montoya_42 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Τελικά το package disabler δεν δουλεύει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elmklmsamsung.batteryaddon Αυτό δουλεύει Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Πέρασα θέμα το evo carbon, 2.29€ πλήρωσα. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το package displarer , τι δουλειά κάνει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Package disabler pro (Samsung Edition) : Δουλεύει ACR Recorder : Δεν δουλεύει Πάντα με Android pie 9.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 (edited) βαλε φωτο να δουμε...... Εδώ και η φωτογραφια: https://ibb.co/hFJx6kD Πείτε μου αν είναι και σε εσάς έτσι λιγο στραβο το πενάκι γιατί έχω φρικάρει λίγο Edited December 9, 2018 by riesiggeier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Εδώ και η φωτογραφια: https://ibb.co/hFJx6kD Πείτε μου αν είναι και σε εσάς έτσι λιγο στραβο το πενάκι γιατί έχω φρικάρει λίγο Το δικό μου είναι ίσιο. Το δικό σου είναι στραβό. Δεν έπρεπε να είναι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 όντως κάτι δεν πάει καλά, θα έπρεπε να είναι ολόισιο φίλε Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Εδώ και η φωτογραφια: https://ibb.co/hFJx6kD Πείτε μου αν είναι και σε εσάς έτσι λιγο στραβο το πενάκι γιατί έχω φρικάρει λίγο Πώς μπαίνει αυτό στο slot? Όπως και να έχει, μια επισκεψουλα στη smartec και θα στο αλλάξουν άμεσα (κάνε κι ένα τηλ να δεις αν εχουν ανταλλακτικό, πριν πας)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 σήμερα το απόγευμα παρέλαβα κι εγώ και το στήνω τώρα.. προηγούμενη συσκευή το p20 pro.. μέχρι στιγμής δεν μ ενοχλεί καθόλου ο αυξημένος όγκος και το βάρος, το συνήθισα στα 5 πρώτα λεπτά Αυτο ειναι το μονο που φοβάμαι.. Ο ογκος κ το στιλ παντοφλε.. Γι αυτο ειμαι αναμεσα σε αυτο κ το mate pro πιο σουλουπομενο στα χερια μου.. Βεβαια οταν πας σπιτι ολα αλλάζουν κ εχεις οθοναρα (για το μεγεθος λεω) αλλα εξω απαραίτητο το μπλε δοντι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Πώς μπαίνει αυτό στο slot? Όπως και να έχει, μια επισκεψουλα στη smartec και θα στο αλλάξουν άμεσα (κάνε κι ένα τηλ να δεις αν εχουν ανταλλακτικό, πριν πας)... Δεν εχω κανενα προβλημα κατά τη χρήση του. Και στην εσοχή μπαίνει σχετικά εύκολα, λίγο στο τέλος κολλάει αλλά με λίγη ώθηση μπαίνει και κουμπώνει κανονικά. Μήπως το καλύπτει η εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Δεν εχω κανενα προβλημα κατά τη χρήση του. Και στην εσοχή μπαίνει σχετικά εύκολα, λίγο στο τέλος κολλάει αλλά με λίγη ώθηση μπαίνει και κουμπώνει κανονικά. Μήπως το καλύπτει η εγγυηση;Έτσι ήταν από την αρχή; Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Δεν εχω κανενα προβλημα κατά τη χρήση του. Και στην εσοχή μπαίνει σχετικά εύκολα, λίγο στο τέλος κολλάει αλλά με λίγη ώθηση μπαίνει και κουμπώνει κανονικά. Μήπως το καλύπτει η εγγυηση; Το θεωρώ δεδομένο ότι θα το καλύψει η εγγύηση. Είναι σοβαρό service η smartec κι αν τους εξηγήσεις ότι έτσι ήταν από Day 1 θα στο αλλάξουν... Δευτέρα τηλ κι αν έχουν ετοιμοπαραδοτο ανταλλακτικό πετάξου να στο αλλάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Οταν το βαζουμε κλειστο να φορτισει εχετε παρατηρησει οτι καμια φορα αργει να ξεκινησει η φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Η εφαρμογή package disabler, Τι δουλειά κάνει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Στην One UI beta φαίνεται επιτέλους να δουλεύει σωστά το smart lock με την τοποθεσία, γενικά θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή αναβάθμιση το One UI μαζί με το android 9.0 Παρόλο που είναι beta δεν έχει το παραμικρό lag. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elmklmsamsung.batteryaddon Αυτό δουλεύει Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκίμασες πρόσφατα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Το δοκίμασες πρόσφατα? Το έχω εγώ τώρα στη pie και δουλεύει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Το δοκίμασες πρόσφατα? το εβαλα και εγω πριν μια ωριτσα και παιζει μια χαρα (δεν εχω βαλει την pie.. ακομα τουλαχιστον Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riesiggeier Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Το θεωρώ δεδομένο ότι θα το καλύψει η εγγύηση. Είναι σοβαρό service η smartec κι αν τους εξηγήσεις ότι έτσι ήταν από Day 1 θα στο αλλάξουν... Δευτέρα τηλ κι αν έχουν ετοιμοπαραδοτο ανταλλακτικό πετάξου να στο αλλάξουν... Μακάρι να το αντικαταστήσει η Samsung. Για Θεσσαλονίκη έχουμε κάποιο αντίστοιχο και αξιόπιστο γι αυτήν τη δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Στην One UI beta φαίνεται επιτέλους να δουλεύει σωστά το smart lock με την τοποθεσία, γενικά θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή αναβάθμιση το One UI μαζί με το android 9.0 Παρόλο που είναι beta δεν έχει το παραμικρό lag. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείς να κρατάει ξεκλείδωτη την οθόνη όταν βρίσκεσαι σε ασφαλές μέρος; Εμένα αυτό τρόμαξα να το κάνω να δουλεύει στο σπίτι,αλλά όταν το δοκίμασα στο σπίτι της αδελφής μου δε δούλευε με τίποτα.Και γύρισα σε όλο το σπίτι βάζοντας και ξαναβάζοντας τη θέση του κινητού σε όλα τα σημεία,αλλά δεν έπαιρνε χαμπάρι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλημέρα, ναι αυτό, δούλεψε με την πρώτη. Μέχρι στιγμής εδώ και 2 ημέρες που έβαλα την beta δουλεύει τέλεια. Μέχρι τώρα οχι μόνο σε Samsung, η λειτουργία ήταν άχρηστη δούλευε για μερικές ώρες και μετά σταμάταγε. Εννοείς να κρατάει ξεκλείδωτη την οθόνη όταν βρίσκεσαι σε ασφαλές μέρος; Εμένα αυτό τρόμαξα να το κάνω να δουλεύει στο σπίτι,αλλά όταν το δοκίμασα στο σπίτι της αδελφής μου δε δούλευε με τίποτα.Και γύρισα σε όλο το σπίτι βάζοντας και ξαναβάζοντας τη θέση του κινητού σε όλα τα σημεία,αλλά δεν έπαιρνε χαμπάρι. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Το έχω εγώ τώρα στη pie και δουλεύει.Και τι ξήλωσες από τη σαβουρα της Sammy; Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Καλημέρα, ναι αυτό, δούλεψε με την πρώτη. Μέχρι στιγμής εδώ και 2 ημέρες που έβαλα την beta δουλεύει τέλεια. Μέχρι τώρα οχι μόνο σε Samsung, η λειτουργία ήταν άχρηστη δούλευε για μερικές ώρες και μετά σταμάταγε. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να βάλω κι εγώ τη beta,είναι σταθερή; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Package disabler pro (Samsung Edition) : Δουλεύει ACR Recorder : Δεν δουλεύει Πάντα με Android pie 9.0 Καλημέρα σας. Απο εχθές κι εγώ με την beta με απλή εγκατάσταση πάνω απο την τελευταία EUR. Σ εμένα το ACR recorder ενώ λέει οτι δεν υποστηρίζεται ,μου δουλεύει μια χαρα. Μετά απο τις ανάλογες παραχωρήσεις αδειών που ζήταγε βέβαια. Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Από την εμπειρία μου βάλτην χθες. Μάλιστα αφού την πέρασα, έκανα και επαναφορά το backup που είχα κρατήσει μέσω smartswitch στον υπολογιστή, όλα απροβλημάτιστα. Να βάλω κι εγώ τη beta,είναι σταθερή; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 10, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts