Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλει κάποιος να το αναλάβει ? Εγώ είμαι επαρχία και έχω κάνει και χειρουργείο στο γόνατο, οπότε είναι δύσκολο να παραγγείλω και να σας στέλνω..

Κι εγώ επαρχία Νίκο. Βέβαια στέλνω τα χρήματα σε όποιον το αναλάβει.

Να σημειώσω πως η black Friday ξεκίνησε και τα public έχουν μια καλή προσφορά p20 pro στα 549 (με τιμολόγιο πιάνει πάτο....)

https://www.public.gr/product/huawei-p20-pro-128gb-dual-sim-mayro-4g-smartphone/prod8971073pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1832907pp&sn_id=prod8971073pp

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κι εγώ επαρχία Νίκο. Βέβαια στέλνω τα χρήματα σε όποιον το αναλάβει.

Να σημειώσω πως η black Friday ξεκίνησε και τα public έχουν μια καλή προσφορά p20 pro στα 549 (με τιμολόγιο πιάνει πάτο....)

https://www.public.gr/product/huawei-p20-pro-128gb-dual-sim-mayro-4g-smartphone/prod8971073pp/?sn_ref=s&sn_cat=cat1832907pp&sn_id=prod8971073pp

Κανενα σοβαρό τηλέφωνο θα βάλουν :p

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ας βγει πρωτα η προσφορα στο αμαζον γιατι ακομα δεν παιζει κατι και βλεπουμε πως θα το οργανωσουμε. Απλα να λετε και απο ποια πολη ειστε αν ειναι ευκολο. Οσο για το p20 pro οντως εξαιρετικη προσφορα για οσους εχουν την δυνατοτητα να κοψουν τιμολογιο. Εγω δυστυχως δεν την εχω.

Βασικά δεν θέλουμε έναν να οργανώσει την παραγγελία αλλά έναν να τα τοποθετήσει! :p

Galaxy Note9 & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας βγει πρωτα η προσφορα στο αμαζον γιατι ακομα δεν παιζει κατι και βλεπουμε πως θα το οργανωσουμε. Απλα να λετε και απο ποια πολη ειστε αν ειναι ευκολο. Οσο για το p20 pro οντως εξαιρετικη προσφορα για οσους εχουν την δυνατοτητα να κοψουν τιμολογιο. Εγω δυστυχως δεν την εχω.
Έλα ρε & στο Σκρουτζ 549 έχει. Εντάξει μην τρελαθούμε στο Αμέρικα στην black Friday πήρε φίλη το τελευταίο iPad από 600$ το πήρε 300$ τέτοιες προσφορές δεν θα δούμε πότε! Οι ψευτοπροσφορές οι οποίες παίζουν στις τιμές του Σκρουτζ έχουν καταντήσει γραφικές.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά δεν θέλουμε έναν να οργανώσει την παραγγελία αλλά έναν να τα τοποθετήσει! :p

Αν θέλεις επαγγελματική τοποθέτηση ή επιλογή είναι μία extreme mobile.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Καλημέρα:D

Κ εγώ στην παρέα σας με ένα note 9 128 σε purple χρώμα :D

Παλιά γνώριμη με την σειρά note - note 3-4-εκανα πέρυσι την επιστροφή στο iPhone x λόγω ότι δεν μου άρεσε το note 8! Φέτος όμως λόγω ότι ήθελα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη αποφάσισα να πάρω το note 9!!!!Το Χ Max έφαγε άκυρο λόγω τιμής κ λόγω ότι δεν μου άρεσε καθόλου σαν συσκευή!!!

Δηλώνω πλήρως ικανοποίημενη με το note!!! Υπέροχη οθονη, άριστη μπαταρία κ μια εμπειρία χρήσης που απογειώνεται λόγω του πενάκι!!!!

Πήρα κ το dome τζαμακι - συσκευασία με τα δύο - το οποίο πέρασα μονη με την δεύτερη προσπάθεια :p Αξίζει με τα 1000 αλλά με έφαγε το άγχος μέχρι να το βάλω :lol:

Παρόλο που έχω ipad macbook homepod - οικοσύστημα της Apple - τελικά δεν είναι δύσκολο να ξεφύγεις από αυτό όπως μπορεί να ήταν πιο οαλιαυ!! Τουλάχιστον εγώ δεν είχα κανένα θέμα! imessage δεν χρησιμοποιουσα - μόνο viber, whatsapp κ messenger τα οποία υπάρχουν κ στο Android κ στο ios !! Για τις φώτο υπάρχουν επίσης αντίστοιχα clouds όπως το icloud της Apple - πχ Google drive όπου μπορείς να το έχεις κ στις ios συσκευές!! Υπάρχει το Apple music κ στο Android όπου δουλεύει άριστα!!!!:yahoo::yahoo:

Επίσης τα airpods δουλεύουν τέλεια με το note!!!:whistle:

Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι το smart lock το οποίο δουλεύει τέλεια με το ρολόι - garmin fenix 5 plus!!!!:D

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

H αληθεια ειναι οτι το Note 9 ειναι, κατα τη γνωμη μου, η πιο ολοκληρωμενη συσκευη της αγορας.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Χάχαχα, έγραψες.....

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έλα ρε & στο Σκρουτζ 549 έχει. Εντάξει μην τρελαθούμε στο Αμέρικα στην black Friday πήρε φίλη το τελευταίο iPad από 600$ το πήρε 300$ τέτοιες προσφορές δεν θα δούμε πότε! Οι ψευτοπροσφορές οι οποίες παίζουν στις τιμές του Σκρουτζ έχουν καταντήσει γραφικές.

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θέλεις επαγγελματική τοποθέτηση ή επιλογή είναι μία extreme mobile.

Κι εγώ από σκουπίδια σκρουτζ (bestprice.gr) αγοράζω αλλά άλλο σκρουτζ και άλλο public.

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H αληθεια ειναι οτι το Note 9 ειναι, κατα τη γνωμη μου, η πιο ολοκληρωμενη συσκευη της αγορας.

Εννοείται....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

μονο μπαταρια μη χαμηλωσει παλι.....:lol::lol::lol::lol:

μονο μπαταρια μη χαμηλωσει παλι.....:lol::lol::lol::lol:
Μπα...θα μεγαλώσει..

Απλά τραγικό και σατανικό.. 6.66 ίντσες ?

Ως πότε θα μεγαλώνουν τα κινητά ? Θα θέλουμε ναυαρχίδα και θα πρέπει να έχουμε σακίδιο μαζί σε λίγα χρόνια.

Επίσης 4κ ανάλυση στην οθόνη αυτή τι να την κάνουμε ?

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε το s11 να μείνει σε πιο λογικά μεγέθη μετά..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σε ευχαριστω πολυ φιλε, αλλα βλεπω δυστυχως οτι στο νοτε 8 μου, το μενου ειναι ελαφρως διαφορετικο και δεν υπαρχει η επιλογη «use while phone is locked».

Εγώ στο δικό μου το έχω κάνει να ανοίγει μόνο με double click, οπότε αφού δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω τελείως το κουμπί - τουλάχιστον το κάνω πιο δύσκολο να ανοίξει αν πατηθεί κατά λάθος :blink:

...Sign of Living Fast

Απλά τραγικό και σατανικό.. 6.66 ίντσες ?

Ως πότε θα μεγαλώνουν τα κινητά ? Θα θέλουμε ναυαρχίδα και θα πρέπει να έχουμε σακίδιο μαζί σε λίγα χρόνια.

Επίσης 4κ ανάλυση στην οθόνη αυτή τι να την κάνουμε ?

Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε το s11 να μείνει σε πιο λογικά μεγέθη μετά..

Κατι ξέρει η Sammy και βάζει 1080 default ανάλυση out of the box το ίδιο θα κάνει και εδώ.:p

Κα καυχιέται για 2K/4K και πράσινα άλογα μετά :lol:

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κατι ξέρει η Sammy και βάζει 1080 default ανάλυση out of the box το ίδιο θα κάνει και εδώ.:p

Κα καυχιέται για 2K/4K και πράσινα άλογα μετά :lol:

Αλεξ δε θεωρώ ότι κερδίζεις ιδιαίτερα με τη μείωση ανάλυσης μέσω sw. Το πάνελ πιστεύω ότι είναι πιο ενεργοβορο. Αν συγκρίνεις κινητά σε παρόμοιες ίντσες που είχαμε παλιότερα, και το ένα είχε fhd οθόνη ενώ το άλλο 2K, η διαφορά στην κατανάλωση ήταν εμφανής

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα, έχοντας το κινητό περίπου ένα μήνα στα χέρια μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για την μπαταρία του note 9. Ερχόμενος από mate 10 pro ή εμπειρία που είχα για την μπαταρία σε σύγκριση με του Note 9 είναι η μέρα με την νύχτα. Βέβαια άλλες αναλύσεις & άλλα μεγέθη οθονών. Βλέποντας το trailer του Note 9 περίμενα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Με το mate είχα δει μέχρι & 9h sot αλλά ο μέσος όρος ήταν 6h+ sot ενώ με το note με βία έχω δει 5h. Η καλύτερη εμπειρία μπαταρίας που είχα σε σειρά note ήταν το note 2 το οποίο έβγαζε δύο ημέρες με φουλ χρήση (δεν θυμάμαι sot) & το note 4 έβγαζε πάνω από 1,5 ημέρα χρήσης. Κατά τα άλλα το κινητό είναι απίστευτο απλά είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη ή Samsung δίνοντας μεγάλη έμφαση με την διαφήμιση τής μπαταρίας & του νέου spen.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Αλεξ δε θεωρώ ότι κερδίζεις ιδιαίτερα με τη μείωση ανάλυσης μέσω sw. Το πάνελ πιστεύω ότι είναι πιο ενεργοβορο. Αν συγκρίνεις κινητά σε παρόμοιες ίντσες που είχαμε παλιότερα, και το ένα είχε fhd οθόνη ενώ το άλλο 2K, η διαφορά στην κατανάλωση ήταν εμφανής

Ακόμα χειρότερα δηλαδή κατασκευάζεις 2k οθόνη και το ρυθμίζεις σε 1080 ενώ δεν κερδίζεις τίποτα.

To Dome από μεθαύριο που θα έχει 30% έκπτωση στο amazon λόγω black Friday.

Σε ποιο Amazon ?

Com η και στα ευρωπαϊκά παραρτήματα.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Στο τριτο μου note 9, από σημερα, πλεον (κι ελπιζω και τελευταιο, μεχρι την επομενη εσοδεια), παλι μαυρελι (ωραιο το μπλε, αλλα ηθελα παλι το κλασικο μαυρο).

Σε αναζητηση γυαλιου παλι, για να δουμε αυτή τη φορα τι θα δοκιμασω...

Βαγγέλη εμένα το nillkin έκατσε τέλεια

Βέβαια πρέπει να προσέξεις τι θήκη θα βάλεις

Sent from my H9436 using Tapatalk

Αυτό εδώ λες ?

https://www.skroutz.gr/s/15759624/NiLLKiN-3D-CP-Max-για-SAMSUNG-Galaxy-Note-9-Πλήρης-Κάλυψη-Αντιχαρακτικό-γυαλί-Tempered-Glass-9H-0-26mm-μαύρο.html

Πατάει καλά δηλαδή ? Η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει να καλύπτει και τα μπεζελ με μαύρο χρώμα

Αυτό εδώ λες ?

https://www.skroutz.gr/s/15759624/NiLLKiN-3D-CP-Max-για-SAMSUNG-Galaxy-Note-9-Πλήρης-Κάλυψη-Αντιχαρακτικό-γυαλί-Tempered-Glass-9H-0-26mm-μαύρο.html

Πατάει καλά δηλαδή ? Η αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει να καλύπτει και τα μπεζελ με μαύρο χρώμα

Ναι αυτό

Καλημέρα, έχοντας το κινητό περίπου ένα μήνα στα χέρια μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου για την μπαταρία του note 9. Ερχόμενος από mate 10 pro ή εμπειρία που είχα για την μπαταρία σε σύγκριση με του Note 9 είναι η μέρα με την νύχτα. Βέβαια άλλες αναλύσεις & άλλα μεγέθη οθονών. Βλέποντας το trailer του Note 9 περίμενα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Με το mate είχα δει μέχρι & 9h sot αλλά ο μέσος όρος ήταν 6h+ sot ενώ με το note με βία έχω δει 5h. Η καλύτερη εμπειρία μπαταρίας που είχα σε σειρά note ήταν το note 2 το οποίο έβγαζε δύο ημέρες με φουλ χρήση (δεν θυμάμαι sot) & το note 4 έβγαζε πάνω από 1,5 ημέρα χρήσης. Κατά τα άλλα το κινητό είναι απίστευτο απλά είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη ή Samsung δίνοντας μεγάλη έμφαση με την διαφήμιση τής μπαταρίας & του νέου spen.

Σε πια ανάλυση οθόνης είσαι; Εγώ γύρισα σε fhd+ από την υψηλή που το είχα είμαι περισσότερο ευχαριστημένος από αυτή την επιλογή με καλύτερη μπαταρία Άλλωστε η διαφορά στην ανάλυση της οθόνης είναι πολύ μικρή.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε στις 6,4 ίντσες οπότε με τις διάφορες διαρροές που υπάρχουν μέχρι στιγμής άμα εξαφανιστεί το πάνω Πλαίσιο Δεν χρειάζεται να μεγαλώσει και πολύ οθόνη αυτό που θα ήθελα εγώ από το καινούργιο Note θα ήτανε να ήταν τελείως επίπεδη η οθόνη .Όσο για την μπαταρία θεωρώ ότι με το καινούργιο chip στα 8nm με την ίδια μπαταρία θα είναι αρκετό για να έχει καλύτερη αυτονομία.

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Τί θήκες ταιριάζουν δηλαδή;

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Λες? Φοβάμαι ότι στα 18 χωρις πληρη κολλα είναι too much. Πως σου φαινεται εσενα?

Παμε στο νημα των αξεσουάρ καλυτερα όμως...

2 μέρες χρήσης με τη συσκευή. Προηγούμενη συσκευή s9+.

Η αλήθεια είναι ότι όποιος έχει s9+ και δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η μπαταρία και το πενάκι, η μετάβαση δεν αξίζει επ ουδενί.

Κάμερα δε βλέπω διαφορά (δεν είμαι και πολύ γνώστης της φωτογραφίας), οθόνη το ίδιο και θεωρώ στη καθημερινή χρήση το s9+ ελαφρώς καλύτερο στο χέρι και τη μεταφορά του.

Επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει και μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι κάποια lagάκια που έχω κατά τη χρήση, και στο ui (σε εναλλαγές στο μενού, άνοιγμα παραθύρων κτλ) αλλά και σε εφαρμογές όπως ο Samsung browser που σκρολλάρεις τη σελίδα και κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να φορτώσει. Με το s9+ δεν είχα καθόλου τέτοια θέματα.

Μάλλον θα το κρατήσω κυρίως λόγω μπαταρίας vs s9+ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα όπως περίμενα.

Αν έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία ή πρόταση είναι καλοδεχούμενη, μιας και δεν είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο πριν την αγορά και μου κάνει εντύπωση.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

2 μέρες χρήσης με τη συσκευή. Προηγούμενη συσκευή s9+.

Η αλήθεια είναι ότι όποιος έχει s9+ και δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η μπαταρία και το πενάκι, η μετάβαση δεν αξίζει επ ουδενί.

Κάμερα δε βλέπω διαφορά (δεν είμαι και πολύ γνώστης της φωτογραφίας), οθόνη το ίδιο και θεωρώ στη καθημερινή χρήση το s9+ ελαφρώς καλύτερο στο χέρι και τη μεταφορά του.

Επίσης αυτό που έχω παρατηρήσει και μου κάνει αρνητική εντύπωση είναι κάποια lagάκια που έχω κατά τη χρήση, και στο ui (σε εναλλαγές στο μενού, άνοιγμα παραθύρων κτλ) αλλά και σε εφαρμογές όπως ο Samsung browser που σκρολλάρεις τη σελίδα και κάνει 1-2 δευτερόλεπτα να φορτώσει. Με το s9+ δεν είχα καθόλου τέτοια θέματα.

Μάλλον θα το κρατήσω κυρίως λόγω μπαταρίας vs s9+ αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάστηκα όπως περίμενα.

Αν έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία ή πρόταση είναι καλοδεχούμενη, μιας και δεν είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο πριν την αγορά και μου κάνει εντύπωση.

Ηλια, θα κασαρει τα παντα σε λιγες μερες κι η εμπειρια χρησης θα είναι η ιδια (και στα σημεια καλυτερη) με το σ9+

Η μπαταρια κι η γραφιδα είναι οι μονοι λογοι αλλαγης, συν η πιο πληθωρικη εμφανιση - συγκριτικα με ένα σ9+, αυτό είναι δεδομενο (συν τα 64γιγα της εσωτερικης, που αν χρησιμοποιείς δευτερη καρτα μονιμα είναι σουπερ χρήσιμα, ελεω απουσιας micro sd σε αυτή την περιπτωση) ;)

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9