drivth Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Αλήθεια?? εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτά που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Αλήθεια?? εγώ δεν αντιμετωπίζω αυτά που λες. Ναι και τώρα βαριέμαι να γυρίζω πάλι σε stable και να ξαναστήνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Πέρασα τελικά την dev αλλά δεν μου πολυάρεσε έχει αρκετά bugs τουλάχιστον σε μένα. Όπως παράδειγμα πολλές φορές τρεμοπαίζει ο φωτισμός της οθόνης στα καλά καθούμενα, όταν ανοίγω τα recent apps τρέμει η οθόνη κλπ. Η gcam πάντως δουλεύει κομπλέ. Κάνε υπομονή μέχρι το αυριανό update. Μπορεί να το φτιάξουν. Αν το φτιάξουν μην κάνεις άλλο update μέχρι νεωτέρας ;) Πάντως και γω πρόσεξα τρεμόπαιγμα με την dev (δεν το είχα με τη stable) αλλά μόνο κατα το ξεκλείδωμα και μόνο αν κάτι είναι κοντά στον ir αισθητήρα (έχω face unlock). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Κάνε υπομονή μέχρι το αυριανό update. Μπορεί να το φτιάξουν. Αν το φτιάξουν μην κάνεις άλλο update μέχρι νεωτέρας ;) Πάντως και γω πρόσεξα τρεμόπαιγμα με την dev (δεν το είχα με τη stable) αλλά μόνο κατα το ξεκλείδωμα και μόνο αν κάτι είναι κοντά στον ir αισθητήρα (έχω face unlock). στην αυριανή έχει διορθωθεί Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Kάποιος να ξαναβάλει το λινκ για την pie stable. Αν την περάσουμε μανουαλ χάνουμε τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις και πρέπει να τις βάζουμε μετά μανουαλ; Κι ένα μικρό tutorial πως τη βάζουμε.:O Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Έχετε να προτείνετε κάποιο σοβαρό μαύρο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Kάποιος να ξαναβάλει το λινκ για την pie stable. Αν την περάσουμε μανουαλ χάνουμε τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις και πρέπει να τις βάζουμε μετά μανουαλ; Κι ένα μικρό tutorial πως τη βάζουμε.:OΔες εδώ . Πάντως για εμένα όπως έχουν τα δεδομένα η καλύτερη λύση για θέμα φωτογραφίας που καλύπτει τα πάντα είναι να μείνει κανείς στην oreo stable 10.0.6 που είναι απροβλημάτιστη και δουλεύει και η gcam (με το γνωστό θέμα ότι μετά τις 2 φωτογραφίες πατάς στην gallery και μετά πάλι συνεχίζεις) οπότε για δύσκολες συνθήκες όπως εσωτερικοί χώροι ή περιορισμένο φως την χρησιμοποιείς και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις stock camera ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Έχετε να προτείνετε κάποιο σοβαρό μαύρο θέμα; Και εγώ ψάχνω κάποιο. Δε με βόλεψε κανένα από τα γνωστά μαύρα. Δηλαδή τα 4-5 που κυκλοφορούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Και εγώ ψάχνω κάποιο. Δε με βόλεψε κανένα από τα γνωστά μαύρα. Δηλαδή τα 4-5 που κυκλοφορούν. Night sky v10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Δες εδώ . Πάντως για εμένα όπως έχουν τα δεδομένα η καλύτερη λύση για θέμα φωτογραφίας που καλύπτει τα πάντα είναι να μείνει κανείς στην oreo stable 10.0.6 που είναι απροβλημάτιστη και δουλεύει και η gcam (με το γνωστό θέμα ότι μετά τις 2 φωτογραφίες πατάς στην gallery και μετά πάλι συνεχίζεις) οπότε για δύσκολες συνθήκες όπως εσωτερικοί χώροι ή περιορισμένο φως την χρησιμοποιείς και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις stock camera ;) Για gcam η καλύτερη λύση είναι dev. Ίσως εννοείς η καλύτερη μεταξύ των 2 stable. Πάντως πολύ περίεργο. Εμένα η 5.3 που έβαλα στην pie stable δούλευε ακριβώς όπως στην oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Για gcam η καλύτερη λύση είναι dev. Ίσως εννοείς η καλύτερη μεταξύ των 2 stable. Πάντως πολύ περίεργο. Εμένα η 5.3 που έβαλα στην pie stable δούλευε ακριβώς όπως στην oreo.Αυτό ακριβώς εννοώ χωρίς να πας σε dev (με τα όποια μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα) άσε που κάποια στιγμή θα φτιάξουν και gcam built που να δουλεύει με τις pie stable... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Αυτό ακριβώς εννοώ χωρίς να πας σε dev (με τα όποια μειονεκτήματα ή πλεονεκτήματα) άσε που κάποια στιγμή θα φτιάξουν και gcam built που να δουλεύει με τις pie stable... Σίγουρα θα το φτιάξουν. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν σας δουλεύει η 5.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 Σίγουρα θα το φτιάξουν. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν σας δουλεύει η 5.3Προσωπικά είχα εξ αρχής την τελευταία B-S-G έκδοση 6.1 κάτι, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 5.3 (είμαι oreo stable ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 (edited) Προσωπικά είχα εξ αρχής την τελευταία B-S-G έκδοση 6.1 κάτι, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ 5.3 (είμαι oreo stable ακόμα). Η τελευταία 5.3 του bsg δουλευει εξίσου καλά. Και σε μένα μάλιστα ήταν οκ και στην pie stable Edited December 13, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2018 (edited) Η τελευταία 5.3 του bsg δουλευει εξίσου καλά. Και σε μένα μάλιστα ήταν οκ και στην pie stable Εχουμε link??:rolleyes: EDIT: Το βρηκα το συνδεσμο για 5.3,οντως αυτη ειναι η μονη εκδοση που δουλευει με Pie stable...Ευχαριστω παιδια για οσους βοηθησαν Edited December 13, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) Εχουμε link??:rolleyes: EDIT: Το βρηκα το συνδεσμο για 5.3,οντως αυτη ειναι η μονη εκδοση που δουλευει με Pie stable...Ευχαριστω παιδια για οσους βοηθησαν Την είχα βάλει και πριν μερικά posts. Καλά κλικς ;) Πάρτε και μια ακόμα με τις ρυθμίσεις μου. Να σημειωθεί ότι φως είχει κυρίως από πισω και όχι μπροστά IMG_20181214_024239 by Andreas L., on Flickr Edited December 14, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ηρθε και η αναβάθμιση σε Pie 9 . Ομως δεν βλέπω πουθενά για super night mode , 960 fps στη κάμερα. Επίσης gcam περνάμε την τελευταία ή όχι ακόμη ? Κατα τα άλλα σφαίρα όπως πάντα το κινητο . Σε 2 μήνες έχω πάρει όσες αναβαθμίσεις είχα στα S7 edge για 2 χρόνια που το είχα ... :D:D Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ωραίος. Ήρθε και σ'εμένα. Τώρα το είδα που το ανέφερες. Θα την περάσω όταν με το καλό επιστρέψω σπίτι. Για πες για gcam. Ρίχνει κατά ριπάς τώρα με το 9 ή χρειάζεται πάλι μπες βγες στην τελευταία φωτό; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ηρθε κ σε μενα η αναβαθμιση! Τωρα την κατεβαζω. Ωστοσο για σταθερη gcam μαλλον θα περιμενουμε λιγο καθως φαινεται να lagαραουν ολες οι εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση, δεν την έκανα ακόμη. Ισχύουν τα περί battery drain; Όπως και το ότι δεν κρύβεται το notch; (Αναφέρομαι στη global stable 10.1.3.0 OTA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavros_skylos Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχετε να προτείνετε κάποιο σοβαρό μαύρο θέμα; Black widow v10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Black widow v10 Ευχαριστώ, αυτήν την αράχνη τι την ήθελαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 (edited) Καλημέρα με τη dev ενεργοποίησα VoLTE και VoWiFi αλλά ακόμη και όταν είμαι συνδεμένος στο ίντερνετ μέσω Wi-Fi τις περισσότερες φορές μου δείχνει το εικονίδιο του VoLTE και όχι του VoWiFi. Ακόμη και όταν κλείνω τα δεδομένα πάλι μου δείχνει VoLTE τι γίνεται λειτουργεί τελικά ή όχι; EDIT: Άκυρο το βρήκα έπρεπε να επιλέξω στο Network preferences το Prefer Wi-Fi. Edited December 14, 2018 by kosvou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ναι δουλεύει κανονικά βαλτο σε airplane mode κ άνοιξε το wifi να δεις οτι δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Κάτι άλλο που παρατήρησα στη dev ότι η φόρτιση από την 1 ώρα και 40 λεπτά που φόρτιζα πριν με τη stable τώρα πήγε στις 2 ώρες και 30 λεπτά. Πάντα ξεκινάω από το 19% τη φόρτιση χωρίς να το χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts