bruno1977 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Πήγα να κατεβάσω τό asohalt 8 για νά παίξει το ανηψακι μου καί μου γράφει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή... Τί είναι αυτό?? Γιατί δεν είναι συμβατή?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει στο store το 8 κατέβασε το asphalt nitro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Όλα τα θέματα νομίζω έχουν διορθωθεί.... απίστευτη δουλειά..... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Ισχύει φίλε μου ότι εαν περάσουμε Rom με Android Pie δεν υπάρχει γυρισμός; anti-rollback δηλαδή. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ισχύει φίλε μου ότι εαν περάσουμε Rom με Android Pie δεν υπάρχει γυρισμός; anti-rollback δηλαδή.Δεν το γνωρίζω...προς το παρόν κανένα θέμα.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Ισχύει φίλε μου ότι εαν περάσουμε Rom με Android Pie δεν υπάρχει γυρισμός; anti-rollback δηλαδή. Τι εννοείς δε υπάρχει γύρισμος ; Δεν μπορούμε για κάποιο λόγο να πάμε σε προηγούμενη έκδοση λογισμικού ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Για να δουμε ανακοίνωσαν ότι σίγουρα θα πάρουμε μέχρι android Q.. και άλλα ευχαριστα νέα. https://www.xda-developers.com/xiaomi-pocophone-f1-android-pie-android-q/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Με την μπάρα επάνω τι έφτιαξαν; Φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας και τα εικονίδια κάποιας ειδοποίησης; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Με την μπάρα επάνω τι έφτιαξαν; Φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας και τα εικονίδια κάποιας ειδοποίησης; Οσονουπω με την miui 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Τι εννοείς δε υπάρχει γύρισμος ; Δεν μπορούμε για κάποιο λόγο να πάμε σε προηγούμενη έκδοση λογισμικού ; Ετσι διαβασα και μαλιστα δεν ειναι θεμα της Xiaomi αλλα της Google. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Οσονουπω με την miui 10 Στα preview Videos στο YouTube δεν βλέπω κάτι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speccyace Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Δοκίμασα το face unlock αλλά παρατήρησα ότι η μπαταρία δεν κρατάει παρά 2 ώρες οθόνη. Όταν το γύρισα σε περιοχή Ελλάδα, η μπαταρία αψογη. Συμβαίνει σε όλους σαςβαυτό? Επέλεξα Γαλλία και η μπαταρία πάει τρένο , 2 μέρες με την χρήση που κάνω . Έχει να γίνει αυτό από εποχή Note 3 που είχα να κρατάει 2 μέρες !!! Το face unlock δουλεύει τέλεια και πολύ χρήσιμο . :lol::lol: Παράθεση Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Κι εγώ έβαλα Γαλλία και πραγματικά το face unlock είναι αστραπιαίο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) Την 8.10.30 την εχουν στον XDA αλλα στο επισημο site ...http://en.miui.com/thread-4377692-1-1.html κραζουν να την κατεβασουν επειδη μαλλον ειναι αυτη που εδωσαν στους testers close beta:wacko: Edited October 30, 2018 by CRISPAF77 Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Την 8.10.30 την εχουν στον XDA αλλα στο επισημο site ...http://en.miui.com/thread-4377692-1-1.html κραζουν να την κατεβασουν επειδη μαλλον ειναι αυτη που εδωσαν στους testers close beta:wacko: αυτή είναι. αν την δώσουν κανονικά την Πέμπτη - Παρασκευή...θα δείτε ένα άλλο τηλέφωνο...πολύ καλή δουλειά Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 αυτή είναι. αν την δώσουν κανονικά την Πέμπτη - Παρασκευή...θα δείτε ένα άλλο τηλέφωνο...πολύ καλή δουλειά Χρειάζεται TWRP σωστά; Ποιο κατα την προσωπική σου άποψη συστήνεις; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 αυτή είναι. αν την δώσουν κανονικά την Πέμπτη - Παρασκευή...θα δείτε ένα άλλο τηλέφωνο...πολύ καλή δουλειά η 10 stable πότε θα μας δωθεί; και αυτή Παρασκευή ή είναι μόνο η beta; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Χρειάζεται TWRP σωστά; Ποιο κατα την προσωπική σου άποψη συστήνεις; αν θες να την δοκιμάσεις χρειάζεται twrp. νομίζω το τελευταίο που είχε βγει δεν είχε θέμα με encryption και δούλευε καλά. παρόλο αυτά θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να σου έρθει κανονικά. ωραία η pie αλλά έχει κάποια θεματάκια και τρέχουν να τα συμμαζέψουν....κλασικά... Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Πιο twrp χρησιμοποιείται? Redwolf δουλεύει? Το magisk? Η το κλασσικό supersu? Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Υπάρχει λόγος ; Αφού Παρασκευή λογικά θα την πάρουμε επίσημα με την εβδομάδιαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 αν θες να την δοκιμάσεις χρειάζεται twrp. νομίζω το τελευταίο που είχε βγει δεν είχε θέμα με encryption και δούλευε καλά. παρόλο αυτά θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο να σου έρθει κανονικά. ωραία η pie αλλά έχει κάποια θεματάκια και τρέχουν να τα συμμαζέψουν....κλασικά... Θα περιμένω τότε. Ευχαριστώ για την αμεσότητα σου. :D Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vyntra Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Χαιρετώ την ομήγυρη, Νέος κάτοχος κ εγώ , ακομα το μαθαίνω. Εχω μια ερώτηση απορεία. ο φωτισμός στο αυτόματο μου φαινεται αρκετά σκοτεινός, ειδικά βράδυ. Ειναι κατι γενικό η είμαι εγώ περιέργος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Χαιρετώ την ομήγυρη, Νέος κάτοχος κ εγώ , ακομα το μαθαίνω. Εχω μια ερώτηση απορεία. ο φωτισμός στο αυτόματο μου φαινεται αρκετά σκοτεινός, ειδικά βράδυ. Ειναι κατι γενικό η είμαι εγώ περιέργος? Περι ορεξεως λενε.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Περι ορεξεως λενε.....:) Ο ανθρωπος ρωταει αν εχει προβλημα η συσκευη του η οχι για να την επιστρεψει.Δεν λεει την αποψη του,ρωταει.... Edited October 31, 2018 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ο ανθρωπος ρωταει αν εχει προβλημα η συσκευη του η οχι για να την επιστρεψει.Δεν λεει την αποψη του,ρωταει.... Λαθος νημα........λαθος απαντηση εδωσα..........ανθρωποι ειμαστε,λάθη κανουμε.......τωρα το ειδα....αμεσως να μας την πεις.......:rolleyes: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Χαιρετώ την ομήγυρη, Νέος κάτοχος κ εγώ , ακομα το μαθαίνω. Εχω μια ερώτηση απορεία. ο φωτισμός στο αυτόματο μου φαινεται αρκετά σκοτεινός, ειδικά βράδυ. Ειναι κατι γενικό η είμαι εγώ περιέργος? To auto light όντως είναι λίγο σκοτεινό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εγώ το ανέβαζω λίγο από τη μπάρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εχει ακομα 35%,με χαλαρη χρηση,1 ωρα περιπου την μερα σε κλησεις-wifi-mail-foto,απλα πραματα,βγαζει 4 μερες...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts