NTAKOTA2 Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Οχι, αλλα λογικα πολυ συντομα θα μας δοθει. 3.9GB OTA. Οκ.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα για 229 ευρω που το πηρα εχουμε κινηταρα. Ημουν σε ενα MediaMarkt προχτες και επαιζα με ενα Galaxy S10+, ενα P30 Pro, ενα Οppo Reno 10x και κατι αλλες ναυαρχιδες των 800 ευρω. Το ταπεινο Honor Play καθεται τοσο καλα στο χερι, εχει καλη καμερα, καλη μπαταρια, επιπεδη οθονη (πλεονεκτημα για μενα) , δαχτυλικο αποτυπωμα πισω με χειρονονιες ( πλεονεκτημα για μενα) , ειναι μεταλλικο, εχει 3,5'' jack, εχει ποολυ τιμια οθονη και ας μην ειναι amoled. Τελος το εχω γυμνο ή με μια πολυ λεπτη θηκη κατα καιρους και δεν το λυπαμαι (οκ εχω τον ενα χρονο ασφαλεια οθονης) αν ειχα μια απο τις ναυαρχιδες θα ετρεμα καθε φορα που βγαζω το κινητο απο την τσεπη. Υ.Γ. το μοναδικο πραγμα που ζηλεψα ειναι η εναλλαγη εφαορμογων με χειρονομιες του Oppo Reno 10x ωπου η χειρονομια για να πας πισω αν το κανεις λιγο πιο εντονα κανει εναλλαγη εφαορμογων σαν να ειχες navigation buttons και να πατουσες δυο φορες γρηγορα το κουμπι του task manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα για 229 ευρω που το πηρα εχουμε κινηταρα. Ημουν σε ενα MediaMarkt προχτες και επαιζα με ενα Galaxy S10+, ενα P30 Pro, ενα Οppo Reno 10x και κατι αλλες ναυαρχιδες των 800 ευρω. Το ταπεινο Honor Play καθεται τοσο καλα στο χερι, εχει καλη καμερα, καλη μπαταρια, επιπεδη οθονη (πλεονεκτημα για μενα) , δαχτυλικο αποτυπωμα πισω με χειρονονιες ( πλεονεκτημα για μενα) , ειναι μεταλλικο, εχει 3,5'' jack, εχει ποολυ τιμια οθονη και ας μην ειναι amoled. Τελος το εχω γυμνο ή με μια πολυ λεπτη θηκη κατα καιρους και δεν το λυπαμαι (οκ εχω τον ενα χρονο ασφαλεια οθονης) αν ειχα μια απο τις ναυαρχιδες θα ετρεμα καθε φορα που βγαζω το κινητο απο την τσεπη. Υ.Γ. το μοναδικο πραγμα που ζηλεψα ειναι η εναλλαγη εφαορμογων με χειρονομιες του Oppo Reno 10x ωπου η χειρονομια για να πας πισω αν το κανεις λιγο πιο εντονα κανει εναλλαγη εφαορμογων σαν να ειχες navigation buttons και να πατουσες δυο φορες γρηγορα το κουμπι του task manager.Εξαιρετικη συσκευή Ποιο media Markt? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Εξαιρετικη συσκευή Ποιο media Markt? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεχασα να αναφέρω ότι δεν μένω Ελλάδα. Τα ειδα σε Media Markt Ολλανδίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Έψαχνε ο αδερφός πριν λίγες μέρες κινητό να αντικαταστήσει το honor 6x που είχαμε αγοράσει παρέα προ διετίας, λόγω σπασίματος. Μου ζήτησε συσκευή να μην κολλάει και να αντέχει και κανένα πέσιμο (μηχανικός αυτ/των) μέχρι 400€. Λόγω emui, δυνατού επεξεργαστή, μεταλλικής πλάτης και καλύτερης τιμής (215 με τιμολόγιο) του πρότεινα το play. Έπαιζε και το poco, αλλά ανεβαίνε σε τιμή χωρίς μεγάλες διαφορές. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες! Υγ. Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Tο πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο για τη σύζυγο. 3 μηνών.... Εξαιρετικό για όσα έδωσα...... Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 (edited) Λαθος, παρακαλω νια διαγραφει. Edited July 27, 2019 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Μόλις πήρα την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 (edited) Μόλις πήρα την 9.1 Κατεβαζω και εγω, μου την εβγαλε απο HiCare. Δεν ξερω ποοοσο διαφορά μπορει να εχει απλα καιρο τωρα ηθελα να κανω hard reset και δεν ήθελα να το κανω δυο φορες. Τίποτα φοβερό μεχρι στιγμής, περαν απο 2-3 μικροαλλαγες στο UI δεν εχω καταλαβει διαφορά. Edited August 6, 2019 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Πρέπει να χάθηκε πάλι το stabilisation στο βίντεο. Νομίζω ότι χάνει και εύκολα το auto focus. Έπαιρνε αρκετά καλά βίντεο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλησπέρα παιδιά, το σκέφτομαι το κινητάκι για τον αδερφό μου. Μπορείτε να μου πείτε αν έχει NFC (για ανεπαφες πληρωμές).. λογικά στο menu πάνω στο συρε-κατω θα σας το έχει με ενα Ν εκεί κοντά στην λειτουργεία πτήσης.. Ευχαριστώ προκαταβολικά..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλησπέρα παιδιά, το σκέφτομαι το κινητάκι για τον αδερφό μου. Μπορείτε να μου πείτε αν έχει NFC (για ανεπαφες πληρωμές).. λογικά στο menu πάνω στο συρε-κατω θα σας το έχει με ενα Ν εκεί κοντά στην λειτουργεία πτήσης.. Ευχαριστώ προκαταβολικά..!! Ναι εχει κανονκα nfc. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 (edited) Οποιοι εκαναν update σε emui 9.1 εχουν ενα θεματακι που κανει δονηση σε ανύποπτο χρόνο; Δεν εχω κανει ακομα hardware reset. Βασικα δεν κανει στα κουτουρου δονηση, κανει δονηση σε δευτερο χρονο απο την ειδοποιηση. Edited August 8, 2019 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Προβληματικό το update τελικως Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Προβληματικό το update τελικως Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχω καποιο αλλο θεμα, γενικα νομιζω οτι οι μικροαλλαγες στο UI το εκαναν πιο ευκολο στη χρηση, πιο μεγαλα πληκτρα στην καμερα και λοιπα, επισης παρατηρησα οτι ανοιγουν πολυ πιο γρηγορα οι raw φωτογραφιες μου. Αν δεν κανεις hard reset ποτε δεν ξερεις :P :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλησπέρα το συγκεκριμενο smartphone το πήρα δωρο στη σύζυγο πριν μερικες μερες απο ελληνικο ηλεκτρονικό κατάστημα . Μεσα η συσκευασία δεν ειχε θηκη(αυτη την διαφανη tpu που ειχα δει σε διαφορα unboxing, ειχε μονο μια εκπτωτική καρτα στα funky buddha) να υποθεσω ειναι αναλογα την εισαγωγη? Εκανε 3 αναβαθμισεις απ οτι θυμάμαι. Ωραιο κινητο γενικά. τις τελευταίες μερες εχει κανει 3 φορες επανεκκίνηση χωρις λογο. Το εχει παρατηρήσει καποιος αλλος? Ή λογω αναβαθμισεων να θελει κανενα factory reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Καλησπέρα το συγκεκριμενο smartphone το πήρα δωρο στη σύζυγο πριν μερικες μερες απο ελληνικο ηλεκτρονικό κατάστημα . Μεσα η συσκευασία δεν ειχε θηκη(αυτη την διαφανη tpu που ειχα δει σε διαφορα unboxing, ειχε μονο μια εκπτωτική καρτα στα funky buddha) να υποθεσω ειναι αναλογα την εισαγωγη? Εκανε 3 αναβαθμισεις απ οτι θυμάμαι. Ωραιο κινητο γενικά. τις τελευταίες μερες εχει κανει 3 φορες επανεκκίνηση χωρις λογο. Το εχει παρατηρήσει καποιος αλλος? Ή λογω αναβαθμισεων να θελει κανενα factory reset? Reboot χωρις λογο δεν μου εχει κανει ποτέ. Θηκη ουτε εμενα ειχε, αγορα απο Κωτσοβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Καλησπέρα το συγκεκριμενο smartphone το πήρα δωρο στη σύζυγο πριν μερικες μερες απο ελληνικο ηλεκτρονικό κατάστημα . Μεσα η συσκευασία δεν ειχε θηκη(αυτη την διαφανη tpu που ειχα δει σε διαφορα unboxing, ειχε μονο μια εκπτωτική καρτα στα funky buddha) να υποθεσω ειναι αναλογα την εισαγωγη? Εκανε 3 αναβαθμισεις απ οτι θυμάμαι. Ωραιο κινητο γενικά. τις τελευταίες μερες εχει κανει 3 φορες επανεκκίνηση χωρις λογο. Το εχει παρατηρήσει καποιος αλλος? Ή λογω αναβαθμισεων να θελει κανενα factory reset? Reboot από μόνο του καμία φορά. Θήκη επίσης δεν υπήρχε στην συσκευασία, αγορά από plaisio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Μοντέλο COR-L29? Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 COR-L29. Ναι. Τις 2 τελευταίες μέρες δεν έχει κάνει κανένα reboot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Android 10 θα πάρει το κινητό; Το COR-L29 έχει NFC Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Android 10 θα πάρει το κινητό; Το COR-L29 έχει NFC Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑφού είναι στη λίστα αυτων που θα πάρουν EMUI 10 που βασίζεται στην Q, προφανώς. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Λίστα; Επίσημη; Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Σύμφωνα με το παρακάτω ναι. https://www.huaweicentral.com/heres-the-list-of-eligible-devices-that-will-get-the-emui-10-update-based-on-android-10-q-updated/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Σύμφωνα με το παρακάτω ναι. https://www.huaweicentral.com/heres-the-list-of-eligible-devices-that-will-get-the-emui-10-update-based-on-android-10-q-updated/Δεν είναι officialy confirmed Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts