεστε μάγκες... η 7.3 βγήκε την προηγούμενη βδομάδα, οι developers ακόμα τη δουλεύουν και οι πρώτες εκδόσεις που βγήκαν είναι full στα bugs και κρασάρουν. Οπότε περιμένουμε. Προσωπικά, αυτές τις μέρες δοκιμάζω την 7.2.10 zeal-burial. Με την προσθήκη του zeal.xml, η καθαρότητα και η μείωση θορύβου στις φωτογραφίες είναι απίστευτη. Για όποιον ενδιαφέρεται, θα μπει στο telegram, στο group poco photography, θα κάνει αναζήτηση zeal και θα τα βρει εκεί για κατέβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 όχι με 3.0 αλλά 4.0 ναι αλλα δεν το υποστηριζει το 4.0 οποτε τι να το κανεις? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Καλησπέρα. Για όποιον θέλει να περάσει τo V11.0.4.0 μπορεί να το κάνει χειροκίνητα, άμα το κατεβάσετε από δω. http://bigota.d.miui.com/V11.0.4.0.QEJMIXM/miui_POCOF1Global_V11.0.4.0.QEJMIXM_74f88e6c8f_10.0.zip ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482513 Πως την βάζω V11.0.4.0 χειροκίνητα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 ναι αλλα δεν το υποστηριζει το 4.0 οποτε τι να το κανεις? Σίγουρα δεν υποστηρίζει? Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Πως την βάζω V11.0.4.0 χειροκίνητα ; Πας εκεί όπως δείχνω στις φωτογραφίες και βρίσκεις το αρχείο το οποίο είναι αυτό που κατέβασες και έβαλες στο κινητό. Ολα τα άλλα γίνονται αυτόματα. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όχι με 3.0 αλλά 4.0 Εγώ σκέφτηκα μήπως ήθελες 4.0A φορτιστή. Γιατί το Quick Charge 4.0 τι να το κάνεις? Δεν σου χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Να ρωτήσω κάτι, από πρόγραμμα e-mail τι χρησιμοποιείται? Το google mail αρχίζει να με κουράζει και σκέφτομαι για κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. February 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2020 Να ρωτήσω κάτι, από πρόγραμμα e-mail τι χρησιμοποιείται? Το google mail αρχίζει να με κουράζει και σκέφτομαι για κάτι άλλο. Microsoft outlook εδώ και 1 χρόνο είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Να ρωτήσω κάτι, από πρόγραμμα e-mail τι χρησιμοποιείται? Το google mail αρχίζει να με κουράζει και σκέφτομαι για κάτι άλλο. Bluemail για μενα που εχω 5 διαφορετικων παροχων mail με εχει λυσει τα χερια το χρησιμοποιω 3 χρονια τωρα. Ρε παιδια εμενα και με χωρα και Ελλάδα και Ινδία ενημερωση δεν με εχει ερθει τι παιζει? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Ρε παιδια εμενα και με χωρα και Ελλάδα και Ινδία ενημερωση δεν με εχει ερθει τι παιζει?Διάβασε πιο πίσω έχει λινκ και τον τρόπο που την βάζουμε χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Bluemail για μενα που εχω 5 διαφορετικων παροχων mail με εχει λυσει τα χερια το χρησιμοποιω 3 χρονια τωρα. Ρε παιδια εμενα και με χωρα και Ελλάδα και Ινδία ενημερωση δεν με εχει ερθει τι παιζει? Η επιλογη πακέτου ενημέρωσης δεν υπαρχει σε μενα .:confused: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Η επιλογη πακέτου ενημέρωσης δεν υπαρχει σε μενα .:confused:Κτύπα μερικές φορές πάνω στο έντεκα και θα σου εμφανίσει την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts