jimteo Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Αφού τους έχει προγκίξει όλους ο elteo.:lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Αφού τους έχει προγκίξει όλους ο elteo.:lol: :lol::lol::lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Πινελιές περιμένουμε, το κινητό είναι αξιόπιστο, ταχύτατο. Συνδεσιμότητα τέλεια, μπαταρία άφθονη, κάμερα πολύ καλή. Γι'αυτό δεν έχουμε και πολλά να πούμε..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Πόσο θα περιμένουμε για το dark mode; :lol: P.S.: Μια διαφορετική ένδειξη για τη μπαταρία δε θα με χάλαγε... Μόνο ποσοστό π.χ... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_1981 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Καλημέρα παίδες.Εκτος από το play store από που μπορώ αλλού να αναβαθμιστεί τον poco launcher;Έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι έχει βγεί πιο καινούριος αλλά αλλά στο pstore έχει ακόμα τον παλιό και δεν κάνει update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Καλημέρα παίδες.Εκτος από το play store από που μπορώ αλλού να αναβαθμιστεί τον poco launcher;Έψαξα λίγο στο internet και είδα ότι έχει βγεί πιο καινούριος αλλά αλλά στο pstore έχει ακόμα τον παλιό και δεν κάνει update.Βάλε telegram και κάνε join στο group pocophone updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Είδα σε κάποιους οδηγούς της MIUI 10 ότι υπάρχει στις ρυθμίσεις μία ρύθμιση για car mode στο MIUI Lab. Εγώ στην global 10.2 δεν μπορώ να βρω το MIUI lab, εσείς το έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasleon01 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Poco launcher https://poco-launcher.en.uptodown.com/android/download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Αφού τους έχει προγκίξει όλους ο elteo.:lol: Όταν παρακολουθείς το τοπικ συνέχεια ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. Είναι κουραστικό για τους υπόλοιπους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Βελτίωση του GPS σήματος : https://telegra.ph/Improve-your-POCO-GPS-experience-02-12 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Βελτίωση του GPS σήματος : https://telegra.ph/Improve-your-POCO-GPS-experience-02-12 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μπορεσα να βρω το συγκεκριμενο μενου που περιγραφει,για να αλλαξω τις παραμετρους.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Δεν μπορεσα να βρω το συγκεκριμενο μενου που περιγραφει,για να αλλαξω τις παραμετρους....Ψάχνεις ως a-GPS στις ρυθμίσεις όχι στις εφαρμογές. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Βελτίωση του GPS σήματος : https://telegra.ph/Improve-your-POCO-GPS-experience-02-12 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος!! :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Για να καταλαβω, υπαρχει θεμα με το gps; εγω χαμπαρι δεν πηρα, μια χαρα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Από ότι κατάλαβα το παραπάνω τιπ το ενισχύει ακόμα περισσότερο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Το δοκίμασα σήμερα. Σε 2 γύρες μικρής απόστασης μια εντός και μια εκτός πόλης. Πιο γρήγορα κλειδώνει στο άνοιγμα και δίνει την εντύπωση πως έχει καλύτερη απόκριση στη διαδρομή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 (edited) Εγω εν τω μεταξυ, ακομα ψαχνομαι σε ποιο υπομενου στις ρυθμισεις,μπορει να βρισκεται αυτο το Agps χωμενο...:wacko: Edited February 12, 2019 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 (edited) ρε άνθρωπΑ πάτα ρυθμίσεις ...πάνω πάνω έχει μπάρα αναζήτησης ...γράψε a-gps και θα σου βγάλει από κάτω .... :innocent: Edited February 12, 2019 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Κατεβάστε το google messages. μέσα στις ρυθμίσεις του ενεργοποιήστε το dark mode. Απολαύστε....στην beta δουλεύει. Δεν είναι απόλυτα σταθερό. Όταν μπείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου γίνονται όλα άσπρα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Κατεβάστε το google messages. μέσα στις ρυθμίσεις του ενεργοποιήστε το dark mode. Απολαύστε....στην beta δουλεύει. Δεν είναι απόλυτα σταθερό. Όταν μπείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου γίνονται όλα άσπρα Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Εμένα πάντως και στα τηλεφωνα μαύρο είναι ακόμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 ρε άνθρωπΑ πάτα ρυθμίσεις ...πάνω πάνω έχει μπάρα αναζήτησης ...γράψε a-gps και θα σου βγάλει από κάτω .... :innocent: :lol::D:happy: Θενκς Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Τελικά οι αλλαγές στο a-gps κάνουν διαφορά; Τις έκανα και εγώ αλλά το θέμα μου δεν είναι αν υπάρχει βελτίωση, αλλά αν δημιουργείται πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Θα, πάρει το pocophone miui 11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Θα, πάρει το pocophone miui 11? https://news.xiaomi-miui.gr/miui-11-device-list-which-receive-the-update/ Εδώ λένε όχι ότι δεν είναι στη λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Miui 11 ή την 10 του Android? Γιατί την miui χλωμό να μην την πάρει. Εδώ πήρε την miui 10 (με marshmallow 6) το redmi note 3. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts