Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα δεν νομίζω ότι έπεσε ποτέ σχεδόν 2000 μηνύματα μετράει και χωρίς προβλήματα και γκρίνιες.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Απέκτησε ζωή το νήμα πάλι. :p

Καλομίλητα στα παιδιά που το πήραν!

Οταν μια συσκευή πουλάει πολύ και το νήμα της δεν έχει κινητικότητα αυτό είναι η απόλυτη επιτυχία.... Απροβληματιστη συσκευή με κορυφαίες επιδώσεις σε όλους τους τομείς του hardware το Note... Εδώ και καιρό μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες-ελλείψεις σε επίπεδο software για ευκολότερη καθημερινή χρήση γράφονται.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Απέκτησε ζωή το νήμα πάλι. :p

Καλομίλητα στα παιδιά που το πήραν!

ευτυχώς όχι από γκρίνια,μιας και το ζαχαρωνω εδώ και καιρό

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Καλημερα παιδια!!! Ειπα οτι το κινητο πεταει ???? :-D

εγω εβαλα την αναλυση σε WQHD+ και ειναι σουπερ-ντουπερ !!!

Ψαχνω να βρω αν υπαρχει τροπος να κλειδωνει η οθονη με double-click αν και δεν νομιζω με τον stock launcher...

Επισης, κριμα που εβγαλαν το IR που υπηρχε στα παλια NOTES...αλλα μικρο το κακο!!!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

S8+

Ειμαι για να σκασω... Αλλαζω γνωμη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Πανω που ημουν ετοιμος να τσιμπησω ενα Note 9, xθες πεταχτηκα μεχρι τα Public και ειχε το Note 9 οπως επισης και το S9 που ζαχαρωνα πριν παρω την αποφαση για το Note! Οντως οθοναρα το Note 9... Και ολα τα σχετικα που λεει ο καθε ενας εδω μεσα... Αλλα ρε'σεις... Τι θηριο ειναι αυτο στο χερι... Παρομοια αισθηση με ενα Sony Xperia XZ3 που δοκιμασα τις προαλλες, ισως και λιγο χειροτερο! Ειχα στο ενα χερι το S9.. Και στο αλλο το Note 9.. Σχετικα με το S9, το θεωρω το καταλληλο μεγεθος/βαρος/οθονη για κινητο! Πως ακριβως την παλευετε καθημερινα με το Note? Δεν κουραζεστε που σχεδον παντα χρειαζεστε και τα 2 χερια? Δεν κουραζει οταν το κρατας αρκετη ωρα να δεις κανενα βιντεο πριν τον υπνο και αισθανεσαι το βαρος στο χερι σου να σου κλεινει το ματι? Και με μια θηκη πως γινεται δηλαδη?

Εν τω μεταξυ, προερχομαι απο iPhone 7 Plus/8 Plus ... Στην πορεια ομως εκανα καποιες αλλαγες με S8/iPhone X... Και ισως αλλαξαν οι συνηθειες μου σχετικα με τα μεγαλα κινητα! Γι'αυτο και πλεον μου φαινεται τοσο περιεργο....

Απο την αλλη ομως το θελω...... Δωστε μου λογους να το παρω τελικα! Χαχαχα! :lol:

If God is for us... Who can be against us?

Μεγεθος-> συνηθιζεται αμεσως

Οθονη-> η καλυτερη ολων

Πενακι-> απιστευτο

Μπαταρια-> τα σπαει (1η φορτιση χθες, με απειρες εγκαταστασεις, μεταφορες, updates, wifi, bluetooth, spotify, garmin connect, fcbk, messenger, viber, 2 emails...kai SOT 6ωρες και ειμαι στο 21% τωρα...

Οπως ειπε και η υπαλληλος στο καταστημα, δεν ειναι κινητο, αλλα υπολογιστης τσεπης!!

Ελπιζω να σε επεισα!!!

S8+

Ειμαι για να σκασω... Αλλαζω γνωμη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Πανω που ημουν ετοιμος να τσιμπησω ενα Note 9, xθες πεταχτηκα μεχρι τα Public και ειχε το Note 9 οπως επισης και το S9 που ζαχαρωνα πριν παρω την αποφαση για το Note! Οντως οθοναρα το Note 9... Και ολα τα σχετικα που λεει ο καθε ενας εδω μεσα... Αλλα ρε'σεις... Τι θηριο ειναι αυτο στο χερι... Παρομοια αισθηση με ενα Sony Xperia XZ3 που δοκιμασα τις προαλλες, ισως και λιγο χειροτερο! Ειχα στο ενα χερι το S9.. Και στο αλλο το Note 9.. Σχετικα με το S9, το θεωρω το καταλληλο μεγεθος/βαρος/οθονη για κινητο! Πως ακριβως την παλευετε καθημερινα με το Note? Δεν κουραζεστε που σχεδον παντα χρειαζεστε και τα 2 χερια? Δεν κουραζει οταν το κρατας αρκετη ωρα να δεις κανενα βιντεο πριν τον υπνο και αισθανεσαι το βαρος στο χερι σου να σου κλεινει το ματι? Και με μια θηκη πως γινεται δηλαδη?

Εν τω μεταξυ, προερχομαι απο iPhone 7 Plus/8 Plus ... Στην πορεια ομως εκανα καποιες αλλαγες με S8/iPhone X... Και ισως αλλαξαν οι συνηθειες μου σχετικα με τα μεγαλα κινητα! Γι'αυτο και πλεον μου φαινεται τοσο περιεργο....

Απο την αλλη ομως το θελω...... Δωστε μου λογους να το παρω τελικα! Χαχαχα! :lol:

ένα δίκιο το χεις αλλά συνηθίζεται όπως όλα

δύο χερια θέλει έτσι κι αλλιώς

ένα το κινητό ένα το πενάκι

εκτός και γράφει το πενάκι μόνο του

lol

διαφορετικά πας σε αλλο

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Καλημερα παιδια!!! Ειπα οτι το κινητο πεταει ???? :-D

εγω εβαλα την αναλυση σε WQHD+ και ειναι σουπερ-ντουπερ !!!

Ψαχνω να βρω αν υπαρχει τροπος να κλειδωνει η οθονη με double-click αν και δεν νομιζω με τον stock launcher...

Επισης, κριμα που εβγαλαν το IR που υπηρχε στα παλια NOTES...αλλα μικρο το κακο!!!

Δεν υπάρχει τρόπος για αυτό που ζητάς. Το πιο άμεσο για μένα είναι να βάλεις στην edge screen την επέκταση softkey edge. Έχει επιλογή για lock. Φυσικά δεν είναι το ίδιο εύχρηστο με το double tap αλλά...

Δυστυχώς φίλε μου κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα το συνηθίσεις. Σε άλλους είναι εύκολο ή τεσπα παραβλέπουν το μέγεθος όταν ζυγίζουν το τι πακέτο κρατάνε στα χέρια τους και άλλοι δεν το συνηθίζουν ποτέ.

Οι λόγοι που χρειάζεσαι έχουν αναφερθεί πολλάκις στο παρόν νήμα. Είναι (για μένα) η καλύτερη συσκευή του '18 χωρίς να κάνει εκπτώσεις πουθενά. Το αν αξίζει η διαφορά τιμής από το S9+ είναι κάτι που δεν μπορούμε, επίσης, να στο απαντήσουμε. Προσωπικά λόγω της πένας και μόνο δεν μπορώ να τα βάλω στην ίδια σύγκριση. Χάνει κατά κράτος το S9+ (το οποίο από την μεριά του είναι μία τρομερά ολοκληρωμένη πρόταση και στα χρήματα που παίζει τώρα τη λες και vfm).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκο πέρα του ότι τα έχω δοκιμάσει και στις 2 αναλύσεις και δεν είδα καμία διαφορά στην μπαταρία ούτε 1% σκέψου τι χάνεις όταν βλέπεις YouTube η οποιαδήποτε άλλο βίντεο στο νετ. Εγώ δεν πάω σε fhd για κανένα λόγο.

Λάζαρος..

Έχω βάλει βίντεο από κινητό στα 4Κ να παίζει ταυτόχρονα σε 2 s9 plus με 2Κ το ένα και 1080 το άλλο σε οθόνη και δεν είδα διαφορά..

Θα το κάνω και τώρα που έχω 2 note 9 και θα σου πω. Αλλά δε νομίζω ότι βλέπουμε διαφορά

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ειμαι για να σκασω... Αλλαζω γνωμη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Καταρχάς αν κατάλαβα καλά είσαι μεταξύ Note 9 και S9 το απλό και όχι το S9 plus?

Αν μιλαμε για το απλό S9 τότε ΟΎΤΕ ΚΑΝ...

Καμία σχέση σε μπαταρία (μα καμία όμως) οπως και στην κάμερα!

Με το S9 plus τα πράγματα ειναι διαφορετικά αλλα έρχεσαι και πιο κοντά στο μέγεθος του Note 9. Βέβαια και εκεί έχουμε βελτιώσεις υπέρ του Note 9 με το οποίο κόστος φυσικά.

Η απόφαση φίλε μου είναι καθαρά δική σου ιδιαίτερα αν δεν αλλάζεις συσκευή κάθε 2 μήνες (οπως οι περισσότεροι από εμάς) με πρώτο κριτήριο την καθημερινή χρήση σου.

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Καταρχάς αν κατάλαβα καλά είσαι μεταξύ Note 9 και S9 το απλό και όχι το S9 plus?

Αν μιλαμε για το απλό S9 τότε ΟΎΤΕ ΚΑΝ...

Καμία σχέση σε μπαταρία (μα καμία όμως) οπως και στην κάμερα!

Με το S9 plus τα πράγματα ειναι διαφορετικά αλλα έρχεσαι και πιο κοντά στο μέγεθος του Note 9. Βέβαια και εκεί έχουμε βελτιώσεις υπέρ του Note 9 με το οποίο κόστος φυσικά.

Η απόφαση φίλε μου είναι καθαρά δική σου ιδιαίτερα αν δεν αλλάζεις συσκευή κάθε 2 μήνες (οπως οι περισσότεροι από εμάς) με πρώτο κριτήριο την καθημερινή χρήση σου.

Καταρχας thanks σε ολους που απαντησαν. Ναι ειμαι αναμεσα στο μικρο S9 και στο Note 9, το καθενα για διαφορετικους λογους. Μεχρι προσφατα αλλαζα συσκευες ανα 3μηνο... Αντε 6μηνο με τα χιλια ζορια... Πλεον ειμαι σε φαση που θελω πραγματικα να κρατησω κατι για τουλαχιστον χρονο και βλεπουμε! Αν το δω καθαρα ως καθημερινη χρηση, φευγω με κλειστα ματια για το S9 μονο και μονο απο αποψη ευχρηστιας! Ειναι ρε παιδι μου τηλεφωνο... Οχι ενα μικρο tablet! Απο την αλλη αυτη η οθονη του Note 9, σε συνεργασια με το πενακι και τη μπαταρια.... σε ξυνει να δωσεις +300 ευρω! Αυτο που ειχα σκεφτει ηταν να τσιμπησω ενα Note... Και αν δε μου κανει παω για ανταλλαγη/πωληση... Παιρνω ενα S9 και τελος! Θελω να πω... Αν δεν δοκιμασω δεν θα μαθω κιολας! Τελος παντων... Μεσα στο σ/κ θα αποφασισω... Που θα παει...

If God is for us... Who can be against us?

Δεν υπάρχει θέμα σκέψης μεταξύ των 2 συσκευων ιδικά σε h/w είναι σαν να συγκρίνεις iPhone 8 με xs max. Δηλαδή καμία επαφή. Το μέγεθος το συνηθίζεις σε 2 3 μέρες εμένα ήδη μου φαίνεται μικρό και έχω αρχίσει να λοξό κοιτάω το Mate 20 X. Κώστα (tsigla) ακούς; :D

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Δεν υπάρχει θέμα σκέψης μεταξύ των 2 συσκευων ιδικά σε h/w είναι σαν να συγκρίνεις iPhone 8 με xs max. Δηλαδή καμία επαφή. Το μέγεθος το συνηθίζεις σε 2 3 μέρες εμένα ήδη μου φαίνεται μικρό και έχω αρχίσει να λοξό κοιτάω το Mate 20 X. Κώστα (tsigla) ακούς; :D

Λάζαρος..

Εγω το εχω κοιτάξει ήδη! Αν έρθει Ευρώπη βλέπουμε...

Αν είσαι σίγουρος για τα 2 χρόνια πάνε στο μεγάλο. Όχι ότι έχει διαφορά στην καθημερινότητα αλλά αφού πας για μεγάλο χρονικό διάστημα αξίζει η μικρή οικονομική διαφορά και δεν θα ξεμείνεις και ποτέ από αποθηκευτικό χώρο.

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Όποιος χρησιμοποιεί τον Samsung browser μπορεί να κατεβάσει από apkmirror τη νεότερη έκδοση (9.ΧΧΧ).

Είναι διαφορετικό ui, μάλλον προορίζεται για pie, και φαίνεται να φορτώνει καλύτερα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ χρησιμοποιώ τον edge και είναι αρκετά γρήγορος, χωρίς διαφημίσεις και με swipe για μπρος-πίσω που με βολεύει πολύ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγώ χρησιμοποιώ τον edge και είναι αρκετά γρήγορος, χωρίς διαφημίσεις και με swipe για μπρος-πίσω που με βολεύει πολύ.

Βγες απο τη σπηλια σου ρε Montoya! Edge browser, ms lanucher... Μπλιαχ!!!!!

(πλακιτσα κανω, μη μου παρεξηγηθεις!)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

1ον, μου αρέσει να με πειράζουν. Είμαι και ο ίδιος πειραχτήρι.

2ον, έχω nova

3ον, πότε θα βγει Note με wm???

Μπα πουλακι μου τι γυρευεις εσυ εδω;;;

Δε λες κι ευχαριστω που βγηκες απο τη σπηλια του Ζ5 και πηρες Νοταρη! :p

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Ποιο Ζ5? Στο 8αρι τον είχαμε και μας ζαλιζε. Έφυγα για να μην τον διαβάζω..... :lol:

1ον, μου αρέσει να με πειράζουν. Είμαι και ο ίδιος πειραχτήρι.

2ον, έχω nova

3ον, πότε θα βγει Note με wm???

Τωρα, οπου να ναι περιμενουμε το surface phone :lol::lol:

Συνεχισε ετσι και θα ξαναπαρω αιφον. Σε προειδοποιω!!!!]

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Έχω το s9 plus με pie beta.

1ον ,όποιον το φοβίζει το μέγεθος να ξέρετε ότι με την pie δεν χρειάζεται 2ο χέρι το κινητό, έρχονται όλα στο κάτι μέρος του κινητού. Εχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

2ον Δίνει double tap to lock στο μαμά launcher.

Οπότε όποιος το φοβαται/δεν το θέλει για αυτά τα 2 θεματα,να ξέρετε ότι θα λυθούν σύντομα

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9