elteo Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 https://www.themobileindian.com/news/xiaomi-poco-f1-has-a-long-term-use-issue-yellow-spots-on-screen-26193 The issue is present as a result of a poor manufacturing process as several parts of the front panel including the LCD matrix touch sensor, protective glass, display and the polarizer are glued together using an adhesive. When this special adhesive isn’t applied on the device properly, it heats and interacts with the display, causing the pixels to behave abnormally. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Google xiaomi yellow spot Και θα δεις.... Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο ίδιο αν ψάξεις "lenovo yellow spot" ή "huawei yellow spot" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Καλησπέρα, έχω το Poco F1 συνδεδεμένο με το Watch GT εδώ και περίπου 3 μήνες. Με το τελευταίο update της Xiaomi (MIUI 11) δεν συνδέεται με τίποτα το ένα με το άλλο. Δοκίμασα reset και στο ρολόι αλλά ακόμα και στο κινητό, ενεργοποίηση - απενεργοποίηση bluetooth, όλες τις άλλες λύσεις που προτείνονται στο ίντερνετ, εδώ και 10 μέρες δοκιμάζω διάφορα... συνδέεται για 5 δευτερόλεπτα το πολύ, μετά αποσυνδέεται. Να σημειωθεί ότι το κινητό συνδέεται άψογα με bluetooth πχ στο αυτοκίνητο, και το ρολόι συνδέεται άψογα με διάφορα άλλα κινητά που δοκίμασα.. Κάποιος με Poco με MIUI 11 και Watch GT? Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Σήμερα είχε αναβάθμιση το Galaxy wear, για δοκίμασε με τη νέα εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Δε συνδέεται το Huawei watch gt με εφαρμογές Samsung... Έχω το ρολόι και περασμένο Miui 11, κανένα πρόβλημα.. Εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα η λειτουργία Miracast.. Με απλά λόγια, ΔΕΝ συνδέεται το κινητό πλέον με miui 11 με LG smart TV και Xiaomi TV box. Πριν κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Γενικά μάλλον δεν ήταν έτοιμο το update. Απλά τρεξαν να το δώσουν για να σώσουν τα περσινά θέματα.... Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλημέρα. Με καρτοκινητο Q προσπαθώ να κάνω να δουλέψει το VoLTE άλλα δεν γίνεται. Εκανα αυτή την διαδικασία *#*#869434#*#* ενεργοποιεί...vowifi *#*#86583#*#* ενεργοποιεί...volte εβγακε το μήνυμα didsabled ενεργοποιηθηκαν οι επιλογές στο κινητό βάζω μόνο lte για δίκτυο και με ανοικτό ή κλειστό wifi όταν πάω να κάνω κλίση δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στον παροχο για ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ε ναι. Πρέπει να το έχει ενεργοποιήσει ,η q πρώτα. Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Κάποιος με Poco με MIUI 11 και Watch GT? Έχει κανείς το ίδιο θέμα? Όλα καλά. Φαίνεται δεν είχα κάνει ΚΑΘΑΡΟ install το MIUI 11, έτσι νόμιζα, και για κάποιο λόγο το χρειαζόταν. Καλά λένε οι παλιοί ΜΟΝΟ clean install λοιπόν.. Όλα δουλεύουν άψογα πλέον όσον αφορά το Watch GT και το Poco, όπως ήταν πριν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Πλέον νομίζω πως η μπαταρία αρχίζει να στρώνει. Σε σας πώς πάει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Πλέον νομίζω πως η μπαταρία αρχίζει να στρώνει. Σε σας πώς πάει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk διαβάζω εδώ και μέρες για την μπαταρία...εγώ με την 11 θεωρώ ότι είναι καλύτερα από ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Και εμένα με την 11 μια από τα ίδια,με φουλ χρήση βγάζει άνετα την μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ που μπαίνει στην φόρτιση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Και εμένα με το miui 11 αν όχι και καλύτερα είναι στα ίδια η μπαταρία. Και το έχω πλεον λίγο πάνω από ένα χρόνο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) έχει ακουστεί τίποτα για νέο android 10 μαζί με MIUI 11; Edited November 20, 2019 by tifozif1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Ναι, με το νεο ετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τον τελευταίο καιρό, μετά και την τελευταία αναβάθμιση έχω παρατηρήσει κολλήματα στην εφαρμογή της gcam. Έχω την έκδοση MGC_6.2.024_RazerPhone2_V1c. Συγκεκριμένα κολλάει το βίντεο που έχω τραβήξει με αργή κίνηση και παίζει καρέ καρέ. Επίσης κάποιες φορές κλείνει το κινητό και κάνει 1 με 1.5 λεπτό να επανεκινησει μόνο του. Έχετε κάποια άλλη δοκιμασμένη έκδοση χωρίς θεματακια, να προτείνετε; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Για βιντεο αν θες καλα αποτελεσματα χρησιμοποιησε την stock camera που υποστηριζει και 60fps και αργη κίνηση σε διάφορα fps. Η gcam που ανέφερες είναι αυτή που χρησιμοποιώ και εγώ και για φωτογραφίες είναι απλά άψογη. Φίλοι με s9, s9+, mi 9t pro, iphone(πριν το 11 και το xr) κτλ βλέπουν τις φώτο που βγάζουμε ταυτόχρονα και πάντα απογοητεύονται και με ρωτάνε τι κινητό είναι αυτό που βγάζει τόσο καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Για βιντεο αν θες καλα αποτελεσματα χρησιμοποιησε την stock camera που υποστηριζει και 60fps και αργη κίνηση σε διάφορα fps. Η gcam που ανέφερες είναι αυτή που χρησιμοποιώ και εγώ και για φωτογραφίες είναι απλά άψογη. Φίλοι με s9, s9+, mi 9t pro, iphone(πριν το 11 και το xr) κτλ βλέπουν τις φώτο που βγάζουμε ταυτόχρονα και πάντα απογοητεύονται και με ρωτάνε τι κινητό είναι αυτό που βγάζει τόσο καλά. Ρε παιδες δεν σας τη σπαει που πρεπει να εγκαθηστατε καθε λιγο νεα gcam και να βαζετε συγκεκριμενες ρυθμισεις κλπ; Εγω εχω πχ spotify premium και καθε 1-2 μηνες βαζω αλλο apk, αλλα τλχ δεν θελει να βαζω συγκεκριμενες ρυθμισεις και να προσεχω μην αλλαξει κατι και κολλησει η εφαρμογη κλπ. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Ρε παιδες δεν σας τη σπαει που πρεπει να εγκαθηστατε καθε λιγο νεα gcam και να βαζετε συγκεκριμενες ρυθμισεις κλπ; Εγω εχω πχ spotify premium και καθε 1-2 μηνες βαζω αλλο apk, αλλα τλχ δεν θελει να βαζω συγκεκριμενες ρυθμισεις και να προσεχω μην αλλαξει κατι και κολλησει η εφαρμογη κλπ. Τι εννοεις? Αυτη η gcam είναι από τον Απρίλη και δεν χρειάζεται ούτε θα βγει κάποια άλλη ενημέρωση. Όσο για τις ρυθμίσεις είναι ουσιαστικά 3-4 πεδία τα πατάς μια φορά και μετά ποτέ ξανα. Επισης όταν δεις τα αποτελέσματα του σένσορά μας με την gcam δίπλα στην stock και σε άλλες συσκευές θα καταλάβεις γιατί. Link για όποιον θέλει https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397940183 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τι εννοεις? Αυτη η gcam είναι από τον Απρίλη και δεν χρειάζεται ούτε θα βγει κάποια άλλη ενημέρωση. Όσο για τις ρυθμίσεις είναι ουσιαστικά 3-4 πεδία τα πατάς μια φορά και μετά ποτέ ξανα. Επισης όταν δεις τα αποτελέσματα του σένσορά μας με την gcam δίπλα στην stock και σε άλλες συσκευές θα καταλάβεις γιατί. Link για όποιον θέλει https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397940183 Παίζει και σε Miui 11 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τι εννοεις? Αυτη η gcam είναι από τον Απρίλη και δεν χρειάζεται ούτε θα βγει κάποια άλλη ενημέρωση. Όσο για τις ρυθμίσεις είναι ουσιαστικά 3-4 πεδία τα πατάς μια φορά και μετά ποτέ ξανα. Επισης όταν δεις τα αποτελέσματα του σένσορά μας με την gcam δίπλα στην stock και σε άλλες συσκευές θα καταλάβεις γιατί. Link για όποιον θέλει https://androidfilehost.com/?fid=1395089523397940183 εμ ετσι πες μου... ακουγα και γω για gcam με χ ρυθμισεις και για το ποια ειναι η ποιο νεα κλπ κλπ και ειχα θολωσει... εβαλα μια που δεν τραβαγε με hdr και λεω ασταδι@λ@... Δεν ξαναασχολουμαι... Θα το δοκιμασω. Σευχαριστω ρε Πετραν Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Και ποιες ρυθμίσεις αλλάζουμε; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Παίζει και σε Miui 11 ;Και ποιες ρυθμίσεις αλλάζουμε; Εγω έβαλα την έκδοση με τις ρυθμίσεις που έχει το βίντεο. Η έξτρα εφαρμογή παιδική χαρά για όσους έχουν παιδιά είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 (edited) Δοκίμασε και αυτή San1ty's F1v9.5: F1v9.5_6.2.030 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-san1ty/ ο συγκεκριμένος developer ασχολείται με την gcam για xiaomi Edited November 23, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts