Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως στο S9 το έχουμε κανονικά, απλά θέλει ενεργοποίηση από το σχετικό μενού.

fd5edae640b3ad011163f683246f68fe.jpg

Σε ποιο μενού είναι αυτή η ρύθμιση;;;

Σε ποιο μενού είναι αυτή η ρύθμιση;;;

Στο μενού ρυθμίσεων στην κάμερα αλλά δεν υπάρχει στο note9 η επιλογή "αθλητικά"

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως στο S9 το έχουμε κανονικά, απλά θέλει ενεργοποίηση από το σχετικό μενού.

fd5edae640b3ad011163f683246f68fe.jpg

Στο Note 8 το κατεβάζαμε από το Galaxy apps. Τώρα δεν υπάρχει.

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παίδες αν ενδιαφέρεται κάποιος για σφραγισμένο ελληνικό μαύρο note 9 8/512 σε τιμή πιο χαμηλή από Σκρουτζ μου λέει το δίνει φίλος μου και είπα να ενημερώσω πριν το βάλω στο διπλανό site αγγελιών

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Στο μενού ρυθμίσεων στην κάμερα αλλά δεν υπάρχει στο note9 η επιλογή "αθλητικά"

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο Note 8 το κατεβάζαμε από το Galaxy apps. Τώρα δεν υπάρχει.

Γι'αυτό ρωτάω..Το 8 έχω αλλα δεν το έχω βρει..Πως λεγόταν η εφαρμογή που κατεβαζες από το Galaxy App???

Γι'αυτό ρωτάω..Το 8 έχω αλλα δεν το έχω βρει..Πως λεγόταν η εφαρμογή που κατεβαζες από το Galaxy App???

Sport λέγεται.

Άνοιξε την κάμερα κι εκεί που επιλέγεις τι θα τραβήξεις (πχ πανόραμα κλπ) θα σου βγάλει ένα + για να προσθέσεις. Το πατάς και θα σε πάει σε 2 εφαρμογές του Galaxy apps (ή μια ειναι η sport και η άλλη αν θυμάμαι είναι για selfie).

:eek::eek::eek::shock::shock::shock: Παρε τηλεφωνο smartec https://www.smartec.gr//el/

Πως τα κατάφερα ιδέα δεν έχω...

Ξέρει κανείς κόστος επισκευής?? c0e858369ea9e2cd5ceb22b685c8ee9f.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by s_wind

Sport λέγεται.

Άνοιξε την κάμερα κι εκεί που επιλέγεις τι θα τραβήξεις (πχ πανόραμα κλπ) θα σου βγάλει ένα + για να προσθέσεις. Το πατάς και θα σε πάει σε 2 εφαρμογές του Galaxy apps (ή μια ειναι η sport και η άλλη αν θυμάμαι είναι για selfie).

Ευχαριστώ...θα το ψάξω οτανφτασω σπίτι...

Όλο λέω να το δώσω το 8 και να πάρω το 9,αλλά όλο το αναβάλλω...Στις γιορτές είχα δύο μέρες το 9 και πραγματικά η μπαταρία η κάμερα και το πενάκι είναι λόγος αλλαγής...

Αλλά κατά κάποιον λόγο όλο το αναβάλλω....

Επειδή έχει αναφερθεί από κάποιους για το call recording και το φραγμό που έβαλε η Google στη καταγραφή κλήσεων στην έκδοση pie.

Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ call recording, δοκίμασα το boldbeastv recorder από play store και όντως δουλεύει στην pie, χωρίς root.

Δε ξέρω πως είναι στις άλλες εφαρμογές, αλλά όντως μου κατέγραψε τη κλήση, χωρίς να έχω ανοιχτό το μεγάφωνο. Μόνο που ο συνομιλητής ακούγεται πιο σιγά από εμένα.

Sent from Note 9 while ruling the world from my toilet.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εδω και μερικες μερες κατοχος και εγω ενος Note 9 512/8 προερχομενος απο Iphone 7 plus 128gb και Huawei P20 Pro.

Tο κινητο σε θεμα ταχυτητας ειναι απλα απο αλλο πλανητη...κυριολεκτικα σκοτωνει!!!

Καμερα για τα δικα μου γουστα super!!

Μπαταρια ικανοποιητικη σιγουρα θελει να το ψαξω περισσοτερο να δω ποιες εφαρμογες καταναλωνουν και ποιες οχι...

Το notch για να πω την αληθεια μου λειπει γιατι κανει τα τηλεφωνα να δειχνουν πιο σημερινα (λογικα συνηθεια απο το P20 Pro)...τ

To face υnlock θελει μια καποια βελτιωση στο σκοταδι ας πουμε (το P20 Pro ειναι απαιχτο σ αυτο το σημειο) αλλα λογικα απο οτι καταλαβαινω θα φτιαξει με την μελλοντικη αναβαθμιση σε Pie...

