tzivas31 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλησπερες με Miui 11και εγω απο σημερα και σκαλιζω τις ρυθμισεις.Να ρωτησω μονιμες ειδοποιησεις αλλά οχι με εικονιδιο αλλα με ονομασια πανω αριστερα γινεται? Και αν ναι πως? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Μην κοιτάξεις τίποτα. Μου ήρθε τώρα η 11 μεσω ΟΤΑ και με το που έκανε το reboot δεν είχα WifiCalling. Έκανα επανεκκίνηση, το ίδιο! :( Άνοιξα dialer και έγραψα *#*#869434#*#* (*#*#VOWIFI#*#*) έβγαλε μήνυμα Carrier check enabled, (δηλαδή το απενεργοποίησα από την συσκευή) και μετά άλλη μια φορά *#*#869434#*#* έβγαλε μήνυμα Carrier check enabled (το ξαναενεργοποίησα) και τώρα παίζeι JET !!! :DΕίσαι και ο πρώτος.. Μόλις τώρα έβαλα λειτουργία πτήσης και πράγματι έκανα κλήση μέσω wificalling cosmote. Φυσικά επανήλθε και το σηματάκι του vowifi. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό θα πει update! :D :D Edit: Τα νέα εικονίδια του stock theme του miui, που κάνουν αντίθεση με το μαύρο φόντο παντού, δίνουν πολύ ωραία εικόνα! :happy: Χωρίς να ξεχνάω τις νέες transition screens! Τα νέα wallpapers, αν και λίγα, πολύ ευπρόσδεκτα! Οι νέοι ήχοι ειδοποίησης είναι όντως πιο ήρεμοι, από όσους είχαμε συνηθίσει γενικά σε κινητά. Οι επιλογές για volte και vowifi στις ρυθμίσεις συνεχίζουν να υπάρχουν, όπως και οι αντίστοιχες ενδείξεις, στην κορυφή της οθόνης. Πολύ καλό update! :happy: Επίσης, double tap to sleep και στη lockscreen! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό υπήρχε από πριν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό υπήρχε από πριν. Που ακριβώς είναι στις ρυθμίσεις αυτό; Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αυτό θα πει update! :D :D Οι επιλογές για volte και vowifi στις ρυθμίσεις συνεχίζουν να υπάρχουν, όπως και οι αντίστοιχες ενδείξεις, στην κορυφή της οθόνης. Πολύ καλό update! :happy: Σε εμένα άλλοτε μου δείχνει το εικονίδιο του wifi calling και άλλοτε του volte ενώ είμαι συνδεδεμένος με το WiFi μόνιμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stfpn Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Καλημέρα, διακόπηκε η αναβάθμιση στο κατέβασμα και τώρα δεν την εμφανίζει πιά. Τι λέτε να περιμένω ή δεν θα την ξαναβγάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Σε εμένα άλλοτε μου δείχνει το εικονίδιο του wifi calling και άλλοτε του volte ενώ είμαι συνδεδεμένος με το WiFi μόνιμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδεν έχω αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασες αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7925115#post7925115 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Παλιά υπήρχε το wireless display και δούλευε. Τώρα υπάρχει το cast και δεν δουλεύει. Ουτε που βρίσκει την lg smart tv μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Εμένα που το δούλεψα με την fnu μου δούλευε κανονικά. Και καλύτερα γτ έκλεινε την οθόνη του κινητού αν έκανες κάστινγκ ένα βίντεο πχ και δν έκαιγε χωρίς λόγο περισσότερη μπαταρία στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Σε εμένα άλλοτε μου δείχνει το εικονίδιο του wifi calling και άλλοτε του volte ενώ είμαι συνδεδεμένος με το WiFi μόνιμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κακό σήμα από την εταιρεία κινητής σου. Το volte λειτουργεί μόνο σε 4g. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Παλιά υπήρχε το wireless display και δούλευε. Τώρα υπάρχει το cast και δεν δουλεύει. Ουτε που βρίσκει την lg smart tv μας. Μια από τα ιδια...πως το καταφέρνει να με ξενερώνει με κάτι κάθε φορά το pocophone. Έχει βρει κάποιος καμία λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έκανα την ενημέρωση από Ινδία, ξαναέβαλα χώρα Ελλάδα και τώρα στην οθόνη κλειδώματος μου δείχνει την ώρα και στις 2 χώρες. Τι κάνουμε; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έκανα την ενημέρωση από Ινδία, ξαναέβαλα χώρα Ελλάδα και τώρα στην οθόνη κλειδώματος μου δείχνει την ώρα και στις 2 χώρες. Τι κάνουμε;Απενεργοποιησε το διπλοτυπο ρολόι Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ευχαριστώ πολύ φίλε Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έδεσε το γλυκό. Έχουν πονέσει τα μάτια μου με αυτό το τηλέφωνό. Το εικονίδιο LTE το άλλαξαν σε 4g Πλέον πρέπει να είσαι γεράκι για να το δεις. Έβγαλαν το ποσοστό έξω από την μπαταρία για να φαίνεται καλύτερα αλλά πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα. Είναι τα μόνα αρνητικά που είδα στην νέα αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έδεσε το γλυκό. Έχουν πονέσει τα μάτια μου με αυτό το τηλέφωνό. Το εικονίδιο LTE το άλλαξαν σε 4g Πλέον πρέπει να είσαι γεράκι για να το δεις. Έβγαλαν το ποσοστό έξω από την μπαταρία για να φαίνεται καλύτερα αλλά πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα. Είναι τα μόνα αρνητικά που είδα στην νέα αναβάθμιση. Ε; Το ποσοστό μια χαρά φαίνεται στη μπαταρία μέσα. Δεν βλέπω διαφορά. Ούτε υπάρχει το νούμερο που λες εκτός. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Έδεσε το γλυκό. Έχουν πονέσει τα μάτια μου με αυτό το τηλέφωνό. Το εικονίδιο LTE το άλλαξαν σε 4g Πλέον πρέπει να είσαι γεράκι για να το δεις. Έβγαλαν το ποσοστό έξω από την μπαταρία για να φαίνεται καλύτερα αλλά πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα. Είναι τα μόνα αρνητικά που είδα στην νέα αναβάθμιση. Εμένα ποτέ δεν έγραφε LTE πάντα 4G έγραφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Και αυτό. Πάντα 4G έγραφε κι εμένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Ε; Το ποσοστό μια χαρά φαίνεται στη μπαταρία μέσα. Δεν βλέπω διαφορά. Ούτε υπάρχει το νούμερο που λες εκτός. Δεν είμαι ο μόνος που γκρινιάζω για το ποσοστό τη μπαταρίας. Η επιλογή για το ποσοστό εκτός της μπαταρίας είναι σε αυτό το ss Αλλά πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το ποσοστό της μπαταρίας παραμένει μέσα σε αυτή ακόμα και όταν κατεβάσω την κουρτίνα, το μόνο που άλλαξε είναι ότι γράφει 4G αντί για LTE. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το ποσοστό της μπαταρίας παραμένει μέσα σε αυτή ακόμα και όταν κατεβάσω την κουρτίνα, το μόνο που άλλαξε είναι ότι γράφει 4G αντί για LTE. Πλέον υπάρχει και τρίτη επιλογή Το ποσοστό να είναι έξω από την μπαταρία,για όσους θέλουν να είναι πιο μεγάλο το νούμερο αλλά πρέπει να κατεβάσεις την κουρτίνα για να το δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gggg Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Παιδιά σε εμάς που δεν έχει έρθει ακόμη η 11 περιμένουμε? Από το site που έχετε ποσταρει σε προηγούμενες αναρτήσεις σας είναι το ίδιο να την κατεβάσω από εκεί ? Επίσης επειδή ποτέ δεν έχω πάρει την αναβάθμιση από αλλού αλλά περίμενα να μου έρθει ,είναι εύκολο να μου πείτε αν το κάνω download τις επόμενες κινήσεις ? Κάτι γράφτηκε για Rom κτλ.. αν έχει κανείς την διάθεση και μπορεί ας γράψει τα βηματα μετά το download.. Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Παιδιά σε εμάς που δεν έχει έρθει ακόμη η 11 περιμένουμε? Από το site που έχετε ποσταρει σε προηγούμενες αναρτήσεις σας είναι το ίδιο να την κατεβάσω από εκεί ? Επίσης επειδή ποτέ δεν έχω πάρει την αναβάθμιση από αλλού αλλά περίμενα να μου έρθει ,είναι εύκολο να μου πείτε αν το κάνω download τις επόμενες κινήσεις ? Κάτι γράφτηκε για Rom κτλ.. αν έχει κανείς την διάθεση και μπορεί ας γράψει τα βηματα μετά το download.. Ευχαριστώ πολύ.. Κατεβάζεις την ρομ και βάζεις σε αυτόν το φάκελο Μετά πας ρυθμίσεις /Σχετικά με το τηλέφωνο /ενημέρωση συστήματος Βρίσκεις την ρομ και την τρέχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts