LLLEFTERIS Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Βγήκε σήμερα ίσως η τελευταία dev έκδοση δεν την έχω βάλει γιατί είμαι διακοπές και δεν έχω πολλά δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 Μπορω απο Dev να παω σε stable μεσω updater χωρις να εχω προβλημα με roll back??Εαν όντως ηταν η τελευταια dev πρεπει να ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα. Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Κατεβασα εφαρμογη USB και οκ τα ειδε , παιζουν τα Βιντεο ... αλλα δεν μου εμφανιζει υποτιτλους , εχω διαφορους player (MX, HD, VLC, EES κλπ) το ιδιο στικακι usb που προσαρτω , το παιζουν κανονικα , και με υποτιτλους , ολα τα υπολοιπα που εχω , ειτε κινητά , ειτε Ταμπλετ ,με τους ίδιους pleyer!Αν απλα εχει θεμα το Xiaomi, μου ειναι παντελως άχρηστο..τι να την κανω την μεγαλη οθονη και την ισχυρή μπαταριά , αν δεν με εξυπηρετεί στο να δω καποια ταινια , τωρα στις διακοπες??(το εχω σαν δεύτερο) Edited July 3, 2019 by sevast99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Σοβαρά τώρα ταινία από το κίνητο; Ταινία στις διακοπές; Κάμπινγκ κάνεις και είσαι σε σκηνή γιατί αν είσαι σε σπίτι το βλέπω απίθανο να μην υπάρχει μια τηλεοραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Αν ειμαι σπιτι δεν θα ειχα προβλημα.. ναι καμπινγ και ελευθερο.. με τροχοσπιτο,οποτε ρευμα με το σταγονομετρο..οποτε.. ειπα το εχω σαν 2ο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Θα έπρεπε πριν φύγεις διακοπές να τα τέσταρεις αυτά. Τώρα αν σε περίπτωση έχεις υπολογιστή η μπορείς να βρεις υπολογιστή κατέβασε το mkvtoolnix δεν θέλει εγκατάσταση βάλε μέσα την ταινία και τον υπότιτλο και τα ενσωματώνει δεν αργεί 2-3 λεπτά κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 (edited) Δεν εφυγα ακομη ,εχω το προγραμμα που λες... Το θεμα μου ειναι αν λυνεται στο Xiaomi το θεμα, αυτο με ενοχλει, μηπως καποια ρυθμιση... απογοητευτηκα , δεν το συζητάμε....κανενα δεν ειχε προβλημα μεχρι τωρα...Ακομη μου λειτουργεί το Phablet της THL, αλλα η μπαταρια μετα απο 4-5 χρονια... Ουτε το Pipo ειχε και εχει προβλημα , ουτε το Lenovo.. και φυσικα ουτε το K zoom της Samsung που να φανταστω ...Πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο, και αν δεν ειχα θεμα να μην ταιριαζουν τα στικακια , ενεκα micro C, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι.. Edited July 4, 2019 by sevast99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Τελικα τα καταφερα :), τους ειδε ο MXplayer τωρα τι ακριβως εγινε..δεν ξερω με τοσα που δοκιμασα, καποιος file manager ειδε το usb (δεν το εβλεπαν ολοι)Γυρισα και την γλωσσα απο του συστήματος στα Ελληνικα..δεν ξερω αν αυτο βοηθησε..παντως τους ειδε και τους επαιξε κανονικα..Παιδεμα λιγο αλλα λυθηκε (ελπιζω να παραμενει λυμενο):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Αγορασα το max 3 μεταχειρισμενο , νοεμβριος 2018 4.5-6 ωρες sot οσο και το mi max λιγο πιο γρηγορο λιγο χεριοτερο wifi ολα καλα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Ρε παιδια εχουμε βρει απο που αλλαζουν οι συντομεύσεις στην αρχη τις οθονης αριστερά και δεξιά.......;;; για αλλαγη η κατάργηση;;;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Αγορασα το max 3 μεταχειρισμενο , νοεμβριος 2018 4.5-6 ωρες sot Ανάλογης παλαιότητας το Mi Max 3 μου, ανάλογο SOT (7 ώρες). Έχω την εντύπωση ότι η γήρανση της μπαταρίας ήρθε εντυπωσιακά γρήγορα, παρότι ήμουν πολύ προσεκτικός με τις φορτίσεις (περίπου από το 40% ως το 80%). Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Γύρισα και εγώ στην stable αφού πλέον τέλος οι dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Τι παίζει με τις ενημερώσεις; Καιρό έχουμε να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Ναι αλλα το κινητο το πειραμε πριν 2 μηνες ελπιζω να συνεχίσουνε τα uptades του λογισμικού για μερικα χρονια για να δουλευει σωστα οπως η sumsung μου φενετε για τουλαχιστον 5 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Ναι αλλα το κινητο το πειραμε πριν 2 μηνες ελπιζω να συνεχίσουνε τα uptades του λογισμικού για μερικα χρονια για να δουλευει σωστα οπως η sumsung μου φενετε για τουλαχιστον 5 χρονια. Άλλο πότε το πήρες και άλλο πότε βγήκε. Αναβαθμίσεις θα έχει απλά κόπηκαν οι dev εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Παιδιά καλησπέρα ! Εχω εδω και λίγες ημέρες το mi max3 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Όσο δυνατά κι αν πιέσω το βύσμα στη θύρα ακουστικών δεν φαίνεται να κουμπώνει. Φτάνει μέχρι ένα σημείο, το κινητό αναγνωρίζει τα ακουστικά και ο ήχος παίζει κανονικά αλλά το βύσμα βγαίνει πολύ εύκολα από τη θέση του . Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Αφού ολα δουλεύουν σωστά ίσως το βυσμα να είναι ποιο μακρύ από τα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Καλησπέρα παιδιά Μήπως ξέρει κανείς αν είναι ασφαλές να δώσω τα system και vendor twrp backup images για να γίνουν port σε άλλη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Πιάσαμε 2 μήνες για αναβάθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 πρέπει να έγινε κάποια αλλαγή και στο modem πάντως με το τελευταίο update. έχω ένα mi router mini εδώ και χρόνια σαν repeater και σήμερα το μεσημέρι είδα το 5G του για πρώτη φορα. έχω και ένα mi router 3 επίσης repeater σε άλλο μέρος στο σπίτι αλλά εκείνο έβλεπα Day one το 5G του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 5G η 4G+ μπερδεύτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 5G η 4G+ μπερδεύτηκαΠροφανώς εννοεί την 5Ghz συχνότητα του WiFi στο router. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. August 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2019 εχει παρατηρήσει κανεις οτι οι αγνωστες κλείσεις δεν μπορουν να σβηστούν απο τον καταλογο τον κλησεων;;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Τελικά gcam πως βάζουμε στην τελευταία stable και υπάρχει δυνατότητα να μπει χωρίς root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. August 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2019 Μηπως είμαστε κοροιδα.....;;τι ρωτάμε αφου κανεις δεν πρόκειται να μας απαντήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts