fraggreg Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Καλημέρα, το έχω βάλει εγώ, εδώ και μια βδομάδα περίπου. Γενικά έχει κολλήσει καλά, τυχόν σκονιτσα που μαζεύεται στο πλάι δεν το εχει επηρεάσει ακόμα. Όμως καμία φορά δεν ανταποκρίνεται άμεσα η αφή, δεν ξέρω αν είναι λόγω του τζαμιού η λόγω της εφαρμογής πχ Facebook. Επίσης όταν είναι σβηστη η οθόνη δείχνει σαν να έχει κάποια θολούρα σε 1-2 σημεία από μεσα αλλά όταν είναι αναμμένη η οθόνη έχει εικόνα κρύσταλλο. Το έχω συνδυάσει με youth armor και neo hybrid και ταιριάζει μια χαρα. Απλά η 2η είναι αρκετά σφιχτή σαν θήκη και θέλει τρόπο να την βγάλεις. Αυτά ελπίζω να βοήθησα. :)Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Please delete Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Σε προσφορα το wireless charger duo της samsung στο e shop . Το δινουν στα 60 ευρω. Καλη τιμη για οποιον ενδιαφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Εξαφανίστηκαν όλα..καλή τιμή όντως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλησπέρα, έχει να προτείνει κάποιος ένα αξιόλογο γυαλί που να καλύπτει όλη την οθόνη & να μην έχει πλαίσιο? Εγώ έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/16174739/X-One-3D-Full-Face-Glue-Tempered-Glass-Black-Galaxy-Note-8.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share πάνω αλλά μου ράγισε, τα έβγαλε τα λεφτά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καλησπέρα, έχει να προτείνει κάποιος ένα αξιόλογο γυαλί που να καλύπτει όλη την οθόνη & να μην έχει πλαίσιο? Εγώ έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/16174739/X-One-3D-Full-Face-Glue-Tempered-Glass-Black-Galaxy-Note-8.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share πάνω αλλά μου ράγισε, τα έβγαλε τα λεφτά του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι εγώ αυτό έχω. Υπάρχει το dome αλλά διαβάζω για προβληματα που προκύπτουν αργότερα με την κόλλα που αστοχεί μετά από κάποιο καιρό. Αν εμεινες ικανοποιημένος με αυτό πάρε το ίδιο. Ραγισμα θα πάθαινε το οποιοδηποτε μετά από γερό πεσιμο. Προστατεύει την οθόνη και ραγίζει το protector. Εμένα έχει πέσει αρκετές φορές αλλά μάλλον λογο Samsung standing cover case γλυτώνει και το γυαλί το σπάσιμο... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Και εγώ αυτό έχω. Υπάρχει το dome αλλά διαβάζω για προβληματα που προκύπτουν αργότερα με την κόλλα που αστοχεί μετά από κάποιο καιρό. Αν εμεινες ικανοποιημένος με αυτό πάρε το ίδιο. Ραγισμα θα πάθαινε το οποιοδηποτε μετά από γερό πεσιμο. Προστατεύει την οθόνη και ραγίζει το protector. Εμένα έχει πέσει αρκετές φορές αλλά μάλλον λογο Samsung standing cover case γλυτώνει και το γυαλί το σπάσιμο... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε ενοχλεί που έχει πλαίσιο. Αυτό με χάλασε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ακόμη μια αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης Whitestone. Ή για να το θέσω ορθότερα, καλά το έβαλα εγώ, αλλά αυτό κάνει τα δικά του Είναι η δεύτερη φορά που το τοποθετώ (έχω φάει και τις 2 κόλλες καθώς με την πρώτη εγκατάσταση, είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα) Δεν έχει ούτε 10 ώρες που το έβαλα και δείτε χάλι Φυσικά αυτό έγινε μετά το curing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ακόμη μια αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης Whitestone. Ή για να το θέσω ορθότερα, καλά το έβαλα εγώ, αλλά αυτό κάνει τα δικά του Είναι η δεύτερη φορά που το τοποθετώ (έχω φάει και τις 2 κόλλες καθώς με την πρώτη εγκατάσταση, είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα) Δεν έχει ούτε 10 ώρες που το έβαλα και δείτε χάλι Φυσικά αυτό έγινε μετά το curingΚαι το δικό μου έτσι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Και το δικό μου έτσι είναι. Δεν γίνεται να είμαι άτυχος. 3 διαφορετικά whitestone έχω πάρει (μόνο το 1 ήταν για φιλικό πρόσωπο) και όλα βγήκαν έτσι. Δεν γίνεται να κάνουμε στραβά κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Δεν γίνεται να είμαι άτυχος. 3 διαφορετικά whitestone έχω πάρει (μόνο το 1 ήταν για φιλικό πρόσωπο) και όλα βγήκαν έτσι. Δεν γίνεται να κάνουμε στραβά κάτι Είσαι σίγουρος πως κάνει ολοσωστα όλη την διαδικασία? Βάζεις και τα λευκά "σφουγγαράκια" δεξιά και αριστερά? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Είσαι σίγουρος πως κάνει ολοσωστα όλη την διαδικασία? Βάζεις και τα λευκά "σφουγγαράκια" δεξιά και αριστερά? Ναι Έχω δει 10 διαφορετικά βίντεο μαζί και αυτά από το επίσημο site. Έχω διαβάσει μέχρι και τις οδηγίες που δίνουν μαζί. Όλα τα κάνω όπως λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Εμένα,παρ' ό,τι φτηνιάρικο, μέχρι στιγμής είναι καλά.Πιστεύω να συνεχίσει έτσι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Εμένα,παρ' ό,τι φτηνιάρικο, μέχρι στιγμής είναι καλά.Πιστεύω να συνεχίσει έτσι. σε ποιο αναφέρεσαι φίλε; edit: τώρα είδα το ποστ σου στην προηγούμενη σελίδα.. Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Παιδιά όπως έχω γράψει και παλαιότερα, το Dome είναι και λίγο θέμα τύχης.? Ποιότητας κόλλας? Έχω πετύχει σωστά με ακρίβεια 100% πολλά, και άλλα τόσα με πτεσματα. Πχ στο note 9 που 3 μήνες είχα, και το έδωσα σε ένα φίλο (το βλέπω που και που το τηλέφωνο) , 4 μήνες περασμένο το Dome χωρίς το παραμικρό όπως την πρώτη μέρα που το πέρασα. Το ίδιο και στο s9 plus της γυναίκας, εδώ και 4-5 μήνες άριστο όπως την πρώτη μέρα.! Συνήθως τα πτεσματα που λέω ήταν φυσαλίδες. Πλέον άλλαζαν τον τρόπο εφαρμογής Dome glass, Και νομίζω πως πλέον δεν θα υπάρχουν φυσαλίδες με την νέα βάση. Πέρασα πριν λίγες μέρες σε pixel xl 3 και μάλλον από εδώ και πέρα όλα με τέτοιο τρόπο εφαρμογής θα τα βγάζει. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Παιδιά όπως έχω γράψει και παλαιότερα, το Dome είναι και λίγο θέμα τύχης.? Ποιότητας κόλλας? Έχω πετύχει σωστά με ακρίβεια 100% πολλά, και άλλα τόσα με πτεσματα. Πχ στο note 9 που 3 μήνες είχα, και το έδωσα σε ένα φίλο (το βλέπω που και που το τηλέφωνο) , 4 μήνες περασμένο το Dome χωρίς το παραμικρό όπως την πρώτη μέρα που το πέρασα. Το ίδιο και στο s9 plus της γυναίκας, εδώ και 4-5 μήνες άριστο όπως την πρώτη μέρα.! Συνήθως τα πτεσματα που λέω ήταν φυσαλίδες. Πλέον άλλαζαν τον τρόπο εφαρμογής Dome glass, Και νομίζω πως πλέον δεν θα υπάρχουν φυσαλίδες με την νέα βάση. Πέρασα πριν λίγες μέρες σε pixel xl 3 και μάλλον από εδώ και πέρα όλα με τέτοιο τρόπο εφαρμογής θα τα βγάζει. Αρχές του χρόνου ξαναπήρα (αυτή την φορά από το MobileFun UK για να έχει εγγύηση) και μου ήρθε το παλιό το installation tray, οπότε δεν νομίζω να το δώσουν στο Note 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Αρχές του χρόνου ξαναπήρα (αυτή την φορά από το MobileFun UK για να έχει εγγύηση) και μου ήρθε το παλιό το installation tray, οπότε δεν νομίζω να το δώσουν στο Note 9 Εννοούσα στα νέα μοντέλα που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα.. :) Θυμάμαι τον τρόπο εφαρμογής όταν ξεκίνησε το Dome, με το τρίγωνο χαρτάκι και το tempered σηκωμένο στο πλάι.. Το έχουν εξελίξει αρκετά από τότε και θα συνεχίσουν να το εξελίσσουν πιστεύω. Για ποιο εύκολη και ποιο ασφαλή εφαρμογή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 σε ποιο αναφέρεσαι φίλε; edit: τώρα είδα το ποστ σου στην προηγούμενη σελίδα.. To πήγα σε μαγαζί και τους έδωσα ένα δεκάρικο και το έβαλαν.Και μάλιστα το πρώτο δεν μπήκε καλά,και έτσι βάλαμε το δεύτερο,γιατί είχα πάρει δύο στην τιμή των 15€. Απλώς πρέπει το τραπέζι να είναι εντελώς οριζόντιο γιατί η κόλλα ρέει εύκολα προς την κατηφόρα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Παιδιά όπως έχω γράψει και παλαιότερα, το Dome είναι και λίγο θέμα τύχης.? Ποιότητας κόλλας? Έχω πετύχει σωστά με ακρίβεια 100% πολλά, και άλλα τόσα με πτεσματα. Πχ στο note 9 που 3 μήνες είχα, και το έδωσα σε ένα φίλο (το βλέπω που και που το τηλέφωνο) , 4 μήνες περασμένο το Dome χωρίς το παραμικρό όπως την πρώτη μέρα που το πέρασα. Το ίδιο και στο s9 plus της γυναίκας, εδώ και 4-5 μήνες άριστο όπως την πρώτη μέρα.! Συνήθως τα πτεσματα που λέω ήταν φυσαλίδες. Πλέον άλλαζαν τον τρόπο εφαρμογής Dome glass, Και νομίζω πως πλέον δεν θα υπάρχουν φυσαλίδες με την νέα βάση. Πέρασα πριν λίγες μέρες σε pixel xl 3 και μάλλον από εδώ και πέρα όλα με τέτοιο τρόπο εφαρμογής θα τα βγάζει.Ποιος είναι αυτός ο νέος τρόπος εφαρμογής έστω στα flat κινητά; Δε γνωρίζω βέβαια αν οι flat και οι curved οθόνες έχουν τον ίδιο τρόπο εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Ποιος είναι αυτός ο νέος τρόπος εφαρμογής έστω στα flat κινητά; Δε γνωρίζω βέβαια αν οι flat και οι curved οθόνες έχουν τον ίδιο τρόπο εγκατάστασης. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με φλατ κινητά. Πιστεύω πχ ότι και στα s10 έτσι θα είναι. Oi διαφορές.. Note 9 Pixel xl 3 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 καλησπερα παιδια.. εχετε κανενα τζαμακι να προτινεται να μπαινει και με θηκη spigen ; (εκτος απο το spigen ) δεν παιρνω dome γιατι ειχα παρει στο προηγουμενο κινητο και μου ειχε αφησει κολλες στον αρμο της οθονης και του σασι του κινητου και ειχε κανει και κατι περιεργα νερα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 καλησπερα παιδια.. εχετε κανενα τζαμακι να προτινεται να μπαινει και με θηκη spigen ; (εκτος απο το spigen ) δεν παιρνω dome γιατι ειχα παρει στο προηγουμενο κινητο και μου ειχε αφησει κολλες στον αρμο της οθονης και του σασι του κινητου και ειχε κανει και κατι περιεργα νερα μεσαx - one full glue 0.2mm. Πολύ ευχαριστημένος απλά έχει πλαίσιο περιμετρικά... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 x - one full glue 0.2mm. Πολύ ευχαριστημένος απλά έχει πλαίσιο περιμετρικά... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤα τζαμάκια με πλαίσιο περιμετρικά είναι τραγικά. Ανεξαρτήτως αν κολλάνε καλά ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 (edited) Η διάφανη θήκη Ringke που πήρα (βλ. πιο πίσω την διεύθυνση για την αγορά της) κυριολεκτικά τα σπάει! Μια τέτοια έπρεπε να την δίνει δώρο η sam τουλάχιστον στην έκδοση 8/512!! Η φτηνή Θήκη πολυτελείας αναδεικνύει το τηλέφωνο και κυρίως το χρώμα στην πίσω πλευρά (τώρα φάνηκαν οι γραμμές του μπλε!)! Ακόμη το προστατεύει άριστα και το κάνει σταθερότατο στην χρήση ενός χεριού! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα .... ....ελπίζω να κουμπώσει καλά και με το τζαμάκι που θα έρθει! Edited January 29, 2019 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 x - one full glue 0.2mm. Πολύ ευχαριστημένος απλά έχει πλαίσιο περιμετρικά... Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτό εννοείς φίλε; https://www.skroutz.gr/s/16185878/X-One-4D-Full-Face-Tempered-Glass-Galaxy-Note-9.html?keyphrase=x-one+full+glue+note+9 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts