Jump to content

Xiaomi Mi Max 3

ioannina20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά έχω ένα θέμα με το messenger, δεν φταίει το κινητό μιας και το είχα και στο Max2 πιο πρίν!

Συγκεκριμένα, έχω ipad και μιλάω πολλές φορές από εκεί στο messenger και μετά όταν πάω να ανοίξω τα δεδομένα/wifi που συγχρονίζονται οι εφαρμογές το messenger αρχίζει βαράει σαν δεμονισμενο ασταμάτητα όλα τα μηνύματα που είχα ανταλλάξει μέσω του ipad! Πώς μπορώ να το σταματήσω αυτό???

Αυτο που περογραφεις το παθαινα και σε note 5 και στο mi max 3. Ερχονταν ολα τα μηνυματα παρολο που ηταν διαβασμενα σε αλλη συσκευη. Μαλλον ετσι δουλευει το miui...

Ξερει κανεις γιατι στις εισερχομενες κλησεις ο ηχος κλησης ξεκιναει να χτυπαει με μετρια ενταση και μετα απο 3 - 4 δευτερολεπτα ανεβαινει στην μεγιστη ενταση;

Εχω ηδη απενεργοποιησει την αυξανομενη ενταση εισερχομενων κλησεων μεσα στις ρυθμισεις, αλλα εξακολουθει να μην λειτουργει σωστα.

Τελικά τι προστασία οθόνης έχει το κινητό? Δεν κατάφερα να βρω πουθενά.

Ούτε εγω......:cry::cry:

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτο που περογραφεις το παθαινα και σε note 5 και στο mi max 3. Ερχονταν ολα τα μηνυματα παρολο που ηταν διαβασμενα σε αλλη συσκευη. Μαλλον ετσι δουλευει το miui...

Ξερει κανεις γιατι στις εισερχομενες κλησεις ο ηχος κλησης ξεκιναει να χτυπαει με μετρια ενταση και μετα απο 3 - 4 δευτερολεπτα ανεβαινει στην μεγιστη ενταση;

Εχω ηδη απενεργοποιησει την αυξανομενη ενταση εισερχομενων κλησεων μεσα στις ρυθμισεις, αλλα εξακολουθει να μην λειτουργει σωστα.

Κάνε μια επανεκκίνηση να δεις μπας και στρώσει

καλημέρα, τι λέει ρε παιδιά το τηλ? χθες μου έριξε κάτω η κόρη το max 2 και έγινε σαν τον μπακλαβά η οθόνη... θρύψαλα...

Λογικά σε φυσικές διαστάσεις είναι όπως το μαχ 2. Γλυστράει όπως το χέλι σαν και το max 2?

Τι θα προτείνατε? redmi note 5 ή max 3?

Η αλήθεια είναι ότι η οθονάρα δεν παίζεται, αλλά είναι λίγο μεγάλο το άτιμο....

καλημέρα, τι λέει ρε παιδιά το τηλ? χθες μου έριξε κάτω η κόρη το max 2 και έγινε σαν τον μπακλαβά η οθόνη... θρύψαλα...

Λογικά σε φυσικές διαστάσεις είναι όπως το μαχ 2. Γλυστράει όπως το χέλι σαν και το max 2?

Αν το max 2 ήταν η κύρια συσκευή σου και δεν το χρησιμοποιούσες περιστασιακά τότε το νοτε 5 θα σου φανεί μικρό.

Ναι όλα τα κινητά με μεταλλική πλάτη γλυστράνε λίγο πολύ. Μια φτηνή θηκούλα σιλικόνης αρκεί για να εξασφαλίσει πολύ πιο σταθερό κράτημα και παρέχει και μια προστασία κατά την πτώση.

Και να πάρει κινητό χωρίς υποστήριξη..; :cry:

Δυστυχώς η Xiaomi στο max 3 μας απογοήτευσε φέτος. Έφτιαξε ένα υπέροχο τηλέφωνο, με προβληματικό όμως λογισμικό. Κανείς δεν ξέρει αν και και ποτέ θα βγει σωστή global rom. Για την ώρα υπάρχει η 9.6.7 με πολλά όμως bugs. Το ανησυχητικό είναι πως εδώ και καιρό δεν κυκλοφορεί updates και ενημερώσεις ασφαλείας. Πολύ το ήθελα και εγώ το κινητό αλλά με τις παρούσες συνθήκες δεν το παίρνω :-/

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Λίγα παραπάνω αν σε παίρνει κ πας για poco.... ενδιάμεση οθόνη από τα δύο που αναφέρεις κ πολύ πιο smooth εμπειρία

Και να πάρει κινητό χωρίς υποστήριξη..; :cry:

Δυστυχώς η Xiaomi στο max 3 μας απογοήτευσε φέτος. Έφτιαξε ένα υπέροχο τηλέφωνο, με προβληματικό όμως λογισμικό. Κανείς δεν ξέρει αν και και ποτέ θα βγει σωστή global rom. Για την ώρα υπάρχει η 9.6.7 με πολλά όμως bugs. Το ανησυχητικό είναι πως εδώ και καιρό δεν κυκλοφορεί updates και ενημερώσεις ασφαλείας. Πολύ το ήθελα και εγώ το κινητό αλλά με τις παρούσες συνθήκες δεν το παίρνω :-/

Η πρώτη συνήθως γκλόμπαλ Ρομ που κυκλοφορεί σε όλα τα χιαόμι και όχι μόνο έχει κάποια bugs. Τουλάχιστον στο θέμα της υποστήριξης η xiaomi είναι η κορυφαία κινέζικη εταιρεία. Δεν γνωρίζω τι τυχόν προβλήματα έχει η γκλόμπαλ Ρομ του max 3, ξέρω όμως ότι η χιαομι δίνει τακτικά αναβαθμίσεις και υπάρχει και μεγάλη υποστήριξη και από την διεθνή κοινότητα.

Η πρώτη συνήθως γκλόμπαλ Ρομ που κυκλοφορεί σε όλα τα χιαόμι και όχι μόνο έχει κάποια bugs. Τουλάχιστον στο θέμα της υποστήριξης η xiaomi είναι η κορυφαία κινέζικη εταιρεία. Δεν γνωρίζω τι τυχόν προβλήματα έχει η γκλόμπαλ Ρομ του max 3, ξέρω όμως ότι η χιαομι δίνει τακτικά αναβαθμίσεις και υπάρχει και μεγάλη υποστήριξη και από την διεθνή κοινότητα.

Συμφωνώ σε όλα αυτά γι αυτό και έχω θυμώσει με το συγκεκριμένο τηλ. Οκά τα υποστηρίζει, σε αυτό προφανώς υπάρχει κάποια αστοχία λογισμικού και ζορίζεται. Χάθηκε να ήταν αε κάποιο άλλο της τηλέφωνο μαμώτο..; :D

Ελπίζω να λυθεί. Και ελπίζω να κυκλοφορήσει και η rom.. φέτος

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Συμφωνώ σε όλα αυτά γι αυτό και έχω θυμώσει με το συγκεκριμένο τηλ. Οκά τα υποστηρίζει, σε αυτό προφανώς υπάρχει κάποια αστοχία λογισμικού και ζορίζεται. Χάθηκε να ήταν αε κάποιο άλλο της τηλέφωνο μαμώτο..; :D

Ελπίζω να λυθεί. Και ελπίζω να κυκλοφορήσει και η rom.. φέτος

Αγγελε δεν ξερω τι εχεις διαβασει για την 9.6.7 stable που εχει επισημα το κινητο. Αν υπαρχει κατι που σε ανησυχει εδω ειμαστε ολοι εμεις οι κατοχοι να σχολιασουμε και να λυσουμε αποριες. Εμενα προσωπικα δεν υπαρχει καποιο τοσο σοβαρο bug που θα με εκανε να μετανιωσω την αγορα του, παρα τα οποια μικρα bugs που εχουν ολα τα κινητα ανα καιρους (πχ ενταση wifi)

Καλημέρα στην παρέα. Παιδιά εγώ πήρα το 6gb από το honorbuy και πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα. Την συσκευή την δουλεύω στα αγγλικά και δεν έχει μείνει ποτέ από σήμα. Το μόνο θεματακι που βλέπω είναι ο αισθητήρας φωτεινότητας γιαυτό έβαλα ένα app και έστρωσε. Μπαταρία;; να σας πω ότι είναι ήδη με 36% στην 3η μέρα και 8 ώρες screen on. Αν βγει κάποια καλή global το σκέφτομαι να το ξεκλειδώσω και να την ρίξω αλλα για την ώρα πάω σφαίρα.

Περιμένω καιρό τώρα την official global rom στην έκδοση με τα 6gb και από τι φαίνεται εις μάτην, καθώς διαβάζω ότι η έκδοση με τα 6gb προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας. Θα πρέπει αναγκαστικά να το αγοράσω με την official κινέζικη rom, και θα ήθελα ως εκ τούτου να ρωτήσω το εξής, ζητώντας προκαταβολικά συγνώμη εάν έχει ήδη απαντηθεί: Στην κινέζικη rom, η αγγλική γλώσσα είναι το μοναδικό «μειονέκτημα» ή υπάρχει και κάτι ακόμα που θα έπρεπε να ξέρουμε; (πχ οποιασδήποτε μορφής ασυμβατότητα, υποστήριξη γραμματοσειρών στις Ελληνικές εφαρμογές με εγγενή Ελληνική γλώσσα, updates, κινέζικο bloatware που δεν αφαιρείται κλπ.) Με άλλα λόγια κάποιος που γνωρίζει απταίστως Αγγλικά, δεν θα συναντήσει κανενός άλλου είδους πρόβλημα με την κινέζικη rom; Σας ευχαριστώ.

Όσο για τα ελληνικά δεν υπάρχει θέμα. Εκτός από το μενού του τηλεφώνου που είναι στα αγγλικά όλα τα υπόλοιπα είναι ελληνικά. Όποια εφαρμογή υποστηρίζει ελληνικά δουλεύει άψογα χωρίς κινέζικα πουθενά. Τις κινεζικες εφαρμογές τις έχω όλες σε παύση. Οποίες μπορούσα να τις διαγράψω τις διέγραψα. Οι υπόλοιπες είναι σε παύση, κρυμμένες με την βοήθειά του launcher, και με κλειστα τα permission τους.Ρολαρει πολύ όμορφα το τηλέφωνο και το σκέφτομαι πολύ να αλλάξω σε global. Έχω τα update αμέσως μόλις βγαίνουν. Ίσως να καταλήξω σε κάποια από τις ρομ του xda αλλά όλα αυτά θα τα σκεφτώ πολύ πριν τα κάνω πράξη. Ειμαι πολύ ευχαριστημένος και έτσι. Κάνει ότι ακριβώς χρειάζομαι και κράτα πολύ η μπαταρία. Ένα τηλέφωνο είναι,που δουλεύει απροβληματιστα, μην προσπαθουμε να τα κάνουμε πειραματόζωα της τρέλας μας για φιγούρα και εφαρμογές για την nasa.

Καλό μεσημέρι, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει gimbal στο στυλ του dji osmo που να χωράει το mi max 3. Δεν έχω βρει κάτι όσο και αν έψαξα.

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Μια συμβουλή θα ήθελα:

Ήθελα να πάρω το ΜΑΧ 3 σε 1-2 μήνες που θα έχει μάλλον η τιμή του κάτω από 250 στο σκρουτζ (όπως πάει μάλλον κ χαμηλοτερα, είναι ήδη στα 280 - πάντα από Ελλάδα). Πρόλαβα ωστόσο να παραγγείλω το ΜΑΧ 2 στα 170 από Mi Store της Infoquest, συνεπώς τι θα προτείνατε; Σαφώς θα προτιμούσα το 3, θα έφτανα κ μέχρι τα 250, αλλά πλέον αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα (η αναμονή να πέσει λίγο το 3 δε με νοιάζει). Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο, άρα η όποια τιμή αγοράς αλλά κ η διαφορά μεταξύ των δύο μειώνεται κανονικά κατά 20% στην πραγματικότητα).

Καλησπέρα. Μια συμβουλή θα ήθελα:

Ήθελα να πάρω το ΜΑΧ 3 σε 1-2 μήνες που θα έχει μάλλον η τιμή του κάτω από 250 στο σκρουτζ (όπως πάει μάλλον κ χαμηλοτερα, είναι ήδη στα 280 - πάντα από Ελλάδα). Πρόλαβα ωστόσο να παραγγείλω το ΜΑΧ 2 στα 170 από Mi Store της Infoquest, συνεπώς τι θα προτείνατε; Σαφώς θα προτιμούσα το 3, θα έφτανα κ μέχρι τα 250, αλλά πλέον αναρωτιέμαι αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα (η αναμονή να πέσει λίγο το 3 δε με νοιάζει). Η αγορά θα γίνει με τιμολόγιο, άρα η όποια τιμή αγοράς αλλά κ η διαφορά μεταξύ των δύο μειώνεται κανονικά κατά 20% στην πραγματικότητα).

θεωρω πως το max 3 εχει τεραστια διαφορα απο το max 2, η πιο σημαντικη ειναι ο επεξεργαστης

ο 636 του max 3 θεωρω πως ειναι ηδη απο τωρα οριακος για σημερα, ποσο μαλλον ο ξεπερασμενος 625 του max 2

Εγω πιστευω οτι η καμερα του ειναι σαφεστατα ανωτερη απο το mi max 2. Αν δεν παοζεις παιχνιδια δεν θα καταλαβεις ιδιαιτερη διαφορα απο τον 625 του max 2 σε σχεση με τον 636 του max3.

Εγω πιστευω οτι η καμερα του ειναι σαφεστατα ανωτερη απο το mi max 2. Αν δεν παοζεις παιχνιδια δεν θα καταλαβεις ιδιαιτερη διαφορα απο τον 625 του max 2 σε σχεση με τον 636 του max3.

o 625 ειναι οριακα καλυτερος απο τον 650 που φοραγε το redmi note 3 pro του 2016...:confused:

o 625 ειναι οριακα καλυτερος απο τον 650 που φοραγε το redmi note 3 pro του 2016...:confused:

Σε καμία περίπτωση !! Μόνο στην κατανάλωση μπαταρίας είναι καλύτερος ,πουθενά αλλού.

θεωρω πως το max 3 εχει τεραστια διαφορα απο το max 2, η πιο σημαντικη ειναι ο επεξεργαστης

ο 636 του max 3 θεωρω πως ειναι ηδη απο τωρα οριακος για σημερα, ποσο μαλλον ο ξεπερασμενος 625 του max 2

Έχοντας ένα χρόνο το Max2 (2 συσκευές) πήρα και το μικρό redmi note 5 για δοκιμή που φοράει τον ίδιο επεξεργαστή και κάμερα με το μεγάλο και όντως συμφωνώ σε αυτά που λες.

Αρκετά πιο σβέλτο και smooth και η κάμερα του το ίδιο.

Όχι τεράστια πράγματα αλλά υπάρχει βελτίωση και εγώ όντως δε θα ξανά έπαιρνα το Max2 παρόλο που για χάρη του (της μεγάλης οθόνης και μπαταρίας του) έδωσα όσα κινητά είχα πάρει όπως το S9 Plus, P20pro k note9

Όπως και το Mi8 προ 2 μήνες σχεδόν.

Λατρεύω μεγάλες οθόνες θέλω όμως και σιγουριά και γιαυτό δε παίρνω ακόμα το 3.

Άλλα στο 2 δύσκολα θα ξανά πάω.

Θα μείνω με το πολύ τίμιο redmi note 5 μέχρι νεοτέρας μάλλον.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ πάλι θα έλεγα να διαβάζεις καλύτερα πριν βιαστείς να απαντήσεις. ήδη έχει 221 ευρώ στο Banggood σε τρεις μήνες θα έχει πέσει στα 180 Ο νοών νοείτω
Απο 16:9 του max 2 δεν θα πας με τιποτα στις 6 ιντσες του note 5
Σχετικά είναι όλα. Εγώ μία χαρά πήγα. Είχε κουράσει το μέγεθος..

Στάλθηκε από το Huawei Mate 20 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk