vazos Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Εγώ το έχω Πάντος ενάμιση χρόνο και χωρίς προστασία οθόνης ποτέ και από οθόνη άψογη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Εγώ το έχω Πάντος ενάμιση χρόνο και χωρίς προστασία οθόνης ποτέ και από οθόνη άψογηΑνάλογα και τη χρήση. Αν πχ το βάζεις στη τσέπη με κλειδιά τότε αργά ή γρήγορα θα αποκτήσει Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 11.0.9.0 Σταθερή - Ιούνιος security update - ~160MB Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 11.0.9.0 Σταθερή - Ιούνιος security update - ~160MB Kαι εμενα ήρθε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Μπράβο που το είπατε, θα την βάλω και εγώ Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Λογικά όπου να ναι θα πάρουμε και τη 12 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Λογικά όπου να ναι θα πάρουμε και τη 12 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Μας βλέπω για Αύγουστο Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Με το τελευταίο update έχει αλλάξει η αυτόματη φωτεινότητα? Μου κάνει κάτι περίεργα κόλπα. POCO F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Λογικά όπου να ναι θα πάρουμε και τη 12 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Κάπου διαβασα ό,τι αυτόν τον μήνα θα την τεστάρουν επιλεγμένα άτομα (σαν closed beta φανταζομαι). Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. July 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2020 Εχει αλλαξει κανεις μπαταρια ? Η δικια μου πλεον εχει πεσει αισθητα σε αποδοση. Καποιο μαγαζι με αυθεντικη μπαταρια να προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. August 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2020 Εχτές πήρε το δικό μου την 11.0.9. είναι λίγο καθυστερημένο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. August 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2020 Καλησπέρα. Έχω ένα poco και μου έβγαλε στην οθόνη από την μία πλευρά ένα κίτρινο σημάδι μέσα στη οθόνη που μάλλον όσο περνάει ο καιρός χειροτερευει. Το κινητό είχε αγοραστεί πέρυσι τον Απρίλιο από σκρουτζ, και είναι global version. Ευρωπαϊκό φορτιστή είχε μέσα και κανένα κινέζικο έγγραφο ή κάτι τέτοιο. Πως ξέρουμε αν το sn το καλύπτει η infoquest για εγγύηση; Εάν δεν το καλύπτει η infoquest το φτιάχνω μόνος μου; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν το καλύπτει η infoquest.Πάρε τηλ και δωσε τους το IMEI να σου πούν σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Κλείνοντας 2 χρόνια (τον ερχόμενο Οκτώβριο) με το Poco στην κατοχή μου και έχοντας να αναφέρω ότι είναι by far το πιο καλό κινητό που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια, σκέφτηκα να κάνω την ερώτηση που πολλοί νομίζω έχουν στο μυαλό τους. "ΜΕΤΑ ΤΟ POCO ΤΙ; Ποιο είναι το επόμενο vfm κινητό που θα χτυπουσατε;" Το κινητό μπορεί να τα σπάει και να είναι το ίδιο γρήγορο με την πρώτη μέρα αλλά σιγά σιγά παλιώνει. Άλλος μπορεί να το βαρέθηκε, άλλος να θέλει κάτι διαφορετικό. Τι λέτε; PS: Σόρυ για το μεγάλο post, ελπίζω να μην είμαι εκτός κανόνων, αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να ανοίξω καινούριο thread. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Κλείνοντας 2 χρόνια (τον ερχόμενο Οκτώβριο) με το Poco στην κατοχή μου και έχοντας να αναφέρω ότι είναι by far το πιο καλό κινητό που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια, σκέφτηκα να κάνω την ερώτηση που πολλοί νομίζω έχουν στο μυαλό τους. "ΜΕΤΑ ΤΟ POCO ΤΙ; Ποιο είναι το επόμενο vfm κινητό που θα χτυπουσατε;" Το κινητό μπορεί να τα σπάει και να είναι το ίδιο γρήγορο με την πρώτη μέρα αλλά σιγά σιγά παλιώνει. Άλλος μπορεί να το βαρέθηκε, άλλος να θέλει κάτι διαφορετικό. Τι λέτε; PS: Σόρυ για το μεγάλο post, ελπίζω να μην είμαι εκτός κανόνων, αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να ανοίξω καινούριο thread. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα το Νοέμβριο το κινητό κλείνει δύο χρόνια και είμαι υπέρ ευχαριστημένος... το επόμενο μου δεν ξέρω ποιο θα είναι αλλά ακόμα δεν έχω την ανάγκη αυτή να αγοράσω κάτι καινούργιο. Θα ήθελα σίγουρα το επόμενο μου να είναι τόσο ποιοτικό εμφανισιακά όσο ήταν το sony xperia z2 δηλαδή να έχει και γυαλί πίσω και μέταλλο και τα λοιπά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Κλείνοντας 2 χρόνια (τον ερχόμενο Οκτώβριο) με το Poco στην κατοχή μου και έχοντας να αναφέρω ότι είναι by far το πιο καλό κινητό που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια, σκέφτηκα να κάνω την ερώτηση που πολλοί νομίζω έχουν στο μυαλό τους. "ΜΕΤΑ ΤΟ POCO ΤΙ; Ποιο είναι το επόμενο vfm κινητό που θα χτυπουσατε;" Το κινητό μπορεί να τα σπάει και να είναι το ίδιο γρήγορο με την πρώτη μέρα αλλά σιγά σιγά παλιώνει. Άλλος μπορεί να το βαρέθηκε, άλλος να θέλει κάτι διαφορετικό. Τι λέτε; PS: Σόρυ για το μεγάλο post, ελπίζω να μην είμαι εκτός κανόνων, αλλά δεν ήξερα αν πρέπει να ανοίξω καινούριο thread. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουμε σχετικό νήμα εδώ Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apots7 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Έχουμε σχετικό νήμα εδώ Ευχαριστώ.Οκ! Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Έχει βγει η αναβάθμιση σε miui 12 Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Έχει βγει η αναβάθμιση σε miui 12 Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Μόνο για τους beta tester ακόμη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 βγηκε η miui 12 η ευρωπαικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Εμείς που έχουμε Global στην αναμονή υποθέτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Καλημερα παιδες. Λπν, το τηλεφωνο μου εχει σπασει τα νευρα. Συνδεεται αυτοματα στο wifi οποτε του ερθει, ενω βρισκει wifi οπου εχει ξανασυνδεθει και απο χθες αποσυνδεεται μονο του και πρεπει να το ξανασυνδεσω χειροκινητα. Το μονο καλο που βρισκω στο λογισμικο του ειναι οτι μπορεις να μοιραζεσαι τον κωδικο wifi χωρις να τον θυμασαι, μεσω του qr... Ετσι μου ρχεται να βαλω καμια ρομ, αλλά θα περιμενω το μιυι 12 Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 παρατήρησα πως άλλαξαν κάποια γραφικά στοιχεία όπως η ένδειξη της μπαταρίας στο μενού των ρυθμίσεων και τα λοιπά στο ποκοφον μας χωρίς να έχει πάρει αναβάθμιση. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 παρατήρησα πως άλλαξαν κάποια γραφικά στοιχεία όπως η ένδειξη της μπαταρίας στο μενού των ρυθμίσεων και τα λοιπά στο ποκοφον μας χωρίς να έχει πάρει αναβάθμιση. Μήπως άλλαξες θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Άλλαξαν μερικά εικονίδια ισχύει. Εκτός από την μπαταρία εγώ πρόσεξα και την χρήση δεδομένων αλλά και την εκκαθάριση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Άλλαξαν μερικά εικονίδια ισχύει. Εκτός από την μπαταρία εγώ πρόσεξα και την χρήση δεδομένων αλλά και την εκκαθάριση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς αυτά. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts