karagalexk Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 τα ψέμματα τελειώσαν! https://c.mi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2247587 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 τα ψέμματα τελειώσαν! https://c.mi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2247587 Καλυτερα ετσι........:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Να ρωτήσω παιδιά εγώ που έβαλα μόλις την eu dev και λέω πριν αρχίσω να στήνω η eu stable έχει τα καλούδια της eu dev? Dark theme μόνιμες ειδοποιήσεις και τα σχετικά? Και παίζει κάποιο λινκ για fastboot ή μέσω twrp να τη περασουμε. Μην ξεκινάω στήνω τη dev που θα τη κόψουν και μετά ξανά στήνω από την αρχή την stable Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Κάντε ένα τσεκαρισμα για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Είδα σε eu dev και εγώ ήρθε η 9.6.20 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Και στο θέμα του F1, στο mi community, το τρώνε το κράξιμό τους για τη μπαταρία, το dark mode και τις μόνιμες ειδοποιήσεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Καλησπέρα. Κάποια βλακεια έχω κάνει και όταν φορτίζω τη συσκευή, αυτή μάλλον σταματά να φορτίζει όταν σβήνει η οθόνη. Υπάρχει καμία ιδέα για σχετική ρύθμιση φόρτισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Όποιος γνωρίζει έχει ασχοληθεί αρκετά με τις gcam ποια προτείνει και με τι ρυθμίσεις για τα καλύτερα αποτελέσματα? Ενδιαφέρομαι κυρίως για φωτογραφία και όχι τόσο για βίντεο. Η κάθε προταση-βοηθεια ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικα Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelos_AM Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Η έκδοση 10.3.5.0 που την βρήκατε την έψαξα και στο επίσημο τίποτα http://en.miui.com/getrom.php?r=355&m=yes&app=false Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Η έκδοση 10.3.5.0 που την βρήκατε την έψαξα και στο επίσημο τίποτα http://en.miui.com/getrom.php?r=355&m=yes&app=false Ουτε εμενα μου την εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Η έκδοση 10.3.5.0 που την βρήκατε την έψαξα και στο επίσημο τίποτα http://en.miui.com/getrom.php?r=355&m=yes&app=false H εκδοση 10.3.5.0 βγηκε σε eu stable και 9.6.20 σε eu dev τωρα για τις global δεν ξερω παιδια Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Νομίζω παρακάτω https://www.google.com/amp/s/miblog.co/poco-f1-global-10-3-5-0-pejmixm/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Πολύ ησυχία..... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Πολύ ησυχία..... Έλα ντε στην αρχή γινόταν χαμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Να ρωτήσω παιδιά εγώ που έβαλα μόλις την eu dev και λέω πριν αρχίσω να στήνω η eu stable έχει τα καλούδια της eu dev? Dark theme μόνιμες ειδοποιήσεις και τα σχετικά? Και παίζει κάποιο λινκ για fastboot ή μέσω twrp να τη περασουμε. Μην ξεκινάω στήνω τη dev που θα τη κόψουν και μετά ξανά στήνω από την αρχή την stableδεν εχει ειδοποιησεις μονιμες η eu stable ακομα οποτε μειινε με dev οπως και γω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Πολύ ησυχία..... Παιδιά το κινητό κοντεύει να κλείσει χρόνο. Περιμένουμε το 9Τ που θα είναι πολύ πιθανόν ο αντικαταστάτης του. Οπότε λογικό να πέσει λίγο η "κίνηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καλημέρα σε όλους Ειμαι κάτοχος του pocophone εδώ και 1 μήνα. Δεν μπορώ να ορίσω δικό μου αρχείο για ringtone. Εχω δοκιμασει mp3, ogg, mid, m4a αλλά ... Αλλάζω το ringtone από Ηχος & δονηση>Ηχος κλησης τηλεφωνου και όπως και να επιλέξω ηχο αλλάζει για κανα μισαωρο αλλά μετά ξαναπαίρνει το δικό του ένα 3511. Το περίεργο ειναι ότι δεν βρισκω αυτό το αρχειο ηχου !!!! Όλους τους άλλους ηχους τους αλλάζω κανονικά (alrm, notifications, messages κλπ) Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καλημέρα σε όλους Ειμαι κάτοχος του pocophone εδώ και 1 μήνα. Δεν μπορώ να ορίσω δικό μου αρχείο για ringtone. Εχω δοκιμασει mp3, ogg, mid, m4a αλλά ... Αλλάζω το ringtone από Ηχος & δονηση>Ηχος κλησης τηλεφωνου και όπως και να επιλέξω ηχο αλλάζει για κανα μισαωρο αλλά μετά ξαναπαίρνει το δικό του ένα 3511. Το περίεργο ειναι ότι δεν βρισκω αυτό το αρχειο ηχου !!!! Όλους τους άλλους ηχους τους αλλάζω κανονικά (alrm, notifications, messages κλπ) Καμια ιδέα; Με stable είσαι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Με stable είσαι;Ναι, οριστε και το screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ναι, οριστε και το screenshot Μήπως όρισες το αρχείο ως ήχο κλήσης και μετά το διέγραψες καταλάθος; Ωραία. Αν πας: Ρυθμίσεις -> Ήχος και Δόνηση -> Ήχος κλήσης τηλεφώνου Η 1η επιλογή στη λίστα, πάνω από τους ήχους κλήσης πρέπει να είναι η "Επιλογή τοπικού ήχου κλήσης". Αν την επιλέξεις, θα εμφανιστούν 4 επιλογές. "Ηχογράφηση", "Αρχεία ήχου", "Διαχείριση αρχείων", "Μουσική". Εκεί επιλέγεις ανάλογα με το πού βρίσκεται το αρχείο σου. Μου φαίνεται περίεργο, γιατί κι εγώ mp3 έχω ορίσει ως ήχο κλήσης. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 κανω αυτο τον τροπο, αλλά τίποτα. Άντε να κρατήσει για μια κλήση, μετά πάλι το χάνει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 κανω αυτο τον τροπο, αλλά τίποτα. Άντε να κρατήσει για μια κλήση, μετά πάλι το χάνει ! Το αρχείο υπάρχει στη συσκευή; Επίσης, σε ποιο φάκελο είναι; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 υπάρχει. Είναι στο φακελλο ringtone στην εσωτερικη χωρο αποθηκευσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 υπάρχει. Είναι στο φακελλο ringtone στην εσωτερικη χωρο αποθηκευσης Οκ. Έχεις κάπου αποθηκευμένο το αρχείο, εκτός της συσκευής; Αν ναι, όρισε κάποιον από τους εργοστασιακούς ήχους κλήσης ως ήχο, διέγραψε το αρχείο, πέρασέ το ξανά στο κινητό και επίλεξέ το πάλι. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Ακομα και εργοστασιακο ηχο να διαλεξω, κανει τα ίδια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts