konstantinoslp Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Για θυμιστε μου ρε παίδες πως ενεργοποιουμε τον αισθητήρα που υπάρχει δίπλα στην κάμερα για να βγάζουμε σελφις. Ξέρω ότι γίνεται και με το πενάκι να τραβήξεις φωτό αλλά θέλω και αυτήν την λειτουργία. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Νικολα ειναι οι γνωστες παραπλανητικες τιμες, αφου λενε 4-7 ημερες και δεν στο φερνουν ποτε σε αυτη την τιμη Αν το ψαξεις ενημερωσε και εδω Πριν 3-4 εβδομάδες πήρα iphone 8+ που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο και το παρέλαβα σε 7 ημέρες σε πολύ καλή τιμή. Το ότι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο δεν λέει κάτι. Ρίξε και μια ματιά στις κριτικές των καταστημάτων ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν είναι ετοιμοπαραδοτο :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Καταστροφή. Ποιος περιμένει μια εβδομάδα......? Βουρ για Κωστσόβολο σε προνομιακές τιμές.......:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά , είναι πολυ καλή η τιμή πλέον.. Προχώρα Κώστα !! Η συσκευή είναι εξαιρετική! Είπα να περιμένω την "μαύρη παρασκευή" αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος. Το μόνο κακό είναι ότι τα αγοράζω με τιμολόγιο και τα συγκεκριμένα μαγαζιά δίνουν άλλες τιμές για τιμολόγιο (από παλιότερα το κάνουν αυτό) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Πριν 3-4 εβδομάδες πήρα iphone 8+ που δεν ήταν ετοιμοπαράδοτο και το παρέλαβα σε 7 ημέρες σε πολύ καλή τιμή. Το ότι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο δεν λέει κάτι. Ρίξε και μια ματιά στις κριτικές των καταστημάτων ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταστροφή. Ποιος περιμένει μια εβδομάδα......? Βουρ για Κωστσόβολο σε προνομιακές τιμές.......:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είπα να περιμένω την "μαύρη παρασκευή" αλλά τώρα δεν υπάρχει λόγος. Το μόνο κακό είναι ότι τα αγοράζω με τιμολόγιο και τα συγκεκριμένα μαγαζιά δίνουν άλλες τιμές για τιμολόγιο (από παλιότερα το κάνουν αυτό)Γιατί μου βρωμάει ότι με κάποιο τρόπο "σουφρωνουν" το φπα; Δεν θα τους έκανα την "χάρη" Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Γιατί μου βρωμάει ότι με κάποιο τρόπο "σουφρωνουν" το φπα; Δεν θα τους έκανα την "χάρη" Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μυρίζει :p Αλλά αυτό μπορει να το κάνουν και άλλοι με πολύ υψηλότερη τιμή ;) Και την πίτα ολόκληρη ..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μυρίζει :p Αλλά αυτό μπορει να το κάνουν και άλλοι με πολύ υψηλότερη τιμή ;) Και την πίτα ολόκληρη ..... Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΆλλο να μην αποδώσεις φπα και να τον χρωστάς και άλλο να έχεις στήσει "μηχανή" να μην τον αποδιδεις χωρίς να φαίνεται πουθενά. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Γιατί μου βρωμάει ότι με κάποιο τρόπο "σουφρωνουν" το φπα; Δεν θα τους έκανα την "χάρη" Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται πως αυτό κάνουν οπότε κι εγώ δεν τους κάνω την χάρη.....;) Μόλις τα "σωστά" μαγαζιά πάνε τις τιμές σε αυτά τα επίπεδα (δεν θα αργήσουν γιατί τώρα πιέζονται) θα το τσιμπήσω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Άλλο να μην αποδώσεις φπα και να τον χρωστάς και άλλο να έχεις στήσει "μηχανή" να μην τον αποδιδεις χωρίς να φαίνεται πουθενά. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια η διαφορά για μας?τα λεφτά φύγανε από την τσέπης μας ...πεταξαν Στην δεύτερη περίπτωση πληρώνουμε πολύ φθηνότερα Το ότι δεν φαίνεται δεν είναι δικιά μας δουλειά ούτε στην μία ούτε άλλη περίπτωση έτσι κι αλλιώς Αυτό που ενδιαφέρει είναι να έχει διετή ευρωπαϊκή εγγύηση Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited November 9, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα μηνύματα που έχουν σχέση με αγορές στο σωστό θέμα ''διαθεσιμότητα και αγορά του Galaxy Note 9'' http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470118 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Νικολα ειναι οι γνωστες παραπλανητικες τιμες, αφου λενε 4-7 ημερες και δεν στο φερνουν ποτε σε αυτη την τιμη Αν το ψαξεις ενημερωσε και εδωΠραγματικά , είναι πολυ καλή η τιμή πλέον.. Προχώρα Κώστα !! Η συσκευή είναι εξαιρετική!Έχω φάει τον τόπο να βρω το snap 8 512. Τελικά μόνο Αμερική θα το βρω??? Έχω φίλο που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα, τι ακριβώς πρέπει να προσέξει για να μην έχουμε θέμα εδώ με τις μπάντες κτλ. Αν μπορούσατε μια βοήθεια για να με κατευθύνεται?? Ευχαριστώ. Nikos P20 Pro Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Έχω φάει τον τόπο να βρω το snap 8 512. Τελικά μόνο Αμερική θα το βρω??? Έχω φίλο που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα, τι ακριβώς πρέπει να προσέξει για να μην έχουμε θέμα εδώ με τις μπάντες κτλ. Αν μπορούσατε μια βοήθεια για να με κατευθύνεται?? Ευχαριστώ. Nikos P20 Pro Το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν θα έχεις εγγύηση εδώ οπότε αν συμβεί κάτι θα πρέπει να το στείλεις στο κατάστημα που θα αγοραστεί. Επίσης πρέπει να τσεκάρεις αν είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για ρύθμιση του χρώματος του notification Led; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος..Κανείς; καμία ιδέα; Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για ρύθμιση του χρώματος του notification Led; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. Edited November 9, 2018 by GalaxyNote Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ξέρει κάποιος πως μπορώ απο κάποιο sms που εχω λάβει να αντιγράψω μια λέξη? Για παράδειγμα στο watch up όταν κάνεις ανανέωση σου στέλνουν ενα κωδικό αυτο να τον αντιγράψω όχι ολο το μήνυμα? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 (edited) Ξέρει κάποιος πως μπορώ απο κάποιο sms που εχω λάβει να αντιγράψω μια λέξη? Για παράδειγμα στο watch up όταν κάνεις ανανέωση σου στέλνουν ενα κωδικό αυτο να τον αντιγράψω όχι ολο το μήνυμα? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάτι γρήγορο που μου ήρθε τώρα, με το spen χρησιμοποιώντας την έξυπνη επιλογή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 9, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ναι με την έξυπνη επιλογή δουλεύει. Μόλις δοκίμασε Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Ξέρει κάποιος πως μπορώ απο κάποιο sms που εχω λάβει να αντιγράψω μια λέξη? Για παράδειγμα στο watch up όταν κάνεις ανανέωση σου στέλνουν ενα κωδικό αυτο να τον αντιγράψω όχι ολο το μήνυμα? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πλησιασε το S-PEN να φαινεται το κυκλακι....πατας το πλαινο κομβιο του s-pen κι επιλεγεις το κειμενο που θες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Παράθεση από galanakop > Έχω φάει τον τόπο να βρω το snap 8 512. Τελικά μόνο Αμερική θα το βρω??? Έχω φίλο που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα, τι ακριβώς πρέπει να προσέξει για να μην έχουμε θέμα εδώ με τις μπάντες κτλ. Αν μπορούσατε μια βοήθεια για να με κατευθύνεται?? Ευχαριστώ. Nikos P20 Pro Το βασικό πρόβλημα είναι πως δεν θα έχεις εγγύηση εδώ οπότε αν συμβεί κάτι θα πρέπει να το στείλεις στο κατάστημα που θα αγοραστεί. Επίσης πρέπει να τσεκάρεις αν είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο. +1 Η εγγύηση είναι μεγάλη υπόθεση .. Δεν είναι και λίγα τα χρήματα .. Εγώ θα πήγαινα σε 8/512 Exynos .. Edited November 10, 2018 by Montoya_f1 Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Παιδία. εχετε παρατηρήσει καμιά αλλαγή στα χρώματα στην οθόνη εάν φοράτε temper glass? Σε συγκριση του δικού μου με συσκευές σε μαγαζιά (που δεν έχουν γυαλί) μου φαίνεται ότι εκείνες οι συσκευές έχεουν πιο ζωντανά και πιο καθαρά χρώματα. Επίσης σε δοκιμή της σελφοκαμερας είδα διαφορά. Το γυαλάκι που έχω καλύπτει το φακο της σελφοκαμερας. Εχετε να προτείνετε γυαλάκι με τρύπες? Ευχαριστώ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Παιδία. εχετε παρατηρήσει καμιά αλλαγή στα χρώματα στην οθόνη εάν φοράτε temper glass? Σε συγκριση του δικού μου με συσκευές σε μαγαζιά (που δεν έχουν γυαλί) μου φαίνεται ότι εκείνες οι συσκευές έχεουν πιο ζωντανά και πιο καθαρά χρώματα. Επίσης σε δοκιμή της σελφοκαμερας είδα διαφορά. Το γυαλάκι που έχω καλύπτει το φακο της σελφοκαμερας. Εχετε να προτείνετε γυαλάκι με τρύπες? Ευχαριστώ Η φθηνή εκδοχή του whitestone dome glass. Αν και πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα με τα αξεσουάρ. https://plusmobi.net/T-MAX-UV-TEMPERED-GLASS-GALAXY-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-8-CLEAR/T-MAX-screen-protector-%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-Fullcover-Tempered-Glass-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-Galaxy-NOTE-9-DIAFANO-CLEAR-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-CURVED-Case%20%20-Friendly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 (edited) Κανείς; καμία ιδέα; Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για ρύθμιση του χρώματος του notification Led; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager Δούλευε άψογα σε 5Τ. Δοκίμασε και βλέπεις. Έχω φάει τον τόπο να βρω το snap 8 512. Τελικά μόνο Αμερική θα το βρω??? Έχω φίλο που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα, τι ακριβώς πρέπει να προσέξει για να μην έχουμε θέμα εδώ με τις μπάντες κτλ. Αν μπορούσατε μια βοήθεια για να με κατευθύνεται?? Ευχαριστώ. Nikos P20 Pro Unlocked version μόνο κοίταξε να ειναι Νικόλα και κομπλέ είσαι απο μπάντες κλπ Edited November 10, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Κανείς; καμία ιδέα; Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για ρύθμιση του χρώματος του notification Led; Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λάζαρος.. https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-9/themes/app-light-manager-notification-led-t3837058 πλησιασε το S-PEN να φαινεται το κυκλακι....πατας το πλαινο κομβιο του s-pen κι επιλεγεις το κειμενο που θες.;) Αυτό δε δουλεύει γιατί σου ανοίγει το quick panel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Έχω φάει τον τόπο να βρω το snap 8 512. Τελικά μόνο Αμερική θα το βρω??? Έχω φίλο που έρχεται την μεθεπόμενη εβδομάδα, τι ακριβώς πρέπει να προσέξει για να μην έχουμε θέμα εδώ με τις μπάντες κτλ. Αν μπορούσατε μια βοήθεια για να με κατευθύνεται?? Ευχαριστώ. Nikos P20 Pro Οι Αμερικάνοι ψάχνουν συσκευή με Exynos και οι Ευρωπαίοι με Snapdragon :lol: ps Πάντως στα benchmarks είναι πιο γρήγορα τα exynos Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Παιδία. εχετε παρατηρήσει καμιά αλλαγή στα χρώματα στην οθόνη εάν φοράτε temper glass? Σε συγκριση του δικού μου με συσκευές σε μαγαζιά (που δεν έχουν γυαλί) μου φαίνεται ότι εκείνες οι συσκευές έχεουν πιο ζωντανά και πιο καθαρά χρώματα. Επίσης σε δοκιμή της σελφοκαμερας είδα διαφορά. Το γυαλάκι που έχω καλύπτει το φακο της σελφοκαμερας. Εχετε να προτείνετε γυαλάκι με τρύπες? Ευχαριστώ Δε φταίει το γυαλί σου φίλε μου. Τα εκθεσιακα είναι σε retail mode κι έχουν τσιτωμενα μόνιμα brightness και τα λευκά Με άλλα λόγια μην κάνεις το λάθος και τα συγκρίνεις με τα κομμάτια στα stands των καταστημάτων, γιατι μετά θα τρώγεσαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Οι Αμερικάνοι ψάχνουν συσκευή με Exynos και οι Ευρωπαίοι με Snapdragon :lol: ps Πάντως στα benchmarks είναι πιο γρήγορα τα exynosΝαι και με αρκετή διαφορά. Σε αυτονομία ξέρουμε τι παιζει; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Αυτό δε δουλεύει γιατί σου ανοίγει το quick panel. Παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κι επιλογή... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού κι επιλογή... Σωστος! παρατεταμενο πατημα το κομβιο του s-pen και επιλεγεις το κειμενο που θελεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts