Gggg Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Κατεβάζεις την ρομ και βάζεις σε αυτόν το φάκελο Μετά πας ρυθμίσεις /Σχετικά με το τηλέφωνο /ενημέρωση συστήματος Βρίσκεις την ρομ και την τρέχεις. Ευχαριστώ παρα πολύ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Εδώ και δύο μέρες είμαι με τη νέα ρομ miui 11.Ειχα ανοιχτό το WiFi για αρκετές ώρες και η ειδοποίηση εμφανίστηκε μόνη της. Τη μόνη αλλαγή που είχα ήταν η περιοχή σε Ινδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 ευχαριστωωωωωω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Τώρα με τις μόνιμες ειδοποιήσεις, o developer που εκανε το Notch test δεν θα εχει δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 ....και να δούλευε το σάπιοapp καλά θα ήταν..... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Ρε παιδιά απορώ πως βγάζετε SOT 6 & 8 ώρες που λέτε και standby time πάνω από 2 ημέρες!!! Είτε με miui 10 είτε με τη νέα, στην καλύτερη έχω SOT 5 ώρες και stand by από 100% σε 10% το πολύ μιάμιση μέρα.. Δεν έχω φωτεινότητα πανω από 70%, αναρωτιέμαι αν κάνω κάτι λάθος.. Έχω κάνει στο παρελθόν και επαναφορά και σβήσιμο των πάντων αλλά τα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Λογικός ακουγεσαι κι έτσι είναι.:p Αυτά που αναφέρονται αφορούν εργοστασιακές μετρήσεις σε εργαστήρια. :lol::shifty::shifty::shifty: Αν δεν το ακουμπάς πιάνεις 2 ημέρες. :shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Μα... Μερικές σελίδες πίσω τα λένε εδώ πως πιάνουν 8ωρα sot.. Πως τα πιάνουν ας μας πουν θα έλεγα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Μα... Μερικές σελίδες πίσω τα λένε εδώ πως πιάνουν 8ωρα sot.. Πως τα πιάνουν ας μας πουν θα έλεγα..έτσι έλεγα και εγώ αλλά έχει διαφορά ΠΩΣ θα καταναλώσεις τα sot. δηλαδή εάν τα κάνεις συνεχόμενα (χωρίς διαστήματα με καθόλου χρήση, που θα πέφτει η μπαταρία ΧΩΡΙΣ αναμμένη οθόνη) τότε θα πιάνεις περισσότερες ώρες σοτ. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Μα... Μερικές σελίδες πίσω τα λένε εδώ πως πιάνουν 8ωρα sot.. Πως τα πιάνουν ας μας πουν θα έλεγα.. Με miui 11 και φωτεινότητα 50% σε εσωτερικούς χώρους και περίπου 100% σε εξωτερικούς, έχω περίπου 4,5 ώρες sot, με 50% μπαταρία υπόλοιπο. Δεν έχω fb, insta, whatsapp apps. Μόνο messenger lite. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το θέμα είναι πως έχω Facebook, Viber και εφαρμογή Huwaei smartwatch. Όταν έχω SOT 5 ώρες, η μπαταρία είναι κάτω από 10%. Anyway, καλα ειναι κι έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το θέμα είναι πως έχω Facebook, Viber και εφαρμογή Huwaei smartwatch. Όταν έχω SOT 5 ώρες, η μπαταρία είναι κάτω από 10%. Anyway, καλα ειναι κι έτσι Έχεις 2 από τις χειρότερες εφαρμογές, για την μπαταρία. Αν είσαι με 2 κάρτες και σχεδόν μόνιμα σε 4g, μια χαρά είναι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έχεις 2 από τις χειρότερες εφαρμογές, για την μπαταρία. Αν είσαι με 2 κάρτες και σχεδόν μόνιμα σε 4g, μια χαρά είναι.Οι περισσότεροι έχουν αυτές τις εφαρμογές και έχουν μεγαλύτερη αυτονομία. Έτσι ήμουν κι εγώ μέχρι πριν κάνα μήνα. Πλέον ούτε 5 ώρες. Ήλπιζα ν φτιάξει με miui 11 αλλά τζίφος. Δε ξέρω τι φταίει. Το κακό ξεκίνησε με τη 10.3.8 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Και μένα έπεσε η διάρκεια μετά το μιοιυι 11. Περιμένω να δω αν στρώσει. Αλλιώς πάμε για καθάρισμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Οι περισσότεροι έχουν αυτές τις εφαρμογές και έχουν μεγαλύτερη αυτονομία. Έτσι ήμουν κι εγώ μέχρι πριν κάνα μήνα. Πλέον ούτε 5 ώρες. Ήλπιζα ν φτιάξει με miui 11 αλλά τζίφος. Δε ξέρω τι φταίει. Το κακό ξεκίνησε με τη 10.3.8 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Το ξέρω. Αλλά ειδικά με το facebook και όλα όσα γίνονται γύρω από αυτό, όχι ότι εκπλήσσουν κανένα, δε μπορώ να πω ότι κάνουν καλά που έχουν ακόμα τα apps του, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, αφού κάποιοι δε θέλουν να ξεκολλήσουν και αναγκαστικά πρέπει να έχουμε #%£&%# apps στις συσκευές μας. Όντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τη μπαταρία τα τελευταία updates δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Βέβαια, δεν έχω κάνει κανένα hard reset, αν και μετά από τόσα updates θα έπρεπε. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έγω με το MIUI 11, παρατηρώ πολύ καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας, αν και δεν ξέρω αν οφείλεται στην αναβάθμιση ή στο hard reset που πραγματοποίησα (πολύ πιθανόν και στα δύο). Σχετικά με το SOT ας ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αποτελεί μετρική για να συγκρίνεις την διαχείριση της μπαταρίας της συσκευής σου με άλλες ίδιες συσκευές. Αρκεί, να ξεχάσεις ανοιχτό το GPS και το 4G σε εσωτερικό χώρο με κακό σήμα για ν' αρχίσει το κινητό να "καταπίνει" την μπαταρία. Υπάρχουν δεκάδες παράμετροι που επηρεάζουν την κατανάλωση της μπαταρίας. Εμένα που χρησιμοποιώ το κινητό για να δέχομαι κλήσεις (περί τις 3 ώρες ομιλία ημερησίως), να ακούω μουσική μέσω Spotify με χρήση δεδομένων και να καταγράφω ημερήσιες διαδρομές (το GPS είναι ανοιχτό πάνω από 10 ώρες, Timeline, Runtastic), η μπαταρία διαρκεί άνετα δύο μέρες, αλλά με SOT μάξιμουμ 2.5 ώρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι βλέπουν 5 ώρες λένε ψέματα ή ότι το κινητό μου έχει κάποιο πρόβλημα. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Κοίτα εγώ κάθε μέρα κάνω παρόμοια χρήση. Γιααυτο το λέω δεν κάνω σύγκριση με κάποιον άλλο αλλά με τον εαυτο μ. Δηλαδή πριν το update έβγαζα κάποιες ώρες που τώρα τις φτάνω πολύ δυσκολα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Καλημέρα μόλις έκανα την αναβάθμιση, δύο ερωτήσεις, πως ενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις να φαίνονται στην οθόνη κλειδώματος; Εννοώ πάνω αριστερά δίπλα από το notch. Υπήρχε και μια ρύθμιση στην μπαταρία προσαρμοσμενη χρήση, δεν υπάρχει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Πάντως και εγώ βλέπω ελαφρώς χειρότερη διαχείριση της μπαταρίας στο miui 11! Φαντάζομαι ότι θα έρθουν updates που θα την βελτιώσουν. Για μένα είναι σημαντικό που το κινητο πετυχαίνει εύκολα μία μέρα γεμάτης χρήσης με βάση τουλάχιστον τα δικά μου δεδομένα. Με την 11 ψιλοζορίζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 (edited) Τελευταία μου βγάζει συνέχεια αυτό και μου έχει κάνει τα νεύρα κορδέλες... την βοήθεια σας φίλοι μου.. "η εφαρμογή χώρος cloud δεν ανταποκρινεται'' οκ αναφορά αναμονή Edited November 5, 2019 by left69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Με την τελευταία αναβάθμιση,τα gestures υπάρχουν;Με έχουν βολεψει πάρα πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τι ερώτημα είναι αυτό; Εννοείται! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλημέρα μόλις έκανα την αναβάθμιση, δύο ερωτήσεις, πως ενεργοποιώ τις ειδοποιήσεις να φαίνονται στην οθόνη κλειδώματος; Εννοώ πάνω αριστερά δίπλα από το notch. Υπήρχε και μια ρύθμιση στην μπαταρία προσαρμοσμενη χρήση, δεν υπάρχει τώρα; Στην οθονη κλειδωματος εμφανιζονται μονο κατω απο το κεντρικο ρολοι αν δεν κανω λαθος. Δε νμζω να μπορεις να τις εμφανιζεις πανω αριστερα, λες και ειναι ξεκλειδωτο το κινητο. Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ευχαριστώ, για την επιλογή στην μπαταρία ξέρει κανείς ποια είναι η ρύθμιση για προσαρμοσμενη χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Εγώ που είμαι συνήθως γκρινιάρης με το miui, βρήκα την 11 πάρα πολύ ωραία, οι ειδοποιήσεις, το dark mode, πράγματα που περιμέναμε. Λίγο η διάρκεια της μπαταρίας μου τα χαλάει στην πρώτη φόρτιση μετά το update, αλλά και άλλες φορές που μου έχει συμβεί στο παρελθόν μετά από αναβαθμίσεις φτιάχνει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts