petros2211 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Καλησπέρα. Η προηγούμενη ενημέρωση και αυτή ήταν μικρές, οπότε κάποια στιγμή θα περιμένουμε και τη μεγάλη που λογικά θα είναι όλα τα υπόλοιπα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Βγήκε η 10.3.6 eu stable αλλά δε μπορώ να βρω τι αλλαγές κτλ εχει Έχω eu beta και λέω να βάλω eu stable μπας και έχει ειδοποιήσεις μόνιμες Η eu stable έχει dark theme κανονικά από τη 10.3.5 μην λέμε ότι να ναι μόνιμες ειδοποιήσεις δεν έχει απλά Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Η eu stable έχει dark theme κανονικά από τη 10.3.5 μην λέμε ότι να ναι μόνιμες ειδοποιήσεις δεν έχει απλά Δεν έχει dark theme ούτε η 10.3.5 ούτε η 10.3.6 η stable(μόνο η beta έχουν), μόνο να κατεβάσεις άλλο theme η με το κόλπο που έγραψα πιο πάνω έχει,μην λέμε ότι να ναι Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Δεν έχει dark theme ούτε η 10.3.5 ούτε η 10.3.6 η stable(μόνο η beta έχουν), μόνο να κατεβάσεις άλλο theme η με το κόλπο που έγραψα πιο πάνω έχει,μην λέμε ότι να ναι η EU stable λέει. δεν είναι η official stable. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/07/23/idc-ta-vafei-mayra-me-to-poco-brand-i-xiaomi/ Ούτε καν. Και το μόνο bug που διόρθωσαν ήταν για τις ειδοποιήσεις, που δεν ξυπνούσαν πάντα την οθόνη. @kostast1 Ναι, θα κάτσω 4 ώρες σε 6", όχι σε 25" και πάνω.... Και ναι, άποψή μου είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει. Edit: Πάντως, το dark mode έχει καταντήσει αστείο... Μόνο το Note 5 Pro το έχει σαν επιλογή, από όλα τα Xiaomi.. Εννοειται αποψη σου,φυσικα δεν ειναι εφικτο να κουβαλας μαζι σου 25αρα οθονη και ολα τα τσιμπραγκαλα,κομματακι δυσκολο το βλεπω....:cool: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Εννοειται αποψη σου,φυσικα δεν ειναι εφικτο να κουβαλας μαζι σου 25αρα οθονη και ολα τα τσιμπραγκαλα,κομματακι δυσκολο το βλεπω....:cool: Αν είναι να βγαίνω έξω και να παίζω παιχνίδια στο κινητό μου, τότε κάτι κάνω πολύ λάθος... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Αν είναι να βγαίνω έξω και να παίζω παιχνίδια στο κινητό μου, τότε κάτι κάνω πολύ λάθος... Οχι βρε εσυ σωστα το κανεις,απλα οι δεκαδες εκατομμύρια αλλοι χρηστες κινητων,και οχι μονο,κανουν το λαθος.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Οχι βρε εσυ σωστα το κανεις,απλα οι δεκαδες εκατομμύρια αλλοι χρηστες κινητων,και οχι μονο,κανουν το λαθος.:) Κάποιος έμαθε πρόσφατα το passive-aggressive και είπε να το τερματίσει. :) Το όνομα λέει πολλά.. Άντε κι εσύ στην ignore, γιατί για Κώστας πολύ αξία σου έδωσα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) Κάποιος έμαθε πρόσφατα το passive-aggressive και είπε να το τερματίσει. :) Το όνομα λέει πολλά.. Άντε κι εσύ στην ignore, γιατί για Κώστας πολύ αξία σου έδωσα. Ευτυχώς δεν έχω ανάγκη την αξία σου αγαπητέ φιλε. Όποιος δεν ξέρει τι να πει και πως να το στιριξη έτσι κάνει,πάγια τακτική φυγής. Καλή συνέχεια λοιπόν ευχομαι.:) @ALL Ψαχνω ενα μπλε,οποιος εχει ας στειλει pm. Edited July 24, 2019 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Δεν έχει dark theme ούτε η 10.3.5 ούτε η 10.3.6 η stable(μόνο η beta έχουν), μόνο να κατεβάσεις άλλο theme η με το κόλπο που έγραψα πιο πάνω έχει,μην λέμε ότι να ναι Φοράω πάνω από μήνα τη 10.3.5 eu stable και την έχω με dark theme χωρίς κανένα app ή πατέντα όπως είπε και ένα παιδί πιο πάνω μιλάω για eu stable και όχι την official-global version Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Κάποιος έμαθε πρόσφατα το passive-aggressive και είπε να το τερματίσει. :) Το όνομα λέει πολλά.. Άντε κι εσύ στην ignore, γιατί για Κώστας πολύ αξία σου έδωσα. Στο τέλος ρε αδερφέ θα γράφεις μόνος σου στο myphone :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Βλέπω πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με τη 10.3.6.0 και γενικά πιο smooth συμπεριφορά της συσκευής. Μπράβο στη xiaomi, όντως επικεντρώθηκαν στην γρήγορη και σωστή ανάπτυξη stable updates, μετά την κατάργηση των beta, φαίνεται από το αποτέλεσμα. Όσο για τα γνωστά dark mode, μόνιμες ειδοποιήσεις, ποσοστό μπαταρίας ενώ φορτίζεις και χρησιμοποιείς το Poco theme, απλά περιμένουμε το miui 11 όταν έρθει, σε 2 μήνες λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Επιτέλους όλα τα προβλήματα που είχα με το touch φαίνεται ότι λύθηκαν με το νέο update. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Όντως η μπαταρία είναι ακόμα καλύτερη με την 10.3.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Επιτέλους όλα τα προβλήματα που είχα με το touch φαίνεται ότι λύθηκαν με το νέο update. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ουτε χρονο δεν εκαναν....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Όντως η μπαταρία είναι ακόμα καλύτερη με την 10.3.6 Μιλάτε γιαglobal ή για eu? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Στο τέλος ρε αδερφέ θα γράφεις μόνος σου στο myphone :p Δεν ξέρω αν είσαι από παλιά στο myphone, αλλά έχει αλλάξει πολύ τελευταία.. Και όχι προς το καλύτερο... Όσο για το update, όντως κάτι άλλαξαν στο touch. Για μπαταρία, νωρίς ακόμα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Και η ευαισθησία της οθόνης εχει βελτιωθει πολυ,αλλα και η διαχείριση απο οτι βλεπω σε συσκευη φιλου. Βεβαια δεν ειχαν ολες οι συσκευες θεμα με την ευαισθησία της οθόνης. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 (edited) Πραγματικά το τελευταίο update έχει απογειώσει την αυτονομία! Τί έκαναν οι άνθρωποι; Μιλάμε για βελτίωση (μιλάω για μείωση της κατανάλωσης την οποία διαπιστώνω από την αύξηση του screen on time) της τάξεως του 20 και ίσως και 25%! Edited July 25, 2019 by ParallelUniverse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 (edited) Δεν ξέρω αν είσαι από παλιά στο myphone, αλλά έχει αλλάξει πολύ τελευταία.. Και όχι προς το καλύτερο... Όσο για το update, όντως κάτι άλλαξαν στο touch. Για μπαταρία, νωρίς ακόμα. Φαίνεται πότε γράφτηκα αλλά παρακολουθούσα πολύ. Όλα τα φόρουμ αλλάζουν. Καλώς ή κακώς. Στο ποκο θα πω σήμερα στην κοπέλα μου να κάνει την αναβάθμιση και θα δω και εγώ διάφορες. Edited July 25, 2019 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Μιλάτε γιαglobal ή για eu? Εγώ για global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Εχθές ήμουν με data και μου έβγαλε την τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν την έκανα. Τώρα που είμαι σε WiFi δεν την βγάζει, είμαι χώρα Ινδία, έκανα reboot αλλά τίποτα. Έχει κάνα κόλπο να την βγάλει? Ευχαριστώ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Εχθές ήμουν με data και μου έβγαλε την τελευταία αναβάθμιση αλλά δεν την έκανα. Τώρα που είμαι σε WiFi δεν την βγάζει, είμαι χώρα Ινδία, έκανα reboot αλλά τίποτα. Έχει κάνα κόλπο να την βγάλει? Ευχαριστώ. Pocophone F1 Edit. Κατέβασα όλη την ρομ και έβαλα από τη επιλογή πακέτου. Από ότι διάβασα στα φόρουμ πρόκειται για την καλύτερη σταθερή ρομ που έδωσαν. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Edit. Κατέβασα όλη την ρομ και έβαλα από τη επιλογή πακέτου. Από ότι διάβασα στα φόρουμ πρόκειται για την καλύτερη σταθερή ρομ που έδωσαν. Pocophone F1 Επειδή ούτε στην κοπέλα μου εμφανίζεται, αν πατήσω να κατέβει η Ρομ από κει, θα κατεβάσει την καινούρια; Τι κουφό είναι αυτό; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. July 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2019 Σε μένα τίποτε ακόμη πρέπει κάτι να κάνω? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts