Nikos_Mpl Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παιδια, υπαρχει τροπος να μην ανοιγει το bixby button οταν η συσκευη ειναι κλειδωμενη? Δηλαδη να το πας και να μην κανει κατι. Γιάννη υπάρχει, να το στήσεις και μετά να το βάλεις να μην λειτουργεί.. Έχει ρύθμιση μέσα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Γιάννη υπάρχει, να το στήσεις και μετά να το βάλεις να μην λειτουργεί.. Έχει ρύθμιση μέσα Το κουμπι θελω να λειτουργει. Οχι ομως οταν ειναι κλειδωμενη η συσκευη Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Γιάννη υπάρχει, να το στήσεις και μετά να το βάλεις να μην λειτουργεί.. Έχει ρύθμιση μέσαΈχει απενεργοποιηθεί η ρύθμιση στο Note9. Δεν μπορείς να το κανείς disable Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Με την τελευταία ενημέρωση κατά τη διάρκεια μιας κλήσης μου βγάζει πια μια επιλογή important call για να κλικάρω. Τί είναι αυτό; Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Έχει απενεργοποιηθεί η ρύθμιση στο Note9. Δεν μπορείς να το κανείς disable Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Για το 8αρι ρωταω βασικα (εδω εχει πιο πολυ κινηση τπ νημα). Αλλα ρε παιδια, δεν ειναι λογικο να παρακαμπει το κλειδωμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Για το 8αρι ρωταω βασικα (εδω εχει πιο πολυ κινηση τπ νημα). Αλλα ρε παιδια, δεν ειναι λογικο να παρακαμπει το κλειδωμα.Σε εμένα δεν το παρακάμπτει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Σε εμένα δεν το παρακάμπτει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ανοιγει η οθονη με την bixby? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Τι csc έχεις γράφετε παιδιά όταν έρχεται ενημέρωση λογισμικού τι έκδοση έχετε για να ξέρουμε ποιοι να περιμένουμε..χιχι http://i66.tinypic.com/2uf5ymw.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Για το 8αρι ρωταω βασικα (εδω εχει πιο πολυ κινηση τπ νημα). Αλλα ρε παιδια, δεν ειναι λογικο να παρακαμπει το κλειδωμα. Το δοκίμασες αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.bxactions Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παιδια, υπαρχει τροπος να μην ανοιγει το bixby button οταν η συσκευη ειναι κλειδωμενη? Δηλαδη να το πας και να μην κανει κατι. Γιάννη στο 9 δεν ανοίγει όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή ps ... εκτός αν έχω πειραξει κάτι που δεν θυμάμαι Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Αν το προσεξατε πλεον στα δωρεαν θεματα απο το store της samsung μετα 14 μερες θα διαγραφονται αυτοματα και θα γινεται επαναφορα στο touchwiz.διεγραψα το samsung acc γιατι μονο για αυτο το λογο το ειχα για τα μαυρα θεματα οποτε θα περιμενω την 9 pie που εγγενως θα υποστηριζει το μαυρο.στο play store google υπαρχουν θεματα οπως αυτα της samsung να αλλαζει καθολικα τα μενου ρυθμισεων γενικα ολα σε μαυρο;http://i67.tinypic.com/2jd4dib.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 το ειδα κι εγω...δηλαδη θελει πληρωμη τωρα? δε το πιασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πληρωμη δεν νομιζω στα δωρεαν θεματα αλλα θα πρεπει να ξανα κατεβαζεις το θεμα που ειχες η καποιο αλλο μετα 14 μερες χρησης.δεν καταλαβα ακομα την πολιτικη της εταιρειας σε αυτο το θεμα.ειναι πολυ κακο αυτο για μενα τουλαχιστον γιατι δεν εχει βαση πουθενα. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως η κινηση εχει να κανει με τα δωρεαν,ενω με πληρωμη δεν θα εχει κανεις θεμα δεν θα αλλαζει/καταργειται καποιο θεμα πληρωμενο αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Μια βοήθεια με το Bixby voice wake-up. Παρατήρησα κάτι πολύ περίεργο. Σκεπτόμενος ότι μπορεί να τραβάει πολύ μπαταρία, κοίταξα στα settings->εφαρμογες->voice wake-up και είδα τα παρακάτω. Η πρώτη και η δεύτερη φώτο είναι από voice wake up. Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι μόλις μπείτε στην κατανάλωση μπαταρίας το αναφέρει σαν android σύστημα. Η τρίτη και η τέταρτη φωτο είναι από τα στατιστικά μπαταρίας και το android το δείχνει με λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση. Έχω μπερδευτεί. Επίσης έχω την εντύπωση ότι είτε έχεις ενεργοποιημένο το Bixby voice wake-up είτε το έχεις απενεργοποιημένο, η κατανάλωση πάνω κάτω φαίνεται να είναι η ίδια. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 16, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Το δοκίμασες αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.bxactionsΓιάννη στο 9 δεν ανοίγει όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή ps ... εκτός αν έχω πειραξει κάτι που δεν θυμάμαι Ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πειΚαι εμενα δεν ανοιγε οταν ηταν κλειδωμενο, αλλα καποια ρυθμιση πρεπει να πειραξα και τωρα αντε βρες την..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Απο προχτες χωρις samsung acc και εννοειται χωρις bixby η μπαταρια ειναι συν 5 τοις εκατο με την ιδια ακριβως χρηση ανα φορτιση.εκανε αρκετη χρηση τελικα η bixby.αχρειαστη τελικα και ζω και χωρις αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Απο προχτες χωρις samsung acc και εννοειται χωρις bixby η μπαταρια ειναι συν 5 τοις εκατο με την ιδια ακριβως χρηση ανα φορτιση.εκανε αρκετη χρηση τελικα η bixby.αχρειαστη τελικα και ζω και χωρις αυτη.Ε καλά 5% δεν είναι και τίποτα αν ειδικά είναι και με την αφαίρεση του Samsung account με τους συγχρονισμούς που κάνει. Στάλθηκε από το SM-T835 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πρέπει να έχει καμιά 10αρια services από πίσω η bixby να δίνουν πόνο. Πως την εσβησες την bixby;Απο προχτες χωρις samsung acc και εννοειται χωρις bixby η μπαταρια ειναι συν 5 τοις εκατο με την ιδια ακριβως χρηση ανα φορτιση.εκανε αρκετη χρηση τελικα η bixby.αχρειαστη τελικα και ζω και χωρις αυτη. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeteorX Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Δεν εσβησα σαν εφαρμογη την bixby.εσβησα το samsung account οποτε δεν λειτουργει η bixby. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) το ειδα κι εγω...δηλαδη θελει πληρωμη τωρα? δε το πιασα... Σπρώχνει κόσμο να αγοράζει πολύ απλά. Ακου εκεί δωρεάν για περίοδο 14 ημερών και μετά πουλο. Τραγική η Sammy once again. https://www.phonearena.com/news/Samsung-free-themes-Android-Pie-time-limit-restriction_id111043 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 17, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Σπρώχνει κόσμο να αγοράζει πολύ απλά. Ακου εκεί δωρεάν για περίοδο 14 ημερών και μετά πουλο. Τραγική η Sammy once again. https://www.phonearena.com/news/Samsung-free-themes-Android-Pie-time-limit-restriction_id111043 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Συνηθισμένοι πλέον απο τη Samsung απο τις κωλοτούμπες της. Δυστυχώς έτσι κάνουν οι ισχυροί. Γιατί δε βρίσκω κανένα νέο για pie beta? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Να σου έχουν πάρει 1200 ευρώ και να σου ζητάνε και το 1 ευρώ τραγικοί . Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Να σου έχουν πάρει 1200 ευρώ και να σου ζητάνε και το 1 ευρώ τραγικοί . το λες, λες και τα 1200 τα εχει παρει η samsung..ουτε τα 500 δεν εχει παρει, μη σου πω 300 το πολυ. Κατα τα αλλα, τι σχεση εχει αυτο με μια υπηρεσια? εγω εχω λογιστικο και μου πλακωσαν οι συνταξιουχοι για αιτησεις στον εφκα για αναδρομικα, θα το κανω τσαμπα επειδη τους πηρα λεφτα στη δηλωση? καθε δουλεια, καθε εμπορευμα πληρωνεται..το ποσο θες εσυ να το πληρωσεις ειναι αλλο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 (edited) Να σου έχουν πάρει 1200 ευρώ και να σου ζητάνε και το 1 ευρώ τραγικοί . Τα πιο πολλά paid θέματα είναι 2-3 ευρώ ,ελάχιστα είναι του 1 ευρώ. Και από την άλλη δεν έχουν δώσει όλοι 900-1000-1200 ευρώ για την συσκευή αλλά πολύ λιγότερο(λίγων ημερών μεταχειρισμένα,προσφορές κλπ) Απλά η Sammy είναι αδικαιολόγητη και αφαιρεί ένα ισχυρό χαρτί στις επιλογές σε customization που σου παρείχε απλόχερα. Στην ουσία πλήττει τους χρήστες που τους αρέσει να αλλάζουν look and feel στο UI. Δεν φτάνει που με Pie πάει το substratum theme για μη root συσκευές ελεο Google τώρα στο καπάκι σου κάνει πιο δύσκολο και κοστοβόρο τη χρήση του δικού της theme store που μάλιστα με πολύ πιο περιορισμένο customization που σου παρεχει σε σχέση με substratum theme. Πχ αγοράζοντας ένα substratum theme έχεις πενταπλάσιες δυνατότητες για customizations και μπορούσες να το συνδυάσεις με αλλά ταυτόχρονα free η paid. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 17, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Eν τω μεταξύ το θέμα που έχω είναι δωρεάν. Άντε και πες ότι θέλω να το πληρώσω ώστε να μην με πρήζει κάθε 15 μέρες να το αλλάξω ή να το ξαναβάλω. Πώς θα γίνεται αφού είναι δωρεάν; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts