paanos Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Την επόμενη φορά μπορείς να ρωτήσεις στο θέμα του κινητού σου μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Η μπαρα, μπορει να αλλάξει χρωμα, που είναι για quick menu.....; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Η μπαρα, μπορει να αλλάξει χρωμα, που είναι για quick menu.....;https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3 Κατεβάζεις τη παραπάνω εφαρμογή. https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/quickstar/quickstar-2-5-03-4-release/samsung-quickstar-2-5-03-4-android-apk-download/ Κατεβάζεις και το παραπάνω extension και τέλος αλλάζεις την εμφάνιση της μέσω αυτού. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluehorizonapps.nicelock3 Κατεβάζεις τη παραπάνω εφαρμογή. https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/quickstar/quickstar-2-5-03-4-release/samsung-quickstar-2-5-03-4-android-apk-download/ Κατεβάζεις και το παραπάνω extension και τέλος αλλάζεις την εμφάνιση της μέσω αυτού. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοω από το Edge... Κατέβασα, το extension, Έκανα Εγκατάσταση, αλλα δεν ξερω πως δουλεύει... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Εννοω από το Edge... Κατέβασα, το extension, Έκανα Εγκατάσταση, αλλα δεν ξερω πως δουλεύει... ανοίγεις το nicelock και σου δείχνει κάποια extension: Multistar, Lockstar κτλ, τα οποία κατεβάζεις από το aptoide ή αλλού ,και πατώντας πάνω στο κάθε extension κάνεις τις παραμετροποιήσεις που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 ανοίγεις το nicelock και σου δείχνει κάποια extension: Multistar, Lockstar κτλ, τα οποία κατεβάζεις από το aptoide ή αλλού ,και πατώντας πάνω στο κάθε extension κάνεις τις παραμετροποιήσεις που θες. Α,οκ...τώρα μάλιστα... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Επιτέλους........!!!!! Ακόμα με του Αυγούστου ήμουν....! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Την πήρα και εγώ επιτέλους cosmote καθυστερημένη!! Το θέμα είναι ότι είδα καινούργιο bug Όταν έχω bluetooth (πάντα δηλαδή) Όταν με παίρνει κάποιος ή πάρω εγώ η οθόνη δεν κλείνει από τον αισθητήρα Δουλεύει μόνο αν κλείσω τα bluetooth τότε όλα καλά Εσείς έχετε το ίδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλημερα και χρονια πολλα Εχετε παρατηρησει οταν φορτιζεται το τηλεφωνο,πως αν δεν βαλετε ολη την usb πλευρα στην πριζα,ισα ισα να ακουμπαει/συνδεθει δηλαδη,το τηλεφωνο γυρναει σε αργη φορτιση;Οταν 'κουμπωνει' κανονικα,φορτιζει σε γρηγορη.Μιλαμε παντα για το μαμισιο καλωδιο. 2-3 φορες που το δοκιμασα,ειχα το ιδιο αποτελεσμα.Προχθες το παρατηρησα που δεν ειχε συνδεθει καλα το βυσμα. Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Την πήρα και εγώ επιτέλους cosmote καθυστερημένη!! Το θέμα είναι ότι είδα καινούργιο bug Όταν έχω bluetooth (πάντα δηλαδή) Όταν με παίρνει κάποιος ή πάρω εγώ η οθόνη δεν κλείνει από τον αισθητήρα Δουλεύει μόνο αν κλείσω τα bluetooth τότε όλα καλά Εσείς έχετε το ίδιο? Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα εγώ. Το bt είναι πάντα συνδεδεμένο με galaxy watch και μέσα στη μέρα παράλληλα με momentum tws, airpods και ένα bt ηχείο. Αυτό που λες με τον proximity, το παρατήρησα 1-2 φορές πριν κάποιους μήνες, χωρίς να θυμάμαι πως και τι γιατί δεν έτυχε ξανά! Καλημερα και χρονια πολλα Εχετε παρατηρησει οταν φορτιζεται το τηλεφωνο,πως αν δεν βαλετε ολη την usb πλευρα στην πριζα,ισα ισα να ακουμπαει/συνδεθει δηλαδη,το τηλεφωνο γυρναει σε αργη φορτιση;Οταν 'κουμπωνει' κανονικα,φορτιζει σε γρηγορη.Μιλαμε παντα για το μαμισιο καλωδιο. 2-3 φορες που το δοκιμασα,ειχα το ιδιο αποτελεσμα.Προχθες το παρατηρησα που δεν ειχε συνδεθει καλα το βυσμα. Λογικό. Επίσης το μαμά καλώδιο είναι γενικότερα μάπα, οπότε αν αρχίσει να θέλει Βάλε-βγάλε για να πάρει μπρος η γρήγορη φόρτιση ή ακόμα και η κανονική, να ξέρεις ότι φταίει το καλώδιο. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να συνδέσουμε την συσκευή μας με το καλώδιο του φορτιστή στο pc για χρήση του Samsung Dex ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Προσπάθησα μα δεν συνδέεται... (ξανά εγκατέστησα drivers, έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα) Σας ευχαριστώ! Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Αυτό γίνεται στο Note 10. Για το 9 δεν το έχει δώσει η Samsung ακόμα, στο s10 το έχει κάνει, Για το 9 θέλει την ειδική συσκευή για να έχεις Dex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να συνδέσουμε την συσκευή μας με το καλώδιο του φορτιστή στο pc για χρήση του Samsung Dex ή χρειάζεται και κάτι άλλο; Προσπάθησα μα δεν συνδέεται... (ξανά εγκατέστησα drivers, έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα) Σας ευχαριστώ! Αν δεν κάνω λάθος, χρειάζεσαι ένα καλώδιο hdmi. Όμως δεν κάνουν όλα την δουλειά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Παιδια καλησπερα Εχω 3 αποριες ως νεος χρήστης... 1. Οταν τραβάω φωτο με φουλ screen πέφτει η αναλυση της φωτο. 2. Οταν Βγαζω το Πενάκι Βγάζει τις επιλογες, μπορω να το Επιλέγω μονο όταν το Επιλέγω. 3. Οταν Βγαζω φωτο και Θελω να γραψω Πάνω κατι δεν το Βγάζει οπως την έχω τραβήξει, το Βγαζει με τις επιλογες Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όταν πατάς full screen διαλέγεις στην ουσία aspect ratio 18.5:9, οπότε κάνει crop μιας και ο αισθητήρας είναι κάδρο όπως στις περισσότερες συσκευές σήμερα. Για τα υπόλοιπα 2, δεν καταλαβαίνω Χριστό πραγματικά. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Όταν πατάς full screen διαλέγεις στην ουσία aspect ratio 18.5:9, οπότε κάνει crop μιας και ο αισθητήρας είναι κάδρο όπως στις περισσότερες συσκευές σήμερα. Για τα υπόλοιπα 2, δεν καταλαβαίνω Χριστό πραγματικά. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 2.Όταν βγάζει το πενάκι κάνει pop την μπάρα με τις επιλογές,θέλω να ανοίγει μόνο όταν πατάω το εικονίδιο... 3.Όταν τραβάω φωτο και την αποθηκεύει μετά στην φωτο θέλω να γράψω οτιδήποτε,χωρίς να φαίνονται οι επιλογές το τι θέλω να κάνω... Πχ : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219709287621024&id=1182776733 Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 (edited) 2.Όταν βγάζει το πενάκι κάνει pop την μπάρα με τις επιλογές,θέλω να ανοίγει μόνο όταν πατάω το εικονίδιο... 3.Όταν τραβάω φωτο και την αποθηκεύει μετά στην φωτο θέλω να γράψω οτιδήποτε,χωρίς να φαίνονται οι επιλογές το τι θέλω να κάνω... Πχ : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219709287621024&id=11827767332. Αυτό λέγεται Air Command και η επιλογή είναι μέσα στις ρυθμίσεις του spen. Δες την εικόνα παρακάτω. 3. Από το air command διαλέγεις screen write. Τραβάει screen shot και μπορείς να γράψεις ότι θέλεις πάνω. Δεύτερη εικόνα παρακάτω. Υγ. Στο 3 τώρα που βλέπω το ποστ, απλά μπορείς να κάνεις επεξεργασία και crop τη φωτογραφία. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Edited October 29, 2019 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 2. Αυτό λέγεται Air Command και η επιλογή είναι μέσα στις ρυθμίσεις του spen. Δες την εικόνα παρακάτω. 3. Από το air command διαλέγεις screen write. Τραβάει screen shot και μπορείς να γράψεις ότι θέλεις πάνω. Δεύτερη εικόνα παρακάτω. Υγ. Στο 3 τώρα που βλέπω το ποστ, απλά μπορείς να κάνεις επεξεργασία και crop τη φωτογραφία. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Αυτο ηθελα σε ευχαριστω πολύ!!! Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Γεια σας , ειμαι με εκδοση N960FXXS3CSI5 την οποια ειδα και στο SAMmobile οτι ειναι Greece (EUR) . Ειδα εκει που εχει και αλλα firmware στο Greece Cosmote (COS) εχει τελευταιο firmware 23/10 το N960FXXU3CSI4 και θα ηθελα να ρωτησω αυτο το firmware ( cosmote ) ( εχω συνδεση cosmote ) ειναι πιο ενημερωμενο απο αυτο που εχω ? αξιξει να το βαλω η να μεινω οπως ειμαι ? τι διαφορα υπαρχει σε αυτο που λεει cosmote σε σχεση με το Greece ( EUR ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Γεια σας , ειμαι με εκδοση N960FXXS3CSI5 την οποια ειδα και στο SAMmobile οτι ειναι Greece (EUR) . Ειδα εκει που εχει και αλλα firmware στο Greece Cosmote (COS) εχει τελευταιο firmware 23/10 το N960FXXU3CSI4 και θα ηθελα να ρωτησω αυτο το firmware ( cosmote ) ( εχω συνδεση cosmote ) ειναι πιο ενημερωμενο απο αυτο που εχω ? αξιξει να το βαλω η να μεινω οπως ειμαι ? τι διαφορα υπαρχει σε αυτο που λεει cosmote σε σχεση με το Greece ( EUR ) ? Είναι μια έκδοση πίσω της Cosmote...I4 vs I5... Της cosmote αργεί περισσότερο η κάθε αναβάθμιση και η διαφορά είναι ότι βάζει κάποια λίγα χαρακτηριστικά/εφαρμογές στο δικό της firmware. Το μόνο χαρακτηριστικό που μπορεί να σου είναι χρήσιμο είναι τι wifi calling. Με αυτό, με λίγα λόγια, μπορείς να κάνεις τηλεφωνικές κλησεις όταν είσαι σε χώρο χώρις καλό σήμα αλλά είσαι συνδεδεμένος σε wifi. Άρα τα ζυγίζεις και αποφασίζεις. Πιο γρήγορες αναβαθμίσεις ή wifi calling. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Το wifi calling λειτουργεί και σε eur. Και τα δύο βλέπω ότι έχουν security patch 1/10, οπότε δεν έχει διαφορά αλλά συνήθως η eur ενημερώνεται πιο γρήγορα από τις branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Το wifi calling λειτουργεί και σε eur. Και τα δύο βλέπω ότι έχουν security patch 1/10, οπότε δεν έχει διαφορά αλλά συνήθως η eur ενημερώνεται πιο γρήγορα από τις branded. Ναι, έχεις δίκιο...Έχω αφήσει τη Cosmote κι έτσι το είχα διαγράψει απο το μυαλό μου... Όσο για το patch άργησε να το πάρει η COS. Άρα ναι, μένει EUR χωρίς 2η σκέψη... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούν Nova και όχι της Samsung είναι το πλέγμα μπροστά που μπορώ και το αυξάνω περισσότερο από 4 χ 5. Αυτό μπορώ να το παρακάμψω στο πρόγραμμα της Samsung ή είναι μονόδρομος ένας άλλος launcher; Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε περισσότερο το πλέγμα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ο μόνος λόγος που χρησιμοποιούν Nova και όχι της Samsung είναι το πλέγμα μπροστά που μπορώ και το αυξάνω περισσότερο από 4 χ 5. Αυτό μπορώ να το παρακάμψω στο πρόγραμμα της Samsung ή είναι μονόδρομος ένας άλλος launcher; Υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε περισσότερο το πλέγμα; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ και χρόνια. Κράτα πατημένο το δάχτυλο στην οθόνη και μπες στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μέχρι πόσο επί πόσο φτάνει; Κι εγώ στον nova γι αυτό είμαι εδώ και χρόνια, αλλά έχω πλέγμα 6x10 :) Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μέχρι πόσο επί πόσο φτάνει; Κι εγώ στον nova γι αυτό είμαι εδώ και χρόνια, αλλά έχω πλέγμα 6x10 :) Sent from my SM-N960F using TapatalkΌσο γράφει η παραπάνω φωτογραφία, 5Χ6. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts