Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα δεν θα γίνει. Στην χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να περάσεις εσύ την επόμενη OTA με Odin (χωρίς wipe). Αλλιώς, αν περάσεις τη γερμανική με csc, δεν έχεις μέσα την σιμ σου όταν ανοίξει και δεν κάνεις wipe όταν στο ζητήσει (για να αλλάξει το csc σε Ελληνικό), λογικά θα αναβαθμίζεται με τα γερμανικά.
Άρα η μια περίπτωση είναι να το κάνω χωρίς sim μέσα οπότε παίρνει με τα γερμανικά αλλά πετάει το μνμ για επαναφορά και στην άλλη περίπτωση αν το κάνω με την sim μέσα και το csc για ολικό φορμάτ παίρνει android 10 αλλά το γυρνάει σε eur και αναβαθμίζεται με τα ελληνικά.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άρα η μια περίπτωση είναι να το κάνω χωρίς sim μέσα οπότε παίρνει με τα γερμανικά αλλά πετάει το μνμ για επαναφορά και στην άλλη περίπτωση αν το κάνω με την sim μέσα και το csc για ολικό φορμάτ παίρνει android 10 αλλά το γυρνάει σε eur και αναβαθμίζεται με τα ελληνικά.

Ακριβώς. Εκτός αν η Samsung δώσει άλλη έκδοση στα eur (αμφιβάλω), οπότε στη δεύτερη περίπτωση που ανέφερες θα χρειαστεί φλασαρισμα την android 10 για eur χωρίς wipe (home csc).

Ακριβώς. Εκτός αν η Samsung δώσει άλλη έκδοση στα eur (αμφιβάλω), οπότε στη δεύτερη περίπτωση που ανέφερες θα χρειαστεί φλασαρισμα την android 10 για eur χωρίς wipe (home csc).

Κατανοητό ευχαριστώ πολύ!!

Καλησπέρα

Έχω αγοράσει ένα πληκτρολόγιο το Logitech K480. Προσπαθώ να αλλάξω τη γλώσσα μεταξύ αγγλικών και ελληνικών αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Χρησημοποιώ σαν default keyboard το SwiftKey στο κινητό και δεν αλλάζει η γλώσσα με τίποτα. Ή θα γράφω αγγλικά ή ελλινικά από το φυσικό πληκτρολόγιο. Εναλλαγή δεν γίνεται με τπτ. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Να σημειώσω ότι όταν βάζω ως default keyboard το Samsung η εναλλαγή γίνεται και από το physical keyboard με τα πλήκτρα shift+space

Edited by perdikos2000

Καλησπέρα

Έχω αγοράσει ένα πληκτρολόγιο το Logitech K480. Προσπαθώ να αλλάξω τη γλώσσα μεταξύ αγγλικών και ελληνικών αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Χρησημοποιώ σαν default keyboard το SwiftKey στο κινητό και δεν αλλάζει η γλώσσα με τίποτα. Ή θα γράφω αγγλικά ή ελλινικά από το φυσικό πληκτρολόγιο. Εναλλαγή δεν γίνεται με τπτ. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Ευχαριστώ

Να σημειώσω ότι όταν βάζω ως default keyboard το Samsung η εναλλαγή γίνεται και από το physical keyboard με τα πλήκτρα shift+space

Απο το επισημο site

https://support.swiftkey.com/hc/en-us/articles/201591341-How-to-use-SwiftKey-with-physical-external-Bluetooth-keyboards-on-Android#language

με CTRL+Swift

Παιδιά καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Πρόκειται να κάνω hard reset το ΝΟΤΕ 9 και έχω ήδη πάρει backup με το smart switch.

Κατά την επαναφορά , μετά που δίνεις τον λογαριασμό, κάνει συγχρονισμό απο το σύννεφο και κατεβάζει τις επαφές , τις εφαρμογές κτλ.

Τι είναι πιο σωστό. Να το αφήσω να κατεβάσει τις εφαρμογές απο το σύννεφο ή να το ακυρώσω και να τις κάνω restore με το smart switch;

TNX

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Δυστυχώς δεν παίζει. Ενώ αλλάζει το layout σε αγγλικό ελληνικό ή γλώσσα εισαγωγής παραμένει μια

Δυστυχώς δεν παίζει. Ενώ αλλάζει το layout σε αγγλικό ελληνικό ή γλώσσα εισαγωγής παραμένει μια

https://support.swiftkey.com/hc/en-us/community/posts/115003763865-Bluetooth-External-Keyboard-Multiple-languages

Δες την τελευταία απάντηση που αναφέρει ένα workaround απο Έλληνα μάλιστα

https://support.swiftkey.com/hc/en-us/community/posts/115003763865-Bluetooth-External-Keyboard-Multiple-languages

Δες την τελευταία απάντηση που αναφέρει ένα workaround απο Έλληνα μάλιστα

Δεν γίνεται στο android 9.

Ευχαριστώ πάντως

Άντε να δούμε το Dex for PC.

Λένε πως προστέθηκε με την 10 και στο δικό μας

Άντε να δούμε το Dex for PC.

Λένε πως προστέθηκε με την 10 και στο δικό μας

Δεν υπήρχε;;; :/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Όχι όπως στο Note 10.

Θα δουλεύει δηλαδή μόνο με το καλώδιο USB

Όχι όπως στο Note 10.

Θα δουλεύει δηλαδή μόνο με το καλώδιο USB

Αν δεν κάνω λάθος, δεν χρειάζεσαι dex. Αρκεί το καλώδιο. Υπάρχει και εφαρμογή για ασύρματο έλεγχο του κινητού από το pc (windows 10) αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και το link to windows προστέθηκε στις ρυθμίσεις και τα toggle. Δεν δοκίμασα τίποτα από τα δύο βέβαια ακόμα.

Νίκο, αυτό υπάρχει και στην 9 αν κατεβάσεις την εφαρμογή. Εμφανίζει το toggle. Προφανώς αυτό που έκαναν είναι να την ενσωματώσουν.

Follow me on XDA

Νίκο, αυτό υπάρχει και στην 9 αν κατεβάσεις την εφαρμογή. Εμφανίζει το toggle. Προφανώς αυτό που έκαναν είναι να την ενσωματώσουν.

Δεν ξέρω αν είχε το ίδιο integration όπως με το note 10 ή όχι, δεν το δοκίμασα ποτέ. Απλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πλέον έχει ενσωματωθεί.

Edited by nikos523

Ρε παιδια μισό λεπτάκι, στην έκδοση 9 υπάρχει αυτό αλλά θέλει HDMI καλώδιο έτσι δεν είναι;

Ενώ στην 10 δεν θέλει htmi και γίνεται με το USB σωστά;

Αυτό δεν είναι που άλλαξαν στο Note10 και τώρα το δίνουν και στο Note 9;

Δηλαδή στην ουσία δεν χρειάζεται αυτό που επισυνάπτω έτσι δεν είναι;

ad4c968299f8ee9544063b5b4cb6934a.jpg

Προβλημα(?) που παρατηρησα.

Ειμαι τουιτερ, παταω ενα βιντεακι, παιζει με ηχο. Παταω το πισω και παραμενει στο ηχειο white noise ανεπαίσθητος βεβαια. Αλλα υπαρχει, μεχρι να σκρολαρω μακρια απ'το βιντεακι. Ή στο ινστα, βλεπεις βιντεακι με ηχο, πατας μιουτ και συνεχιζει το white noise. Και στις δυο περιπτωσεις παιζει το βιντεο στο μιουτ. Δοκιμασα youtube, οσο ειναι στο pause δεν ακουγεται τιποτα.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Στην έκδοση 10 έχεις το πρόβλημα ή είσαι στην 9;

Στην έκδοση 10 έχεις το πρόβλημα ή είσαι στην 9;

9 σορρυ, ξεχασα να το γραψω

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

επειδή έχω πολύ καιρό να περάσω αναβάθμιση manual κι έχω ξεχάσει ποια αρχεία επιλέγω στο Odin ? BL, AP, CP, CSC? και τσεκαρισμένα μόνο τα auto reboot και f.reset time?

επειδή έχω πολύ καιρό να περάσω αναβάθμιση manual κι έχω ξεχάσει ποια αρχεία επιλέγω στο Odin ? BL, AP, CP, CSC? και τσεκαρισμένα μόνο τα auto reboot και f.reset time?

Ετσι ακριβως.

Μονο στην περιπτωση που...

Προσθέστε κάθε αρχείο στο αντίστοιχο πεδίο του Odin v3.14.1.

Χρησιμοποιήστε CSC _ *** εάν θέλετε να κάνετε καθαρό φλας

ή

HOME_CSC _ *** εάν θέλετε να διατηρήσετε τις εφαρμογές και τα δεδομένα σας.

Εδω προτείνετε το τελευταίο...

Καλή (επιτυχημένη) αναβάθμιση

...όσο τα smartphone γίνονται εξυπνότερα, τόσο πιο ηλίθιοι γινόμαστε εμείς!

Έχει βγει android 10 για κάποια χώρα παιδιά?

Και αν ναι έχουμε σημαντικές αλλαγές?

Εγώ κυρίως θέλω τα gestures

Σε 13 χωρες (https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-note9/firmware/#SM-N960F)

...όσο τα smartphone γίνονται εξυπνότερα, τόσο πιο ηλίθιοι γινόμαστε εμείς!

Έχει βγει android 10 για κάποια χώρα παιδιά?

Και αν ναι έχουμε σημαντικές αλλαγές?

Εγώ κυρίως θέλω τα gestures

Κι εγώ τα gestures περίμενα και τώρα προσπαθώ 3 μέρες να τα συνηθίσω...

Όταν είναι το πληκτρολόγιο ανοιχτό και χρησιμοποιείς συνεχή γραφή και κάνεις back από τη πλαϊνή οθόνη, γράφεις αρλουμπες στο πληκτρολόγιο :p

Εννοώ δε καταλαβαίνει το back αλλά δίνει προτεραιότητα στο πληκτρολόγιο. Πρέπει να το κατεβάσεις πρώτα.

Επίσης το αντίθετο ισχύει σε όποιον χρησιμοποιεί το messenger και εμφανίζεται η "φούσκα" της συνομιλίας. Πας να πιάσεις τη φούσκα να την εξαφανίσεις από την οθόνη και η οθόνη αντίθετα "ακούει" τα gestures αν το κάνεις γρήγορα.

Follow me on XDA

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9