Jump to content

Poco F1

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

399€ αποτι ακούγεται οπότε δεν συμφέρει και πολύ
Γιατί δεν συμφέρει ? Γράψε εναλλακτικές με Snap 845 / 6 gb RAM / 64 UFS 2.1 στα 399€ από Ελλάδα και skroutz μαζι.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αυτή την στιγμή το vfm κινητό της ΧΙΑΟΜΙ είναι το ΝΟΤΕ 5.Ερχομενος από Σαμμυ,έχω το 64αρι και είμαι ενθουσιασμένος...400 ευρώ για F1 Eiναι πολλά.Το θωρακισμένο πόσο θα έχει δηλαδή?Εκεί στο 200 θα το πάρω για δεύτερο....δεν βιάζομαι.Το Νοτε προέκυψε κτηνακι...

Υπερυθρες θα εχει??Παντως με τετοια χαρακτηριστικα τι του λειπει??Ακομα και στερεο ηχεια εχει οπως αναφερουν... Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Δεν έχει υπέρυθρες. Έχει κάμερα υπερύθρων για το faceunlock. Μην το μπερδεύετε

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ήδη σε Ισπανικά μαγαζιά το 6/64 κάνει <300Ε (προσφορά για λίγεσ μέρες/κομμάτια) και στα κινέζικα ~300Ε και ακόμα καλά καλά δεν έχουν διαθεσιμότητα. Σε κανα μήνα στα κινεζομάγαζα θα έχει αρκετά κάτω από 300....

όντως πολύ καλές τιμές αν και θα προτιμούσα να δώσω 300/330 και να το πάρω από InfoQ!

πως μπορουμε να μαθουμε αν το φερουν επισημα στην Ελλαδα;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

Απο info βλέπω το 64αρι να παιζει 399 εύκολα.

Οταν σε κάνα δυο μηνες θα το βρισκεις απο κινα σχεδον στα 250 δε νομιζω να συμφερει.

Στο μόνο που μου τα χαλάει είναι ότι το επόμενο κινητό μου θα ήθελα να έχει nfc, κρίμα.

Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάπου Διάβασα για το NFC ότι εξαρτάται απο το region που απευθύνεται η συσκευή, κάποιες version έχουν. Αν ξέρει κάτι κάποιος παραπάνω ας βοηθήσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vfragos

Κάπου Διάβασα για το NFC ότι εξαρτάται απο το region που απευθύνεται η συσκευή, κάποιες version έχουν. Αν ξέρει κάτι κάποιος παραπάνω ας βοηθήσει.

Δώσε μας το link που το διαβασες.

iphone 7 iOS 12.0

στοχευα για mi max 3 αλλά βλέποντας το honorbuy να το δίνει στα 297€, μπαίνεις στον πειρασμό. όσο να ναι είναι μια κατηγορία πάνω στα ίδια πάνω κάτω λεφτά. σε αναμονή για τιμή infoquest και για τα δύο πάντως.

Δώσε μας το link που το διαβασες.
Δεν φαίνεται να το λέει σίγουρα για αυτό ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω. Χλωμό το βλέπω πάντως τελικά, γιατί όσο το έψαξα δεν βρήκα αναφορά σε NFC.

https://www.techadvisor.co.uk/review/mid-range-smartphones/xiaomi-pocophone-f1-3682679/

εβαλα μια παραγγελια και το περιμενω! :happy:
καλοτάξιδο και καλοφόρτιστο

το 6/64? από που αν επιτρέπεται?

• The title was changed to Poco F1