Κατι που θελω να ρωτησω και δεν εχω βρει ακομα...πως γινεται να αναβει η οθονη και να βλεπω μια προεπισκοπιση οταν ερχονται ειδοποιηεις (πχ mail,viber,whatapp κτλ..)...σημειωση: εχω απενεργοποιημενο το always on display

Edited by TRACKBYTRACK
Iphone 7 Plus 128gb - Samsung Galaxy S7 - Ipad air - Macbook Pro

Ξέρω ότι μπορεί να αφορά τη γενικότερη θεματολογία "Android" αυτό που θέλω να ρωτήσω, αλλά θα το γράψω εδώ για παν ενδεχόμενο: Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα υπολογιστή προτείνετε ώστε να συνδέω το Note 9 με USB και να κάνει full backup το τηλέφωνο. Έτσι ώστε, αν ας πούμε μου χαλάσει ποτέ το τηλέφωνο ή το χάσω, να πάρω το ίδιο και να έχω όλα μου τα δεδομένα ακριβώς όπως έκανα το τελευταίο backup, κάτι σαν εικόνα δηλαδή.

Γίνεται αυτό; :)

Επίσης προτείνετε να κάνω άμεση ενημέρωση σε Android 9 όταν βγει ή να περιμένω;

Ξέρω ότι μπορεί να αφορά τη γενικότερη θεματολογία "Android" αυτό που θέλω να ρωτήσω, αλλά θα το γράψω εδώ για παν ενδεχόμενο: Θα ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα υπολογιστή προτείνετε ώστε να συνδέω το Note 9 με USB και να κάνει full backup το τηλέφωνο. Έτσι ώστε, αν ας πούμε μου χαλάσει ποτέ το τηλέφωνο ή το χάσω, να πάρω το ίδιο και να έχω όλα μου τα δεδομένα ακριβώς όπως έκανα το τελευταίο backup, κάτι σαν εικόνα δηλαδή.

Εννοεις και σε στήσιμο εφαρμογές κλπ ή απλά μηνύματα, κατάλογο, λίστα κλήσεων και ημερολόγια ? Για τα τελευταία που δεν αφορούν στήσιμο καθώς θεωρώ ότι καλύτερα είναι να το στήσεις από την αρχή ένα νέο τηλ, μπορεις να τα πάρεις εύκολα με το my phone Explorer. Κάνει σε όλα τα android οπότε μετά επαναφέρεις σε οποιοδήποτε. Αλλά μόνο για όσα είπα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δε γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να πάρει back up τα δεδομένα των εφαρμογών χωρίς root.

Παλαιότερα είχα χρησιμοποιήσει το helium backup από play store, αλλά δε ξέρω πλέον αν κάνει σωστά αυτή τη δουλειά (αν ναι μπορείς να βγάλεις το φάκελο που δημιουργεί από συσκευή στον υπολογιστή).

Βέβαια όπως λέει κι ο Νίκος από πάνω, καλύτερα είναι να το στήσεις από την αρχή.

Η καλύτερη πιο κοντινή λύση είναι το back up με smart switch που αποθηκεύει τα πάντα σωστά, έκτος από τα δεδομένα των εφαρμογών.

Και ναι, θα σου πρότεινα να κάνεις αμέσως την αναβάθμιση σε pie όταν βγει μιας και λειτουργεί απροβληματιστα.

Follow me on XDA

Φορτίζω πάντα ασύρματα το τηλέφωνο.Σήμερα λοιπόν που το έβαλα από το 40% να φορτιστεί,άκουσα κάποια στιγμή ένα μπλιμ,και σηκώθηκα για να δω μήπως είχε φτάσει στο 100.Πάτησα στην οθόνη,και κοιτάζοντας τη μπάρα είδα ότι ήταν στο 82,αλλά ταυτοχρόνως διάβασα ένα μήνυμα που έτρεχε ψηλά και έλεγε κρατήστε το τηλ περισσότερο κατακόρυφα.

Επειδή δεν το έχω ξαναδεί,απόρησα και γι' αυτό ρωτάω τι είναι αυτό.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

καλησπερα, παιδια ερχομενος απο s8.. αξιζει να παρω το note 9 η επειδη το s10 ειναι προ των πυλων, να παρω αυτο;

καλησπερα, παιδια ερχομενος απο s8.. αξιζει να παρω το note 9 η επειδη το s10 ειναι προ των πυλων, να παρω αυτο;
Αν έχεις να διαθέσεις 300€-400€ παραπάνω, περίμενε το s10.

Αν αξίζει το note?

Βασικά σκέψου αν σε ενδιαφέρει το πενάκι και αν σε βολεύει το μεγάλο και λίγο περισσότερο βαρύ σασι του N9.

Αν είσαι οκ με αυτά, κατά τα άλλα, είναι ένα από τα 3 top Android smartphone που κυκλοφορούν. Και ίσως το πιο ολοκληρωμένο.

Follow me on XDA

Γιατι δεν αναφερεις καλυτερα το S10+ που θα ειναι στα ιδια κυβικα με το note9 απο πλευρας ιντσων/οθονης?Αλλα αυτο παιζει να κοστιζει τα διπλασια απο το note9 αρα....

Να το θεσω πιο απλα και που θα βγει το S10+ σε λιγους μηνες και τι εγινε?Παλι δεν θα περιμενει ο κοσμος για να πεσει η τιμη του?

Και μετα θα φτασουμε το καλοκαιρι που θα βγει το νεο Note που παλι θα περιμενει ο κοσμος να πεσει η τιμη του.

Δηλαδη μια ζωη στο περιμενε.

Στο S10+ αναφερομαι.. κοιτα δεν ειχα σκοπο να το παρω dayone αλλα μετα απο κανα μηνα το s8 κανει ακομα την δουλεια του.. βρηκα ενα deal για το note 9 128GB 600ευρω καινουργιο, γι αυτο το σκεφτηκα.. αλλιως θα πηγαινα καρφι στη νεα ναυαρχδια

Στο S10+ αναφερομαι.. κοιτα δεν ειχα σκοπο να το παρω dayone αλλα μετα απο κανα μηνα το s8 κανει ακομα την δουλεια του.. βρηκα ενα deal για το note 9 128GB 600ευρω καινουργιο, γι αυτο το σκεφτηκα.. αλλιως θα πηγαινα καρφι στη νεα ναυαρχδια
Υπάρχουν αυτοί που θα πουν ότι το s8+ (και κάθε ναυαρχίδα) κρατάει για 3 χρόνια απροβληματιστα και είναι πέταμα χρημάτων να παίρνουμε κινητό κάθε χρόνο, υπάρχουν και αυτοί που, ψυχολογικά κυρίως, θέλουν να έχουν ναυαρχίδα της εποχής.

Εσύ θα κρίνεις και θα αποφασίσεις αν θες να κάνεις αυτό το βήμα και ποιος είναι βασικά ο λόγος. Αν διαθέτεις χρήματα, τρέλα, είναι το χόμπυ σου, αν χρησιμοποιείς μόνο social να εφαρμογές, αν χρειάζεσαι περισσότερη μπαταρία κτλ.

Παίζουν λοιπόν πολλοί παράγοντες λόγο και η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο εμείς τα "αρρωστακια" μπορούμε σε forums όπως εδώ, τόσο πιο πολύ στη πρίζα είμαστε.

Η ωμή αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται μια τέτοια αλλαγή που σκέφτεσαι αφού είσαι και ευχαριστημένος. Όπως επίσης ότι δε χρειάζεται να δώσεις και παραπάνω χρήματα να πάρεις το s10+ από το note 9.

Όμως η απόφαση είναι καθαρά δική σου.

Follow me on XDA

Αν το βρισκα εγω σε τετοια τιμη,θα το επαιρνα χτες κυριολεκτικα.

Σφραγισμενο Note 9 κατω απο 700ευρω δεν νομιζω να εχω πετυχει.

Όπως σου είπε και ο φίλος πριν το s10+ θα έρθει σε τιμή φωτιά. Σε ένα μήνα που σκέφτεσαι να το πάρεις ή τιμή θα είναι και πάλι απαγορευτική και με σημαντική διαφορά από το Note9. Όταν η τιμή του θα αρχίσει να στρώνει (αλλά και πάλι υψηλή) το Note 10 θα είναι προ των πυλών. Οπότε ξανά το ίδιο δίλημμα....

Όσο για το s8, σαφώς και κάνει την δουλειά του, όπως θα την κάνει και του χρόνου. Το θέμα είναι αν σε τρώει το χέρι όπως συμβαίνει με τους περισσότερους από εμάς......

Η απόφαση δική σου. Προσωπικά θα έπαιρνα το Note9 (που είναι σε κάπως νορμάλ τιμή) για 1 χρόνο και τότε θα αποφάσιζα. Άλλωστε είναι εμπορική συσκευή και θα την πουλήσεις εύκολα τότε.

Όπως το γράφουν τα παιδιά παραπάνω, εύστοχες και ειλικρινείς απαντήσεις...
Konakis.

Υπάρχουν αυτοί που θα πουν ότι το s8+ (και κάθε ναυαρχίδα) κρατάει για 3 χρόνια απροβληματιστα και είναι πέταμα χρημάτων να παίρνουμε κινητό κάθε χρόνο, υπάρχουν και αυτοί που, ψυχολογικά κυρίως, θέλουν να έχουν ναυαρχίδα της εποχής.

Αυτα περι 3χρονων ισχυουν κυριως στα Iphone και εν μερη(θα δουμε σε βαθος χρονου)και στα pixel.

Αν δεν εχεις software υποστηριξη για 3χρονια θα πρεπει να εχεις αναλογο εστω hardware που να αντεχει για 3χρονια.

Και τα περισσοτερα κινητα δεν το εχουν.

Αλλα θα υστερουν σε οθονη,αλλα σε μπαταρια και παει λεγοντας.

Τωρα ναι αν καποιος αγορασει το Note 9 8/512gb και ειδικα την εκδοση του snapdragon,αυτο σιγουρα θα του βγαλει 3χρονια.

Και αυτο γιατι το note(οπως εν μερη και το mate 20)εχουν το hardware που αντεχει σε βαθος χρονου.

Εδω το pixel 3xl και το Sony XZ3,συσκευες τελος του 2018 και βγηκαν με 4gb ram και μπαταρια κατω απο 3500.

Καλα για 512gb χωρου δεν παιζει να δουμε σε βασικα μοντελα για αρκετο καιρο. Τωρα σιγα σιγα καθιερωνεται το 128gb στις βασικες εκδοσεις.

Αυτα περι 3χρονων ισχυουν κυριως στα Iphone και εν μερη(θα δουμε σε βαθος χρονου)και στα pixel.

Αν δεν εχεις software υποστηριξη για 3χρονια θα πρεπει να εχεις αναλογο εστω hardware που να αντεχει για 3χρονια.

Και τα περισσοτερα κινητα δεν το εχουν.

Αλλα θα υστερουν σε οθονη,αλλα σε μπαταρια και παει λεγοντας.

Τωρα ναι αν καποιος αγορασει το Note 9 8/512gb και ειδικα την εκδοση του snapdragon,αυτο σιγουρα θα του βγαλει 3χρονια.

Και αυτο γιατι το note(οπως εν μερη και το mate 20)εχουν το hardware που αντεχει σε βαθος χρονου.

Εδω το pixel 3xl και το Sony XZ3,συσκευες τελος του 2018 και βγηκαν με 4gb ram και μπαταρια κατω απο 3500.

Καλα για 512gb χωρου δεν παιζει να δουμε σε βασικα μοντελα για αρκετο καιρο. Τωρα σιγα σιγα καθιερωνεται το 128gb στις βασικες εκδοσεις.

Περα από την τρέλα μας για φρέσκιες ναυαρχίδες θεωρείς πως το s7 sdge του 2016 δεν κάνει μια χαρά την δουλειά του σήμερα?

Αυτό για την οθόνη δεν το κατάλαβα. Εννοείς τις ίντσες που μεγαλώνουν? Αν ναι τότε φυσιολογικό είναι τα iPhone να μην "υστερούν" μιας που ήταν κολλημένα στις 4,7 και 5,5". Τώρα που ξεκολλησαν και το iPhone 8 είναι ξεπερασμένο.....

Εχω ψιλοψηθει να παω για το note... και οταν βγει το note 10... κανα 500ευρω θα το πουλησω το 9 δεν μπορει...

Περα από την τρέλα μας για φρέσκιες ναυαρχίδες θεωρείς πως το s7 sdge του 2016 δεν κάνει μια χαρά την δουλειά του σήμερα?

Αυτό για την οθόνη δεν το κατάλαβα. Εννοείς τις ίντσες που μεγαλώνουν? Αν ναι τότε φυσιολογικό είναι τα iPhone να μην "υστερούν" μιας που ήταν κολλημένα στις 4,7 και 5,5". Τώρα που ξεκολλησαν και το iPhone 8 είναι ξεπερασμένο.....

Το S7 edge κανει μια χαρα την δουλεια του για σημερα γιατι και αδιαβροχο ειναι και ασυρματη φορτιση υποστηριζει,και εχει 1440p super amoled και εχει 3500μπαταρια.Α και η καμερα του εκ των κορυφαιων του 2016.

Πολλα απο τα παραπανω πραγματα ομως αρκετες ναυαρχιδες του σημερα δεν τα εχουν βλεπε Oneplus,τα Xiaomi κινητα και παει λεγοντας.

Και οταν λεω για οθονη εννοω ειτε 1440p(ετσι οπως ανεβηκαν οι ιντσες) αναλυση,ειτε amoled(οτι δηλαδη λειπει σε κινητα τυπου Iphone xr που εφαγε και την μεγαλυτερη κριτικη).

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9