elthis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Και τι ξήλωσες από τη σαβουρα της Sammy; Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παρακάτω θα βρεις όσα είναι safe να ξηλώσεις: https://forum.xda-developers.com/galaxy-s9-plus/how-to/s9-s9-bloatware-removal-thread-g960u-t3817810 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Και τι ξήλωσες από τη σαβουρα της Sammy; Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Ακόμα δεν έπιασες το φτυάρι να ξήλωσεις της σαβούρα ρε?? :lol: Αυτά τα κάνουμε day one πριν το στήσουμε το κινητό,έτσι ώστε απερίσπαστα να το δουλεύεις χωρίς έννοιες μετά . Πιάσε τη λίστα που σου έδωσε η Ηλίας και άρχισε να οργωνεις με το φτυάρι.:p Κάλιο αργά παρά ποτέ. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 10, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 καλημερα.αυτη την καταναλωση την βλεπετε καλη?ειμαι σε beta pie https://farm5.staticflickr.com/4830/32384071028_65d25cf3ef_c.jpg' alt='32384071028_65d25cf3ef_c.jpg'>47679982_294644104506754_35321939891322880_n by pavlos vasilatos, on Flickr[/img] Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Ακόμα δεν έπιασες το φτυάρι να ξήλωσεις της σαβούρα ρε?? :lol: Αυτά τα κάνουμε day one πριν το στήσουμε το κινητό,έτσι ώστε απερίσπαστα να το δουλεύεις χωρίς έννοιες μετά Sent from my iPad using Tapatalk Pro Κοίτα όμως τι έχουν κάνει τα σαΐνια της Samsung!!! Στη pie, αν απενεργοποιήσεις τα της Bixby, το ξυπνητήρι κολλάει!!! Τα έχουν δώσει έτσι ώστε το ένα να επηρεάζει το άλλο! Εγώ ξηλωσα και το ρολόι λοιπόν κι έβαλα Τρίτη εφαρμογή... Με τα λαμόγια. καλημερα.αυτη την καταναλωση την βλεπετε καλη?ειμαι σε beta pie https://farm5.staticflickr.com/4830/32384071028_65d25cf3ef_c.jpg' alt='32384071028_65d25cf3ef_c.jpg'>47679982_294644104506754_35321939891322880_n by pavlos vasilatos, on Flickr[/img] Αναφέρθηκα χθες ότι το system καταναλώνει περισσότερο από ότι στην oreo. Θα στρώσει με τις επόμενες αναβαθμίσεις. Edited December 10, 2018 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 ναι οκ αλλα 45% υπολοιπο μπαταριας με 2 ωρες οθονη δεν ειναι πολυ λιγο? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 ναι οκ αλλα 45% υπολοιπο μπαταριας με 2 ωρες οθονη δεν ειναι πολυ λιγο? Είναι 2.17, όχι 2. Δε μπορούμε να ξέρουμε τη χρήση σου. Αν πχ ήσουν με data περισσότερο από wifi ή το σήμα σου είναι κακό. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 μονιμα σε wifi και μονιμα wifi call γιατι το σημα μου ειναι χαλια Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 μονιμα σε wifi και μονιμα wifi call γιατι το σημα μου ειναι χαλια Δοκιμασα κατι στο σπιτι μου γιατι εχω χαλια σημα και ειδα οτι βοηθαει πολυ στην αυτονομια το εξης: 1) ενεργοποιηαη το airplane mode 2) αφου περιμενα να μου κοψει ολες τις συνδεσεις, χειροκινητα ανοιξα παλι wifi (για να εχω διαθεσιμο το wifi calling) και το bluetooth για το ρολογακι. Στην ουσια δηλαδη εκοψα την κεραια κινητης. Δεχομουν κανονικα τηλεφωνικες κλησεις και sms και η μπαταρια κραταει περισσοτερο. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Δοκιμασα κατι στο σπιτι μου γιατι εχω χαλια σημα και ειδα οτι βοηθαει πολυ στην αυτονομια το εξης: 1) ενεργοποιηαη το airplane mode 2) αφου περιμενα να μου κοψει ολες τις συνδεσεις, χειροκινητα ανοιξα παλι wifi (για να εχω διαθεσιμο το wifi calling) και το bluetooth για το ρολογακι. Στην ουσια δηλαδη εκοψα την κεραια κινητης. Δεχομουν κανονικα τηλεφωνικες κλησεις και sms και η μπαταρια κραταει περισσοτερο. εξυπνο αλλα δεν φαινεται να μου δουλευει εμενα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 εξυπνο αλλα δεν φαινεται να μου δουλευει εμενα Mμμμμ δηλαδη τι παει στραβα;; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Mμμμμ δηλαδη τι παει στραβα;; μολις το βαζω σε airplane mode και ανοιγω το wifi για ενα λεπτο δειχνει το σημα του wifi call και μετα το βγαζει και επιπλεον δεν υπαρχει ουτε στις ρυθμισεις πλεον το wifi call και πρεπει να κανω restart για να εμφανιστει παλι Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 μολις το βαζω σε airplane mode και ανοιγω το wifi για ενα λεπτο δειχνει το σημα του wifi call και μετα το βγαζει και επιπλεον δεν υπαρχει ουτε στις ρυθμισεις πλεον το wifi call και πρεπει να κανω restart για να εμφανιστει παλι Με cosmote εισαι σε σταθερο και κινητο; edit: επισης στις ρυθμισεις το wifi callin εχεις βαλει Wifi preferred? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Με cosmote εισαι σε σταθερο και κινητο; ναι και στα 2 και εχω επιλεξει και το wifi prefered Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 ναι και στα 2 Eπισης στις ρυθμισεις το wifi callin εχεις βαλει Wifi preferred? Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Χρησιμοποιεί την pie beta eur νομίζω γι αυτό του το κάνει αυτό. Χρειάζεται την rom του cosmote για να δουλέψει ετσιΜε cosmote εισαι σε σταθερο και κινητο; edit: επισης στις ρυθμισεις το wifi callin εχεις βαλει Wifi preferred? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Χρησιμοποιεί την pie beta eur νομίζω γι αυτό του το κάνει αυτό. Χρειάζεται την rom του cosmote για να δουλέψει ετσι ναι την pie beta εχω,οποτε πρεπει να φλασαρω την oreo της κοσμοτε για να δουλεψει ετσι? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 ναι την pie beta εχω,οποτε πρεπει να φλασαρω την oreo της κοσμοτε για να δουλεψει ετσι? Ααααα δεν το ξερα, ναι εννοειται! Γενικα οποια και να κατεβασεις αν κανεις full reset και εχεις μεσα την sim της cosmote θα στην γυρισει αυτοματα σε COS... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ααααα δεν το ξερα, ναι εννοειται! Γενικα οποια και να κατεβασεις αν κανεις full reset και εχεις μεσα την sim της cosmote θα στην γυρισει αυτοματα σε COS... αλλα μονο στην oreo σωστα?στην beta pie δεν γινεται? Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 αλλα μονο στην oreo σωστα?στην beta pie δεν γινεται? Στην Oreo σιγουρα, αφου με Oreo ειμαι και δουλευει κομπλε! Για την Pie δε γνωριζω... Ας μιλησουν τα παιδια που την εχουν περασει... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ακόμα δεν έπιασες το φτυάρι να ξήλωσεις της σαβούρα ρε?? :lol: Αυτά τα κάνουμε day one πριν το στήσουμε το κινητό,έτσι ώστε απερίσπαστα να το δουλεύεις χωρίς έννοιες μετά . Πιάσε τη λίστα που σου έδωσε η Ηλίας και άρχισε να οργωνεις με το φτυάρι.:p Κάλιο αργά παρά ποτέ. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αφού είχα κατεβάσει διάφορες εφαρμογές disabler και δεν έκαναν δουλειά. Αναγκάστηκα να μείνω με τη σαβούρα. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotorBreath Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλησπέρα παιδιά, τώρα τελευταία έχω ένα θέμα με το note 9. Ελπίζω να το γράφω στη σωστή κατηγορία αλλά δεν είδα κάποιο άλλο thread πιο σχετικό.. Σε άσχετες στιγμές κομπλάρουν τα δεδομένα και ενώ έχω μονίμως ανοιχτό το "mobile data", στο note δείχνει κανονικά σήμα 4G αλλά είναι νεκρό ιντερνετικά - δεν στέλνει ούτε λαμβάνει τίποτα σε καμία εφαρμογή (chrome browser, whatsapp, instagram, face, κ.λπ.). Μόλις του κάνω restart όλα φτιάχνουν - σα να μην υπήρχε ποτέ πρόβλημα. Μπορεί να το κάνει μέρα παρά μέρα για μία εβδομάδα και μετά μπορεί να περάσει 1 μήνας και να μην το κάνει καθόλου!! Αν παίζει ρόλο το έχω με 2 sim cards (1 voda + 1 wind). Το έχει πάθει κάποιος άλλος? και αν ναι πως το έλυσε? Παράθεση ...Sign of Living Fast Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Δουλεύει κανονικά το wifi calling και τώρα απλά δεν έχεις την δυνατότητα να βάλεις το τηλέφωνο σε airplane mode και μετά να ανοίξεις το wifi και να έχεις wificall. Όμως από τις μέχρι τώρα παρατηρήσεις έχω την εντύπωση ότι όταν είναι ενεργοποιημένο το wificall και να μην βάλεις το τηλέφωνο σε airplane mode, το τηλέφωνο σταματάει να χρησιμοποιεί και να ψάχνει το σήμα από την κυψέλη κινητής. Οπότε δεν χάνεις ούτε κερδίζεις κάτι σε αυτονομία αν έχεις το airplane mode ανοιχτό ή κλειστό, ελπίζω να έγινα κατανοητός. Εγώ παραμένω σε pie και όταν βγει η επίσημη pie του cosmote την παιρνάω τότε.ναι την pie beta εχω,οποτε πρεπει να φλασαρω την oreo της κοσμοτε για να δουλεψει ετσι? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Κοίτα όμως τι έχουν κάνει τα σαΐνια της Samsung!!! Στη pie, αν απενεργοποιήσεις τα της Bixby, το ξυπνητήρι κολλάει!!! Τα έχουν δώσει έτσι ώστε το ένα να επηρεάζει το άλλο! Εγώ ξηλωσα και το ρολόι λοιπόν κι έβαλα Τρίτη εφαρμογή... Με τα λαμόγια. Αναφέρθηκα χθες ότι το system καταναλώνει περισσότερο από ότι στην oreo. Θα στρώσει με τις επόμενες αναβαθμίσεις.Έλα ρε φίλε και έργα γιατί crasharei το ρολόϊ. Tnx Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Τα update για την beta που μπορούμε να βλέπουμε εάν βγήκε καινούργιο και να το κατεβαζουμε; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Τα update για την beta που μπορούμε να βλέπουμε εάν βγήκε καινούργιο και να το κατεβαζουμε; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από xda μόνο... Οποίος τα βλέπει ας ενημερώνει κι εδώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts